![]() |
#781 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
![]() Ide spac rano trzeba wstać ![]()
![]() |
#782 |
Rozeznanie
|
Mój też bezzębny ale chyba już niedługo a jak same mu nie wyjdą to chyba osobiscie mu wydłubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oplułam ekran ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
Moja tez bezzebna
![]()
#785 |
Zadomowienie
|
moj tez jeszcze bezzebny
Princ naprawde podziwiam ![]() ja to bym nawet jakies przytulanki chciala ale jestesmy na wojennej ścieżce z Tztem i figa z makiem! nagadałam mu dzis, ciekawe na jak dlugo podziała, ale jak przez moment widzialam u niego ten póluśmiech, ze sobie niby nic nie robi z tego co gadam to aż sie normalnie zagotowalam, powidziałam ze jak sie nie zmieni to może sie wyprowadzic. on oczywiscie wziął jako zart i powidzial że altane na dzialce postawi i tam sie przeniesie(bo powiedziałam konkretnie ze do mamusi ma sie przenieść ![]() zobaczymy jak to bedzie z nim a tak dla odmaiany to moje dziecko było dzis przekochane! i grzeczne jak nigdy, cyba nie chce mamy dodatkowo dobijać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Stosowałam Plancete ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
wiecie jaki mam patent na mojego małego pokemona jak nie chce spać?
![]() ![]() ![]() więc co robię: opatulam ja ciasno kocem - tak jak zaraz po urodzeniu w rożku - łapki wzdłuż tułowia, żeby nie mogła wyciągnąć (bo zauważyłam że jak ma wolne łapencje to i lapie się za nózki i zaraz chce się odwracac na brzuch-a jak nie pozwalam to w ryk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak sobie wydedukowalam, że to może takie podswiadomie zapamiętane poczucie bezpieczeństwa z brzucha jeszcze i zaraz po urodzeniu, gdy opatulałam ja wlasnie w rozku... ![]()
#788 |
Raczkowanie
|
My również bezzębne
![]() ![]() a z tym opatulaniem to pewnie właśnie takie podświadome wspomnienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja póki co nie mam problemu z usypianiem małego tzn czasem zasypia ciezko ale zawsze sam ![]() ![]()
![]() |
#790 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Najpierw chciałam montowany tyłem do kierunku jazdy, ale w naszym drugim aucie by się nie mieścił, a musi być uniwersalny. Magdalenka - ale chyba już niedługo, bo dziś strasznie marudziła, gryzła itp. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
Zwariuję
![]() ![]() Nie mam pojęcia co komu odpisać ![]() Nockę mieliśmy podobną do waszych, norma u nas, Muff my dziś pobudek z 10 minimum, o 6.20 koniec snu. W dzień nie lepiej. Mamy 5 ząbka, dziś zobaczyłam że jest. I oficjalnie mieliśmy dziś stópkę w buzi, pierwszy raz ![]() Byłam na imprezie u starszego w przedszkolu, baaardzo się wzruszyłam, i nie tylko za tańce, zabawę, przedstawienie itp. Pani pytała dzieci za co kochaja swoje mamy, wszystkie mówiły że za lody i chipsy ![]() ![]() ![]() W prezencie dostałam laurke ze swoją podobizną, różę i bransoletkę z makaronu pomalowanego na kolorowo ![]() Jutro znów znikam na cały dzień. Aaaa, Muff nie smutaj sie ![]() Ja na swego tżta nie ponarzekam, starszy syn ubóstwia go, musi być tata, do wszystkiego, mama jest kochana ale tata the best,mlodszy bardziej za mną, ogólnie jest marudny, płaczliwy, zwłaszcza wieczorem, ale tż dzielnie mi pomaga, także czuje się odciążona. Co by nie było tak kolorowo to czasu dla siebie nie mam wogle, jak tż z małym to fruwam na miotle, mopie, i czym sie da bo ciągle z czymś do tyłu jestem. Idę spiochać. Przespanych nocek ![]() P.s. Glam nawet jak mam ochotę ponarzekać na swoje nocki to nie potrafie bo czytając Twoje opisy to mam wrażenie że wyłabym do ksiezyca z rozpaczy, nie dałabym rady chyba. Jeden w nocy mi daje w kośc a co dopiero dwóch. Jak wypróbujesz piwnicę daj znać, może i ja swojego wyniosę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
dalej go nie ma, ale czego ja sie spodziewalam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Mialam Wam cos napisac, ale to moze jutro, ide spac! Dobranoc! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny widzę, że wróciłyście do pisania po kilka stroin dziennie ale ja chyba nie nadrobie.
Szalony dzień dzisiaj - moja \julka miałą 4 urodziny i była mała imprezka - 8-ro dzieci z mamami i jeden wielki hałas w domu i w ogródku - ale już po wszystkim imprezka się udała, córcia przeszczęśliwa a to najważniejsze. A wczoraj byliśmy nad morzem i trochę się spiekliśmy ale mimo że trochę pieką plecki to ja lubię słoneczko i upały - było super nawet Lenka nie marudziła tylko w drodze powrotnej dała popis wokalny ![]() A co do fotelików my mamy dla Leny Maxi Cosi Tobi po Julci ale jest super ja jestem bardzo zadowolona a z przedziałaem wiekowo - kilogramowym to jest chyba tak, że tn piwrszy fotelik jest do 13 kilogramów lub 9 miesięcy ![]() Mój TZ też jeździ na ryby ale my mamy umowę, że on z rana jedzie na ryby wraca koło południa i pomaga mi w dzieciach w praktyce to najczęściej idą na spacer albo plac zabaw ![]() Za łączam zdjęcie z urodzinek
![]() Edytowane przez agulan82 Czas edycji: 2012-05-28 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
goldi
![]() niezla niania ![]() Oli oj tak, ten fotelik to cuuudo ![]() ![]() janeczko to ja sobie moge z twoim tztem piatke przybic, na piekne zakonczenie jakze cudownego dnia Filip narzygal mi na twarz, dziekuje, dobranoc... |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ad. 2 ![]() ![]() Ad. 3 Elu nie chodzi o Filipka, kazdy ma prawo miec kijowy dzien, szczegolnie po chorobie, ale tz przegina, to nie pierwszy raz niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
10 stron,no jasne...
Reka do gory,ile jeszcze maluchow bezzebnych??Ja podnosze jako pierwsza... Amelka lubi sie przytulac,jak zasypia ![]() ![]() Moja do siedzenia ani stania sie nie kwapi,no wczoraj na plazy siedziala chwilke sama ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
a wlasnie, zmysl to tobie mialam odpisac, skleroza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zadomowienie
|
zasypiam na siedząco wiec zmykam do wyrka
ppapapa ![]()
#803 |
Zakorzenienie
|
Oli ty dopiero spac idziesz a ja o tej porze 3 pobudk ziczylam
![]() Za duza podnieta dla Niej
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
Nie mam siły Wam odpisywać, Franek właśnie wisi na cycu.
Pochwalę się, że skończyliśmy dzisiaj PÓL ROKU!!!! Saraaa, i z tej okazji F. Rowniez był marudny Dobranioc |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
![]() super z tym zlobkiem ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jak sie sprawdza ta "belka" w tym foteliku? Dziecku jest wygodnie? dodatkowo jest pasami zapiete? Bo np balabym sie podczas ewentualnego dachowania czy by nie wypadlo z fotelika ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() super, ze dziecko takie cudowne chociaz bylo ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim zwlaszcza tym niewyspanym
#807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Dziewczyny nie wiem co robic z Tztem... chyba wyzale sie w klubie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Wtajemniczenie
|
My nie mamy ząbków, zamiast tego ślinotok na maksa
![]() DZIEŃ DOBRY ![]() Córa znowu wstała o 5.. Chyba juz tak jej zostanie... Musze na nowo przyzwyczaić się do porannego wstawania.. Bo przecież jeszcze niedawno spała do 6-7 ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
opowiadaj co jej podajesz i kiedy ![]() teraz nie wiem jak powinien scchemat wygladac.... czy owoce przeniesc na podwieczorek a teraz zaczac wprowadzac warzywa? no i te kaszki bezglutenowe na schemacie zywienia przeczytałam, ze doperio w 7. m-cu wprowadzac te kaszki... dziwne bo przeciez wiekszosc z was juz od 4.m-ca podaje ![]() muff ![]() ![]() dzien dobry tak w ogóle ![]() lecimy na drzemke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- to suplement jakiś czy do mycia, wcierania? ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- ![]() Boziu, nie mój tż, a mnie wkur... ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() No to tj mój z tymi rybami. Jak jedzie to rano, ok 11-12 wraca i jest do dyspozycji rodziny ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- super ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.