|
|
#4501 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
dziewczyny czy wiecie jak zrobic taka ksiege gosci jak w filmiku 2:48 min. to jest zwykle zdjecie? http://youtu.be/e-lJO72f5Wo
|
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
Nie nadrabiam bo nie mam kiedy ,może wieczorem mi się uda Byłam wczoraj z moją świadkową na salonach szukać tej nieszczęsnej sukienki i jakimś cudem trafiłam na jedną która mi się w miarę spodobała , więc jakiś postęp jest ![]() Wieczorem jak wrócę to zgram zdjęcia na kompa i wrzucę wam fotkę to ocenicie
|
|
|
|
#4503 |
|
Raczkowanie
|
dziwczyki kochane potrzebuje pomocy !!!!!
kompletnie nie mam koncepcji na bukiet nasz kolor przewodni to pomarańczowy. Nie chce welonu tylko kwiatka we włosach - myslłam o storczyku ale białym, potem może o pomarańczowej róży sama już nie wiem . Może któraś z was też ma porańczowy slub bo póki co większości to fioletowe PM . Licze na was !!!!
|
|
|
|
#4504 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dużo już macie ![]() Ja ze swojej strony załączam moje hity bukietowe Też jestem fioletową panną młodą - tylko ja znowu nie chcę ani trochę zielni w bukiecie - w ogóle mi się to nie podoba.Cytat:
Dziękuję ![]() Gdzieś mi zniknęły inne cytaty ;/ purple-wedding-bouquet-la-estancia-la-jolla.jpgbukiet1.2_gozdzik.jpg132937734667580400.jpg6.jpgwhite-bridal-bouquet-gardenia-white-roses.jpg
|
|
#4505 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny! Tylko chyba trochę zamieszałam, bo tu chodzi tylko o kolor taki (brudny róż). A sukienka będzie inna Wrzucam jeszcze raz: kolor i sukienkę. A z dodatków to obstawiam na czarny, granat (tylko nie wiem czy na PM nie będzie za ciemno?), ecru lub winna czerwień... A może srebrne? A jakie butki wzięłybyście? Sukienka jest bardzo lekka i zwiewna, chyba najlepsze byłyby sandały lub buty z odkrytymi palcami i pietami, co? ![]() A i zdjęć z przymiarki nie mam, bo naprawdę nie było co fotografować. Suknia jest szyta od podstaw, wczoraj były tylko halka z kółkiem i pierszwsza, całkiem gładka warstwa. Dopasowywała mi tylko ją do sylwetki. Ale już się czułam inaczej Na pocieszenie wrzucam zdjęcie aplikacji, którą będzie obszyty gorset.Cytat:
Cytat:
Każdy z nas jest inny, ma inny temperament... Przez całe życie się kształtujemy.Cytat:
![]() Cytat:
A suknię można uszyć w 3 tygodnie (moja tak właśnie jest), więc się nie martw. Śliczne zawieszki, też przymierzam się do samodzielnego robienia![]() Cytat:
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-05-29 o 10:04 |
||||||||||
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś Cię zainspiruje
|
|
|
#4507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Źle mi bez mojego chłopa ![]() Mój znak zodiaku to waga a Twój?
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#4509 |
|
Konto usunięte
|
Hej Dziewczynki!!
Ale wczoraj było superaśnie!!! Ale od początku: Małż pojawił się w domu po 16 i na szybko zjedliśmy obiadek. Ubieramy się i wychodzimy. Po kilku minutach drogi krzyczę "ej, nie wzieliśmy lampionów" i do domu. Wróciliśmy, zabraliśmy. Jedziemy. Nagle małż "nie mam obrączki" i z powrotem do domu Dojechaliśmy do Parku Saskiego. Idzie nasz fotograf z trzema innymi chłopakami i walizkami ze sprzętem Obcykalismy się w Saskim, potem do budynku Metropol (taki wieżowiec nowoczesny z fontannami w środu-dla tych co nie ze stolicay), potem na Stare Miasto i na koniec nad Wisłę i fontanny Fontanny super, cała byłam mooookra, bo wleźliśmy w środek. I o 23.30 byłam w domu Przygody? Siedziałam w kwiatkach, oparta o TŻ. Leci pies! Zdeptał mnie i jeszcze mu ślina na sukienkę pociekła. Zdjęcia będą na początku czerwca, ale odbierzemy je już po przyjeździe z Kos. engi111 - ja kiedyś znalazłam w necie piękny bukiet, zaraz Ci wrzucę. mayeczka87 - bukiety fioletowe super, któryś już wybrałaś? Inusiaa88 - niech twój facet jedzie sobie na te targi. przecież to tylko dwa dni a skoro macie tydzień do ślubu, to przecież większość już załatwiona. wesola84 -bardzo ładny komplet!
|
|
|
|
#4510 |
|
Raczkowanie
|
Inusia, Waga to nie aż tak bardzo zaborczy znak:P Tak więc nie jest najgorzej
Taka dygresja, pół żartem, pół serio! Nie przywiązuję do tego zbytnej wagi, ale akurat temperament jest zgodny z znakiem zodiaku ![]() Tusia, widzisz- jesteś mega zadowolona! I trzeba było się martwić? Z niecierpliwością czekamy na efekty (zdjęcia w wodzie, fontannach, itp.- kocham!)
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-05-29 o 10:26 |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
aisak42 - jest to wydrukowane zdjęcie postawione na stojaku więc żaden problem wybrać zdjęcie iść do fotografa i poprosić o zdjęcie na matowym papierze bo lepiej się na nim pisze i zakupić odpowiedni marker do pisania na płytach i po problemie
tusiamar - ale będziesz miała Nad dużo zdjęć do pokazania Najpierw z pleneru później z podróży ![]() A pieskowi widocznie się spodobałaś skoro mu ślinka pociekła engi111 - My tez mamy kolor przewodni pomarańczowy i Ja tez nie będę miała welony tylko łezkę i kok hiszpański i powiedziano mi że najlepszymi kwiatami we włosy są kantadeski mają łodygi gibkie i można je fajne uformować we fryzurach. No i taki też wybrałam sobie bukiet A po za tym mam strojną sukienkę więc wiązanka musi być prosta Bardzo ładnie tez wyglądają pomarańczowe gerbery Tylko nie wiem jak z trwałością tych kwiatów. Bukiet z gerberów bardzo ładny ![]() tu masz parę propozycji - http://www.welonimuszka.pl/index.php...ukiety-slubne/
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-29 o 10:40 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34380849]Hej Dziewczynki!! Ale wczoraj było superaśnie!!! [/QUOTE] Wiedziałam, że tak będzie Niecierpliwie czekam na zdjęcia, mam nadzieję że jakieś pokażesz
|
||||
|
|
|
#4513 |
|
Konto usunięte
|
engi111 - kwiatek dla ciebie
|
|
|
|
#4514 | |||||
|
Rozeznanie
|
Jeden wieczór nieobecności i tyle nadrabiania, ale ok, zaczynam
![]() Cytat:
Cytat:
wszystko śliczne za przywieszki na alkohol Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zagryzam zęby i mówię: pewnie idź Skarbie Tak więc wyluzuj się, on i tak pojedzie a jak wróci to szykuj meeeega romantyczny wieczór po jego powrocie a od poniedziałku pełna mobilizacja i dopinanie wszystkiego na ostatni guzik[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34380849]Hej Dziewczynki!! Ale wczoraj było superaśnie!!! Ale od początku: Małż pojawił się w domu po 16 i na szybko zjedliśmy obiadek. Ubieramy się i wychodzimy. Po kilku minutach drogi krzyczę "ej, nie wzieliśmy lampionów" i do domu. Wróciliśmy, zabraliśmy. Jedziemy. Nagle małż "nie mam obrączki" i z powrotem do domu Dojechaliśmy do Parku Saskiego. Idzie nasz fotograf z trzema innymi chłopakami i walizkami ze sprzętem Obcykalismy się w Saskim, potem do budynku Metropol (taki wieżowiec nowoczesny z fontannami w środu-dla tych co nie ze stolicay), potem na Stare Miasto i na koniec nad Wisłę i fontanny Fontanny super, cała byłam mooookra, bo wleźliśmy w środek. I o 23.30 byłam w domu Przygody? Siedziałam w kwiatkach, oparta o TŻ. Leci pies! Zdeptał mnie i jeszcze mu ślina na sukienkę pociekła. Zdjęcia będą na początku czerwca, ale odbierzemy je już po przyjeździe z Kos.[/QUOTE] Wiedziałam, że koniec końców będziesz zadowolona z sesji
|
|||||
|
|
|
#4515 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc widzisz dlaczego my się dobrze rozumiemy hehe ![]() Cytat:
Ale masz rację, on i tak pojedzie bo nakręcił się na ten wyjazd nieziemsko a jak wróci to postaram się żeby było miło... Podoba mi się Twój pomysł ![]() A ja już sobie planuję jak spędzę ten czas bez niego, spotkam się z moim babeczkami na jakieś babskie pogaduchy, bo przecież nie będę siedziała w domu i myślała cały czas co on robi i kiedy wróci ![]() Tusia - z niecierpliwością będziemy czekać na fotki Super, że wszystko się udało i jesteś zadowolona.A ten kwiatek, który wrzuciłaś...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-29 o 11:06 |
||
|
|
|
#4516 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny dawno nie pisalam ale mam duży problem, w niedziele umarł mój Kochany Dziadziuś a za 4 mc mam wesele... co mam robić juz prawie wszystko załatwione...a moja ciocia zaczęła temat że chyba przełożymy..?? ale ja nie chce przekładac juz jest wszystko załatwione nie wiem co robić
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
aska9222 - Bardzo mi przykro i wyrazy współczucia. Zamiast cieszyć się przygotowaniami i ślubem to macie takie niemiłe przeżycia
![]() Ja uważam że nie powinniście przekładać ślubu. Dziadek na pewno cieszył się Waszym szczęściem i nie chciał by żeby coś zepsuło Wasz dzień. Ślub był planowany dużo wcześniej. Niestety takie jest życie. Znam przypadek że pół roku przed ślubem zmarł ojciec młodej. Pojechali najpierw do księdza odwołać ślub. Ten im zabronił. Powiedział że mają wziąć ślub bo na ten dzień dostaną tzw "odpustu", że żałobę nosi się w sercu. |
|
|
|
#4519 |
|
Konto usunięte
|
o matko! bardzo Ci współczuje....
nie wiem co w takiej sytuacji zrobić. ale sądzę, że dziadek nie miałby nic przeciwko aby wesele się odbyło. przesunięcie takiej imprezy niekiedy łączy się z finansami. wiem, że moi dziadkowie na pewno nie mieliby nic przeciwko temu, aby wszystko odbyło się zgodnie z planem. |
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ślubu - ja bym nie przekładała. Sądzę, że dziadziuś nie chciałby, żebyście przekładali ten piękny dzień z jego powodu. Na pewno będzie tam z Wami. Takie jest życie - narodziny, chrzciny, śluby, pogrzeby... Trzeba to przyjąć ze spokojem, życie musi toczyć się dalej. Żałobę nosi się w sercu, to nie jest rzecz "na pokaz". Mój własny ojciec kiedyś powiedział mi, że nawet gdyby umarł tydzień przed moim ślubem (taka gadanina) to nie życzy sobie, żebym cokolwiek odwoływała. Trzymaj się
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-05-29 o 11:43 |
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
tusiamar- ale przygody
fajnie że się udało, napewno będą piękne zdjęcia ![]() O matko ale piękna wiązanka haczyk7- ja też skorpion jestem- wspaniały znak
|
|
#4522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A temat przełożenia to bardzo indywidualna kwestia. Ciężko powiedzieć co bym na pewno zrobiła na Twoim miejscu, ale w żadnym wypadku nie pozwoliłabym cioci o tym decydować. Jedynymi osobami których opinią bym się "podparła" mogliby być moi rodzice, ale to też nie koniecznie. Myślę, że gdyby mój dziadzio wcześniej chorował, no i w sumie to przykre, ale gdyby każdy się spodziewał tej śmierci, gdyby dziadzio był już w "sędziwym" wieku, to ja bym wzięła ślub i zrobiła wesele, tym bardziej, że tak jak piszesz wszystko macie już załatwione. A poza tym ja jestem pewna, że mój dziadzio też by chciał, żebym nic nie przekładała. Czytałam kiedyś na forum wypowiedź dziewczyny której zmarł tata, który właśnie wcześniej chorował, a ona w tym roku bierze ślub. Pomimo tego, że u niej chyba też była taka "życzliwa" ciocia ona z TŻ zdecydowali, że nie przełożą, bo tata tez tego chciał, żeby wszystko zostało bez zmian. Może napiszesz do niej to może ona Ci coś poradzi. Trzymaj się |
|
|
|
|
#4523 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo
no własnie też tak myśle ale moja cicocia się burzy ze chcyba małe zrobimy??? mamy normalnie na 80/90os ale juz za pozno bo mamy duzo pokupowane i wodke i zaproszenia juz sa no nie chce minimalizowac tym bardziej ze te ok90 osób to tylko najbliższa rodzina nie wiem co mam im powiedzieć....
|
|
#4524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a póki co będę się Wam żaliła jak strasznie tęsknie |
|
|
|
|
#4525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja podobnie jak dziewczyny uważam, że nie powinniście przekładać ślubu. Dziadek na pewno chciałby zeby ślub się odbył.
|
|
#4526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
współczuję
|
|
#4528 |
|
Raczkowanie
|
Witam, nowe PM
spore to nasze grono sie robi. Dziewczyny od dziś został mi miesiąc do ślubu ![]() Nie moge sie doczekać. Inusia Twój TŻ wyjezdza na 2 dni i to do Poznania, a moj jedzie na cały tydzień i to do niemiec
|
#4529 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny,
któraś z Was była zainteresowana moim welonem z allegro, tylko nie pamiętam która.... Mogę go wysłać, bo mi do niczego nie jest już potrzebny, zwłaszcza, że rzuciłam nim tylko na oczepiny i tyle zaistniał... Zainteresowana, NIECH SIĘ UJAWNI i da znać ![]() Wrzucam aukcję dla przypomnienia: http://allegro.pl/welon-nowosc-2012-...352314606.html Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-05-29 o 12:08 |
|
|
|
#4530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdzie kupiłaś te cudne kolczyki ? Mmmm zakochałam się w nich. I czy masz do nich jeszcze coś- np bransoletkę, czy będą solo?aska9222- Myślę, ze to trudna decyzja i czas dla Was, ale chyba przełożenie ślubu nic nie pomoże... Dziadek na pewno chciałby żebyś była szczęśliwa.Osobiście chyba bym nie przekładała. Trzymaj się ![]() engi111- mam propozycje dla Ciebie, podoba mi się ten bukiet i kwiatki we włosach... Prosta elegancja i niezbyt "jarząca" ![]() mayeczka87- z Twoich bukiecików najbardziej podoba mi się 1 i 3
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

i jakimś cudem trafiłam na jedną która mi się w miarę spodobała , więc jakiś postęp jest
nasz kolor przewodni to pomarańczowy. Nie chce welonu tylko kwiatka we włosach - myslłam o storczyku ale białym, potem może o pomarańczowej róży sama już nie wiem . Może któraś z was też ma porańczowy slub bo póki co większości to fioletowe PM
. Licze na was !!!!

. Chwal się co tam masz 

klik!