|
|
#4471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
![]() Nie to ja jestem taka dziewczynak z zapałkami z buzi ![]() Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34366271]ja już w domu, urwałam się z pracy. umyłam łepek, teraz wyprostować porządniej niż w 3 minuty rano do biura, sieknąć makijaż i jedziemy, jak tż wróci z pracy. zrobię jeszcze jakiś obiadek na szybko[/QUOTE] Trzymaj się Tusia i uśmiechaj się cały czas a my dmuchamy na chmury i trzymamy kciuki. Odezwij sie jak już będzie po
|
||
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie Kochana nie jesteś nienormalna- spokojnie. Doskonale Cię rozumiem- poprostu nie chcesz zostać sama z tą nagonką w ostatnich dniach i potrzebujesz TŻ-ta. Mi też by było przykro jakby chciał wyjechać (a nie musi) i zostawić mnie z tym całym zamieszaniem ale wiesz co?- TŻ chyba poprostu też ma stresa i tak to tuszuje.Takie to te chłopy są- bez nich źle a z nimi też niedobrze bo zawze coś nie po naszej myśli Nie denerwuj się Kochana Tusia-dmucham na chmurki i prawie sobie poszły
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy wyjazd na początku tygodnia czy koło czwartku - piątku bo to jest istotne. Jesli na początku tygodnia. Spróbujcie to co mieliście załatwić w te dni załatwić wcześniej, on pojedzie, ty się zrelaksujesz on wróci, załatwicie razem resztę. Szkoda się denerwować i złościć na siebie. ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Tusia u mnie jest słoneczko, to pewnie i u ciebie chmurki sobie poszły i masz piękny plener. Trzymam kciuki
|
|
#4474 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale ja bym pogadała z TŻ jakie to ważne, by został i Ci pomógł, te targi to tylko w Poznaniu?Cytat:
Niestety
|
|
#4475 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyjazd jest teraz czwartek - piątek... Masakra jak się zdenerwowałam i już cała jestem głupi czy nie przesadzam... ![]() Cytat:
A ja będę siedziała sama w domu i zastanawiała się czy dojedzie do domu cały i zdrowy
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#4476 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() właśnie widzę jakie ma zdrowie a buty ok , nie potrzebnie tylko zmieniałam podeszwę , miałam inną ale strasznie długa była i babka zaproponowała żeby zmienić na jakąs pół okrągłą żeby nie była taka długa no i dupa nie podoba mi się ale już trudno , ogólnie reszta super tak jak chciałam Cytat:
Cytat:
a tort rewelka , palce lizać Cytat:
Oczywiście czekamy na fotki z przymiarki piwonie ![]() Cytat:
tez tyle zapłaciłam za próbny , za ślubny płacę 150 ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34366271]ja już w domu, urwałam się z pracy. umyłam łepek, teraz wyprostować porządniej niż w 3 minuty rano do biura, sieknąć makijaż i jedziemy, jak tż wróci z pracy. zrobię jeszcze jakiś obiadek na szybko. właśnie mi już kasy szkoda, ale najgorsze, że mam na środku policzka pryszcz!!! okropny!!!! muszę go jakoś zakopać, bo wydusiłam i jeszcze gorzej. TRZYMAJCIE KCIUKI BY NIE PADAŁO!!![/QUOTE] będzie pięknie i nie spadnie ani kropelki ![]() zapytam jeszcze raz jak się nazywają takie podstawki co wrzucałaś pod karty na stoł i gdzie je kupić ?
|
|
|
#4477 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie PMki
Chciałam się do was przyłączyć ![]() Ślubujemy 01.09.2012 Przyjmiecie mnie?
|
|
#4478 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Dla facetów po prostu cały przedślubny czas to raczej udręka (nie tak jak dla nas )Może porozmawiaj z nim szczerze, powiedz co czujesz i żeby sobie pojechał na jakieś następne targi a nie akurat tydzień przed ślubem.. Cytat:
![]() ![]() klask i:[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34366271]ja już w domu, urwałam się z pracy. umyłam łepek, teraz wyprostować porządniej niż w 3 minuty rano do biura, sieknąć makijaż i jedziemy, jak tż wróci z pracy. zrobię jeszcze jakiś obiadek na szybko. właśnie mi już kasy szkoda, ale najgorsze, że mam na środku policzka pryszcz!!! okropny!!!! muszę go jakoś zakopać, bo wydusiłam i jeszcze gorzej. TRZYMAJCIE KCIUKI BY NIE PADAŁO!!![/QUOTE] ![]() ![]()
|
|
|
#4479 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Chwal się co tam masz ![]() Cytat:
. No i ta nagroda ![]() ![]() . Extra A ja wklejam zdjęcia z przymiarki. Ogólnie jestem zadowolona i jak znowu przymierzyłam moją suknię to wiem że to ta i czuję się wyjątkowo . Odbiór sukienki mam w następny pon. i będzie sobie już wisiała u mnie, jedynie przed samym ślubem pojadę na przymiarkę i ewentualne prasowanie.
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-28 o 18:19 |
||
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jeśli tak to kwestia organizacji, konsensusu i zrozumienia obu stron. On wyjeżdza, ale jak wraca pomaga ci na pełnych obrotach w przygotowaniach. No a co do picia i tego, że jedzie 4 chłopa, trzeba ich chyba też zrozumieć, lubią grono męskie, ponadto są dorośli. To tylko moje skromne zdanie. P.S Nie ma co się wkurzać, bo na nich to nie działa, działaj argumentami, prośbą, rozmową!!!
|
|
#4481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pokazuj co tam już masz
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chwal się co już macie! Grono nam się powiększa
|
|
#4483 |
|
Rozeznanie
|
No więc jak narazie w domku mam niewiele, ale już wrzucam fotki
![]() Co najważniejsze suknia zamówiona- ale pierwsza przymiarka dopiero w lipcu... Oglądajcie i oceniajcie
|
#4484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ślubujemy za 3 miesiące- Ty już masz sukienkę gotową a moja jeszcze nawet nie zaczęta. Mam nadzieję, że moja krawcowa nie przeceniła swoich sił i w miesiąc zdąrzy mi stwirzyć kieckę
|
|
#4485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że się denerwujesz bo czujesz się jakby zostawiał Cię ze wszystkim samą ale ten wyjazd to tylko dwa dni i to jeszcze w tym tygodniu. A że jadą w 4 i pewnie będą pić - to są faceci, tak już czasem mają. Nic złego się nie stanie, czas szybko ucieka i nawet się nie obejrzysz a TŻ będzie z powrotem Cytat:
w ogóle nie widać, że ciasna trochę ![]() Witam nowe PMki ![]()
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
katie99kasia - witaj
pokazuj co masz opowiadaj co masz załatwione. oooo też masz fiolecik superqmpela86- super sukienka
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-05-28 o 18:50 |
|
|
|
#4487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Załatwione *nauki przedmałżeńskie *poradnia *dekoratorka- jeszcze dogranie szczegółów *fotograf *kamerzysta *catering *zaklepany termin w strażnicy *zaproszenia *obrączki ![]() *zamówiona usługa szycia sukienki *zespół *zaklepany termin i godzina ślubu u Księdza *wódka *alkohole na bar do drinków *barman *buciki *zawieszki w trakcie własnoręcznego tworzenia ![]() *umówiony fryzjer Pozostało: -odwiedzić urząd i połapać się w szale papierków -zaprowadzić wreszcie TŻta pod drzwi sklepu z garniturami -zapisac się do makijażystki -odszukać fryzurę, która wreszcie będzie mi się podobała -zaprosić gości -wybrać bukiet I właśnie co do bukietu mam do Was dziewczynki ogromną prośbę- który się Wam podoba? Bo ja już nie mogę się zdecydować... Do każdego bym dorzuciła jakieś "ale". Dodam, że chciałam bukiet w kolorach- biel-fiolet i dodatek zieleni. A może macie jakieś inne propozycje?
|
|
#4488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienka zjawiskowa. Taka delikatna, idealnie do ciebie pasuje. I nie widać w ogóle że ciasna. Można wiedzieć z jakiego to sklepu ? Gratuluje wyboru! ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
|
|
#4489 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wrzucisz zdjęcie sandałków? A odbierałaś je tego dnia co przy zamawianiu ustaliłaś? Chodziłaś już w nich trochę? Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem fioletową PM-ką bukieciki piękne 1 piękny. Wklejam jeszcze kilka - może coś Cię zainspiruje
|
|
|
#4491 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() Znowu nie było mnie jakiś czas i nie dam rady wszystkiego nadrobić ![]() Inusiaa88 gratuluję panieńskiego Super, że impreza udała się tak jak tego chciałaś Jeśli chodzi o wyjazd TŻa to świetnie Cię rozumiem, bo swojego też bym nie puściła Ale my zawsze wszędzie razem, także taki wyjazd w ogóle nie wchodziłby w grę.mayeczka87 Śliczny makijaż ale co się dziwić- śliczna dziewczyna to i ślicznie wygląda ja też chcę kępki rzęs, ale tylko w zewnętrznych kącikach. tusiamar ![]() ![]() u mnie słoneczko to i u Ciebie zaświeci czekamy na zdjęcia![]() qmpela86 Piękna suknia katie99kasia Witaj ![]() ![]() ![]() Wreszcie udało nam się kupić bordowe skarpetki dla TŻa co prawda damskie, ale na nodze nie widać różnicy najważniejsze, że idealnie pasują do moich butów i muchy
|
|
#4492 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cytat:
. To salon w Częstochowie
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-28 o 20:42 |
|
|
|
|
#4493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A gdzie Twoja sukienka? Pokaż jaką szyjesz? Ja mam sukienkę bo zamówiłam pod koniec grudnia i już przyszła do salonu a Panie nie miały gdzie przechować więc odbieram bo wolę żeby wisiała w szafie i czekała na spokojnie u mnie A Ty masz już sporo też załatwione... Jesteśmy na tym samym etapie ![]() Bukiet też chcę z fioletem ale też z różem i beżem. Wklejam Ci te które mnie przypadły do gustu. PS. Dziewczyny 3majcie jutro kciuki za stresujący dzień w pracy
|
|
|
#4494 |
|
Raczkowanie
|
Hmm to dobrze czy źle?
![]() Sorry dziewczyny ale coś mi się nie chcą wiadomości połączyć.. Narobiłam ze 3..
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-28 o 20:28 |
|
|
|
#4495 |
|
Rozeznanie
|
Kochane znowu pędzicie! Ale to dobrze - t oznaczy, że wciąż coś się dzieje!
![]() Inusiaa czekałam i doczekałam się - super wyglądałaś! I ten strój Widać koleżanki spisały się na medal. Cieszę się, że zabawa była świetna i że dostałaś nagrodę - gratuluję! A torcik wygląda rewelacyjnie Matitka witamy ![]() Tusia mogę się założyć, że plener wypadł super. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona, bo ja cały czas trzymam kciukasy! Haczyk jeśli chodzi o dodatki, to jestem osobą, która idzie raczej w neutralne kolory - krem, beż, bądź czarny / biały ... najbezpieczniej Pokazuj fotki z przymiarki ![]() Mayeczka dziękuję za miłe słowa ![]() Twój makijaż jest boski!!! Ja też będę chciała mieć choć troszkę doczepionych rzęs, bo moje długością nie grzeszą ![]() Malgos cieszę się, że odpoczywasz i że nie stresujesz się Chciałabym podobnie podejść do sprawy kiedy już będę tuż przed ślubem... ale znając mój charakterek, będę latała wściekła, ustawiała wszystkich po kątach i myślała co jeszcze jest nie zrobione ehhh... ![]() Szkoda Malgos, że nie masz zdjęć, ale mam nadzieję, że jeszcze sie tu pochwalisz zdjęciami - po ślubie Inusiaa nie denerwuj się tak Wyborowa dobrze, że TŻ wrócił cały I za wyrozumiałość... nie wiem czy ja bym była łaskawa Chociaż szczerze mówiąc - śmieszą mnie sytuacje kiedy TŻ wypije - jest wtedy taki zabawny ... a następnego dnia pokutuje - chory Katie99kasia witamy Mamy takie same zawieszki na butelki - też podwiązki, krawaty i muchy, tyle że ja mam pomarańczowe Pochwal się suknią! Co do bukietu to zależy do jakiej sukni, chociaż mnie najbardziej podoba się chyba drugi ![]() Qmpela suknia nie w moim stylu, ale Ty wyglądasz w niej świetnie! Tak elegancko! Ja - tak jak obiecałam - pokazuję moje (kolejne już) buty do ślubu... nie powiem, że są idealne, ale niestety nie znalazłam nic innego w kolorze białym, co miałoby obcas ok. 4-5 cm, więc będą TE ![]() AAAA... i jeszcze - mam biżuterię Też wklejam zdjęcia i proszę o opinie, czy to w ogóle pasuje i czy pasuje do siebie, bo to nie jest komplet
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem biżu pasuje, kolczyki bardzo fajne ![]() Buty- ja osobiście nie lubię z takimi ozdobami ale to mój gust najważniejsze żeby wygodne były
|
|
|
#4497 |
|
Rozeznanie
|
Inusia,
ja powiem zupełnie szczerze, że nie rozumiem całego strachu związanego z wyjazdem przyszłego męża ![]() Na ten same targi jedzie mój Tż - ba! jedzie, bo ja sama go namówiłam żeby jechał, bo to najważniejsze targi dla jego branży w roku. Przecież decydując się na życie z kimś musisz mu ufać, bo za każdym razem kiedy będzie chciał wyjść z domu z kolegami, czy pojechać na 'męski wyjazd' będziesz siedziała i obgryzała paznokcie? ![]() I jeszcze jedno, zaufanie zaufaniem, ale własna przestrzeń to zupełnie inna nie mniej ważna rzecz w związku. Skoro on ma znajomych z pracy, pracę i jest to część jego życia w której może być bardziej 'sam' to zostaw mu tą swobodę. |
|
|
|
#4498 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I mamy mniej więcej te same rzeczy załatwione. Z tych bukietów które wrzuciłaś to chyba 1 i 3 najbardziej mi się podoba. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla CiebieDobrze to mało powiedzianie ![]() Cytat:
Biżuteria według mnie do siebie pasuje i jest bardzo ładna. |
|||||
|
|
|
#4499 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam kochane za zrozumienie i rady... Może trochę przesadzam, ale kurde no taka już jestem. Źle mi bez niego a tym bardziej jak tam mało czasu do tego ślubu i chce żeby był przy mnie... No i boję się troszkę o niegoOgólnie sytuacja wygląda tak, że mój tż jedzie... na nic zdały się prośby i groźby hehe Ale cóż zrobić, musimy się jakoś dogadać skoro on tak bardzo chce tam jechać... To chłop, nie rozumie do końca moich obaw i potrzeb No i racja - faceci nie angażują się tak w przygotowania przedślubne...Obiecał mi, że piątkowy wieczór spędzimy już razem... Jak nie dotrzyma obietnicy to strzelę dużego focha Ale smutaskowo jest mi nadal więc dzielę się z wami moim żalem hehe ![]() Fajnie, że jesteście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do nerwów to faktycznie, bardzo psują nastrój i radość z przygotowań przedślubnych... A co do butków to ile Ty już ich masz, bo nie ogarniam ![]() Ładna biżuteria ![]() szczesliwa25 - masz pewnie coś nie coś racji ale to nie jest tak, że ja obgryzam paznokcie za każdym razem jak mój tż wychodzi, tylko teraz tak przed tym weselem mam jakieś takie obawy i po prostu chce go mieć przy sobie... Wiadomo, że każdy z nas musi mieć trochę własnej przestrzeni, ja też mam przyjaciółki z którymi będę chciała czasami sama spędzić czas, ale to nie jest dla mnie okres jak każdy inny. Pewnie nie jedna PM-ka mnie zrozumie... ![]() Ps - Witam nowe PM - ki
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-28 o 22:14 |
|||||||||
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Inusiaa88 - Ja też uważam że przesadzasz. Nie możesz swojego TŻ trzymać tylko przy sobie bo prędzej czy później mu się to znudzi. Postaw się teraz w odwrotnej sytuacji - a jak by Ci TŻ zabronił iść na panieński bo tam będą same dziewczyny i nie wyobraża sobie że Ty gdzieś się bawisz a On siedzi i martwić się w domu. Tak samo Jemu jak i Tobie potrzebne jest oderwanie się od siebie samych.
My z TŻ nie zawsze i wszędzie chodzimy razem bo tak się nie da. Ja mam ze swoimi dziewczynami babskie wieczory gdzie spędzamy je przy butelce winka a faceci wolą wtedy iść na kręgle albo popić razem bo nie o wszystkim da się pogadać z facetami czasami potrzebne są takie oddzielne wieczory ![]() mayeczka87 - piękny makijaż qmpela86 - bardzo ładnie wyglądasz taka delikatna a za razem z pazurem Dziewczyny mam pytanie odnośnie bielizny męskiej Czy widziałyście gdzieś majteczki męskie bezszwowe? Ja w środę idę na założenie paznokci. Mam już dość swoich po rozdwajanych nieładnych "kikutów" nie mogę ich pomalować (a lakierów mam całe pudełko od butów) a o zapuszczeniu już nie wspomnę. Zastanawiam się tylko czy założyć sobie kwadratowe czy bardziej szpikulce. Bardziej jestem za szpikulcami a jak mi się znudzą to najwyżej do ślubu zrobię sobie kwadratowe
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-29 o 00:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Polecam go 

ale wiesz co?- TŻ chyba poprostu też ma stresa i tak to tuszuje.
Nie denerwuj się Kochana
16.06.2012
No ale ja bym pogadała z TŻ jakie to ważne, by został i Ci pomógł, te targi to tylko w Poznaniu?

Były balony takie słodkie na panieński i w każdym była karteczka z zadaniem jakie mam wykonać Dostałam taką słodką opaskę z kokardką i welonikiem i seksi strój stewardessy aaa i karty do gry na panieński, które zabrałyśmy na dalszą część, która była w klubie. Dziewczyny wszystko przygotowały, zarezerwowały loże specjalnie na panieński, przekąski i alkohol oczywiście, grałyśmy w tą gre - czyli przeróżne zadania, które miałyśmy wykonać, masakra normalnie Ogólnie bawiłam się BOSKO! Wróciłam do domu o 5 rano... Więc to chyba też świadczy o tym, że impreza była super... 

będzie pięknie
klask i: