|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego. |
Poka¿ wyniki sondy: . | |||
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1171 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 428
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok
Cytat:
![]() Dla mnie Agnieszka to ¿adna profesjonalistka, nie potrafi dobraæ koloru, pora¿ka to ma³o powiedziane, ¶ciêcie te¿ bez sza³u, do tego czeka³am prawie godzinê i nawet nie raczy³a poinformowaæ o tym, ¿e jest opó¼nienie i trzeba bêdzie tyle poczekaæ ![]()
![]() |
![]() |
#1172 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
![]()
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!ODRADZAM salon fryzjerski fabryka marzeñ agnieszki perkowskiej- pani uwa¿a siê za wielk± stylistkê, a nie reprezentuje sob± niczego co wi±¿e siê z t± dziedzin±. Kiedy¶ s³ysza³am m±dre s³owa, ¿e o profesjonalizmie fryzjera/wiza¿ystki etc ¶wiadczy przede wszystkim jej w³asny wygl±d i ¿a³ujê, ¿e nie pokierowa³am siê tym motto. Ani prezencja tej pANI ani tym bardziej to co wykona³a nie mia³o nic wspólnego ze stylizacj±; koszmar, totalna amatorszczyzna i brak profesjonalizmu. Oprócz elementarnych umiejêtno¶ci niezbêdnych do tego aby poprawnie, równo ¶ci±æ w³osy, brakuje kobiecie samokrytyki, bo krzywo ¶ciête w³osy uwa¿a za prosto ¶ciête, a nierówn± koloryzacjê t³umaczy ¶wiat³em. ¯e o myciu g³owy w ¶rodku zimy zimn± wod± nie wspomnê....Szkoda waszego czasu, pieniêdzy i nerwów...Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 22
|
![]()
Nie polecam tak¿e Kory Bryliñskiej - wiza¿ystki i jej wspólniczek od wizerunku zewnêtrznego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Przyczajenie
|
poniewa¿ przede wszystkim wcale nie poprawia wygl±du i ma dziwne zasady, czêsto sztywne i nieaktualne, których siê trzyma. mo¿e jest dobrym fotografem- nie wiem, nie jest na pewno dobr± wiza¿ystk± a jej zespó³ fryzjerek te¿ nie wyró¿nia siê niczym szczególnym, wiêc ja nie polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 547
|
a ja emilki nie polecam. Chodzilam do niej ponad rok. zawiodlam sie jak na nikim, chociaz dawalam jej milion szans.
Jest bardzo niesymaptyczna, traktuje klienta z gory, wyrecza sie wspó³pracownikami. Widac, ze w tej chwili jej priorytetem sa pieniadze.. Jak nie polubi klientki od pierwszego wrazenia, to sie na niej wyzywa - widzialam kilka kobiet ktore nie wiedzialy co odpowiedziec na jej uszczypliwe komentarze. Jesli chodzi o farbe - chyba czas sie doszkolic, albo przypomniec zasady. To przykre, ze jako klientka wiedzialam wiecej niz ona ;] A po ostatnim scieciu Emiliki, gdzie pokazalam jej zdjecia, a ona sciela mnie zupelnie inaczej i powiedziala, ze tak bedzie dobrze (nie bylo. mam krecone wlosy, grzywka byla scieta do 2 cm!!), szukalam innego fryzjera i znalazlam w koncu kogos normalnego. /pomówienie - edytowane przez administracjê/
"Niektórym ludziom nale¿a³oby wytoczyæ proces my¶lenia. " ![]() nie mam polskich znakow. nie bede miec. trzeba z tym jakos zyc. ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-07-21 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 392
|
Dlaczego uwazasz, ze Emila nie zna sie na kolorze? Co masz na mysli, piszac o Blazeju?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 958
|
Ja za farbowanie i strzy¿enie zawsze p³acê 150 z³.
Ogólnie bardzo polecam ![]() ??? Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-07-21 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Raczkowanie
|
SorbetMalinowy - a ja masz d³ugo¶æ w³osów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 958
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Raczkowanie
|
Czyli ceny ma raczej ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Wtajemniczenie
|
emila kompletnie nie radzi sobie z blondami, rudosciami.. nie potrafi mieszac kolorow, nie potrafi uzyskac 2 razy tego samego koloru. prosze o inny kolor, na wlosach wychodzi zupelnie inny. Problem zniknal, kiedy farby zaczely mieszac jej pracownice, a nie ona.
W sumie to nawet jak pytalam dziewczyn, to mowily, ze emilka juz tak sie skupila na scinaniu i czesaniu i wypadla z obiegu jesli chodzi o farby. Brazy jak brazy, ale z jasniejszymi kolorami kompletnie sobie nie radzi ;/ I to nie jest moje zdanie, tylko wielu dziewczyn, ktorym robila blond.. moze robila to za duzo powiedziane, bo nawet jak zapisywalam sie do niej, to farbowal mi kto inny - co doprowadzalo mnie do szalu, bo jesli obsluguje mnie dziewczyna zaraz po kursie, to z jakiej paki place 230z³ za ¶ciêcie i farbê? ![]() Emilka jest mocno przereklamowana. Zaczelam do niej chodzic po przeczytaniu mega pochlebnych opinii na tym forum, ale juz mi sie skonczyla cierpliowsc ![]() Na kazde pytanie, uwage prosbe jest serwowana mina pod tytulem - "boszzz.. jaka jestes glupiutka i malutka". I nie ma sie co oszukiwac - wiecej otoczki tego wszystkiego niz prawdziwej wiedzy, strannosci i profesjonalizmu. Zwróccie uwage na pordzewiale stoliki (te takie do farby i przyborow), wiszaca z sufitu lampke - zawsze zastanawiam sie kiedy mi spadnie na leb ![]() Musze juz zmywac rozjasniacz, ale siedze dalej 20min, bo przeciez jest kolejka ;] Jesli chodzi o B. to przykro mi, ale nic nie napisze wprost na otwartym forum z przyczyn oczywistych. Co oczywiscie nie ujmuje mu talentu, bo fryzjerem wg mnie jest znakomitym!!
![]() |
#1183 | |
perfumove love
Wiadomo¶ci: 12 640
|
Cytat:
Ale odno¶nie B³a¿eja (u którego nigdy nie by³am, ale zastanawiam siê nad pój¶ciem) - je¶li jest co¶, co mo¿e mieæ wp³yw na nasze zdrowie, chyba powinna¶ nam o tym "opowiedzieæ" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Raczkowanie
|
Z tym blondem to w sumie sie zgodze. Kiedy¶ Emilka robi³a mi fajny kolor, ale po jakims czasie mia³am tecze na g³owie za 180 z³, wiec ..
Ciekawi mnie tylko, o co chodzi z B³azejem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 027
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Wtajemniczenie
|
usuwam (admin)
"Niektórym ludziom nale¿a³oby wytoczyæ proces my¶lenia. " ![]() nie mam polskich znakow. nie bede miec. trzeba z tym jakos zyc. ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-10-03 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Mam pytanie, w jakim salonie mog³abym zrobiæ w miarê tani i dobry baleja¿? Jakby co, w³osy mam do koñca ³opatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
Szukam dobrej i poleconej fryzjerki do fryzury ¶lubnej i rozja¶nienia w³osków i przede wszystkim nie pal± w³osów rozja¶niaczem proszê o radê jestem Przysz³± Pann± M³od±
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Przyczajenie
|
Mo¿e poleci mi kto¶ fryzjerkê na upiêci ¶lubne i zrobienie wcze¶niej w³osków plis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Przyczajenie
|
Dziêkuje za radê i podpowiedz ja zastanawia³am siê nad Atelier salonem ale powiem szczerze ¿e mam dylemat poniewa¿ próbna fryzurka jest moim zdaniem za droga w tym salonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Przyczajenie
|
A co s±dzicie o fryzjerce z salonu fryzjersko kosmetycznego z ul. Wyszyñskiego 8 Studio EM oto ich stronka mo¿e która¶ z dziewczyn by³a u nich i jak wra¿enia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wojtek pracuje na Legionowej w tym starym rzemie¶lniku - na swoim, numeru lokalu nie pamiêtam, nie bêdê k³amaæ, tel do Wojtka: 511234234 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1198 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 428
|
Cytat:
![]() Najpierw by³ w Ellafryz, potem na Legionowej pracowa³ w swoim salonie, pó¼niej w Ambasadzie Urody, a pó¼niej wróci³ do Ellafryz, i co znowu jest na swoim?
![]() |
![]() |
#1199 |
Przyczajenie
|
A d³ugo siê do niego czeka ? Mo¿e w miesi±c nazbieram resztê kasy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 280
|
Dziewczyny, wiecie mo¿e u kogo mogê przed³u¿yæ w³osy w miarê niedrogo i dobrze?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.