|
|
#541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
chłodno fryzura się trzyma no i oczywiście byłam zadowolona ze swojego wyglądu ![]() Cytat:
Cytat:
Wyglądałaś booosko ![]() Bardzo mi przykroooo
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
ECHO
http://www.echoshop.pl/sukienka-slim.html akurat na manekinie są mało reprezentatywne, ale jak Mami będzie mierzyć to cykne Wam foto.
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem jest piekna!!! Moja natomiast miala chec na taka a'la wafelkowa, cos wpadajacego w roz ale kupila calkiem inna. niestety trudno mi ja okreslic. Wisiala w tym pomieszczeniu co jest przymiezalnia i jej material jest w zalaczniku. miala dekold do szpica ![]() gratuluje zakupu sukienki dla mamy! na prawde byla piekna
|
|
#545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mierzyła jeszcze tą i nawet chciała brać: http://www.echoshop.pl/sukienka-princeska-1879.html tylko w kolorze też takim latte. Również leżała na niej idealnie, pięknie podkreślała talię i zbierała biust, ale stwierdziła że drugą sukienkę to chciałaby coś swobodniejszego, więc na razie poszukamy jeszcze, a ostatecznie podjedziemy kiedyś i może na nią trafi
|
|
#546 |
|
Podróżniczka
|
+ kicia - klik 1 and klik 2 + magdziaS - klik 1 and klik 2 + Evoonia86 - klik 1 and klik 2 + Vesna84 - klik + Jamee - klik + Lubcia - klik 1 and klik 2 and klik 3 + Nattiv - klik and klik 2 + eimear - klik + gamariel - klik + Madziuniusia - klik + sztuczka_magiczka - klik
+ Oriflame_Rybnik - klik + kooocur - klik + M_ilkaa - klik + ahankara - klik + MARGIDA - klik + paulinka009 -klik + Lilith890502 - klik + jagodzia133 - klik 1 and klik 2 + Ania_M - klik and klik + Ewusia_marchew - klik + kindziulindzia - klik + niut0 - klik and klik + E87 - klik + Magdzia0108 - klik and klik + magduś2 - klik + megan713 - klik + Czarnooka_Paula - klik + patiss89 - klik and klik + mały_człowieczek - klik and klik + Blacky - klik oraz suknia nr 2 - klik and klik + Zubi89 - klik + beat@ - klik and klik and klik + Brydzia_ - klik + Gorska_Kozica - klik and klik and klik + malwus20 - klik and klik + Palulitka - klik and klik and klik + marylka80 - klik and klik + ewika19 - klik + gosza_m - kilk + party_girl7 - klik and klik and klik and klik and klik + Kessi_86 - klik + Talaaa87 - klik + Chatka - klik + tenebrosa - klik + _Paulinka_ - klik + ewuszkaaa - klik and klik + madzia2306 - klik and klik and klik and klik and klik + misiak17 - klik and klik + Kabriela - klik + Wiktusiaczek - klik and klik and klik + kasioonya - klik and klik + Dancing_Lady - klik and klik + Seagirl - klik and klik + moniq_87 - klik and klik and klik and klik + adoosienka - klik and klik and klik + a u d r e y - klik and klik and klik and klik + karolinka85 - klik + zieloneziele - klik + melod_y - klik + klaudusk_a - klik and klik + iceflower - klik and klik + ladystar - klik and klik and klik and klik + nena1984 - klik and klik and klik Na dzień dzisiejszy mamy 66 szczęśliwych posiadaczek sukni ![]() |
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ponawiam pytanie
'mam dylemat. Na ile wcześniej zapraszacie osoby z pracy? Jutro rada i beda wszystkie koleżanki i nie wiem czy to nie za wcześnie, czy poczekać do końca czerwca na kolejną radę i wtedy zaprosić? Chce zaprosić na sam ślub. Tylko tu jeszcze mały problem, bo pracujemy do końca czerwca, a w lipcu sa dyżury i nie będzie wszystkich i czy wtedy nie za późno?'
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na poprawiny tez cos luzniejszego szuka
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm.. ale skoro wiedza o Twoim slubie to moze po co czekac i pozniej martwic sie jeszcze zapraszaniem tych osob?
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama jakby zobaczyłą cene to by wyskoczyła z butów, strasznie ciężko mi jest ja namówić aby kupiła coś lepszego i droższego.No mam mieszane uczucia, bo nawet rodzina nam mówiła, że wcześnie zapraszamy i tu powstał dylemat
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
Super kiecki kobiety!
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
ja wróciłam właśnie z miasta byliśmy z TŻ na naleśnikach w restauracji i spotkaliśmy Adama Ferency ale mam tydzień:d w sobotę Jacyków, dzisiaj Ferency![]() A poza tym przyszło mi zaproszenie na które mocno czekałam i mi się podoba, TŻ i jego mamie też, także trza robić listę osób i zamawiać
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
TZ powiedzial matce ze nie zapraszamy tych pan (jej kolezanek)
a wczoraj mowilam mu ze sie zgadzam
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzięłaś autograf?
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczne te sukienki Audrey
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
hej wieczornie.
byliśmy w naszym cudownym dworku. Jestem taka szczęśliwa, bo okazało się że właściciele zrobili 21 pokojów hotelowych plus jeden apartament (rzecz jasna będzie dla nas), dlatego też nie muszę rezerwować pokojów w osobnym hotelu w mieście dla 40 0sob, a jedynie dla około 10 - co oznacza oszczędności rzędu 3 tys zł. Będzie na waciki Nie muszę też martwić się dekoracją namiotu - dobrze że nie zleciłam tego jeszcze florystce (a myślałam nad tym, ale roztropnie wstrzymałam się z decyzją do czasu rozmowy z właścicielką sali). Namiot (cały drewniany, nie jakiś plastik) będzie udekorowany zwiewnym szyfonem w kolorze ecru do tego maleńkie ala choinkowe światełka i żyrandole stylizowane na stare. Do tego na tarasach, schodach i takich jakby wielkich betonowych wazonach będą stały szklane lampiony ze świecami. My kupiliśmy sześć, do tego właściciele mają kilka swoich, dość dużych. Właścicielka zagwarantowała też żywe kwiaty na stołach, ja poprosiłam tylko o kwiaty w kolorze białym i pudrowo-różowym. Strasznie się cieszę, bo właścicielka podziela moją wizję. Zresztą patrząc po tym w jaki sposób wykończyła i urządziła coś, co jeszcze dwa lata temu było ruderą, wiem że mogę być spokojna. Niewielki problem pojawił się przy rozsadzeniu gości. Niestety u nas nie ma jak u większości z was jednej wielkiej sali - są trzy - niestety konserwator zabytków nie zgodził się na jakiekolwiek wyburzanie ścian. I niestety goście będą rozsadzeni. W największej sali zmieści się 50 osób - najbliższa rodzina i znajomi. Sale na szczęście są otwarte na siebie i nie dzielą ich żadne drzwi. Mimo wszystko nie chciałabym, aby goście byli urażeni, że muszą siedzieć na uboczu. Niestety tak musi być. Menu już ustalone konkretnie i jako pierwsza para, która odważyła się zaufać właścicielom (jak napaliliśmy się na ten dworek, to nie był on jeszcze w 50% wykończony) mamy cenę 145 zł przy menu za 170 ![]() ale mamy potem wszystkim rozchwalać lokal Kupiliśmy szampana i naprawdę nie chce mi się wierzyć że 7 butelek x 1,5l wystarczy na 100 osób. Przeliczy mi to ktoś? a dla dzieciaczków kupiliśmy Picolo truskawkowy - czy on ma czerwony kolor? bo nie chciałabym, żeby któryś kelner pomylił kieliszki ![]() i w zasadzie tyle z newsów. aaaa nie. Wkurzyłam się dzisiaj jak sto pięćdziesiąt Tż skwitował tylko głosem niewiniątka, że "przecież mi mówił" Kindziu - piękna relacja ![]() Audrey - piękną sukienkę kupiła Twoja mama ![]() Zubi - współczuję straty ![]() Nativ - uuu światowo u Ciebie. Ja mam za to zdjęcie z Maciejem Zieniem (kiedyś byłam na jego pokazie a następnego dnia jedliśmy razem śniadanie w hotelu niezły wstyd pokazać się z czymś takim na pokazie mody.
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
niut pamiętaj jestem z Tobą cały czas i czekam na Twoją sobotę jak na zbawienie, kibel już załatwiłam pozostało nim tylko trzasnąć
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Mojej mamie będzie ciężko coś znaleźć. Chce bandażową sukienkę, z niewielkim dekoltem i rękawkami. Jak widziałyście taką to pisać
|
#561 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po 2 mają buty Melissy Akurat Vivienne for Melissa nie ma, ale są nude koturny i baleriny boskie i sandałki z piórkami z gumy Nie drogie te meliski wcale, ok 200 zl!A co do sukienek- na prawdę jest w czym wybrać
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
Zubi....najszczersze wyrazy współczucia.....bardzo mi przykro
Kindzia - piękna relacja, dziękuję ![]() muszę zdać egzamin do 6 rano, więc się odmeldowuję do nauki....
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
co masz na mysli
![]() ja juz wymiekam.. jest mi troche glupio
|
#564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a cena menu marzenie![]() z szampanem to nie wiem ale w sumie przecież to ma być lampka szampana a nie zapełnione do pełna kieliszki, wystarczy Wam ![]() ja mam 15 szampanów na 180 osób |
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły mi już wszystkie zaproszenia, dzisiaj zajęłam się rozdzielaniem ich i ogarnęła mnie panika, że nie zdążymy wszystkiego rozdać
Zaczynamy w ten weekend, zależy tylko czy TŻ będzie miał wolną sobotę czy niedzielę. Do tego mam już mniej niż trzy miesiące a nadal nie kupiłam butów ani bielizny |
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko raz przechodziłam obok Muchy na chodniku jak jeszcze w ciąży była
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie wiem czy Wam mowilam ale od kilku tygodni probowalam sie skontaktowac z moja kuzynka dzownilam an 2 telefony (pruwatny i sluzbowy) no i w koncu dzis wysmarowalam smsa
ze nie odbiera telfonow nie oddzwania i co sie z nia dzieje a ona mi odpisala ze dostali zaproszenie niedawno i sie zastanawiali co i jak i ze nie mogla oddzwonic bo zasiegu nie ma (miesiac) finalnie nie przyjada, masakra jakas, ja nie wiem nie miala tyle odwagi cywilnej zeby mi powiedziec ze niue tylko teraz glupio sie tlumaczy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny normalnie niektórzy ludzie mnie rozbrajają... dziś moi rodzice dostali telefon że nasza kuzynka jutro przyjeżdża ze swoim narzeczonym prosić na wesele... slub za ....18 dni....
głupio odmówić bo rodzina bliska i blisko mieszka.... tylko po co było przez rok trąbić o przyjęciu tylko dla najbliższej rodziny bez wesela a teraz tak krótko przed prosic na wesele
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
ups, coś zle zacytowałam. I rzeczywiście taka niska jest?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

i teraz zgłupiałam nie wiem już nic.
chłodno fryzura się trzyma no i oczywiście byłam zadowolona ze swojego wyglądu
, suknia nadaje się na sprzedaż
nic jej nie jest nic się nie naderwało 
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

i tu powstał dylemat

niezły wstyd pokazać się z czymś takim na pokazie mody.

i baleriny boskie i sandałki z piórkami z gumy