|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
Kasiu, inny termin to jest wrzesień. Bardzo bym chciała, by pozwolili mi przesiać to jutro, żebym w czwartek mogła dalej ciągnąć diagnostykę, ale to jest b. wątpliwe, bo jest nowy kierownik i on jest taki "regulaminowy" aż zanadto... Więc i prowadzący starają się nam nie ułatwiać życia
Jedna z dziewczyn poszła się zapytać, czy oni na egzaminie chcą, byśmy robili identyfikację wg ogólnego schematu wymazu z gardła, czy mamy identyfikować do gatunku, bo to w sumie egzamin praktyczny. To się na nią wydarli, że oni nam nie mogą takich rzeczy powiedzieć....Kawa, ja już sama nie wiem, dlaczego tak zrobiła ![]() Stygm, nie chcę juz wiedzieć czy specjalnie, czy nie. Wynik będzie ten sam
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Med ale może kurde pozwolą Ci zrobić jutro? Przez jedną bezmyślną osobę ktoś ma problem. Albo jest tak perfidna albo tak głupia....
|
#4383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Med bidulku
![]() Zarąbiste!! Cytat:
![]() ![]() MASAKRA. Simply mówiła,że ona jest przekonana o swoim dobrym guście i jak miała ciągle ośmieszające jej gust komentarze to zablokowała komentowanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
ten blog jest koszmarny, ale o gustach się nie dyskutuję, więc ... minuta ciszy
![]() Ciocia Kawa namówiła mnie na kupno effuniaka do ślubu
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Med, bardzo mi przykro, że koleżanka tak zrobiła... Trzymam kciuki, żeby prowadzący pozwolili Ci zrobić to jeszcze raz i żebyś mogła kontynuować egzamin
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam nowa cukiernie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Med przepraszam, ale uważam, że 1. ona zrobiła to specjalnie, 2. jeśli chodzi o egzamin, to powinnaś jednak wszystko sama robić.
Choćby właśnie z takiego prostego powodu, że ktoś umyślnie lub nie, zrobi coś na Twoją niekorzyść. Nie wiem, jak prowadzący do tego podchodzą i o co tam właściwie chodzi z tymi posiewami, ale gdyby do mnie przyszedł student i powiedział "bo koleżanka wsadziła do lodówki zamiast do cieplarki", to uznałabym to za głupią wymówkę. Niestety, ale na studiach zwykle dominuje prawo dżungli no i niestety nie wolno ufać nikomu, nawet dobrej koleżance.
|
#4389 |
|
MBZ♥
|
Med nie wierzę w takie przypadki, przecież swoją hodowlę czy jak to się fachowo nazywa umieściła w cieplarni dobrze
![]() mam nadzieję, że prowadzący pójdzie Ci na rękę ![]() Naj dziś mam dzień zgadzania się z Tobą jeśli ktoś pisze bloga nie dla siebie ale dla ogółu powinien umieć przyjąć krytykę. Kwestia blokowania komentarzy całkowicie czy też od anonimów nie zmieni tego, że komuś ma prawo się nie podobać całość lub wybrane posty![]() Claris tak to jest Wizażanka wywołała burzę na wątku:moda, która CIę rozwala. I tu nie chodzi nawet o stylizacje ale o kwestie dbania o siebie, o strój, cerę, włosy![]() Tysiek ożesz Ty drogie takie rzeczy![]() wróciłamz rolek i nawet się nie wywróciłam dziś
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę to że ktoś nie leci od razu kupować najnowszych rzeczy to od razu jego blog jest pastiszem ? Najka nie znałam Cię od takiej strony, zwłaszcza że na ostatniej stylizacji dziewczyna wygląda prześlicznie i zjawiskowo
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
med, dla mnie jednak zrobiła to specjalnie, zwłaszcza że ma Twoje zaufanie :/
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o cukiernie kamien z serca
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4394 |
|
MBZ♥
|
Karmelka o jakim myślisz?
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Kawka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603912 ale o Niej było i we wcześniejszych częściach
|
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Byou a zamęt był na początku czy gdzieś pod koniec wątku?
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
To jest drugi blog Kamili - tutaj sie juz powoli wyrabia, juz nawet sesje w zbozu miala
i zdjecia na pienku sa ale ten poprzedni to byla ma-sa-kra... na blogu pisze, ze kupila sukienke w second handzie tylko dlatego, ze miala metke Zary a pozniej na forum wypisuje, ze ja marki w ogole nie obchodza zreszta wszystkie 3 czesci watku "Moda, ktora Cie rozwala" to jest rozrywka, ze szok Byla wojna o trampki, wojna o koraliki Pandory, wojna z bloggerkami, burzliwe dyskusje o emu, japonkach, kaloszach i kolorze mietowym med mam nadzieje, ze dadza Ci ten posiew zrobic jeszcze raz
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Karola trzymam kciuki za znalezienie lepszej pracy
Kawka jakie bimbaaaaalki czy Ty i Twoj Narzet macie juz moze ustalone cenniki na przyszly rok i cos ewentualnie na 2014? Wiem, ze to wczesnie, ale chcialam znac ceny mniej wiecej zeby zdecydowac czy wesele w PL, w UK czy gdzies za granica zupelnie..
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy z zakupów i właśnie wymyśliłam kolację na szybko
![]() robię pierogi z ciasta francuskiego z szynką/salami, pomidorem, bazylią, mozarellą i kawałkiem serka Camembert ![]() zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, cieszę się że badania wyszły super!
Frezi to super ! No i trzymam kciuki! Glenia, powodzenia z egzaminami! Med, doczytałam o koleżankach... szczęka mi opadła... nie podzieliłaś się z nimi sprawozdaniami? Nie masz możliwości z kimś pisać tak na 2 osoby tych slajdów? Med, zgłosiłabym problem wykładowcy.. Naj, chwal się zakupami Aleks, ładne kolczyki. Zwies, gratuluję butów! Anioł, bez kart nie wjedziesz- na jedną kartę wejdą chyba maks. 3 osoby. Szczerze powiedziawszy to makro się podniosło z cenami i już nie ma takich fajnych promocji jak dawniej... Jak masz kogoś kto ci kartę pożyczy powinnaś wejść- aczkolwiek musisz pamiętać żeby brać na rachunek(paragon) a nie fakturę, żeby komuś problemów nie narobić. ( w zależności od prowadzonej przez niego działalności). No i karta ci jest potrzeba do wejscia na halę i przy kasie. Kasia, trzymam kciuki za tż! Karola, brawo za odwagę! I powodzenia w szukaniu! Ja chcialabym dostać 1700 zł netto.. ale w moim rejonie/Rz. nie ma na to szans. człowiek powinien być szczęśliwy jak ma minimalną brutto... Kawa, może to jest 'SZTUKA"? ![]() Med, trzymam kciuki za pozytywną zgodę... a koleżanka też dobra...Jak można pomylić lodówkę z cieplarką?! Zwies, blog jest koszmarny... pies mop i kot dywanik łazienkowy rany, mam nadzieję że w końcu odblokowali wizaż. Dzwoniłam aż do swojego dostawcy internetu z tym problemem, oni u siebie też próbowali i skończyło się że oni też nic nie wskórali i zgłosili to jeszcze wyżej. Teraz mi działa, ale ciekawe jak długo... |
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi narobiła mi smaka rogalikami z ciasta francuskiego wiec idę po swoje truskawki
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT boszzzz, naprawde mam problemy z jezykiem polskim bo po "Witam" nie wiem co dalej napisac zeby to mialo rece i nogi
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2012-05-29 o 22:02 |
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
aż tak to raczej nie, za szybko by mi to spowszedniało
jeśli letni domek to w górach bym wolała ![]() Cytat:
cieszę się razem z Tobą śliczna ta Wasza Lilka ![]() Med dziwnie że koleżance się nagle pomyliło i włożyła Twoje szkiełko do lodówki a swoje do cieplarki ale cóż stało się i teraz trzeba się postarać żeby coś jednak urosło mimo wszystko żeby Ci pozwolili jutro przesiać i żebyż zaliczyła na więcej niż 3 Kawa fajnie że znalazłaś inną cukiernię chyba chciałam coś jeszcze ale nie pamiętam
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa mam nadzieje, ze Twoj TZ nie spadnie z krzesla jak przeczyta co tam wypocilam
az wstyd przyznac, ale cala tresc maila mialam idealnie w glowie po angielsku i musialam sie natrudzic, zeby napisac to jakos w miare skladnie po polsku
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam, że całkiem smaczne to wyszło, ale tylko jedno byłam w stanie zmieścić ![]() a truskawek mam na razie dość
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Med trzymam kciuki żeby udało się zaliczyć. |
|
|
|
|
#4410 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hm, ja też mam teraz zaliczenia, myślałam, że sesja się rozłoży na najbliższe dwa tygodniu, ale wszystko mamy w tym tygodniu ![]() Wiesz co, mi plan biegania układał znajomy wuefista Teraz wprawdzie mam przerwę ze względu na brak czasu, ale miałam biegać co drugi dzień, zaczynając od 8 minut, stopniowo zwiększać czas. Mam zamiar dojść do 30-40 minut Dał mi też parę wskazówek, jak się przygotować do biegania itp. Z tym, że polecił mi dietę niskobiałkową. Nie zamierzałam schudnąć, ale niestety przytyłam w krótkim czasie 3 kg (na szczęście już spadło), bo ogólnie stosuję taką swoją dietę, to znaczy dużo białka i błonnika - wiem, że to niezdrowe, ale dobrze się czuję, mam dużo energii i utrzymuję wagę na stałym poziomie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo to super Swoją drogą, ja osobiście wolałabym mieszkać we Wrocloviu ![]() Cytat:
Piękna kicia Przyznaję się bez bicia - nadrobiłam do 140 strony tylko ![]() Dzisiaj kolejna art noc, tym razem będę robić ilustracje I tak się nie wyrobię czasowo na jutrzejsze zaliczenia, ale cóż...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Jedna z dziewczyn poszła się zapytać, czy oni na egzaminie chcą, byśmy robili identyfikację wg ogólnego schematu wymazu z gardła, czy mamy identyfikować do gatunku, bo to w sumie egzamin praktyczny. To się na nią wydarli, że oni nam nie mogą takich rzeczy powiedzieć....

13.03.2008
na blogu pisze, ze kupila sukienke w second handzie tylko dlatego, ze miala metke Zary a pozniej na forum wypisuje, ze ja marki w ogole nie obchodza
czy Ty i Twoj Narzet macie juz moze ustalone cenniki na przyszly rok i cos ewentualnie na 2014? Wiem, ze to wczesnie, ale chcialam znac ceny mniej wiecej zeby zdecydowac czy wesele w PL, w UK czy gdzies za granica zupelnie..

mimo wszystko
az wstyd przyznac, ale cala tresc maila mialam idealnie w glowie po angielsku i musialam sie natrudzic, zeby napisac to jakos w miare skladnie po polsku
powiem Wam, że całkiem smaczne to wyszło, ale tylko jedno byłam w stanie zmieścić