|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Witajcie!
Natalia- 100 lat, samych radości Cytat:
Cytat:
ja dla Kasi mam właśnie mnóstwo body i pajaców- głównie od znajomej, trochę z ciuchów a takie wyjściowe - eleganckie ciuszki to na ciuchach kupowałam bardzo tanio ![]() Cytat:
Cytat:
Natalia - ja też Cytat:
Cytat:
szykuję rzeczy dla Małej i ciągle jestem wystraszona... może dlatego tak trudno, że # przeżyłam dwa razy Cytat:
nareszcie jesteś czekamy na zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Mam dzisiaj trudny dzień.... ryczę całe popołudnie Tz-et w pracy i pokłóciliśmy się przez telefon... chyba poród niebawem bo wszystko mnie drażni.... w dodatku dzisiaj rok od utraty Huberta... Pochwalę się, że wczoraj poprasowałam swoje rzeczy do szpitala i wszystkie białe i różowe rzeczy Kasi dzisiaj poprałam ciuszki niebieskie i ciemne oraz kilka w rękach... czyli jutro cd prasowania.... dywany Brat wytrzepał- czekają aby je wyczyścić walizka odświeżona- suszy się na słońcu....
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2012-05-29 o 18:14 |
|||||||
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Zeberko na pewno pogodzisz się z TŻtem jak wróci z pracy.
A co do rocznicy to trzeba to jakoś przetrwać. Najlepiej będzie jak odpoczniesz troszkę i może zjedz coś słodkiego to poprawi Ci się humor A co do porodu jak miałaś krótkie cykle to może być wcześniej, a jak dłuższe to później A wy nie idziecie w czerwcu na wesele
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia znad morza
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Mam nadzieję, że poduszka Ci pomoże No właśnie, dzisiaj wszystko można kupić, nikt tu nie mówi o bieganiu z wózkiem po sklepach po porodzie. Przecież tez można wszystko wybrać i np TŻ kupi... Witaj kochana. Jak się czujecie? Natalia wszystko najlepszego, przede wszystkim zdrówka Pani, Agatka
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cykle miałam regularne więc może wbiję się w tp? mam wrażenie, że brzuch mi od kiku dni opada... Tz rano zerknie i pojedzie do domu rodzinnego- nie mamy ostatnio czasu na spokojną rozmowę cudownie.....
|
|
#1927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super, ja też chcę i jak wszystko bedzie ok to z tydzień też będę miała taki widok ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
co ty mówisz już....madziu jak żołądek?
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie ciężko, chociaż dzisiaj akurat trochę lepiej. Wczoraj poszłam spać o 22 i się męczyłam pół nocy. Dzisiaj musiałam się w pracy tłumaczyć, że ciasta imieninowego nie jem, bo aż mnie odrzucało i się bałam, że jeszcze bardziej mnie rozboli... A nikt nie wie nadal o bąbelku
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Zebra brzuch opada, a torba nie spakowana!!!
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziś byłam na usg, pęcherzyk dominujący (chyba) 9-10mm, w ogóle z 8 pęcherzyków mam tym jajniku, tylko reszta jest mniejsza, kolejne usg w niedziele-poniedziałek, jak mi będzie pasować, dopytam się o co chodzi z tymi pęcherzykami, czy one zanikną, czy to małe torbielki są w ogóle usg miałam za darmo i dostałam nr telefonu do gina - wreszcie a na wizyty chodzę na nfz także miło z jego strony, dziś 13dc także ten cykl zapowiada się na około 35dni;/ poza tym mówiłam mu o prolaktynie i że biorę bromek i kazał dalej mi brać
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Kundzia się nic nie odzywa, wiecie na którą miała wizytę?
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaa!!!!! coraz bliżej! Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
SOFCIA!!!!
co u Ciebie?
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Alonka oj skąd ja to znam...ale mnie się cykle skróciły na szczęście
bardzo się cieszę Zebra pakuj torbę!! Przytulam Cie mocno Kochana Berbie to ja trzymam żeby wyjazd doszedł do skutku a kiedy??
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy pisałaś, ale się bardzo cieszę, że w końcu odpoczniesz
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
dzwoniłam do mojej gin...mam czystą pochwę
mimo to, że wizyta dopiero za 3 tygodnie to chyba podjadę w sobotę po wynik aby mieć przy sobie bo do porodu wymagają...a jak się Kasi umyśli wcześniej wyłazić...? ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- BERBIE- na długo się wybieracie? obiecaj, ze nie zabierzesz ze sobą żadnej roboty.....!!!!
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie długo, ale i tak się cieszę. roboty żadnej absolutnie nie biorę. będę zwiedzać... zwiedzać... kocham Gdańsk... tak samo Kraków... może w tym roku i tam uda mi się dotrzeć jak w drodze do Żywca ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- potrzebuje pomocy!!! Czy znalazła by się studentka która ma dostęp do biblioteki w której mogłaby wziąć do ręki Prawo pracy pod re. Niedbały Wyd. 3? BARDZO ŁADNIE PROSZĘ
|
|
#1941 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wróciłam z pracy, jestem zmęczona, ale "szczęśliwa". (Piszę to słowo w cudzysłowie, bo od 03.04 nie ma już dla mnie takich słów jak "cieszę się" czy "szczęśliwa" właśnie). Jest smutno, ale normalnie. Mam obowiązki, muszę wyglądać jak człowiek. Nie siedzę po całych dniach w domu, co było też wcześniej do mnie niepodobne, bo pracuję praktycznie nieprzerwanie od połowy studiów (dziennych). W życiu miałam 5 dni urlopu, przysięgam No więc wróciłam do tego trybu i jest OK. Dobrze też, że jest ciepło. Oczywiście po pracy pojechałam na cmentarz, jutro przejdę się tam rano, bo po pracy muszę jechać.. na drugi, bo babcia ma urodziny. No więc jest w porządku, na pewno moja aktywność tutaj zmaleje, ale będę się udzielała wieczorami. Mam też już "zabukowane" wolne na lekarzy. Nie narzekam, póki co. |
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Perse cieszę się, że dobrze ci dzień minął.
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
Natalia - sto lat , Ty młoda jesteś, !!! torcik napewno pyszny Ja dziś zalatana , po pracy żlobek , przedszkole , potem hyc do domu , potem pojechalam ubezpieczyc auto , nicole zostawilam u kolezanki pojechalam z maluchem , potem odebralam nicole , wykąpane położone a ja bez obiadu ... muzse sie ogarnąć |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
BERBIE- ja też Kraków kocham!
Perse- chciałabym napisać, że teraz będzie "łatwiej"-chociaż wiem, że nie dosłownie. Dobrze, że wracasz do dawnych zajęć. Tule Cię mocno! ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Nita- aleś zalatana...
|
#1945 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czemu? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34391990] Wróciłam z pracy, jestem zmęczona, ale "szczęśliwa". (Piszę to słowo w cudzysłowie, bo od 03.04 nie ma już dla mnie takich słów jak "cieszę się" czy "szczęśliwa" właśnie). Jest smutno, ale normalnie. Mam obowiązki, muszę wyglądać jak człowiek. Nie siedzę po całych dniach w domu, co było też wcześniej do mnie niepodobne, bo pracuję praktycznie nieprzerwanie od połowy studiów (dziennych). W życiu miałam 5 dni urlopu, przysięgam No więc wróciłam do tego trybu i jest OK. Dobrze też, że jest ciepło. Oczywiście po pracy pojechałam na cmentarz, jutro przejdę się tam rano, bo po pracy muszę jechać.. na drugi, bo babcia ma urodziny. No więc jest w porządku, na pewno moja aktywność tutaj zmaleje, ale będę się udzielała wieczorami. Mam też już "zabukowane" wolne na lekarzy. Nie narzekam, póki co.[/QUOTE] Cieszę się. A czym się zajmujesz bo mi wyleciało? Cytat:
wreszcie nie wiem, jaki puder kupić może ten Kryolan, tylko zaś w mojej mieścinie go nie ma byłam na solarium, pan dał mi aktywator gratis i jestem pięknie opalona kupiłam żel antycellulitowy z nivea (reklamują go teraz) wypróbuję, zobaczymy i takie tam pierdółki... |
||
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
brawo Maksi
aha zdjecie kacperka superanckie duży chłopiec juz z niego ![]() A gdzie SOFCIA COOKIE |
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje drugie miasto - Trójmiasto
Cytat:
![]() podoba mnie się ta myśl ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34391990] W życiu miałam 5 dni urlopu, przysięgam [/QUOTE]Wow. I księgowość Cię nie wygania???też mam wciąż urlop z poprzedniego roku... ja raz jedyny byłam na L4.
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę cie, że tak myślisz
coraz większą mam ochotę na wakacje ![]() Gdzie Dasti? Dawno jej nie bylo ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- ja 2 razy
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
ja za 12 lat pracy 3 razy...
raz jak się połamałam i miałam zagipsowaną rekę i nogę...kilka miesięcy po rozpoczęciu pierwszej pracy i wypadek w drodze do pracy drugi raz 11 lat później -przy pierwszym # i teraz trzecie L4 nie zdążymy? wesele 16.06 a tp 25.06, po 09.06 odstawiam fenoterol.... nie mam co ubrać? nie mam butów? chodzę w takich sandałach jak stare babcie bo mam takie opuchnięte stopy ![]() nie usiedzę dłuzej niż 5 minut, nawet w kościele nie byłam od 3 tygodni bo ani nie wystoje ani nie wysiedze.... no i z racji EURO Tz-et nadal nie wie czy nie będzie musiał wtedy pracowac mimo, że w styczniu rezerwował wolne jak się uda będziemy na drugi dzien na Poprawinach z walizką w bagażniku![]() Poprawiny w ogrodzie więc jakiś dres znajdę ![]() daj znać czy balsam działa....będę szukać niebawem takich specyfików
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co zrobić, żeby się sukienka nie elektryzowała?
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

Poznajemy się nawzajem i uczymy wszystkiego. Buziam wszystkie a zwłaszcza nowe AM

co ty mówisz już....

w ogóle usg miałam za darmo i dostałam nr telefonu do gina - wreszcie
a na wizyty chodzę na nfz także miło z jego strony, dziś 13dc także ten cykl zapowiada się na około 35dni;/ poza tym mówiłam mu o prolaktynie i że biorę bromek i kazał dalej mi brać

żeby wyjazd doszedł do skutku a kiedy??
No więc wróciłam do tego trybu i jest OK. Dobrze też, że jest ciepło. Oczywiście po pracy pojechałam na cmentarz, jutro przejdę się tam rano, bo po pracy muszę jechać.. na drugi, bo babcia ma urodziny.