Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 13:08   #1351
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
a ja się nie zgodzę
ja okres chodzenia przyjęłam z ulgą
Bartek bardzo mało spał. W nocy były częste przerwy między 24-5 rano. Myślałą, że zwariuję, a w dzień spanie po 15 minut co 3-3,5h. Także śpiący noworodek mnie nie dotyczył. Jak skończył kilka miesięcy i zaczą w ogóle coś kumać, łapać rytm to odetchnęła. Wcześniej to był dal mnie koszmar. Obecnie chętnie urodziłabym roczniaka, bo noworodki mnie przerażają
Coś w tym jest bo mój Oskar tez bardzo mało spał w nocy i rytm dnia też nie był jak w zegareczku.. potrafił sie budzić co godzine na karmienie albo tak po prostu żeby sobie popłakać... póżniej przez prawie 2 lata budził się co 2-3 godziny w nocy i też nie zapomnę tej męczarni... a wiecie kiedy przespał całą pierwszą noc? jak miał 3 lata... to gdy sie obudziłam rano nie wiedziałam czy cos mu się stało czy jak? tak więc to tez zalezy od dziecka i atmosfery wokół bynajmniej mi sie tak wydaje
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:09   #1352
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meyka87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim mamusiom.
Od dłuższego czasu podczytuję wątek i mam nadzieję, że mogę się do was dołączyć. Zawsze próbowałam was nadrobić i dopiero napisać ale tak pędzicie, że nie było to proste, w końcu się udało Chyba lepiej późno niż wcale Wczoraj zaczęłam 14tc termin mam na 26.11 i według lekarza na 80% dziewczynka To będzie moja pierwsza dzidzia więc płeć jest mi obojętna i na razie nie nastawiam się co będzie bo chyba jeszcze za wcześnie.
witaj

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:11   #1353
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
a ja się nie zgodzę
ja okres chodzenia przyjęłam z ulgą
Bartek bardzo mało spał. W nocy były częste przerwy między 24-5 rano. Myślałą, że zwariuję, a w dzień spanie po 15 minut co 3-3,5h. Także śpiący noworodek mnie nie dotyczył. Jak skończył kilka miesięcy i zaczą w ogóle coś kumać, łapać rytm to odetchnęła. Wcześniej to był dal mnie koszmar. Obecnie chętnie urodziłabym roczniaka, bo noworodki mnie przerażają
hehe też nie przepadam za noworodkami i okresem wczesnoniemowlęcym Kuba spał nocami (na palcach jednej ręki mogę policzyć zarwane przezeń nocki), za to za dnia . I koszmar to był, przez pierwsze tyg to zęby myłam o 14 i wyglądałam właśnie jak ta emotka i zawsze powtarzałam, że mogę rodzić, ale dwuletnie dzieci

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Fasolkę po bretońsku wiem, że może się to skończyć rewolucją ale cóż, nie mogłam się powstrzymać
uwielbiam fasolkę. Ja mam pomidorówkę, pychaa
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:12   #1354
ImmortalWoman
Zakorzenienie

a u mnie dzisiaj karkówka surówka ziemniaczki i sos pieczarkowy a co sie będę wysilać...
Stary 2012-05-29, 13:16   #1355
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Mamusie moje kochane, przepraszam, ale nie dam rady Was dziś nadrobić. Jestem wrakiem człowieka, w nocy już byłam pewna, że zaraz mnie wywiozą na płukanie żołądka...

Biorę na noc czopki, więc żeby nie mieć problemu z zaparciami (zwłaszcza po tych krewetkach ) wysłałam męża po migdały do kerfura...Kupił dwie paczki, zjadłam kilka na wieczór i całą noc przytulałam się z WC - po spojrzeniu na datę ważności wszystko było jasne. Jedna paczka do 2013, a druga do...2008! Nie przyszło mi do głowy sprawdzać na migdałach, zwłaszcza, że w smaku i wyglądzie nic nie wskazywało
wow jak masz paragon to idź na skargę no bez przesady!!!

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

A może drugie dzieciątko będzie więcej spało w pierwszym okresie?
oby bo ja nie wiem, chbya drugi raz tego nie przeżyjęa przynajmniej pozostanie mi trwały uszczerbek na psychice

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
jakby moja tak spala w dzien to tez bym sie nie zgodzila z tym co napisalam ale moja akurat w dzien miala dlugie drzemki wiec bylo git a teraz uznaje zasade im wyzej tym lepiej wiec w pokoju na 5 min nie moge jej zostawic
u nas na szczęście nie ma się na co wspiąć szczególnie za to wywala mi wszytko z szafek. Mam notorycznie mega sajgon. W salonie jest wszystko:garnki, patelnie, plastry, pampersy, ubrania, buty...co jakiś czas sprzątam i 5 minut jest porządekAle ostatnio mówię z groźną mina natychmiast posprzątaj i Bartek z nerwami(ma niecałe 1,5 roku) sprząta po swojemu. Musze się odwracać żeby nie widział jak się śmieję.

Stary 2012-05-29, 13:18   #1356
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja z innej beczki: czy bierzecie i jesli tak - jakie - preparaty witaminowe dla kobiet w ciązy? Ja biorę zwykły Prenatal Classic i prosze, okazuje sie, że on w ogóle nie zawiera magnezu, musze go brac osobno. A kolezanki, które sa w ciązy mówia, ze koniecznie jeszcze Omega3. Babka w aptece to samo, że to bardzo wazne w kazdym trymestrze... zgłupiałam i sama juz nie wiem: czy to tylko taki chwyt marketingowy, te Omega3, czy rzeczywiście trzeba te 40 zł na 30tablketek wydac, bo warto? Jesli warto, to ja wydam, ale nie chce sie niepotrzebnie tabletami faszerować. Może któras z Was ma na ten temat jakies rzetelne info?
nic nie łykam, pytałam gina, nie kazał

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
ja już po badaniach! maluszek posłuchał się mamy i tym razem pięknie się ułożył do badania! : )
przezierność jak najbardziej odpowiednia 1,5 : ). główka ma odpowiednią wielkość, są dwie rączki i nóżki, serduszko bije prawidłowo i jest umiejscowione po lewej stronie, krew płynie idealnie : ))) nie pamiętam tam z głowy tych specjalnych nazw i dokładnych pomiarów.

a i mamy już 4,84 cm : ))
a jaki grzeczniutki maluszek podczas badań był : ) aż lekarz stwierdził, że grzeczne dziecko... oby takie i było po porodzie ; p

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej Kobietki.
Cały dzień byłam zalatana i teraz dopiero nadrobiłam to co napisałyście a msze przyznać ze jest tego sporo Cały dzień mam strasznego stresa bo jutro jadę do Poznania na USG Genetyczne i martwię się czego się dowiem. Czy z maleństwem wszystko ok Proszę Was tylko o trzymanie kciuków.

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej.
Witam sie z Wami i lece na busa
Trzymajcie kciuki za egzamin i zaliczenie!

Do popołudnia

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie dosyc nietypowe pytanie ale czym depilujecie sobie nogi? bo ja od ostatniego czasu nawet nie potrafię przejechać maszynk ą do goleni po skórze bo od razu piecze i dostaję uczulenia- taka mi się wrażliwa skóra zrobiła- i nie pomagają ani pianki ani kremy nawet od tż próbowałam... a jak plastry to jakie lub kremy do depilacji?? ja próbowałam tylko z avonu jak na razie i nic nie pomaga, a krem jak nakładam tak zmywam z powrotem bo nie będę chodzić z białymi nóżyskami na dodatek w czerwone krosty :/
depilatorem tak jak zwykle

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość

Dzisiaj zaczynamy z maluszkiem 17 tydzien ..

Cytat:
Od dłuższego czasu podczytuję wątek i mam nadzieję, że mogę się do was dołączyć. Zawsze próbowałam was nadrobić i dopiero napisać ale tak pędzicie, że nie było to proste, w końcu się udało Chyba lepiej późno niż wcale Wczoraj zaczęłam 14tc termin mam na 26.11 i według lekarza na 80% dziewczynka To będzie moja pierwsza dzidzia więc płeć jest mi obojętna i na razie nie nastawiam się co będzie bo chyba jeszcze za wcześnie.
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:19   #1357
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Coś w tym jest bo mój Oskar tez bardzo mało spał w nocy i rytm dnia też nie był jak w zegareczku.. potrafił sie budzić co godzine na karmienie albo tak po prostu żeby sobie popłakać... póżniej przez prawie 2 lata budził się co 2-3 godziny w nocy i też nie zapomnę tej męczarni... a wiecie kiedy przespał całą pierwszą noc? jak miał 3 lata... to gdy sie obudziłam rano nie wiedziałam czy cos mu się stało czy jak? tak więc to tez zalezy od dziecka i atmosfery wokół bynajmniej mi sie tak wydaje
ja też uważam, że co dziecko to inny świat. mnie trochę przygniotło to co mały zrobił z moja rzeczywistością i naprawdę myślałam, że za moment mi odbije. Później było coraz lepiej. Jak znam życie drugie dziecko zaskoczy mnie totalnie czymś innym.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
hehe też nie przepadam za noworodkami i okresem wczesnoniemowlęcym Kuba spał nocami (na palcach jednej ręki mogę policzyć zarwane przezeń nocki), za to za dnia . I koszmar to był, przez pierwsze tyg to zęby myłam o 14 i wyglądałam właśnie jak ta emotka i zawsze powtarzałam, że mogę rodzić, ale dwuletnie dzieci

uwielbiam fasolkę. Ja mam pomidorówkę, pychaa
dla mnie noworodek nie jest słodkinie nie nie ja sie nie łapię na te słodkie oczka. Dobrze wiem co w nim siedzi

Stary 2012-05-29, 13:20   #1358
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Do mnie wczoraj moja dzwonila i normalnie ''plakala'' mi do sluchawki ze sie stesknila i zebysmy jak najszybciej przyjechali .. Mialam duze szczescie ze trafilam na tak fajnych tesciow .. Obce mi są kawaly o tesciowej ..

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

A czemoz to akurat w Kielckim tak wieje ???
ja tam sie bardzo ciesze , że moja tesciowa jest odemnie 300 kim nawet telefonu do niej nie mam bo nie chce mi sie gadac z nią i mam nadzieje ze nie bedzie mi dawala zlotych cudownych rad jak sie male urodzi bo co ona za przeproszeniem wie o tym jak od 30 lat nie miala stycznosci z niemowlakiem

u nas sie mowi "piźdz..i jak w kieleckim")
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:21   #1359
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
tez sie boje pierwszy raz przespalam jakies 6 godzin snu jednym ciageim jak maly mial 8 miesiecy, wczesniej karmienie co 2 godziny albo 1,5
jak znow tak bedzie, to sie sama zapakuje w kaftan i wysle do psychiatryka na male wakacje
a na poczatku karmienie samo trwało czasami nawet do godziny bo co chwile zasypial, ale wyjscia nie bylo bo nie przybieral przez pierwszy tydzien w ogole
zeby drugie dziecko bylo inne

magdaef to przegiecie z ich strony, gdyby to byl inny produkt strach pomyslec co by sie moglo stac

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:26   #1360
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

oby bo ja nie wiem, chbya drugi raz tego nie przeżyjęa przynajmniej pozostanie mi trwały uszczerbek na psychice

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

u nas na szczęście nie ma się na co wspiąć szczególnie za to wywala mi wszytko z szafek. Mam notorycznie mega sajgon. W salonie jest wszystko:garnki, patelnie, plastry, pampersy, ubrania, buty...co jakiś czas sprzątam i 5 minut jest porządekAle ostatnio mówię z groźną mina natychmiast posprzątaj i Bartek z nerwami(ma niecałe 1,5 roku) sprząta po swojemu. Musze się odwracać żeby nie widział jak się śmieję.
)))az sobie wyobrazilam takiego szkraba z nerwami

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

ja dzisiaj wogole na latwizne poszlam rboie ziemniaczki w mundurkach, fasolke z bulka tarta i kaszanke z patelni:-](ta kaszanka to w zamian za watrobke bo mialam ochote ale w sklepie nie bylo teraz)

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
ja też uważam, że co dziecko to inny świat. mnie trochę przygniotło to co mały zrobił z moja rzeczywistością i naprawdę myślałam, że za moment mi odbije. Później było coraz lepiej. Jak znam życie drugie dziecko zaskoczy mnie totalnie czymś innym.

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

dla mnie noworodek nie jest słodkinie nie nie ja sie nie łapię na te słodkie oczka. Dobrze wiem co w nim siedzi
ja wole juz takie wieksze niemowlaki..noworodka to ja nie rozumiem.zwłasczza jak płacze non stop.tego ryku sie boje najbardziej
Stary 2012-05-29, 13:27   #1361
weronika23
Zakorzenienie

ja ostatnio rozmawialam z kolezanka i ma synka 3 latka mowi ze cala gabrysia za to 2 sie jj udalo calkiem inne nie spi w dzien nie dobre na pierona wiec teraz pewnie wy bedziecie mialy spokoj a ja bede tu narzekac
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:30   #1362
ImmortalWoman
Zakorzenienie

właśnie wcinam pysznego smietanowego torcika chcecie trochę
Stary 2012-05-29, 13:30   #1363
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
.
Cytat:

4 lata???!!!! to jakiś żart normalnie
Biedulka
Mam nadzieję, że szybko przejdzie Ci to zatrucie
Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
O matko. Trochę przesadzili z tym terminemNiech idzie i zobaczy czy jeszcze jakies paczki po terminie są. Ja ostatnio chciałam tam dla małej jogurt i był po terminie, zapytałam się grzecznie jak mam go kupic i spożyć skoro ma taką datę. Wynalazłam dobą i dostałam drugie w przeprosiny

Przyjechał mój tata, bo mąż dziś długo pracuje, wziął tą zakichaną paczkę z datą, paragon, moją kartę ciąży i poszedł powiedzieć, że tak się nie robi...Powiem Wam, że chociaż zachowali się "ładnie". Tłumaczyli, że nie wiedzą, jak to się stało, że mają nową pracownicę, której zadaniem jest sprawdzać takie rzeczy, ale i tak nikt nie wie, skąd paczka z taką magiczną datą na magazynie. Dostałam pisemne przeprosiny od jakiegoś szefa zmiany, te dwie paczki migdałów gratis i bon na równowartość wczorajszych zakupów do wykorzystania u nich, jak to pan powiedział "na pampersy dla Maluszka"...Szkoda, że to tylko 27,89

Już mi trochę lepiej, całe szczęście, że lubię sucharki
Stary 2012-05-29, 13:31   #1364
aniamotylek
Rozeznanie

U mnie wczoraj na obiadek byly mlode kartofelki, kalafiorek z buleczka tarta i jajko sadzone a dzisiaj nalesniki z dzemem i slodka smietana
Stary 2012-05-29, 13:32   #1365
happy_eve
Wtajemniczenie

Odwołałam korki, nie dałabym rady dojechać z takim bólem Trochę poleżałam z zamkniętymi oczami i troszkę lepiej, ale nadal boli I jeszcze mi za oknem koszą i mi warczy kosiarka

Cytat:
Mamusie moje kochane, przepraszam, ale nie dam rady Was dziś nadrobić. Jestem wrakiem człowieka, w nocy już byłam pewna, że zaraz mnie wywiozą na płukanie żołądka...

Biorę na noc czopki, więc żeby nie mieć problemu z zaparciami (zwłaszcza po tych krewetkach ) wysłałam męża po migdały do kerfura...Kupił dwie paczki, zjadłam kilka na wieczór i całą noc przytulałam się z WC - po spojrzeniu na datę ważności wszystko było jasne. Jedna paczka do 2013, a druga do...2008! Nie przyszło mi do głowy sprawdzać na migdałach, zwłaszcza, że w smaku i wyglądzie nic nie wskazywało
O kurczę. Też bym nie pomyślała, żeby sprawdzić datę na migdałach. Jak masz paragon, to idź zareklamować

Cytat:
Ja mam okropne włosy na brzuchu
Nigdy w życiu takich nie miałam
Zawsze miałam taki ładny brzuszek
Ja też. Od pępka w dół czarne włosy, a na całym brzuchu jasny meszek :/

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Fasolkę po bretońsku wiem, że może się to skończyć rewolucją ale cóż, nie mogłam się powstrzymać
Fasolka po bretońsku
Stary 2012-05-29, 13:32   #1366
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:

Przyjechał mój tata, bo mąż dziś długo pracuje, wziął tą zakichaną paczkę z datą, paragon, moją kartę ciąży i poszedł powiedzieć, że tak się nie robi...Powiem Wam, że chociaż zachowali się "ładnie". Tłumaczyli, że nie wiedzą, jak to się stało, że mają nową pracownicę, której zadaniem jest sprawdzać takie rzeczy, ale i tak nikt nie wie, skąd paczka z taką magiczną datą na magazynie. Dostałam pisemne przeprosiny od jakiegoś szefa zmiany, te dwie paczki migdałów gratis i bon na równowartość wczorajszych zakupów do wykorzystania u nich, jak to pan powiedział "na pampersy dla Maluszka"...Szkoda, że to tylko 27,89

To dobrze, do wieczora powinno juz byc ok , ale swoje sie nacierpialas
Stary 2012-05-29, 13:34   #1367
madzius90
Zakorzenienie

Ja narazie boję się tylko tego, że będę miała cesarkę. Nie wiem czemu, ale naturalnego porodu się nie boję, a cesarki tak
narazie nie mam żadnych wskazań na szczęście, ale wszystko może wyjść.

Jakoś nie boję się narazie nieprzespanych nocy. Nie wiem jakie moje dziecko będzie, może akurat będzie ładnie spało? Staram sie myśleć pozytywnie

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
właśnie wcinam pysznego smietanowego torcika chcecie trochę
Nie lubie tortów

Cytat:

Dobrze, że chociaż ładnie sie zachowali, ale swoje przecierpiałaś

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Odwołałam korki, nie dałabym rady dojechać z takim bólem Trochę poleżałam z zamkniętymi oczami i troszkę lepiej, ale nadal boli I jeszcze mi za oknem koszą i mi warczy kosiarka
Aż tak źle

Cytat:
Ja też. Od pępka w dół czarne włosy, a na całym brzuchu jasny meszek :/
Ja mam od pępka w dół i w górę te
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:35   #1368
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
cześć : )))

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:36   #1369
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Ja narazie boję się tylko tego, że będę miała cesarkę. Nie wiem czemu, ale naturalnego porodu się nie boję, a cesarki tak

Jakoś nie boję się narazie nieprzespanych nocy. Nie wiem jakie moje dziecko będzie, może akurat będzie ładnie spało? Staram sie myśleć pozytywnie

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Nie lubie tortów

Dobrze, że chociaż ładnie sie zachowali, ale swoje przecierpiałaś

Aż tak źle

Ja mam od pępka w dół i w górę te

moja siostra rodziła i naturalnie i cesarke też miała i powiedziała że jakby miała wybierać to rodziłaby naturalnie
Stary 2012-05-29, 13:39   #1370
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

mnie tez boli strasznie glowa zaraz oszaleje i te zeby dolne wszystkie nie wiem czy mnie zawiało czy co
Stary 2012-05-29, 13:39   #1371
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

ja dzisiaj wogole na latwizne poszlam rboie ziemniaczki w mundurkach, fasolke z bulka tarta i kaszanke z patelni:-](ta kaszanka to w zamian za watrobke bo mialam ochote ale w sklepie nie bylo teraz)
O fasolka też za mną chodzi

Cytat:

Przynajmniej ładnie się zachowali...

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj na obiadek byly mlode kartofelki, kalafiorek z buleczka tarta i jajko sadzone a dzisiaj nalesniki z dzemem i slodka smietana
Miałam młode kartofelki wczoraj i przedwczoraj, pycha
Stary 2012-05-29, 13:41   #1372
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
moja siostra rodziła i naturalnie i cesarke też miała i powiedziała że jakby miała wybierać to rodziłaby naturalnie
Ile kobiet tyle opinii
Z mojego najbliższego otoczenia tylko jedna znajoma miała w marcu tego roku cesarkę i jest bardzo zadowolona, po dwóch tygodniach doszła do siebie, nic jej już nie bolało
Z tym, że to był jej pierwszy poród, także ona porównania nie ma z porodem sn
Stary 2012-05-29, 13:41   #1373
MiciaKicia
Zakorzenienie

heloł

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:41   #1374
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tez boli strasznie glowa zaraz oszaleje i te zeby dolne wszystkie nie wiem czy mnie zawiało czy co

Dziwne z tymi zębami

Cytat:
Miałam młode kartofelki wczoraj i przedwczoraj, pycha
Stary 2012-05-29, 13:42   #1375
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sie mowi ? nie wiedzialam

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

jej . wspolczuje ci Kochana z całego serca ..
mówi mówi : ))) a przynajmniej u nas to normalne stwierdzenie : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:42   #1376
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
heloł
O kto się obudził
Stary 2012-05-29, 13:43   #1377
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Pytałam dentysty, hormony mogą tak działać Też tak miałam przez dobre dwa tygodnie, potem samo przeszło.
Stary 2012-05-29, 13:43   #1378
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
O kto się obudził
hahaha no ja ;D

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:44   #1379
weronika23
Zakorzenienie

ja tez mam nadzieje ze sn
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 13:45   #1380
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Ja Kubę próbowałam urodzić siłami natury przez 11 h, ale z powodu braku postępu porodu (minimalne rozwarcie) i tak mnie pocięli. Chwała Panu za cesarki! Teraz też bym chciała. Raz dwa doszłam do siebie, a bliznę mam maleńką i bladą, że prawie nie widać.
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości