ślubujące w 2012:) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-28, 15:33   #4471
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Czy ja wiem, czy profesjonalne? ;p Ah myslałam, że piszesz o mojej dziecinnej buzi i ciężkich oczach, teraz doczytałam, że piszesz o sobie Polecam go Mojej siostrze się bardzo podobało i sama się będzie u niego malować, moja mama i chyba teściowa też
Dla takiej amatorki makijażu jak ja to bardzo profesjonalne
Nie to ja jestem taka dziewczynak z zapałkami z buzi
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Pradip - zdjęć niestety nie zrobiłam bo był ze mną tż, ale oczywiście nic nie widział, a poza tym zaspałam , a nawet nie tyle zaspałam, co budzik mi nie zadzwonił! Na szczęście kolejna klientka też się spóźniła, więc już nie zawracałam im głowy ze zdjęciami... nic nie musiałam poprawiać
Szkoda ale dobrze ze suknia juz u Ciebie a Tż nie był ciekawy?
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34366271]ja już w domu, urwałam się z pracy. umyłam łepek, teraz wyprostować porządniej niż w 3 minuty rano do biura, sieknąć makijaż i jedziemy, jak tż wróci z pracy. zrobię jeszcze jakiś obiadek na szybko[/QUOTE]
Trzymaj się Tusia i uśmiechaj się cały czas a my dmuchamy na chmury i trzymamy kciuki. Odezwij sie jak już będzie po
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 15:40   #4472
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny POMOCY!!! Czy ja jestem jakaś nienormalna?
Mój tż właśnie mi oświadczył że chce sobie pojechać na 2 dni do poznania, na jakieś targi z pracy dokładnie na tydzień przed naszym ślubem... Nie musi na nie jechać, tylko po prostu chce. A ja się wściekłam bo to tak zaraz przed tym naszym ślubem i w ogóle od nas do Poznania jest bardzo daleko i boję się, bo różnie bywa i w ogóle... Ale on mnie nie rozumie, uważa, że strzelam focha, a mi jest po prostu przykro bo na tydzień przed ślubem trzeba jeszcze pozałatwiać różne rzeczy, dopiąć wszystko a on sobie pojedzie i ja zostanę z tym sama... W ogóle mam wrażenie, że on tak jakoś mało się tym ślubem interesuje a wszystko inne jest ważniejsze...
Powiedzcie mi czy ja przesadzam??? Bo juz sama nie wiem

Nie Kochana nie jesteś nienormalna- spokojnie. Doskonale Cię rozumiem- poprostu nie chcesz zostać sama z tą nagonką w ostatnich dniach i potrzebujesz TŻ-ta. Mi też by było przykro jakby chciał wyjechać (a nie musi) i zostawić mnie z tym całym zamieszaniem ale wiesz co?- TŻ chyba poprostu też ma stresa i tak to tuszuje.
Takie to te chłopy są- bez nich źle a z nimi też niedobrze bo zawze coś nie po naszej myśli Nie denerwuj się Kochana

Tusia-dmucham na chmurki i prawie sobie poszły
Stary 2012-05-28, 15:43   #4473
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tż właśnie mi oświadczył że chce sobie pojechać na 2 dni do poznania, na jakieś targi z pracy dokładnie na tydzień przed naszym ślubem... Nie musi na nie jechać, tylko po prostu chce. A ja się wściekłam bo to tak zaraz przed tym naszym ślubem i w ogóle od nas do Poznania jest bardzo daleko i boję się, bo różnie bywa i w ogóle... Ale on mnie nie rozumie, uważa, że strzelam focha, a mi jest po prostu przykro bo na tydzień przed ślubem trzeba jeszcze pozałatwiać różne rzeczy, dopiąć wszystko a on sobie pojedzie i ja zostanę z tym sama... W ogóle mam wrażenie, że on tak jakoś mało się tym ślubem interesuje a wszystko inne jest ważniejsze...
Z jednej strony cię rozumiem. Wszystko na twojeje głowie zostaje w ostatni tydzień, a on sobie wyjeżdża. A z drugiej strony spróbuj i jego zrozumieć, dla facetów ślub nie jest tak wielkim wydarzeniem jak dla nas - wiem to z doświadczenia. Natomiast najlepszym rozwiązaniem jest konsensus.
Kiedy wyjazd na początku tygodnia czy koło czwartku - piątku bo to jest istotne. Jesli na początku tygodnia. Spróbujcie to co mieliście załatwić w te dni załatwić wcześniej, on pojedzie, ty się zrelaksujesz on wróci, załatwicie razem resztę. Szkoda się denerwować i złościć na siebie.

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Tusia u mnie jest słoneczko, to pewnie i u ciebie chmurki sobie poszły i masz piękny plener.
Trzymam kciuki

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 15:46   #4474
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
A ja Cię rozumiem, bo sama bym nie puściła TŻ! Teraz się wkurzam, bo był 3 dni na integracji z pracy, za tydzień wyjeżdża na 4 dni, potem ja mam panieński, potem chrzciny mamy, potem on ma kawalerski i ciągle coś ;/Nie lubię jak TŻ wyjeżdża, pusto i smutno w mieszkaniu, a moja wyobraźnia na pełnych obrotach. Ehh No ale ja bym pogadała z TŻ jakie to ważne, by został i Ci pomógł, te targi to tylko w Poznaniu?

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz! Jesteś bardzo ładna dziewczyną, powiedz mi rzesy miałaś doklejane, czy masz takie swoje? A makijaż rewelacyjny!
Doklejane Niestety

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 16:02   #4475
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Z jednej strony cię rozumiem. Wszystko na twojeje głowie zostaje w ostatni tydzień, a on sobie wyjeżdża. A z drugiej strony spróbuj i jego zrozumieć, dla facetów ślub nie jest tak wielkim wydarzeniem jak dla nas - wiem to z doświadczenia. Natomiast najlepszym rozwiązaniem jest konsensus.
Kiedy wyjazd na początku tygodnia czy koło czwartku - piątku bo to jest istotne. Jesli na początku tygodnia. Spróbujcie to co mieliście załatwić w te dni załatwić wcześniej, on pojedzie, ty się zrelaksujesz on wróci, załatwicie razem resztę. Szkoda się denerwować i złościć na siebie.

Wyjazd jest teraz czwartek - piątek...
Masakra jak się zdenerwowałam i już cała jestem głupi czy nie przesadzam...

Cytat:
A ja Cię rozumiem, bo sama bym nie puściła TŻ! Teraz się wkurzam, bo był 3 dni na integracji z pracy, za tydzień wyjeżdża na 4 dni, potem ja mam panieński, potem chrzciny mamy, potem on ma kawalerski i ciągle coś ;/Nie lubię jak TŻ wyjeżdża, pusto i smutno w mieszkaniu, a moja wyobraźnia na pełnych obrotach. Ehh No ale ja bym pogadała z TŻ jakie to ważne, by został i Ci pomógł, te targi to tylko w Poznaniu?
Tak, targi są w samym Poznaniu... I jak mnie wkurza, że on tam zostaje na noc. A jedzie 4 facetów to co tam będą robić? Pić A ja będę siedziała sama w domu i zastanawiała się czy dojedzie do domu cały i zdrowy

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 16:03   #4476
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
A co tu dzisiaj tak cicho?
też mnie krew zalewa jak to słyszę bo zazwyczaj to "zaraz" nigdy nie następuje...
No to i super że i Tż i Ty się dobrze bawiliście a powiem Ci ze ten Twój mężczyzna to ma zdrowie i powinien o nie dbać jeśli jeszcze przez kilka lat planują takie wypady kawalerskie chyba że uznają że nad morzem już byli w górach i nad jeziorami też wiec teraz w mieście zostaną

Wyborowa napisz mi jak te Twoje buciki bo jestem ciekawa szczególnie ze w tym tygodniu powinnam swoje odebrać.

No i dotarliśmy do domu... nie był to jakiś super dzień ale udało nam sie zaprosić 16 osób więc w końcu zbliżamy się do końca. Idę się wymoczyć w wannie buźka dziewczynki.
super że udało Wam się tyle zaproszeń rozwieść ,zawsze od przodu
właśnie widzę jakie ma zdrowie wczoraj wrócił do domu po 16 poszedł spać i w sumie spał do rana do 8 , wstał poszliśmy z dzieckiem na spacer i o 13 już spał do 16 dzisiaj prawie ...mieliśmy jechać podpisać dzisiaj protokół w kościele , rano powiedział że nie jest w stanie jechać to mu powiedziałam że już nie musimy go podpisywać ....wiedział co będziemy robić w poniedziałek i że impreza się kończy że trzeba wrócić do rzeczywistości i obowiązków .Delikatnie przesadził i się wkó****
a buty ok , nie potrzebnie tylko zmieniałam podeszwę , miałam inną ale strasznie długa była i babka zaproponowała żeby zmienić na jakąs pół okrągłą żeby nie była taka długa no i dupa nie podoba mi się ale już trudno , ogólnie reszta super tak jak chciałam
Cytat:
Napisane przez Matitka87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Melduje się jako "ślubująca w 2012 roku". Wszystkim gratuluje jestem nowa i mam pytanie? Jak się robi tą kręskę odzielajaca wiadomość od np. daty slubu lub cytat itp.
Pozdrawiam
witamy i czekamy na wszystkie informacje dotyczące ślubu ...może jakieś inspiracje? ?
Cytat:
Witajcie dziewczyny!!!

Najpierw mój szofer przywiózł mnie do mieszkania jednej z dziewczyn, która mieszka sama więc miałyśmy mieszkanko tylko dla siebie,a było nas 8, no i tam zaczęłyśmy zabawę: torcik, jedzonko, pićku Były balony takie słodkie na panieński i w każdym była karteczka z zadaniem jakie mam wykonać Dostałam taką słodką opaskę z kokardką i welonikiem i seksi strój stewardessy aaa i karty do gry na panieński, które zabrałyśmy na dalszą część, która była w klubie. Dziewczyny wszystko przygotowały, zarezerwowały loże specjalnie na panieński, przekąski i alkohol oczywiście, grałyśmy w tą gre - czyli przeróżne zadania, które miałyśmy wykonać, masakra normalnie Ogólnie bawiłam się BOSKO! Wróciłam do domu o 5 rano... Więc to chyba też świadczy o tym, że impreza była super...
Aaaaa i co najfajniejsze, wygrałam 2 bilety na jakąś muzyczną imprezę do Katowic. Ale najbardziej podobał mi się sposób w jaki to wygrałam, bo w pewnym momencie DJ zaczął mówić, że są bilety do wygrania i że dostanie je najfajniejsza dziewczyna na parkiecie i jakoś tak to olałam i bawiłam się z moim dziewczynami a tu w pewnym momencie DJ mnie woła i mówi, że wygrałam.Mowię wam jaką miałam radochę i tak obrosłam w piórka że hoho
Załączam kilka zdjęć bo obiecałam, że pokaże jak wyglądałam i przy okazji pochwalę się moim strojem
I dodam też zdjęcie torcika, który niestety nie jest szałowy, ale sama go robiłam więc nie można oczekiwać cudów

Ps-jakoś tak z przyzwyczajenia zamalowywuję twarzyczki, bo nie lubię wrzucać swoich zdjęć do neta
no super wyglądałaś i świetnie że się wybawiłaś w samym poście widać radość i zadowolenie a tort rewelka , palce lizać
Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość

A w weekend poszło troszkę do przodu. Tż kupił koszulę na zmianę, ja natomiast wybrałam materiał na sukienkę na poprawiny. W związku w tym mam pytanie: jakiego koloru dodatki pasowałyby do niej?
Jest to kolor brudnego różu, mniej więcej taki, jak w załączniku. No, może mój jest ciutkę jaśniejszy, bardziej pastelowy.

Byliśmy też w kwiaciarni. Pani Kwiaciarka powiedziała, że piwonie będą Jeśli by zaś się zdarzyło, że nie będzie (mały odstetek prawdopodobieństwa), to sprowadzi te róże cabbage rose. Bardzo się cieszę

Dotarły butki na zmianę, białe Też znowu trochę za duże, ale mają paski, tak więc nie wyskakują.

Dziś mam pierwszą przymiarkę sukni ślubnej. Ciekawe

A czy któraś z Was miała na podziękowanie dla świadków w formie świadectwa szkolnego? Kojarzę to z któregoś wątku, ale nie umiem tego znaleźć

Milego dnia!
super sukienka , ja chyba się kiepsko znam na dodatkach ...więc może dziewczyny Ci pomogą ale ładna
Oczywiście czekamy na fotki z przymiarki
piwonie super
Cytat:

W sobotę miałam makijaż próbny Nie dawałam żadnych inspiracji, mówiłam tylko, że chcę fiolet. W załączniku zdjęcia, liczę na szczere opinie, bo sama mam pewne uwagi co do makijażu, więc wasze też będą dla mnie ważne. Jeśli chodzi o samą usługę, to bardzo profesjonalnie. Makijaż trwał prawie 1,5 h, nie było żadnej fuszerki, wszystko robiony na tip top, a nie niedbale, bo to tylko próbny. Malował mnie Daniel Sobieśniewski.

Załącznik 4694801Załącznik 4694802Załącznik 4694803
piękny makijaż i super oczyska
tez tyle zapłaciłam za próbny , za ślubny płacę 150
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34366271]ja już w domu, urwałam się z pracy. umyłam łepek, teraz wyprostować porządniej niż w 3 minuty rano do biura, sieknąć makijaż i jedziemy, jak tż wróci z pracy. zrobię jeszcze jakiś obiadek na szybko.

właśnie mi już kasy szkoda, ale najgorsze, że mam na środku policzka pryszcz!!! okropny!!!! muszę go jakoś zakopać, bo wydusiłam i jeszcze gorzej.

TRZYMAJCIE KCIUKI BY NIE PADAŁO!!![/QUOTE]
będzie pięknie i nie spadnie ani kropelki
zapytam jeszcze raz jak się nazywają takie podstawki co wrzucałaś pod karty na stoł i gdzie je kupić ?
Stary 2012-05-28, 18:10   #4477
katie99kasia
Rozeznanie

Witam wszystkie PMki
Chciałam się do was przyłączyć
Ślubujemy 01.09.2012

Przyjmiecie mnie?

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:10   #4478
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Aj z tymi chłopami.. ja tego swojego to też czasem czuje jakbym zmuszała do tego ślubu. Co tylko trzeba załatwic to on kreci nosem, nie ma czasu i takie tam. W końcu sie go zapytałam czy może się rozmyślił ale on stwierdził że nie, że chce ślubu tylko przygotowania go męczą . Dla facetów po prostu cały przedślubny czas to raczej udręka (nie tak jak dla nas )

Może porozmawiaj z nim szczerze, powiedz co czujesz i żeby sobie pojechał na jakieś następne targi a nie akurat tydzień przed ślubem..

Cytat:

W sobotę miałam makijaż próbny Nie dawałam żadnych inspiracji, mówiłam tylko, że chcę fiolet. W załączniku zdjęcia, liczę na szczere opinie, bo sama mam pewne uwagi co do makijażu, więc wasze też będą dla mnie ważne. Jeśli chodzi o samą usługę, to bardzo profesjonalnie. Makijaż trwał prawie 1,5 h, nie było żadnej fuszerki, wszystko robiony na tip top, a nie niedbale, bo to tylko próbny. Malował mnie Daniel Sobieśniewski.
Makijaż prześliczny . Ale ładnemu to we wszystkim ładnie klask i:

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34366271]ja już w domu, urwałam się z pracy. umyłam łepek, teraz wyprostować porządniej niż w 3 minuty rano do biura, sieknąć makijaż i jedziemy, jak tż wróci z pracy. zrobię jeszcze jakiś obiadek na szybko.

właśnie mi już kasy szkoda, ale najgorsze, że mam na środku policzka pryszcz!!! okropny!!!! muszę go jakoś zakopać, bo wydusiłam i jeszcze gorzej.

TRZYMAJCIE KCIUKI BY NIE PADAŁO!!![/QUOTE]

Stary 2012-05-28, 18:16   #4479
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matitka87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Melduje się jako "ślubująca w 2012 roku". Wszystkim gratuluje jestem nowa i mam pytanie? Jak się robi tą kręskę odzielajaca wiadomość od np. daty slubu lub cytat itp.
Pozdrawiam
Witamy . Chwal się co tam masz

Cytat:
Witajcie dziewczyny!!! jestem
Przepraszam, że tak późno ale niestety mój organizm nie toleruje wódki i dziś baardzo ciężko odchorowywałam wczorajszy dzień ale nie żałuję, było warto! Ubawiłam się świetnie Dziewczyny się postarały i zorganizowały panieński bardzo pod mój gust
Najpierw mój szofer przywiózł mnie do mieszkania jednej z dziewczyn, która mieszka sama więc miałyśmy mieszkanko tylko dla siebie,a było nas 8, no i tam zaczęłyśmy zabawę: torcik, jedzonko, pićku Były balony takie słodkie na panieński i w każdym była karteczka z zadaniem jakie mam wykonać Dostałam taką słodką opaskę z kokardką i welonikiem i seksi strój stewardessy aaa i karty do gry na panieński, które zabrałyśmy na dalszą część, która była w klubie. Dziewczyny wszystko przygotowały, zarezerwowały loże specjalnie na panieński, przekąski i alkohol oczywiście, grałyśmy w tą gre - czyli przeróżne zadania, które miałyśmy wykonać, masakra normalnie Ogólnie bawiłam się BOSKO! Wróciłam do domu o 5 rano... Więc to chyba też świadczy o tym, że impreza była super...
Aaaaa i co najfajniejsze, wygrałam 2 bilety na jakąś muzyczną imprezę do Katowic. Ale najbardziej podobał mi się sposób w jaki to wygrałam, bo w pewnym momencie DJ zaczął mówić, że są bilety do wygrania i że dostanie je najfajniejsza dziewczyna na parkiecie i jakoś tak to olałam i bawiłam się z moim dziewczynami a tu w pewnym momencie DJ mnie woła i mówi, że wygrałam.Mowię wam jaką miałam radochę i tak obrosłam w piórka że hoho
Załączam kilka zdjęć bo obiecałam, że pokaże jak wyglądałam i przy okazji pochwalę się moim strojem
I dodam też zdjęcie torcika, który niestety nie jest szałowy, ale sama go robiłam więc nie można oczekiwać cudów

Ps-jakoś tak z przyzwyczajenia zamalowywuję twarzyczki, bo nie lubię wrzucać swoich zdjęć do neta
Cieszę się że Panieński się udał. Super fotki . No i ta nagroda . Extra .

A ja wklejam zdjęcia z przymiarki. Ogólnie jestem zadowolona i jak znowu przymierzyłam moją suknię to wiem że to ta i czuję się wyjątkowo . Ogólnie jest troszkę ciasna (i nie wyprasowana) ale mam 3miesiące żeby troszkę schudnąć . Odbiór sukienki mam w następny pon. i będzie sobie już wisiała u mnie, jedynie przed samym ślubem pojadę na przymiarkę i ewentualne prasowanie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (98,9 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (77,3 KB, 68 załadowań)

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-05-28 o 18:19
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:17   #4480
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, targi są w samym Poznaniu... I jak mnie wkurza, że on tam zostaje na noc. A jedzie 4 facetów to co tam będą robić? Pić A ja będę siedziała sama w domu i zastanawiała się czy dojedzie do domu cały i zdrowy
Jeśli mogę się wypowiedzieć, to troszkę przesadzasz. Jeśli dobrze rozumiem, że wyjazd jest w ten czw - pt, a ślub macie w weekend zaraz po bożym ciele?
Więc jeśli tak to kwestia organizacji, konsensusu i zrozumienia obu stron. On wyjeżdza, ale jak wraca pomaga ci na pełnych obrotach w przygotowaniach.
No a co do picia i tego, że jedzie 4 chłopa, trzeba ich chyba też zrozumieć, lubią grono męskie, ponadto są dorośli.
To tylko moje skromne zdanie.
P.S Nie ma co się wkurzać, bo na nich to nie działa, działaj argumentami, prośbą, rozmową!!!

Mama Franka

Stary 2012-05-28, 18:18   #4481
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PMki
Ślubujemy 01.09.2012

Przyjmiecie mnie?
Witaj , ślubujemy tego samego dnia

Pokazuj co tam już masz
Stary 2012-05-28, 18:21   #4482
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkie PMki
Ślubujemy 01.09.2012

Przyjmiecie mnie?
Witamy i zapraszamy
Chwal się co już macie!
Grono nam się powiększa

Mama Franka

Stary 2012-05-28, 18:28   #4483
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Witaj , ślubujemy tego samego dnia

Pokazuj co tam już masz
No więc jak narazie w domku mam niewiele, ale już wrzucam fotki
Co najważniejsze suknia zamówiona- ale pierwsza przymiarka dopiero w lipcu...

Oglądajcie i oceniajcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (37,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (54,0 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (96,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (53,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (78,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (53,9 KB, 33 załadowań)

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-05-28, 18:37   #4484
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

A ja wklejam zdjęcia z przymiarki. Ogólnie jestem zadowolona i jak znowu przymierzyłam moją suknię to wiem że to ta i czuję się wyjątkowo . Ogólnie jest troszkę ciasna (i nie wyprasowana) ale mam 3miesiące żeby troszkę schudnąć . Odbiór sukienki mam w następny pon. i będzie sobie już wisiała u mnie, jedynie przed samym ślubem pojadę na przymiarkę i ewentualne prasowanie.
Suknia poprostu zjawiskowa! prepięknie się w niej prezentujesz Ślubujemy za 3 miesiące- Ty już masz sukienkę gotową a moja jeszcze nawet nie zaczęta. Mam nadzieję, że moja krawcowa nie przeceniła swoich sił i w miesiąc zdąrzy mi stwirzyć kieckę

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-05-28, 18:44   #4485
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana moim zdaniem troszkę przesadzasz Rozumiem, że się denerwujesz bo czujesz się jakby zostawiał Cię ze wszystkim samą ale ten wyjazd to tylko dwa dni i to jeszcze w tym tygodniu. A że jadą w 4 i pewnie będą pić - to są faceci, tak już czasem mają. Nic złego się nie stanie, czas szybko ucieka i nawet się nie obejrzysz a TŻ będzie z powrotem

Cytat:
ślicznie w ogóle nie widać, że ciasna trochę

Witam nowe PMki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 18:48   #4486
magnusia
Zakorzenienie

katie99kasia - witaj pokazuj co masz opowiadaj co masz załatwione. oooo też masz fiolecik super

qmpela86- super sukienka

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-05-28 o 18:50
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 19:05   #4487
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
katie99kasia - witaj pokazuj co masz opowiadaj co masz załatwione. oooo też masz fiolecik super

qmpela86- super sukienka
Taaak mój ukochany fiolet- chyba mam małego fioła na tym punkcie

Załatwione
*nauki przedmałżeńskie
*poradnia
*dekoratorka- jeszcze dogranie szczegółów
*fotograf
*kamerzysta
*catering
*zaklepany termin w strażnicy
*zaproszenia
*obrączki
*zamówiona usługa szycia sukienki
*zespół
*zaklepany termin i godzina ślubu u Księdza
*wódka
*alkohole na bar do drinków
*barman
*buciki
*zawieszki w trakcie własnoręcznego tworzenia
*umówiony fryzjer

Pozostało:
-odwiedzić urząd i połapać się w szale papierków
-zaprowadzić wreszcie TŻta pod drzwi sklepu z garniturami
-zapisac się do makijażystki
-odszukać fryzurę, która wreszcie będzie mi się podobała
-zaprosić gości
-wybrać bukiet

I właśnie co do bukietu mam do Was dziewczynki ogromną prośbę- który się Wam podoba? Bo ja już nie mogę się zdecydować... Do każdego bym dorzuciła jakieś "ale". Dodam, że chciałam bukiet w kolorach- biel-fiolet i dodatek zieleni.
A może macie jakieś inne propozycje?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 06bouquet-hydrangea-lisianthus-orchid-calla-hypericum-stock.jpg (41,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eustoma i frezja 1.jpg (61,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img108769.moda.1039776.jpg (34,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3378.jpg (27,0 KB, 8 załadowań)

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-05-28, 19:12   #4488
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy . Chwal się co tam masz

Cieszę się że Panieński się udał. Super fotki . No i ta nagroda . Extra .

Sukienka zjawiskowa. Taka delikatna, idealnie do ciebie pasuje. I nie widać w ogóle że ciasna. Można wiedzieć z jakiego to sklepu ?
Gratuluje wyboru!

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:

Załatwione
*nauki przedmałżeńskie
*poradnia
*fotograf
*kamerzysta
*catering
*zaproszenia
*obrączki
*zespół
*wódka
*barman
*buciki
*umówiony fryzjer

Pozostało:
-zaprosić gości
-wybrać bukiet

I właśnie co do bukietu mam do Was dziewczynki ogromną prośbę- który się Wam podoba? Bo ja już nie mogę się zdecydować... Do każdego bym dorzuciła jakieś "ale". Dodam, że chciałam bukiet w kolorach- biel-fiolet i dodatek zieleni.
Jak dla mnie 1 lub 2 ( chociaż wydają mi się podobne i zaczęłam się zastanwiać czy one nie są takie same )

Mama Franka

Stary 2012-05-28, 19:13   #4489
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem Cię i nie jest to nic dziwnego że chcesz mieć Tza przy sobie ale tak jak Ci dziewczyny pisały faceci inaczej do wszystkiego podchodzi i nie jest w stanie zrozumieć naszych rozterek na temat odcieniu kwiatów. Sama nienawidzę takich "męskich" wypraw ale jeśli powiedziałabym Tż że wolałabym żeby został i podałą argumenty dlaczego a on nadal chciałby jechać to jeśli nie kolidowałoby to ze załatwieniem ostatnich spraw puściłabym go. Znając mentalność faceta jak mu zabronisz to albo sam pomyśli a jak nie to koledzy na bank mu to podpowiedzą że skończyły sie już "wolne" lata i teraz czeka go tylko dom i 0 rozrywki.
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
super że udało Wam się tyle zaproszeń rozwieść ,zawsze od przodu
właśnie widzę jakie ma zdrowie wczoraj wrócił do domu po 16 poszedł spać i w sumie spał do rana do 8 , wstał poszliśmy z dzieckiem na spacer i o 13 już spał do 16 dzisiaj prawie ...mieliśmy jechać podpisać dzisiaj protokół w kościele , rano powiedział że nie jest w stanie jechać to mu powiedziałam że już nie musimy go podpisywać ....wiedział co będziemy robić w poniedziałek i że impreza się kończy że trzeba wrócić do rzeczywistości i obowiązków .Delikatnie przesadził i się wkó****
a buty ok , nie potrzebnie tylko zmieniałam podeszwę , miałam inną ale strasznie długa była i babka zaproponowała żeby zmienić na jakąs pół okrągłą żeby nie była taka długa no i dupa nie podoba mi się ale już trudno , ogólnie reszta super tak jak chciałam
U mnie temat alkoholu jest dość ciężki mam bardzo niemiłe wspomnienia dotyczące pijanej osoby i za każdym razem jak Tz jest w stanie wskazującym chce mi się ryczeć... A tym bardziej nienawidzę sytuacji kiedy przez alkohol musimy zmienić plany tak jak teraz w Waszym przypadku tak wiec podziwiam Twoje opanowanie.
Wrzucisz zdjęcie sandałków? A odbierałaś je tego dnia co przy zamawianiu ustaliłaś? Chodziłaś już w nich trochę?
Cytat:
Witam wszystkie PMki
Ślubujemy 01.09.2012

Przyjmiecie mnie?
Pewnie że przyjmiemy ale tylko wtedy jak opowiesz nam wszystko
Cytat:
Wyglądasz tak dostojnie
Stary 2012-05-28, 19:23   #4490
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

ja też jestem fioletową PM-ką bukieciki piękne 1 piękny. Wklejam jeszcze kilka - może coś Cię zainspiruje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tb-94.jpg (37,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tb-160.jpg (53,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tb-188.jpg (38,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 226169_248849881799843_183179198366912_976498_3347316_n.jpg (53,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3938227513_7c6b777b75_z.jpg (40,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet1.8_storczyk_cymbidium__horensja__calia__bez.jpg (28,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc08567.jpg (30,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roa_wedding_flowers_rich2.jpg (40,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pink_flowers_130_12_m.jpg (61,0 KB, 4 załadowań)
Stary 2012-05-28, 19:38   #4491
wisienka25
Raczkowanie

Witajcie Kochane
Znowu nie było mnie jakiś czas i nie dam rady wszystkiego nadrobić

Inusiaa88 gratuluję panieńskiego Super, że impreza udała się tak jak tego chciałaś Jeśli chodzi o wyjazd TŻa to świetnie Cię rozumiem, bo swojego też bym nie puściła Ale my zawsze wszędzie razem, także taki wyjazd w ogóle nie wchodziłby w grę.

mayeczka87 Śliczny makijaż ale co się dziwić- śliczna dziewczyna to i ślicznie wygląda ja też chcę kępki rzęs, ale tylko w zewnętrznych kącikach.

tusiamar u mnie słoneczko to i u Ciebie zaświeci czekamy na zdjęcia

qmpela86 Piękna suknia

katie99kasia Witaj Mam taki sam pierścionek zaręczynowy

Wreszcie udało nam się kupić bordowe skarpetki dla TŻa co prawda damskie, ale na nodze nie widać różnicy najważniejsze, że idealnie pasują do moich butów i muchy
Stary 2012-05-28, 20:22   #4492
qmpela86
Raczkowanie

Dziękuje dziewczyny

Cytat:
Sukienka zjawiskowa. Taka delikatna, idealnie do ciebie pasuje. I nie widać w ogóle że ciasna. Można wiedzieć z jakiego to sklepu ?
Gratuluje wyboru!

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Dzięki . To salon w Częstochowie

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-05-28 o 20:42
Stary 2012-05-28, 20:26   #4493
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Suknia poprostu zjawiskowa! prepięknie się w niej prezentujesz Ślubujemy za 3 miesiące- Ty już masz sukienkę gotową a moja jeszcze nawet nie zaczęta. Mam nadzieję, że moja krawcowa nie przeceniła swoich sił i w miesiąc zdąrzy mi stwirzyć kieckę
Dziękuję

A gdzie Twoja sukienka? Pokaż jaką szyjesz?
Ja mam sukienkę bo zamówiłam pod koniec grudnia i już przyszła do salonu a Panie nie miały gdzie przechować więc odbieram bo wolę żeby wisiała w szafie i czekała na spokojnie u mnie

A Ty masz już sporo też załatwione... Jesteśmy na tym samym etapie

Bukiet też chcę z fioletem ale też z różem i beżem. Wklejam Ci te które mnie przypadły do gustu.

PS. Dziewczyny 3majcie jutro kciuki za stresujący dzień w pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 107.jpg (36,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 411.jpg (19,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bouquets_8_bride.jpg (41,9 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-05-28, 20:27   #4494
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:

Wyglądasz tak dostojnie
Hmm to dobrze czy źle?

Sorry dziewczyny ale coś mi się nie chcą wiadomości połączyć.. Narobiłam ze 3..

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-05-28 o 20:28
Stary 2012-05-28, 20:31   #4495
wesola84
Rozeznanie

Kochane znowu pędzicie! Ale to dobrze - t oznaczy, że wciąż coś się dzieje!
Inusiaa czekałam i doczekałam się - super wyglądałaś! I ten strój Widać koleżanki spisały się na medal. Cieszę się, że zabawa była świetna i że dostałaś nagrodę - gratuluję! A torcik wygląda rewelacyjnie
Matitka witamy
Tusia mogę się założyć, że plener wypadł super. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona, bo ja cały czas trzymam kciukasy!
Haczyk jeśli chodzi o dodatki, to jestem osobą, która idzie raczej w neutralne kolory - krem, beż, bądź czarny / biały ... najbezpieczniej Pokazuj fotki z przymiarki
Mayeczka dziękuję za miłe słowa Pod suknią mam halkę z kołem; miała być tylko z tiulami, ale po przymiarkach doszłam do wniosku, że koło jest wygodniejsze - od razu czułam przewiew pod suknią
Twój makijaż jest boski!!! W ogóle śliczna z Ciebie dziewczyna
Ja też będę chciała mieć choć troszkę doczepionych rzęs, bo moje długością nie grzeszą
Malgos cieszę się, że odpoczywasz i że nie stresujesz się Chciałabym podobnie podejść do sprawy kiedy już będę tuż przed ślubem... ale znając mój charakterek, będę latała wściekła, ustawiała wszystkich po kątach i myślała co jeszcze jest nie zrobione ehhh...
Szkoda Malgos, że nie masz zdjęć, ale mam nadzieję, że jeszcze sie tu pochwalisz zdjęciami - po ślubie
Inusiaa nie denerwuj się tak Dogadajcie się z TŻem, bo nerwy są Wam teraz zupełnie niepotrzebne
Wyborowa dobrze, że TŻ wrócił cały I za wyrozumiałość... nie wiem czy ja bym była łaskawa Chociaż szczerze mówiąc - śmieszą mnie sytuacje kiedy TŻ wypije - jest wtedy taki zabawny ... a następnego dnia pokutuje - chory
Katie99kasia witamy Mamy takie same zawieszki na butelki - też podwiązki, krawaty i muchy, tyle że ja mam pomarańczowe Pochwal się suknią! Co do bukietu to zależy do jakiej sukni, chociaż mnie najbardziej podoba się chyba drugi
Qmpela suknia nie w moim stylu, ale Ty wyglądasz w niej świetnie! Tak elegancko! I wcale nie widać żeby była za ciasna.

Ja - tak jak obiecałam - pokazuję moje (kolejne już) buty do ślubu... nie powiem, że są idealne, ale niestety nie znalazłam nic innego w kolorze białym, co miałoby obcas ok. 4-5 cm, więc będą TE
AAAA... i jeszcze - mam biżuterię Też wklejam zdjęcia i proszę o opinie, czy to w ogóle pasuje i czy pasuje do siebie, bo to nie jest komplet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5453.jpg (71,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5454.jpg (77,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5456.jpg (96,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5462.jpg (94,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5459.jpg (95,1 KB, 5 załadowań)

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 20:57   #4496
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Ja - tak jak obiecałam - pokazuję moje (kolejne już) buty do ślubu... nie powiem, że są idealne, ale niestety nie znalazłam nic innego w kolorze białym, co miałoby obcas ok. 4-5 cm, więc będą TE
AAAA... i jeszcze - mam biżuterię Też wklejam zdjęcia i proszę o opinie, czy to w ogóle pasuje i czy pasuje do siebie, bo to nie jest komplet

moim zdaniem biżu pasuje, kolczyki bardzo fajne
Buty- ja osobiście nie lubię z takimi ozdobami ale to mój gust najważniejsze żeby wygodne były
Stary 2012-05-28, 21:49   #4497
szczesliwa25
Rozeznanie

Inusia,
ja powiem zupełnie szczerze, że nie rozumiem całego strachu związanego z wyjazdem przyszłego męża
Na ten same targi jedzie mój Tż - ba! jedzie, bo ja sama go namówiłam żeby jechał, bo to najważniejsze targi dla jego branży w roku.

Przecież decydując się na życie z kimś musisz mu ufać, bo za każdym razem kiedy będzie chciał wyjść z domu z kolegami, czy pojechać na 'męski wyjazd' będziesz siedziała i obgryzała paznokcie?

I jeszcze jedno, zaufanie zaufaniem,
ale własna przestrzeń to zupełnie inna nie mniej ważna rzecz w związku.
Skoro on ma znajomych z pracy, pracę i jest to część jego życia w której może być bardziej 'sam' to zostaw mu tą swobodę.
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 21:52   #4498
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Załatwione
*nauki przedmałżeńskie
*poradnia
*fotograf
*kamerzysta
*catering
*zaproszenia
*obrączki
*zespół
*wódka
*barman
*buciki
*umówiony fryzjer

Pozostało:
-zaprosić gości
-wybrać bukiet

Kolejna fioletowa PMka będę miała kolejna osobę do podpatrywania
I mamy mniej więcej te same rzeczy załatwione. Z tych bukietów które wrzuciłaś to chyba 1 i 3 najbardziej mi się podoba.
Cytat:
ja też jestem fioletową PM-ką bukieciki piękne 1 piękny. Wklejam jeszcze kilka - może coś Cię zainspiruje
Jeden ładniejszy od drugiego aż sie zastanawiam jaki mój wyjdzie.
Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
Wreszcie udało nam się kupić bordowe skarpetki dla TŻa co prawda damskie, ale na nodze nie widać różnicy najważniejsze, że idealnie pasują do moich butów i muchy
A kto tam zauważy ważne że są bo jakbyście nie znaleźli to byś musiała Tż pazurki u nóg na bordowo pomalować żeby pasowały
Cytat:
Bukiet też chcę z fioletem ale też z różem i beżem. Wklejam Ci te które mnie przypadły do gustu.
PS. Dziewczyny 3majcie jutro kciuki za stresujący dzień w pracy
Jakoś tak mi sie wszystko zlewa w tych bukietach.
dla Ciebie
Cytat:
Hmm to dobrze czy źle?
Dobrze to mało powiedzianie
Cytat:
Bez tej ozdoby bardziej by mi sie podobały ale są dobre a to najważniejsze.
Biżuteria według mnie do siebie pasuje i jest bardzo ładna.
Stary 2012-05-28, 22:04   #4499
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Nie Kochana nie jesteś nienormalna- spokojnie. Doskonale Cię rozumiem- poprostu nie chcesz zostać sama z tą nagonką w ostatnich dniach i potrzebujesz TŻ-ta. Mi też by było przykro jakby chciał wyjechać (a nie musi) i zostawić mnie z tym całym zamieszaniem ale wiesz co?- TŻ chyba poprostu też ma stresa i tak to tuszuje.
Takie to te chłopy są- bez nich źle a z nimi też niedobrze bo zawze coś nie po naszej myśli Nie denerwuj się Kochana
Zgadzam się w 100%

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aj z tymi chłopami.. ja tego swojego to też czasem czuje jakbym zmuszała do tego ślubu. Co tylko trzeba załatwic to on kreci nosem, nie ma czasu i takie tam. W końcu sie go zapytałam czy może się rozmyślił ale on stwierdził że nie, że chce ślubu tylko przygotowania go męczą . Dla facetów po prostu cały przedślubny czas to raczej udręka (nie tak jak dla nas )

Może porozmawiaj z nim szczerze, powiedz co czujesz i żeby sobie pojechał na jakieś następne targi a nie akurat tydzień przed ślubem..
Cytat:
Jeśli mogę się wypowiedzieć, to troszkę przesadzasz. Jeśli dobrze rozumiem, że wyjazd jest w ten czw - pt, a ślub macie w weekend zaraz po bożym ciele?
Więc jeśli tak to kwestia organizacji, konsensusu i zrozumienia obu stron. On wyjeżdza, ale jak wraca pomaga ci na pełnych obrotach w przygotowaniach.
No a co do picia i tego, że jedzie 4 chłopa, trzeba ich chyba też zrozumieć, lubią grono męskie, ponadto są dorośli.
To tylko moje skromne zdanie.
P.S Nie ma co się wkurzać, bo na nich to nie działa, działaj argumentami, prośbą, rozmową!!!
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Kochana moim zdaniem troszkę przesadzasz Rozumiem, że się denerwujesz bo czujesz się jakby zostawiał Cię ze wszystkim samą ale ten wyjazd to tylko dwa dni i to jeszcze w tym tygodniu. A że jadą w 4 i pewnie będą pić - to są faceci, tak już czasem mają. Nic złego się nie stanie, czas szybko ucieka i nawet się nie obejrzysz a TŻ będzie z powrotem
Cytat:
Rozumiem Cię i nie jest to nic dziwnego że chcesz mieć Tza przy sobie ale tak jak Ci dziewczyny pisały faceci inaczej do wszystkiego podchodzi i nie jest w stanie zrozumieć naszych rozterek na temat odcieniu kwiatów. Sama nienawidzę takich "męskich" wypraw ale jeśli powiedziałabym Tż że wolałabym żeby został i podałą argumenty dlaczego a on nadal chciałby jechać to jeśli nie kolidowałoby to ze załatwieniem ostatnich spraw puściłabym go. Znając mentalność faceta jak mu zabronisz to albo sam pomyśli a jak nie to koledzy na bank mu to podpowiedzą że skończyły sie już "wolne" lata i teraz czeka go tylko dom i 0 rozrywki.

Dziękuję Wam kochane za zrozumienie i rady... Może trochę przesadzam, ale kurde no taka już jestem. Źle mi bez niego a tym bardziej jak tam mało czasu do tego ślubu i chce żeby był przy mnie... No i boję się troszkę o niego
Ogólnie sytuacja wygląda tak, że mój tż jedzie... na nic zdały się prośby i groźby hehe Ale cóż zrobić, musimy się jakoś dogadać skoro on tak bardzo chce tam jechać... To chłop, nie rozumie do końca moich obaw i potrzeb No i racja - faceci nie angażują się tak w przygotowania przedślubne...
Obiecał mi, że piątkowy wieczór spędzimy już razem... Jak nie dotrzyma obietnicy to strzelę dużego focha
Ale smutaskowo jest mi nadal więc dzielę się z wami moim żalem hehe
Fajnie, że jesteście

Cytat:
Napisane przez wisienka25 Pokaż wiadomość
Inusiaa88 gratuluję panieńskiego Super, że impreza udała się tak jak tego chciałaś Jeśli chodzi o wyjazd TŻa to świetnie Cię rozumiem, bo swojego też bym nie puściła Ale my zawsze wszędzie razem, także taki wyjazd w ogóle nie wchodziłby w grę.
zazdroszczę Ci kochana

Cytat:
Inusiaa czekałam i doczekałam się - super wyglądałaś! I ten strój Widać koleżanki spisały się na medal. Cieszę się, że zabawa była świetna i że dostałaś nagrodę - gratuluję! A torcik wygląda rewelacyjnie

Inusiaa nie denerwuj się tak Dogadajcie się z TŻem, bo nerwy są Wam teraz zupełnie niepotrzebne

Dziękuję Ci bardzo, cieszę się, że podobał się strój i torcik

A co do nerwów to faktycznie, bardzo psują nastrój i radość z przygotowań przedślubnych...

A co do butków to ile Ty już ich masz, bo nie ogarniam
Ładna biżuteria

szczesliwa25 - masz pewnie coś nie coś racji ale to nie jest tak, że ja obgryzam paznokcie za każdym razem jak mój tż wychodzi, tylko teraz tak przed tym weselem mam jakieś takie obawy i po prostu chce go mieć przy sobie...
Wiadomo, że każdy z nas musi mieć trochę własnej przestrzeni, ja też mam przyjaciółki z którymi będę chciała czasami sama spędzić czas, ale to nie jest dla mnie okres jak każdy inny.
Pewnie nie jedna PM-ka mnie zrozumie...

Ps - Witam nowe PM - ki

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-05-28 o 22:14
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 23:51   #4500
justiii87
Zakorzenienie

Inusiaa88 - Ja też uważam że przesadzasz. Nie możesz swojego TŻ trzymać tylko przy sobie bo prędzej czy później mu się to znudzi. Postaw się teraz w odwrotnej sytuacji - a jak by Ci TŻ zabronił iść na panieński bo tam będą same dziewczyny i nie wyobraża sobie że Ty gdzieś się bawisz a On siedzi i martwić się w domu. Tak samo Jemu jak i Tobie potrzebne jest oderwanie się od siebie samych.

My z TŻ nie zawsze i wszędzie chodzimy razem bo tak się nie da. Ja mam ze swoimi dziewczynami babskie wieczory gdzie spędzamy je przy butelce winka a faceci wolą wtedy iść na kręgle albo popić razem bo nie o wszystkim da się pogadać z facetami czasami potrzebne są takie oddzielne wieczory

mayeczka87 - piękny makijaż uwielbiam takie rzęsy. Dla mnie rzęsy to podstawa makijażu. Są dopełnieniem wszystkiego !

qmpela86 - bardzo ładnie wyglądasz taka delikatna a za razem z pazurem

Dziewczyny mam pytanie odnośnie bielizny męskiej Czy widziałyście gdzieś majteczki męskie bezszwowe?

Ja w środę idę na założenie paznokci. Mam już dość swoich po rozdwajanych nieładnych "kikutów" nie mogę ich pomalować (a lakierów mam całe pudełko od butów) a o zapuszczeniu już nie wspomnę.
Zastanawiam się tylko czy założyć sobie kwadratowe czy bardziej szpikulce. Bardziej jestem za szpikulcami a jak mi się znudzą to najwyżej do ślubu zrobię sobie kwadratowe

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-05-29 o 00:05
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości