|
|
#4201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
hejo
Cytat:
Cytat:
na razie koneic ze stymulacja do 11 czerwca dopoki mi sie pachca całkowicie nie wygoi bo chce robic brzuch i ramiona na raz nie boli zdjemowanie naprawce Cytat:
Cytat:
moj kolega takiego ma węgierski owczarek nizinny (albo podobnego) kciukam
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
jutro idę na pierwszą przymiarkę sukni ![]() Krawcowa 3 razy powtarzała , że ta przymiarka jest dla niej więc nie nastawiam się za wiele ( tu pamiętam sytuacje Bisi co też poszła na pierwszą przymiarkę z nadzieją , że zobaczy suknię a tu Więc cały czas mam wizję , że będą jakieś materiały Pani mi to założy tu zepnie , tam zepnie i włalaaaa |
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Z nerkami to i tak nie ma na co liczyć,bo kamor jest. Oby tylko nie urósł
Zobaczymy jak tarczyca. Jeszcze mnie czekają badania krwi pod kątem TSH itp.Dziękuję za kciuki Obym przetrwała na głodówce
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
przyszedł mój bon do SPA
motylku - współczuję okrutnie
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl
![]() A do mnie dzisiaj przyszedł sam! taki jeden kot z trzech młodziaków, co koło domu chodzą ![]() Normalnie ucieka, ale chyba był głodny :/ A ja niedobra oczywiście nic nie miałam ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, trzymam kciuki za Ciebie
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
Motyl, a przedwczoraj myślałam o Twoim kocie, że pewnie ładnieje w oczach i w ogóle to dziwiło mnie, że nadal nie masz go w avatarze A tu dzisiaj patrzę - o! Kciuki za dobre wyniki ![]() Kawa, dobrze, że zmieniłaś cukiernię. Mam nadzieję, że z tej już będziesz zadowolona Patuś, idź do lekarza z tym. Może nie być to nic, a może być jakiś stan zapalny. Po operacji mi też trochę się nawet sączyło, fioletowo-czerwone zabarwienie miała rana, ale ogólnie od smarowania i sypania magicznym żółtym proszkiem przeszło Ilsa, to strasznie przykre ![]() Suszę włosy i lecę na kolejne kolokwium... Wczoraj ręce mi opadły na te dziewczyny w grupie, myślałam, że będę zabijać na prawo i lewo Utwierdziłam się tylko w tym, że chcę jak najszybciej opuścić sosnowiec, bo to nie na moje nerwy.
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Motylku kciukam ![]() Frezi zazdraszczam ![]() Ech wczoraj miałam pierwszy egzamin, jeszcze 4 przede mną ciężko mi było się skoncentrować, bo strasznie duszno w sali mieliśmy... no ale może jakoś pójdzie dzisiaj za to intensywny dzień zbierania wpisów, muszę skoczyć do banku podpisać aneks, a wieczorem chyba na pizzę ze znajomą parą... oby tylko mnie burza nie złapała, bo coś się tak zapowiada![]() Malutka już coraz mocniej się rusza, oprócz kopniaczków doszło jeszcze rozciąganie i rozpychanie się, aż mi brzuch faluje - śmieszne uczucie
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę jeszcze napisać kilka prac a do tego w ten zjazd co będzie mam pisać 2 ważne koła
|
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
ja od dziś na l4 zajadając tylko sucharki zaraz sie za robotę muszę wziąć
|
#4212 |
|
MBZ♥
|
rosomakiem
![]() Motylku kciukam za badania ![]() mnie czeka upuszczanie krwi w cerwcu ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ![]() Frezi super ![]() Med kurde gaktycznie uciekaj stamtąd bo jak czytam kolejne wpisy o "miłych" koleżankach" to mi się słabo robi ![]() Glen oby sesja przeszła gładko ![]() Aniołku tak pewnie będzie i pewnie rozmowa jak to ma wyglądać będzie dobrze![]() Patuśka, o której idzesz na wizytę? ![]() będę mieć dziś truskawy ![]() zamówiłam też na piątek żeby ciacho upiec i ogórki, koper, chrzan na małosolne |
|
|
|
#4213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEEEEEEEEŃ DOBRY!!!!!!!
Motylku Frezi, zastanawiam się, co z Twoimi nagrodami w konkursie, co ten zły login wpisali... I może napisz do Złosia PW? Bo dziewczyny już dostały nagrody, a Ty nie... |
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle mój facet jest boski
”, ja na to: ”dziwnie tak, nigdy nie robię zakupów ubraniowych bez podliczenia kosztów itepe”, a luby: ”I źle robisz! Kochanie, wyluzuj, po to mamy wypłaty, by coś z nich mieć dla siebie A Ty dawno sobie nic nie kupowałaś”. Ja na to: ”eee, dwa tygodnie temu kupiłam buty i bluzkę”. P.: ”no mówię, że dawno ”. Lofciam go dżołk ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
o kurde, to dziwne, że jeszcze nie dostałaś... myślałam, że już wszyscy dostali... ja bym chyba poczekała do piątku i pisała do admina |
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Frezi dostała dziś bon, to może i mój będzie sprawdzę później skrzynkę
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
BY dziękuję że pytasz
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry zaniedbalam forum bo miałam od czwartku do wczoraj wolne
dzisiaj dopiero do pracy ale mi sie nie chce ;( a co do tlf do mnie nic nie doszlo nadal ;(;( kurcze od jakiegoś czasu ciągle mnie męczy pęcherz cały czas siku mu sie chce mija po jednym dwóch dniach i po kilku dniach znowu mnie męczy nie wiem od czego to biorę urofuraginum ale chyba sie wybiorę do lekarza jak po tym razie znowu mnie złapieA tak coś sie działo jak mnie nie było? Bo u nas urodziny tz sie udały
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł mój bon też
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już swój bon mam ![]() super |
|
|
|
|
#4224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I też trzymam kciuki za sesję Glen! W końcu zdajesz we 2 osoby, więc musisz dać radę z takim podpowiadaczem Zazdroszczę truskaw I też będę piec ciacho w piątek, bo TŻ ma jutro urodziny Cytat:
Widać lubi, gdy jesteś szczęśliwa z zakupów, a poza tym zawsze to ładnie wyglądasz i inaczej ![]() Frezi, to się teraz będziesz wyspasisz
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
ach czuję wiosnę w powietrzu aż chce się żyć.... bardzo skromnie i delikatnie poproszę Was o kciuki....nie chcę na razie nic zapeszać, więc znowu bezczelnie proszę o cierpliwość - powiem jak się wyjaśni
|
|
|
|
#4226 |
|
MBZ♥
|
Med coś planujesz na urodziny?
![]() i możesz wylać żółć ![]() aaaa właśnie Naj fajny ten Twój Ukochany ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Frezyjko Kochana moja![]() i tak wiosna cudnie się panoszy.... |
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi
![]() i za wiosnę
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, Jedyne co planuję, to doczekać 1.06, żeby mieć kasę na zamówienie mu kurtki, którą chciał ( a na razie na koncie zostało mi 50zł
i chcę mu upiec ciacho, ozdobić je 26 świeczkami. Chciałabym mu dać jeszcze pokrowiec na czytnik ebooków, ale muszę się wstrzymać z tych samych względów Generalnie nie jestem w stanie przygotować nic więcej, bo przez ten całoroczny egzamin teoretyczno-praktyczny w poniedziałek będę w weekend cała zestresowana i zakopana w nauce.A co do tych lasek, to chodziło o to, że wczoraj na kolokwium okazało się, że miały artykuł na to koło, który nie dotarł m.in. do mnie. Nikt nie powiedział: "przepraszam, nie wiedziałam, że go nie masz!" poza jedną taką M... A w środę uprzedniego tygodnia rozmawiałam z jedną osobą i wcale nie przyznała się, że go ma, choć pytałam wprost. Prowadząca dawała go tylko jednej z naszych sekcji i miało to zostać niby rozpropagowane na całą grupę... Jak widać, wyszło to znakomicie ![]() Wkurza mnie to okropnie, bo wczoraj wieczorem, jak się okazało, że mam z 3 osobami już zrobione w sumie sprawko, to te same laski wydzwaniały i błagały, by im dać całość W ogóle to ostatnio było kolokwium z serologii. Na zajęciach z tego przedmiotu mamy wyświetlane prelekcje. I ta cała paczka w mojej sekcji dzieli się tak, że np. 3 osoby przepisują po 2 myślniki, albo robią zdjęcia i to przepisują, nie dając nikomu innemu dokończyć. Jak się poprosi, by wrócić slajd, można usłyszeć: "To pisz skrótami!". Potem one przepisują to do worda, ale nikomu nie dają spoza swojej paczki tych notatek. I właśnie na to kolokwium nie zdażyłam skserować notatek od innej grupy i poszłam do jednej z dziewczyn zapytać, czy mają to przepisane. Usłyszałam, po długiej ciszy: "No... yy... tak. Ale to tajemnica" I jestem zła, bo całe 2 lata żerowali tylko na moich przepisanych wykładach i zajęciach, więc chyba to nie problem powiedzieć: "masz magda zdjęcia/notatki, przepisz". A ja piszę wolno i nie jestem w stanie zapisać wszystkiego w tempie ich 3 I potem się okazuje, że jako jedna z 2 osób w sekcji nie mam czegoś, a reszta ma. Bo nie włażę w tyłek starościnie, która ma własne kółeczko wzajemnej adoracji
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-05-29 o 12:48 |
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za wszystko!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

Zobaczymy jak tarczyca. Jeszcze mnie czekają badania krwi pod kątem TSH itp.
Obym przetrwała na głodówce

A tu dzisiaj patrzę - o!
Utwierdziłam się tylko w tym, że chcę jak najszybciej opuścić sosnowiec, bo to nie na moje nerwy.
13.03.2008