XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 10:37   #361
e s
Raczkowanie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

no właśnie u siebie też płaciłam 50zł dlatego te 150zł mnie zaskoczyło po prostu. No nic trzeba będzie zapłacić niestety
e s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:37   #362
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczyny jest sprawa czy zgadzacie się żeby w pierwszym poście zamiast linku+ tytułu do poprzednich części został tylko numer + link?? bo jest problem już jest ponad 5000 znakow i nie da sie go edytować ???
nie ma co sie pytac o zgode, bo i tak nie mamy chyba wyjscia
jestem za

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:38   #363
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
uciekam kupic zszywki i cos do picia.. i do banku muszę jeszcze wskoczyc :/

Głowa mi pęka po tej wczorajszej kłótni :/

Madziu- fantastycznie ze Twoj TZ taki Kochany sie zrobil
no normalnie nie ten człowiek oby tak dalej
nawet moi rodzice na czele z siostrą i szwagrem stwierdzili zgodnie że mój tż się bardzo zmienił...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2012-05-29 o 10:39
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:39   #364
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
może byc

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

ja dalałam jedyne 50 zł u siebie ale za to u tżta w parafii ksiądz ściągnął tyle ile u ciebie, myślałam że padne i nie wstanę jak usłyszałam ile sobie woła
A jak ktoś nie ma takiej gotówki? To co? Nie wygłoszą zapowiedzi? My nie damy na pewno więcej niż 50-100 zł.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:41   #365
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
A jak ktoś nie ma takiej gotówki? To co? Nie wygłoszą zapowiedzi? My nie damy na pewno więcej niż 50-100 zł.
tż akurat miał tą kasę ale jakby nie miał to dałby mniej i tyle... nie każdy ma kasę żeby tyle wybulic kiędzu za głupie zapowiedzi... a naszego dziecka w parafii tżta nie będziemy chrzcic bo jak on tyle woła za zapowiedzi to cholera wie ile sobie zechc za udzielenie chrztu...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-05-29, 10:43   #366
e s
Raczkowanie

Mój tż stwierdził właśnie, że on tyle nie da. Zastanawiam się tylko jak zamierza to przed księdzem wykonać
Dokładnie, strach pomyśleć ile za chrzest sobie wołają

Edytowane przez e s
Czas edycji: 2012-05-29 o 10:45
Stary 2012-05-29, 10:46   #367
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e s Pokaż wiadomość
Mój tż stwierdził właśnie, że on tyle nie da. Zastanawiam się tylko jak zamierza to przed księdzem wykonać
My zamierzamy powiedzieć, że nie jesteśmy przygotowani na taką kwotę i mamy tylko 50/100 zł, bo tyle się daje w innych parafiach. Nie bierzemy tam ślubu więc nas nie interesuje co o nas pomyślą
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:47   #368
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, strach pomyśleć ile za chrzest sobie wołają
a ile za ślub

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-05-29, 10:51   #369
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heeeeelooo

jejku zniknelam na kilka dni, bo w Pl jestem pewnie i tak nikt nie zauwazyl, ze mnie nie ma
Oczywiscie nie mam szans na nadrobienie wątku wiec napisze co u mnie:

Bylam dzisiaj na przymiarce, suknia juz jest w 99% gotowa trzeba ją podciąć z przodu o 3 mm zeby byla pewnosc, ze nie zachacze

Odebralismy akt rodzenia TZ, potem papiery z USC Jutro idziemy dp ksiedza doniesc te papierki. Jutro mam tez fryz probny i makijaż steresuję sie bedą foty jak bedziecie grzeczne narazie macie te z przymiarki troche niewyrazne, bo zapomnialam aparatu, ale pani zrobila mi telefonem, choc nie umiala go zbytnio obslugiwac i co chwile cs naciskala przz przypadek ale cos tam widac

paadam na ryjek, bo jeszcze dokanczamy nasze mieszkanko, ciagle wieczorem goscie przychodzą, wczoraj bylismy na przyjęciu i przybylo mi pare kilo chyba

ide sie myć i spac... jutro wpadne z relacją z fryzury i mejkapu oby bylo OK! trzymajcie kciuki!

sciskam mocno
super wyglądasz

Cytat:
laseczki

Ważyłam się dziś i przez te prawie 2tyg wrzuciłan 2kg bez żadnego wysiłku samo jezdnię w te dni kiedy mogę 5 posiłków a w inne minimum 3. I brak smarzonego itp i już widać efekty

I już w ogóle nie wiem co mam robić z włosami czy nie pójść na jeszcze jedną próbna. Bo wstawiłam fote sukni na wątek sukniowy i wszystkie twierdzą że loki to nie że lepiej gładkiego coś albo kok. A ja tak nienawidzę koków upiec itp i teraz zgłupiałam nie wiem już nic. tylko kurcze robić próbna jak wiem że będę się źle czuła bo upiecia miałam na kilku weselach i zawsze kończyło się złym samopoczucien to jest sens?
ale to Ty masz sie dobrze czuć w tym

wiesz co miałam podobny problem - od poczatku zastanawiałam sie nasd czymś prostym ale stwierdziąłam ze loki to dobry pomysł okazalo się że moja fryzjerka koniecznie chce zebym miala jakies upięcie - co mnie wkurzało - i non stop co poszlam to nie słuchał co do niej mówię - ostatnio jak byłam to już sie wkurzyłam bo powiedzialm że najpierw normalne loki pani zrobi a później jesli mi sie nie bedzie podobało to jakieś upiecie wymyślimy - na co ona jak zrobiła mi loki to zaczęła je tak palcami przeczesywać i rozprostowywać że zrobiły sie flaki loki - i zaczela je upinać i robić takie gniazdo ptasie na głowie - co juz w ogóle nie cierpie - powiedizałm ze w takim razie nie chce loków tylko zwykłe uczesanie - ona z tekstem ze to nie fryuzura slubna i ze jak mozna tak isc do ślubu... no tym tekstem to juz mnie wkurzyła....

....poszłam do innego fryzjera z traumą po lokach a raczej wciskaniu kitu lokowego stwierdziłam ze chce miec proste włosy - pokaząlam zdjecie pani jenifer aniston w prostym upięciu i pani mi zrobiła - jak do tego doda sie welon i mój grzebyk bedzie ok - ale zrobila co chciałam a nie wmawiała mi co mam miec ... i jeszcze powiedziała m i ze to ja mam dobrze w tym sie czuc i zrobi tak jak ja chce...

obecnie jeszcze nie odwolalam wizyty u pierwszej fryzjerki która tez po flako lokach zapisała mnie na 07.30....

morał:
sama wiesz najlepiej w czym sie dobrze czuć i nikt nie moze narzucać Ci swojego zdania - jesli chodzi o fryz - jak nie lubisz upieć nie rób go tak jak ja nie lubie flako loków.... wymyśl alternatywe i pokaz się w niej Tż - to mu masz sie najbardziej podobać w tym własnie dniu

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-05-29 o 10:55
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:55   #370
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
dziewczyny jest sprawa czy zgadzacie się żeby w pierwszym poście zamiast linku+ tytułu do poprzednich części został tylko numer + link?? bo jest problem już jest ponad 5000 znakow i nie da sie go edytować ???
Się pytasz- a wiesz
dla wspólnego dobra można wprowadzi taka zmianę

Cytat:
Hej dziewczęta

Mam do Was pytanie-ile płaciłyście za zapowiedzi w swoich parafiach? Pytam, bo ksiądz z kościoła Tż zażyczył sobie 150zł i wydaje mi się to strasznie dużo
Nic nie płaciliśmy

Paulinka- pięknie wyglądasz w Twojej pięknej sukni!!!!

Melody- nam na naukach powiedzieli jedną oczywista, ale bardzo mądra rzecz. Po ślubie to, żona jest ważniejsza dla męża, a mąż dla żony, a nie mamusia, tatuś, czy rodzeństwo. I pani jeszcze powiedziała, że nawet nie po ślubie, ale już teraz powinniśmy stawać za sobą murem, bo całe życie chcemy przecież zgodnie i z radością przejść przez życie. Tak więc mam nadzieję, że do TŻta prędzej (nie później) dojdzie, po czyjej stronie ma stać. A mamusia- no cóż, ja teraz udaję, że mam mnóstwo roboty w domu i jak nie muszę to nie pokazuję sie u niej.
Wspieram Cie bardzo mocno- bo sytuacja nie jest łatwa. Bo tylko TŻ może teraz na nią wpłynąć, ale Ty staraj się wpływać na TZta.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:56   #371
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
tż akurat miał tą kasę ale jakby nie miał to dałby mniej i tyle... nie każdy ma kasę żeby tyle wybulic kiędzu za głupie zapowiedzi... a naszego dziecka w parafii tżta nie będziemy chrzcic bo jak on tyle woła za zapowiedzi to cholera wie ile sobie zechc za udzielenie chrztu...
Ja jestem jak najbardziej za
A i Paulinka slicznie wygladasz w swojej sukni
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:58   #372
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
super wyglądasz

ale to Ty masz sie dobrze czuć w tym

wiesz co miałam podobny problem - od poczatku zastanawiałam sie nasd czymś prostym ale stwierdziąłam ze loki to dobry pomysł okazalo się że moja fryzjerka koniecznie chce zebym miala jakies upięcie - co mnie wkurzało - i non stop co poszlam to nie słuchał co do niej mówię - ostatnio jak byłam to już sie wkurzyłam bo powiedzialm że najpierw normalne loki pani zrobi a później jesli mi sie nie bedzie podobało to jakieś upiecie wymyślimy - na co ona jak zrobiła mi loki to zaczęła je tak palcami przeczesywać i rozprostowywać że zrobiły sie flaki loki - i zaczela je upinać i robić takie gniazdo ptasie na głowie - co juz w ogóle nie cierpie - powiedizałm ze w takim razie nie chce loków tylko zwykłe uczesanie - ona z tekstem ze to nie fryuzura slubna i ze jak mozna tak isc do ślubu... no tym tekstem to juz mnie wkurzyła....

....poszłam do innego fryzjera z traumą po lokach a raczej wciskaniu kitu lokowego stwierdziłam ze chce miec proste włosy - pokaząlam zdjecie pani jenifer aniston w prostym upięciu i pani mi zrobiła - jak do tego doda sie welon i mój grzebyk bedzie ok - ale zrobila co chciałam a nie wmawiała mi co mam miec ... i jeszcze powiedziała m i ze to ja mam dobrze w tym sie czuc i zrobi tak jak ja chce...

obecnie jeszcze nie odwolalam wizyty u pierwszej fryzjerki która tez po flako lokach zapisała mnie na 07.30....

morał:
sama wiesz najlepiej w czym sie dobrze czuć i nikt nie moze narzucać Ci swojego zdania - jesli chodzi o fryz - jak nie lubisz upieć nie rób go tak jak ja nie lubie flako loków.... wymyśl alternatywe i pokaz się w niej Tż - to mu masz sie najbardziej podobać w tym własnie dniu
mojemu TŻ właśnie się podobam w lokach/falach bo na co dzień mam zawsze proste włosy i stwierdził że tak mi ładnie

a co do fryzjerki moja mi nic nie narzucała.... jak jej powiedziałam że nie lubię spinać włosów to przystała na moją koncepcję
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 11:01   #373
e s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
My zamierzamy powiedzieć, że nie jesteśmy przygotowani na taką kwotę i mamy tylko 50/100 zł, bo tyle się daje w innych parafiach. Nie bierzemy tam ślubu więc nas nie interesuje co o nas pomyślą
O! i to jest pomysł, też tak zrobimy, bo ślub też mamy w innej parafii
Stary 2012-05-29, 11:11   #374
E87
Wtajemniczenie

Dziewczyny chce kupic papier na zawieszki na alkohol - pomozcie jaka gramature wybrac?
Stary 2012-05-29, 11:12   #375
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
laseczki

Ważyłam się dziś i przez te prawie 2tyg wrzuciłan 2kg bez żadnego wysiłku samo jezdnię w te dni kiedy mogę 5 posiłków a w inne minimum 3. I brak smarzonego itp i już widać efekty

I już w ogóle nie wiem co mam robić z włosami czy nie pójść na jeszcze jedną próbna. Bo wstawiłam fote sukni na wątek sukniowy i wszystkie twierdzą że loki to nie że lepiej gładkiego coś albo kok. A ja tak nienawidzę koków upiec itp i teraz zgłupiałam nie wiem już nic. tylko kurcze robić próbna jak wiem że będę się źle czuła bo upiecia miałam na kilku weselach i zawsze kończyło się złym samopoczucien to jest sens?
A jakby zrobić upięcie z FAL anie loków?

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
slicznie wygladasz!

ja pitole...
wymiekam juz calkiem.
One maja nienormalne pomysly.
Ciekawe jaka ubierze moja Sz.P tesciowa.

My sie jej nie spowiadamy z tego co organizujemy, wogole malo gadamy z nia o weselu. Ale nie mam ochoty sie jakos z nia dzielic nowinkami.

Krakowianki- my z mama kupilysmy sukienke w sklepie ECHO. Moja mama jest nibyu bardzo chuda, ale wciska sie jedynie w 40, bo w 38 nie dosunie sie na plecach. Ale znalazlysmy sliczna sukienke ktora tak jej podkreslila talie i figure, jak zadna inna.
Najlepsze jest to że my jej o nic nie prosimy ona sama to robi!!
Napisałam do TŻta kiedy miał mi zamiar powiedzieć że jego Matka placki Nasze załatwia, a on na to że on o niczym nie wie.
Więc ja mu pisze że twierdzi że była w cukierni i już zaplanowala z nami wyjazd do ich siedziby.
A on na to: "☠☠☠☠a nie moge już z nią" czyli powoli też zaczyna go to drażnić!

PS. Gdzie jest ECHO w krk? Bo u mnie w mieście jest sklep i mają tam ciuchy ECHO, AGGI, Cotton Club itp, ale echo jako echo nie wiem a dziś jedziemy do Krakowskiej, zastanawiam się też czy na Rynek nie skoczyć, a na 18 musimy wrócić bo mamy siatkówkę.

Cytat:
mi to wsio ryba więc dla mnie luzik
Stary 2012-05-29, 11:12   #376
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczęta

Mam do Was pytanie-ile płaciłyście za zapowiedzi w swoich parafiach? Pytam, bo ksiądz z kościoła Tż zażyczył sobie 150zł i wydaje mi się to strasznie dużo
my jeszcze nic nie dalismy bo ksiadz nie chcial co dla mnie jest dziwne, bo ta parafia slynie z wysokich "oplat" nie wiem OCB

Kiciu oczywiscie nie mam nic przeciwko

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 11:16   #377
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

właśnie o to chozi że ja chce coś pośredniego nie takie loczki spiralki ale też nie takie romantyczne fale bo mi się szybko rozkręcą coś takiego pośredniego

Stary 2012-05-29, 11:17   #378
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chce kupic papier na zawieszki na alkohol - pomozcie jaka gramature wybrac?
Ja miałam ten sam co na zaproszenia- czyli chyba coś koło 230. Ale nie pamiętam dokładnie

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 11:24   #379
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
my jeszcze nic nie dalismy bo ksiadz nie chcial co dla mnie jest dziwne, bo ta parafia slynie z wysokich "oplat" nie wiem OCB

u mnie ksiądz tez za zapowiedzi nie wziął nic.
pytam ile a on że nic bo wesele to duży koszt dość się wykosztujemy..
a znajoma zapytała ile to powiedział jej co łaska
do TŻta damy 100zł

Cytat:
właśnie o to chozi że ja chce coś pośredniego nie takie loczki spiralki ale też nie takie romantyczne fale bo mi się szybko rozkręcą coś takiego pośredniego
hehe Kiciu własnie FALE to coś pomiędzy lokami a prostymi wlosami.
Coś pomiędzy falami a lokami to beda loki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 146015212888814199_NsLkqFtu_c.jpg (10,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 234468724320314759_GkyPsw8O_c.jpg (19,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 234468724320314768_af5xi9U7_c.jpg (50,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsds.jpg (39,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image004.jpg (19,1 KB, 14 załadowań)
Stary 2012-05-29, 11:25   #380
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Najlepsze jest to że my jej o nic nie prosimy ona sama to robi!!
Napisałam do TŻta kiedy miał mi zamiar powiedzieć że jego Matka placki Nasze załatwia, a on na to że on o niczym nie wie.
Więc ja mu pisze że twierdzi że była w cukierni i już zaplanowala z nami wyjazd do ich siedziby.
A on na to: "☠☠☠☠a nie moge już z nią" czyli powoli też zaczyna go to drażnić!

PS. Gdzie jest ECHO w krk? Bo u mnie w mieście jest sklep i mają tam ciuchy ECHO, AGGI, Cotton Club itp, ale echo jako echo nie wiem a dziś jedziemy do Krakowskiej, zastanawiam się też czy na Rynek nie skoczyć, a na 18 musimy wrócić bo mamy siatkówkę.

mi to wsio ryba więc dla mnie luzik
Nie mam pojęcia co to za sklep... AGGI jest w krakowskiej.
Stary 2012-05-29, 11:25   #381
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

Mi ani nei placilismy za zapowiedzi, ani za nauki czy poradnie...
Ile u Was sie placi xiedzu?
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ja miałam ten sam co na zaproszenia- czyli chyba coś koło 230. Ale nie pamiętam dokładnie
Dziekuje
Stary 2012-05-29, 11:27   #382
e s
Raczkowanie

Cytat:
to jest właśnie okropne, że trzeba się wypytywać o wszystko 5 razy. Ja też jeszcze nie uzgodniłam ile za ślub mamy zapłacić, bo ksiądz nie określił się jednoznacznie, ufff już chcę mieć to wszystko za sobą
Stary 2012-05-29, 11:30   #383
baskaeta
Zadomowienie

.......................dziewczyny zmienione......

...................zabijecie mnie ......

......................nie patrzcie na pierwsza stronę.....

................kurcze nie wiem czemu raz mam ok a raz nagle mam o 900 znkaów za duzo.... nie ogarniam tego.....

....................prosze o wybaczenie......

..............
Stary 2012-05-29, 11:30   #384
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
do TŻta damy 100zł

A ja sie chyba zdecyduje na koko bez loko Czyli luzne upiecie, ale z prostych wlosow. Cos na wzor tej pierwszej fryzury, ale nie z az takim rozmachem.

Stary 2012-05-29, 11:31   #385
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
do TŻta damy 100zł

oj w skrócie chodzi o coś takiego jak w załączniku ... nie chce takich loków spiralek mocno skręconych ale też takich baaardzo luźnych fal też nie bo mi się rozkręcą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img95533.fryzury-slubne.656643.jpg (19,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img95533.fryzury-slubne.636645.jpg (27,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img96390.fryzury-dlugie.1389207.jpg (29,1 KB, 24 załadowań)

Stary 2012-05-29, 11:32   #386
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
to jest właśnie okropne, że trzeba się wypytywać o wszystko 5 razy. Ja też jeszcze nie uzgodniłam ile za ślub mamy zapłacić, bo ksiądz nie określił się jednoznacznie, ufff już chcę mieć to wszystko za sobą
nam powiedzial ze nie bedziemy sie rozdrabniac i jak przyjdziemy ustalac przebieg mszy to wtedy...
A przychodzimy ustalac przebieg mszy 1,5 tyg. przed slubem nie wiem co mam o tym myslec... Ale zapowiedzi juz wisza

Stary 2012-05-29, 11:33   #387
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
oj w skrócie chodzi o coś takiego jak w załączniku ... nie chce takich loków spiralek mocno skręconych ale też takich baaardzo luźnych fal też nie bo mi się rozkręcą
też chciałam taki fryz - kiedyś

ale mam coś takiego z prostych wlosów bo u mnie z kolei z fryzjerkami nie mozna sie dogadac.....

kicia Ty masz sie w tym dobrze czuc - mi sie tam podobało jak na tym zdjęciu miałas włosy upięte
Stary 2012-05-29, 11:33   #388
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia co to za sklep... AGGI jest w krakowskiej.
AGGI to wiem bo jest w każdej większej galerii, ale w GK ECHO nie ma a mają super ciuchy.

Cytat:
A ja sie chyba zdecyduje na koko bez loko Czyli luzne upiecie, ale z prostych wlosow. Cos na wzor tej pierwszej fryzury, ale nie z az takim rozmachem.
U mnie właśnie 1 fryzura jest na tapecie.
A jeśli nie ona to coś z rozpuszczono-spiętych, bo już sama nie wiem czego chcę.
Stary 2012-05-29, 11:35   #389
ladystar
Zakorzenienie

Jesli chodzi o pierwsza strone to dla mnie niepokojace jest jedno...

czemu ten napis:
Oczekujące Panny Młode

jest coraz blizej mojego nicka

Stary 2012-05-29, 11:35   #390
baskaeta
Zadomowienie

dziewczyny kiedy idzie sie do pierwszej i jednynej spowiedzi???

aaaa i dziś jedziemy na salę dogadać szczegóły i poznać kwotę jaka mamy do zapałaty......

boję sie

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-05-29 o 11:37
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości