|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
A i jeszcze lepsza sytuacja. Na moje wesele wpraszają sie rozne osoby z mojej pracy , z którymi mam beznadziejny kontakt, bo w sumie nie pracujemy razem,tylko oni są fotografami, a ja wpadam tam do nich glownie po to,zeby dobrac zdjecie do artykulu. I te osoby wpraszają się tak po chamsku, mówiąc "no o na twoim weselu sobie pojem" albo "będzie darmowe picie na twoim weselu, ale popije".
Macie takie przypadki, gdy ktoś zasugerował/wspomniał, że fajnie będzie na waszym weselu lub coś podobnego, a wcale nie zamierzałyscie tej osoby zapraszać? ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba juz zalezy tylko od tego ile wam odmowi i co was wyjdzie taniej.. i czy macie mozliwosc doproszenia w miare fajnych gosci.. bo na sile byle kogo to chyba fatycznie bez sensu.. (taaaaaak odezwala sie ta od kolezanek tesciowej ) dlatego nie bierz ze mnie przykladu, nie zapraszaj byle kogo jedynie w miare bliske osoby lub troche dalsze.
|
|
#603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zwłaszcza teraz, jak mnie prawdopodobnie zwalniają będę jeszcze ich zapraszać - bez jaj ![]() Co do pogrubionego: chyba najlepsza wymówka dotychczas - ciekawe, czy mnie przebije ktoś |
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale olewam to na calego Wiktusiaczek - wymowka nr.1 ![]() Ludzie to sa czasem na prawde malo inteligentni
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-05-30 o 00:09 |
|
|
|
|
#605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwalniają? Oj, to niefajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
No mowie Wam! Mowil ze zrobi jakies slajdy z MOIMI zdjeciami *nie moimi i TZ tylko samymi moimi, ze wyswietli je na jakims projektorze/ rzutniku, ciul wie na czym, i ze beda wyswietlane jak tlo na jakims bialym materiale! Mowie wam wizje mial z kosmosu
![]() nie wiemtylko kto mial za to placic ![]() ten koles kiedys mnie podrywal. Boje sie do dzis, ze wbiegnie do kosciola i krzyknie NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=melod_y;34398234] No mowie Wam! Mowil ze zrobi jakies slajdy z MOIMI zdjeciami *nie moimi i TZ tylko samymi moimi, ze wyswietli je na jakims projektorze/ rzutniku, ciul wie na czym, i ze beda wyswietlane jak tlo na jakims bialym materiale! Mowie wam wizje mial z kosmosu
![]() nie wiemtylko kto mial za to placic ![]() ten koles kiedys mnie podrywal. Bo hahahahahahahha padłam ![]() wiesz co, a całkiem to możliwe, że on coś do Ciebie dalej ma. Jak tylko z Twoimi fotami chce robić prezentacje, to nie brzmi to jak miła niespodzianka dla nowożeńców, a raczej sprawienie milej niespodzianki ukochanej
Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-05-30 o 00:16 |
|
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najprawdopodobniej tak - do 31 maja muszą mi dać odpowiedź, a ja głupia marzyłam o umowie o pracę i fasolce A wyszło jak zwykle - |
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spac
|
#611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też idę spać. Za kilka godzin (po spaniu) dzień pisania magisterki i załatwiania darmowego makijażu - w Douglasie mi odmówili i mówią, że to nie obowiązuje...
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam relacje Kindzi
Cytat:
poszłam ostatnio do sąsiadki pożyczyć pół kieliszka pieprzu i mówię, że odkupię a ona mi na to, że nie trzeba- odtańczy na weselu
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak sie wpraszają na wesele a jak dostaną zaproszenie to wymyślaja beznadziejne wymówki![]() Wiktusiaczku - wymówka świetna, skąd ludzie biora takie pomysły
|
|
|
#614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
67 bo jeszcze ja ;] tylko no na zdjęcie trzeba poczekać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a kumpela.. cóż.. Hej
|
|
|
#615 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek!
Wczoraj nie miałam chwili żeby wpaść na wizaż, a wieczorem to padłam nawet nie wiem kiedy. Zaraz sobie szybcikowo nadrobię i do pracy:/ Milusiego dnia lachony! ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Relację Kindzi już przeczytałam ![]() Działo się jeszcze coś, co powinnam wiedzieć od razu?
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
Wstałam i ledwo żyje gardło mnie boli mam katar kaszel masakra. A tu na uczelnie trzeba jechać bo to ostatni praktycznie tydzień zajęć
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wizyta !!!!!
|
|
#618 | |||||||||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za załatwione sprawy!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A myśmy zdecydowali się jeszcze zaprosić z TŻ 7 dodatkowych osób na ślub i wesele. Długo się nad nimi zastanawialiśmy, ale ostatecznie stwierdziliśmy, że jednak wypada... A już myślałam, że akcję zapraszania mamy za sobą...
|
|
#619 |
|
Zadomowienie
|
Kindziu piekna relacja i ty w tych falbanach slicznie wygladalas, szarfa super sie komponowala z bukiecikiem ![]() Zubi strasznie mi przykro z powoduwujka, trzymaj sie jakos! Na a u mnie dzis nadszedl wielki moment odliczania 10
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
![]() na prawde ten czas leci a ja uciekam do gimnazjum robic badania ankietowe i mam nadzieje ze trafia mi sie w miare "normalne" klasy ![]() Tak wiec, tez o kciuki poprosze
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z racji mojego nieuleczalnego zakupoholizmu często przynosi mi paczki z rzeczami zamówionymi online. Kiedyś wypalił: no, za te paczki to chyba na wesele przyjdę ![]() Mocno kciukam ![]() O rany, to już tuż tuż ![]() My jedziemy dzisiaj z TŻtem do USC. Długo zajmuje wydanie zaświadczenia? |
|
|
|
|
#622 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
za zalatwione sprawyCytat:
to tak jakbys posprzatała pokój zmiatajac ścmiecie pod dywan - nie widać to problem z głowy.... ....sorry ale ja jestem wielbicielką zwierząt i nie cierpie i mnie wkurza olewcze podejście do zwierząt.... Cytat:
Cytat:
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#624 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do wpraszania się, opowiadałam Wam już kiedyś, że byliśmy u mojej dalszej ciotki która ma sklep, bo kupowaliśmy u niej kilka rzeczy (to jest tak: moja mama i jej mama to były siostry, więc to kuzynka mojej mamy, ale takiej rodziny nie prosimy bo moi rodzice mają sporo rodzeństwa więc taka rodzina odpada, bo wtedy byśmy mieli wesele na 300 osób )No i wchodzimy do tego sklepu a ona: "O! dzień dobry chyba z zaproszeniami to jeszcze za wcześnie?" (był marzec ) mnie zatkało i odpowiedziałam że nawet ich jeszcze nie zamówiliśmy Cytat:
wymówka Cytat:
![]() Nie osoby na siłę to nie będą, mamy tylu znajomych że nie będzie z tym najmniejszego kłopotu. ![]() Cytat:
![]() Myśmy czekali ok 5 minut. Dała Nam Pani dokument do wypełnienia, daliśmy, kazała poczekać, po 5 minutach był gotowy w 3 egzemplarzach
|
|
#625 |
|
Wtajemniczenie
|
po 20 stronach, ale melduje się i ja
chyba powoli załącza mi się stresik narazie w zwiazku, że zapomnimy czegoś pomimo przygotowanej listy
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho hej ho
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#627 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaa z załatwień to odebraliśmy obrączki, ale TZ je zabrał do siebie
|
|
|
|
#628 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Myśmy w urzędzie koło 5 minut siedzieliśmy, wypisaliśmy najpierw druczek ze swoimi danymi , później pani wprowadziła do komputera i puściła do druku, sprawdziliśmy, czy się zgadza, zostawiliśmy autograf... Pani wytłumaczyła procedurę i zakończyła spotkanie ![]() Lece na zajęcia... papa ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Teraz będziesz cały czas o nich myśleć... i jak nam się nimi pochwalisz?
|
|
#629 |
|
Zadomowienie
|
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-05-30 o 13:58 |
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Kieeeedyś do was się odezwałam kilka razy, ale to było tak dawno, że aż wstyd się przyznać Ale, żeby była jasność- cały czas was czytam, CAŁY CZAS (kto zerka na dół strony na pewno nie raz mnie zobaczył ;-) )Mój ślub- 4 sierpnia i zbliża się coraz większymi krokami ![]() Chciałabym pogratulować Jagodzi i Kindzi ślubnego looku. Wyglądałyście RE WE LA CYJ NIE!!! CUDOWNIE! A po waszych relacjach poryczałam się ze wzruszenia jak większość dziewczyn. ![]() Kindziu mam do Ciebie ogrooooomną prośbę. Przy swojej sukni planuję szarfę i Twoja mi się tak spodobała, że aż mi szczena opadła w związku z czym mam 3 pytanka- czy ona jest tak "pomarszczona" naturalnie, czy ma zrobione zaszewki? Co to za błyskotki są na niej Nie widzę żadnej kokardy ani nic w tym stylu i właśnie o taki efekt mi chodzi. Baaardzo Cię proszę Kochana o odpowiedź.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

Jak na razie odmówiło bardzo mało osób, liczę jednak, że to grono się powiększy (w moim przypadku stawiam na "im mniej tym taniej")... Jej odmowa jakoś po mnie spłynęła, ale później się wku*rwiłam, bo po niej się nie spodziewałam odmowy. I przebijam tutaj Kawę z najgłupszą wymówką - może zróbmy sobie ranking

) dlatego nie bierz ze mnie przykladu, nie zapraszaj byle kogo jedynie w miare bliske osoby lub troche dalsze.

A wyszło jak zwykle - 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Wyglądałaś pięknie: makijaż, fryzura, suknia 
w związku z czym mam 3 pytanka- czy ona jest tak "pomarszczona" naturalnie, czy ma zrobione zaszewki? Co to za błyskotki są na niej