![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sex z murzynem i nie tylko ???
Cytat:
![]() ![]() Głupi wątek. Ludzie są równi - bez względu na kolor skóry. A jak ktoś chce poznać szczegóły anatomiczne to niech sobie poczyta encyklopedię, podręczniki anatomii albo pójdzie na żywioł i sam sprawdzi ![]()
![]() |
#62 |
Wiedźma
|
Jotek,
pomyslałas kiedys, jak poczułybyście się, gdyby jakiż mężczyzna założył tu wątek: Uprawiałeś kiedyś seks z blondyną - ale taką naprawdę farbowaną i z tipsami? I jak było?
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
b) Po drugie moje wątki nie są dla większości , bo tematy które poruszam dotyczą bardzo niewielkiej części społeczeństwa polskiego płci żeńskiej c) Poza tym nie wierzy Pani w teorię ewolucji...
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak widze wszystkie watki sa o sexie (jakze to typowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
![]()
[QUOTE=bess;3438173]heh mimo ze nie jestem "murzynem" ani blondyną z tipsami na wątki madre inaczej szczegolnie te zakladane przez rodzynków
![]() wiem, że jestem tu ![]() i najchętniej to ![]() ale od nowego roku obiecuję poprawę i będę zakładał same fajne,porządne,eleganckie ,mądre nie inaczej wątki.... z poważaniem Jotek
#67 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=jotek;3438276]
Cytat:
Z poważaniem, kamaO
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
sex tak , ale sex z inną nacją ... ja wiem czy dotyczy to większości...może w USA czy francji tak ,ale u nas to raczej nie...
#69 |
Raczkowanie
|
![]()
[QUOTE=kamaO;3438295]do Nowego Roku już niedaleko ,a czas szybko leci
![]()
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie sorry wcale nie umknelo jak widac wyzej haha.Mialam racje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wiedźma
|
Ach... Ależ gapa ze mnie! Jotek to facet!
No to załóżmy wątek: Gadałaś kiedyś z prymitywem, co to tylko o seksie i to niezbyt mądrze? To tak przykładowo, bo też nie jestem "murzynem". Nawet białym murzynem nie jestem. Nie jestem też czarnoskóra.
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Nawet jeśli jest to facet ( !!!!! ) W wypowiedzi użyłaś mojego nicka i potem sformułowania "prymityw". Takie wypowiedzi trochę świadczą o kulturze osoby piszącej dane słowa. Też niektóre wątki założone już przez kobiety uważam za naiwne i wręcz głupie....przeczytam,swoj e pomyślę , idę dalej , nie wyjeżdżam im od razu od prymitywów czy jeszcze gorszych wyzwisk...ich sprawa co piszą i co kto czyta ![]() To jest forum które ma swój regulamin i jeśli szanowna Pani chce tu coś wypisywać to proszę go sobie przeczytać i przestrzegać. Miłego dnia życzę ,bez względu na to jaki kolor skóry Pani posiada i za kogo się uważa.
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Jotek robisz nas w jajo...
![]() a tak a propos: masz jakieś inne myśli niż tylko o długości penisa? tzn. czy np w tramwaju albo gdzie indziej patrzysz innym panom na ''TO'' miejsce któremu może bardziej wystaje i strasznie męczy Cię czy przypadkiem nie ma dłuższego- bo nie ma prawa bo jest białym białasem??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Składa się on z trzech części. Pierwsza dowodzi, że sama nie robię tego, czego domagam się od Pana powyżej - a mianowicie czytam posty nieuważnie i zdarza mi się przegapić rzecz tak ważną, jak płeć autora. Za co przepraszam. Druga część jest analogią w stosunku do Pańskiego postu, w którym użył Pan niepoprawnego politycznie i powszechnie już uważanego za obraźliwe określenia MURZYN w stosunku do czarnoskórych. Trzecia zaś informuje, że nie jestem osobą czarnoskórą na wypadek, gdyby uznać Pan miał określenie "prymityw" za dotyczące siebie osobiście. Nie taki był mój zamiar, podobnie jak moja przykładowa blondyna nie dotyczyła nikogo personalnie. Oba te określenia są potoczne, ogólne i używane wobec ludzi, których oceniamy powierzchownie. Gdybym pisała o kimś konkretnym, nie używałabym słowa blondyna (napisałabym blondynka, bo rzeczownik ten tak brzmi w formie prawidłowej) , podobnie jak nie napisałabym "prymityw" o Panu, bo przecież Pana nie znam. Przyznaję, chciałam chyba, żeby, jako mężczyźnie (a wczesniej jako kobiecie) zrobiło się Panu przykro, podobnie jak czarnoskórym ludziom nie jest miło kiedy słyszą słowo Murzyn. Powinnam była raczej po prostu kulturalnie napisać, że słowo Murzyn jest obraźliwe, podobnie jak traktowanie ludzi czarnoskórych jak przedmioty, zwierzęta w Zoo, jakieś kurioza. To był mój błąd i niniejszym z całą pokorą go poprawiam. A jeśli moje przekombinowane analogie były az tak nieczytelne - proszę o wybaczenie i obiecuję następnym razem nie kombinować zanadto.
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
![]()
Proszę sobie uważnie przeczytać tekst powyżej , a potem coś kręcić
#76 |
Zakorzenienie
|
heh nie musiales sie z tym utozsamiac.Ciekawe czemu to jednak zrobiles.
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
![]()
jeśli Tobie ktoś by na publicznym forum napisał na ten przykład coś takiego:
"bess to Ty jesteś kobietą......załóżmy w takim razie wątek na temat rozmowy z idotkami i to niezbyt mądrymi" to co? Wszyscy to kojarzą jednoznacznie z Twoją osobą , a ja piszę ,że napisałem sobie tak ogólnie ![]() Nie obraź się za ten cytat,bo to tylko taki przykład podobny do tego co mi napisała ta pani i jeszcze mi wmawia , że to nie dotyczy mnie. Tak na marginesie założyłem jej ten wątek jaki chciała ,to może sobie tam wypisywać co chce,byleby nie obrażała nikogo na tym forum ![]() Muszę znikać , aż do późnego wieczora ![]() miłego dnia ![]()
#78 |
Zakorzenienie
|
Zanim się wszyscy zagolopujecie we wzajemnych oskarżeniach i szukaniu dziur w całym, informuję Was, że tutaj jestem i czuwam nad wami. Nie lękajcie się...
![]() Jotek-założyłes dość stereotypowy wątek. Nie możesz miec pretensji i jak na razie nie widzę, aby Cię ktoś tutaj obraził. Sam sobie przypisałeś słowa Sabbath, a więc proszę przestań szukać dziury w całym!
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomadko! ja czuję Twoją obecność! objawiłaś mi się dziś wieczorem... nowa stacja radiowa "Zaufaj Pomadce" jest już uruchomiona ![]() Pomadko poprawiłaś mi humor straszliwie ![]() Aż się zaplułam ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ale ten wątek kolorowy
![]() musze przyznać, że ten i jeszcze jeden wątek - co ciekawe - założone przez meżczyzn - zwiększyły moje pokłady dobrego humoru...a zaczynało być krucho ![]() ![]() Jaszmurko - jesteś herbaciarą ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Nie taką ja WY (znaczy się klan herbaciar
![]() ![]() ![]() Niestety w pracy nie mam możliwości zaparzenia sobie czegoś ekstra ![]() ![]() ![]()
#82 |
Wiedźma
|
Proszę zważyć, iż owe dwa zdania oddzieliłam nie tylko u ieszczając je w odrębnych akapitach, ale i (celowo) zostawiając między nimi wolną linię.
Pragnę także przypomnieć, że była i trzecia część tego posta zaczynająca się od słów: To tak przykładowo. A Pomadka rzeczywiście zaliczyła tekst dnia. Tygodnia? Hihi... Stulecia ![]() Parsknęłam kawą w monitor i musiałam biec po szmatkę. Nie lękamy się. Już teraz się nie lękamy. Hihihi! ![]()
#83 |
Zadomowienie
|
Czyzbys,Jotku mial jakies deficyty i kompleksy,stad taka dociekliwosc?
Czlowiek-jak czlowiek-ludzie rozni sa.Watpie,czy kolor skory ma jakikolwiek zwiazek -w koncu co zawartosc melaniny w skorze ma do genitaliow? Slowo-Murzyn nie podoboba mi sie.Moze nie miales zamiaru obrazac nikogo ale np.Czarnoskory zabrzmialoby zreczniej.
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
szkoda ze temat nie dotyczy obecnych wydarzen czy ktoras/ktorys z nas nie wspolzyla ze ZNANYM Kamerunczykiem
![]() ![]() Pozdrawiam, btw. niektore z Was sachore pozytywnie sie usmialam czytajac ten watek ![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
taki temat już jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
głupi, nie głupi, ale dobrze, że obraca się w żart.
Swoją drogą, jaką niesamowiią moc mają szerzące się stereotypy na temat ludzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Tego tematu lepiej nie poruszać w Warszawce:
"W domu powieszonego o sznurku się nie mówi". Wielokrotnie słyszałem iż, murzyni mieszkający w akademikach cieszą się niesłychanym wzięciem u pań. Nieważne czy przystojny czy nie- Niektóre kobiety lubią aby "wciskać im ciemnotę". |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
nie no z ta ciemnota super
#89 |
Zakorzenienie
|
Ale atrakcyjnosc to chyba sprawa indywidualnego postrzegania.Tak zle i tak nie dobrze.Jesli czlowiek patrzy na powierzchownosc zle,jesli nie zwraca na nia uwagi tez zle
![]() ale chyba cos w tym jest.Mialam okazje to obserwować w najblizszym otoczeniu.Swego rodzaju rasizm tylko w przeciwnym kierunku. |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
jest taki program w tv gdzie rozmawiaja o seksie jedna kobieta zadzwoniła i zaczeła mowic"moj partner jest murzynem,ma naprawde duzego ze boje sie ze sie nie zmiesci "itd.oczywsie było to lepiej ujete niz napisałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.