![]() |
#961 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
Ja też je kupuje polecam ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
w sumie to ja już nie wiem czy to @ czy nie
![]() Cytat:
a Maja śliczna dziewczynka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Wtajemniczenie
|
o o o,dobry pomysl
![]() A moze pies go polknal? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
AAAAaaaaa zapomniałam wam powiedzieć ,że mamy drugą jedynkę
![]() ![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Wtajemniczenie
|
Olusia ja spalam na ogniu takiego robala lub spuszczam w toalecie.Do kosza niw wyrzucaj bo ta cholera wyjdzie.
Na FB jest kupon rabatowy do reserved kids.-30%
#966 | |
Wtajemniczenie
|
MAM!!!byl pod moja nocna szafka!!Jakie to cholerstwo wielkie
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Super ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę kupić małej też chrupki, a wasze dzieci nie mają problemów z tym, że chrupek się przykleja do podniebienia???
![]() Edytowane przez agulan82 Czas edycji: 2012-05-29 o 16:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Wtajemniczenie
|
Olusia rozdepcz i spal.
#969 |
Wtajemniczenie
|
juz odplynal w sina dal
![]() moja chrupki lubi,szybko sie rozpuszczaja,nic sie nie przykleja do podniebienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |
Wtajemniczenie
|
super! gratki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
1. jest OK , chyba ![]() ![]() 2. U nas problemu nie ma z podniebieniem, a z buziakiem i rączkami oraz ubrankiem- wszystko w chrupku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
Kleszcze są obrzydliwe.. Dobrze, że znalazłaś tego bydlaka fujjj
Byłam nareszcie w solarium ![]() Tż pojechał do wujka załatwić jedną sprawę, więc znowu siedzę sama z małą. No, ale musiał. Wypiłam kawę w samotce, niedługo zabiorę się do kąpania bąbla. Aaaaaaaaa i jestem zbulwersowana zachowaniem małego chłopca. Na placyku siedziałam na ławce, malutka w wózku. I ten mały oszołom podszedł z inną dziewczynką zobaczyć małą. I ta dziweczynka pogłaskała moją nunkę po rączce, a chłopiec wyciągnął rękę i złapał ją za policzek! Dobrze, że mam refleks to zabrałam jego rękę, ale niunie zabolało i popłąkała się. Myślałam, że mu przywalę! Ale oczywiście miło mu zwróciłam uwagę.. Matka powiedziała "ale ty jesteś łobuziak" i tyle ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Jakie taki maluch może jeść? Flipsy bezsmakowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. ja uwazam ze bezsmakowe.... te "smakowe" to extra barwniki, konserwanty i chemia... tak sądze ![]() moja niunia wlasnie usneła, wiec biere sie za pytania do egzaminu dyplomowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieje ze juz ok, mój jeżeli chodzi o psa robi podobnie, a potem ja sie musze bujać i isć z dziekckiem i psem na spacer, bo przecież nie mozna tak męczyć zwierzaka nas chyba też zatwardza ten gluten, ale tragedii nie ma A my sie mozemy pochwalić, że wczoraj jęczałam, ze my bezzębne a dziś prawa dolna jedynka wyszła i widać jeszcze trzy ząbki w dziąsle nie przebite na dole.. I wogole byłam w końcu na zakupach, wprawdzie z małą ale spisała sie na medal ![]()
![]() |
#976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mała zjadła i zasypia. Tż jeszcze nie ma to "Prawo Agaty" obejrze - mam jeden odc zaległy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Rozeznanie
|
czy ktos sie czuje dzis tak ja ja? czyli jak trup? nie mam sily na nic, mala umyta, nakarmiona i zasypia z kablem od laptopa w lapce
![]() ja sprobuje sie doczlapac pod prysznic i spac. kurde, nie moge z tych zuli, jaki to glupi gatunek jest! |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Rozeznanie
|
Witamy wieczorową porą taa kiedyś to był dla mnie praktycznie środek dnia
![]() U nas dzisiaj piekna pogoda, cały dzień spędzilismy na dworze przed domem, Hubko dzisiaj na szczęście w lepszym humorze.Ja się obżarłam czereśni prosto z drzewa mam nadzieję,ze na Małym się to nie odbije. Dalia ale cudna córcia.Z czym mieszasz ta kaszke 5 zbóż?dodajesz do czegoś? Olusia współczuje gada, mój spaniel non sto cos łapie i też niby na trawniku przed domem a szukać w jego sierści tych krwiopijców to masakra po prostu. Oliveira wreszcie koopa day czy dalej czekasz? My od 2 dni gluta próbujemy, mam nadzieje,ze będzie ok. Właśnie zamówiłam dla tż-ta chrzesnicy prezent na DD http://allegro.pl/s-mineez-studio-br...355763883.html Mam nadzieje,ze się spodoba, ona i jej mama ![]() Tuszka widzę,ze my razem wczoraj swiętowałysmy półrocze z marudami ![]() Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-05-29 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
Witam kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Po 5dniowej przerwie jestem przerażona...tempem pisania ![]() Proszę o szybkie streszczenie ![]() ![]() ![]() Troszkę podczytywałam coś koło 20strony i bylo o Goldi i koniach ![]() Nie było mnie z powodu przyjazdu teściowej ![]() Piter nadal bezzębny, ale jakoś mnie to nie dziwi, bo ja miałam pierwszego ząbka mając 7,5miesiąca a tż 8,5mca ![]() Z okazji Dnia Matki dostałam piękny prezent od synka (tatuś sponsorował ![]() ![]() ![]() ![]() lecę choć trochę podczytywać Nie ukrywam, że brakowało mi Was, jednak wolę rozmawiać z Wami niż z teściową ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wow ale wysyp ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- [QUOTE=sozaa;34392752]czy ktos sie czuje dzis tak ja ja? czyli jak trup? nie mam sily na nic, mala umyta, nakarmiona i zasypia z kablem od laptopa w lapce ![]() ja sprobuje sie doczlapac pod prysznic i spac. kurde, nie moge z tych zuli, jaki to glupi gatunek jest![/QUOTE] święta prawda ![]() olej wizaż i do łózka z toba ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | ||
Zadomowienie
|
Zmyslkobiety gratulacje za zębola
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy doczytałyście jak pisałam o tym internecie w telefonie. Ponawiam wiec pyt: czy wie ktos dlaczego nie potrafie pisac postów ? okienko jest tak jakby nieaktywne:/ chyba, że mam taki głupi tel ze sie do tego nie nadaje..... :/
Świat nie sądzi czynów ludzkich wedle ich dobroci, ale wedle ich piękności; nie wedle tego, czy są sprawiedliwe, ale czy wielkie; nie wedle ich rozsądku, ale wedle ich nadzwyczajności. Edytowane przez janeczka7891 Czas edycji: 2012-05-29 o 20:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#982 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mieszam tylko z wodą ![]() ![]() dziękuje za wszystkie miłe słówka o młodej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Wtajemniczenie
|
janeczka ja nie pomoge chyba zee masz nokie c6.moja lala juz spi a jaeze obok niej i tez chyba oko przymkne.buzki i dobrej bezpobudkowej nocki
#984 |
Zadomowienie
|
mojej też smakuje ta kaszka i mi również ![]() Maleństwo już śpi od godziny ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-05-29 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Ja_dalia samsung wave 533.
Mój skarbuś zjadł o 19 i przed 20 zasnął, powinien spać do 6 minimum ![]()
#986 |
Wtajemniczenie
|
ja kupilam jakies tam Tygryski polskie w rosyjskim sklepie.W skladzie tylko kukurydza,zadnej soli,cukru itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |||
Raczkowanie
|
Elo, spaliśmy dziś do 12.30
![]() Franek przebudził się o 7.30, do 8.30 chasał, żul wyszedł do pracy. Mały przytulił się do cyca i tak kimaliśmy ![]() nie _wiem współczuję głupiego żula. Mój tez zaczyna przeginać ![]() Cytat:
![]() Uważaj na cycki ![]() Cytat:
Cytat:
Idę do klubu |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | ||
Zadomowienie
|
HEJ HEJ
![]() Dzis kolejny zajety dzien. TZ naprawial furtki w plocie, pozniej karczerem myl szyby w patio, ja pozniej szorowalam, patio od srodka i ogolnie dom sprzatalam....nie wiedziec kiedy dzien zlecial... Jutro do pracy. GRATKI! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zemsta pierwsza klasa- ja to bym jeszcze wziela kupe psa i do buta wsadzila....co on se mysli???? ja dopiero dzis ustalilam jakies pozegnanie kryzysu. bo zesmy sie zarli jak pies z kotem- o tym w klubie nabazgrze jak bede miec chwile. i my tez nie mamy zebow! nic- nawet dziasel miekkich ![]() Ide zaraz spac...pewnie znow znikne na pare dni a wy naskrobiecie trylion stron- ale jutro do pracy , czwartek bede zmulona ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- zapomnialam napisac, ze bylm u lekarza wczoraj z trczyca..smiech na sali- akurat byla awaria komputerow w przychodni. Przyjal mnie facet na oko 25 lat.. milusi, ale ogolnie malo wiedzacy- nie obylo sie bez uzycia ksiazki pt podreczny poradnik lekarza pierwszego kontaktu hahahaha ![]() ![]()
![]() |
#989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co za młodzik! i lekarz krew pobierał? u nas by sie nie skalał raczej.... Gratki za wsztskie ząbki!!!!! nam wychodzi drugi Hela strasznie marudzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Jak nocka?? U nas całkiem fajnie, oprócz tego, że mały strasznie się rozpycha i przenosimy go ze spaniem do jego łóżeczka, bo nie dajemy rady z tżem, Piter rano wstaje jak skowronek wyspany, zadowolony, uśmiech pełną paszczą, a my jak staruszkowie połamani ![]() Goldi my też mamy te piłeczki ( tż zamówił basenik pingwinka z kulkami) Pituś na początku nie ogarnął o co chodzi z piłeczkami, ale jak zanurkował to aż się zanosił od śmiechu ggora ale Ci sie lekarz trafił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.