![]() |
#3571 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
Co do cytatu chcialam Ci pokazac ze nie musze pedzic od razu na policje bo sa sytuacje kiedy najpierw mozesz powiadomic dyrekcje ktora pozniej podejmuje pewne kroki
Rozumiem ze swoje slowa opierasz na doswiadczeniu/przepisach? mogla bys mi powiedziec gdzie jest przepis mowiacy o tym ze jesli zostane okradziona mam siedziec cicho bo nie powiadomilam policji/co jest dla mnie ostatecznoscia i udawac ze mi deszczyk na twarz pada jak ona mi pluje w twarz? I zadnych wizji nie mam ;-) Wiesz,az zadzwonilam do mojej ex dyrektorki/de facto kolezanki/ Kazdy ma prawo zglosic do szkoly naruszenie prawa przez ucznia. Dyrekcja po zapoznaniu sie z sytuacja przedstawia sprawe uczniowi który sie do niej ustosunkowuje w obecnosci rodzicow którzy zostaja wezwani. Jesli jest mozliwosc sytacja zostaje rozwiazana na poziomie szkolnym/drobne sprawy/ jesli nie-jest przekazywana dalej/ Dla dobra ucznia wpierw powiadamia sie w takich jak moja sprawach szkole bo po kij ma miec pozniej napaćkane w papierach? Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-05-19 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
To jest czarna lista a nie watek plotkowy...przeniescie dyskusje w watek do tego sluzacy bo dostaniecie punkciory
![]()
![]() |
![]() |
#3573 |
BAN stały
|
Masz racje Jamestown jesli chciala bys jeszcze podyskutowac w temcie zapraszam na pw ew tak jak kolezanka napisala do plotkowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3574 |
Zadomowienie
|
To ja szybko dodam tycke od siebie-bravo jamestown, po twoich uwagach kazdy bedzie sie czul bezkarnie. Rowniez pracowalam w szkole i wizazanka krusiak ma prawo a nawet obowiazek powiadaomic o tym szkole, modly do ksiezyca niech wykonuje zeby sprawa sie tylko szybko wyjasnila, TYLE.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
To ja opisze swoja sprawe rownie nieprzyjemna
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magsch Czas edycji: 2012-05-24 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez magsch Czas edycji: 2012-05-24 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
magsh weź ze sobą do Polski dowody na to, że Cię oszukano i zgłoś to polskiej policji, napisz tej dziewczynie, że zgłosisz sprawę na policję, może się opamięta i odda co obiecała .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3582 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3583 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;34304197]Moim zdaniem nie zareagowalas za szybko. Nie zyjemy na pustyni. Znalezienie kafejki, biblioteki czy kolezanki, ktora ma internet nie jest problemem.[/QUOTE]
zgadzam sie-szczegolnie ze wiekszosc z nas ma interenet w komorce ;-) poza tym dla chcacego nic trudnego. Moim zdaniem kolezanka sie po prostu opamietala/ew przeczytala tu zamieszczane wpisy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
Hej może i mnie coś doradzicie.umówiłam się z wizażanką na wymianę,jako że mam mniej przekupek musiałam wysłać pierwsza tak też zrobiłam poleciałam na pocztę wysłałam i czekam .Dostałam wiadomość 17.05 podaj adres jutro wyslę ci przesyłkę,podałam.Czyli paczka miała być wysłana w piątek 18.05 no to czekam,minął poniedziałek,wtorek,środa ...pod koniec tyg.zaczęłam się niecierpliwić napisałam wiadomość z prośbą o kontakt i podanie nr.nadania przesyłki,nic napisałam znowu że proszę o nr.bo chcę sprawdzić czy paczka została nadana.dalej cisza .Wiadomość dostałam dopiero dzisiaj po południu że NIE!!!wizażanka tłumaczy się chorobą no ok rozumiem można być chorym ale żeby przez tyle dni od 18 do - 26 milczeć?żeby nie napisać choćby krótkiej wiadomości ,,przepraszam jestem chora wyslę...'''ja myślałam,że paczka idzie i chyba zaginęła po drodze a się okazuje że w ogóle jeszcze nie jest nadana.Fakt wizażanka przeprosiła ale po tylu dniach milczenia tego nie potrafię zrozumieć i choroba tego nie tłumaczy(chyba że naprawdę jaki.ś pobyt w szpitalu)to jest zwykłe olanie.Ja dostałam swoją paczkę a ty głupia czekaj aż mnie się zechce pójść na pocztę.jaki komentarz wystawić nieuczciwej wizażance?pozytyw czy neutral?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2012-05-26 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Zadomowienie
|
Jeżeli paczka dojdzie (tzn nie za 2 miesiące tylko jakoś teraz) i zawartość bedzie się zgadzać to ja bym dała pozytyw. Niektórzy się tłumaczą chorobą jako wymówką, ale przecież zdarza się że ktoś faktycznie zachoruje. A wtedy jest mnóstwo ważniejszych spraw niż zalogowanie się na Wizaż. Poczekaj chwilę na tą paczkę, jak wizazanka napisze że ją nadała to weź od niej numer i sprawdź.
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
ok dzięki za odp.ale ja nie mogę jednego zrozumieć jesteśmy dorośli,podejmujemy tu decyzje,zawieramy z ludźmi umowę,szanujmy się na wzajem.Można być chorym ale przez 8 dni milczeć? można zalogować się na wizaż i dać ludziom znać jak się już lepiej poczujemy,sama byłam chora ale ja głupia latałam na pocztę.Boli mnie że dużo dziewczyn tak tutaj robi tłumaczy się chorobą,a my wizażanki które dopiero zaczynamy musimy wysyłać pierwsze latamy z paczkami i sumiennie je wysyłamy a na swoje czekamy tygodniami.Dziękuję za szybką odpowiedz.Dobranoc***
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Zadomowienie
|
Rozumiem o co Ci chodzi, ale bywają gorsze choroby niż gorączka plus katarek. I nie wiadomo, czy to głupia wymówka, czy prawda. Tak czy inaczej, życzę żeby wszystko się dobrze skończyło i paczka wreszcie przyszła
![]()
Odpisz proszę u mnie ![]() ![]() Wymienię ubrania damskie i męskie, buty, różności: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=87205770 Edytowane przez Ruffian Czas edycji: 2012-05-26 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
BAN stały
|
Dziewczyny bardzo proszę o pomoc bo chyba się porycze ze zlości...
Nie wiem czy ja przyciagam takie nieuczciwe wizaznki czy mam takiego pecha czy co....Ponad 2 tyg temu wyslalam wizazance paczke kurierem/troche bylo tam rzeczy-ja mam podpisana z kurierem umowe wiec pomyslalam,ze bedzie jej i mi tak wygodniej. Wyslalam ciuszki dla dziecka-nowy dresik, pajacyka z h&m, nowe buty adidasa, nosidelko zaffiro, komplecik itp. Calosc to koszt ponad 300zl/same buty 99zl/a wizazanka miala mi przeslac podklad Guerlain. Pisalam niezliczona ilosc wiadomosci najpierw bez odpowiedzi pozniej ze wysle, pozniej po paru dniach ze maz nie wyslal, pozniej bylo za zimo, za goraco aby wyjsc z dzieckiem ja wszystko rozumiem sama mam 2 dzieci ale sa jakies granice. W tpiatek odezwala sie ze wysle w sobote-mialo byc prio... oczywiscie paczki nie ma numeru nadania nie moge sie doprosic choc sie loguje i dziala na wymiankach/widze jej posty "cos u mnie"? to nie wzdryga. Mam dosc upominania sie o swoje miala 15 przekupek wiec wyslalam jej jako 1 a teraz baardzo zaluje. Wczoraj wizazanka wyslala mi paczke prio z praktycznie tej samej odleglosci i dzis juz doszla... Czy to ze mam mniej przekupek to oznacza ze mozna mnie oszukac? Normalnie az sie boje co bedzie z tym podkladem-bede musiala przejsc sie z nim do Douglasa bo skoro tak postepuje to niestety nie ufam jej Nick tej wizazanki to MamaMagda Wstyd i tyle szczegolnie ze to byly dzieciece ciuszki.... Ja na prawde bylam wyrozumiala po tym jak dostala moja przesylke zaproponowalam aby wyslala ja w tym tyg jak tylko znajdzie czas bo wiem jak to jest przy dziecku.. ale nie myslalam ze mnie oszuka... Bardzo proszę moda o reakcje chciala bym zakonczyc juz ta malo przyjemna wymianke.... Jeszcze tylko dodam,ze wizazanka która przeslala mi "nieoryginalne" perfumy allegorii oddala mi pieniadze.. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Rozmawialam wlasnie z ta pania (mialam nr tel ktory podalam dla kuriera) i najpierw twierdzila ze nie wie o co chodzi pozniej nagle przeblysk i ze wyslala ale numeru nadania teraz nie poda bo ma male dziecko(ja tez mam male dziecko skoro sama przez te 2 tyg nie mogla wyslac to pisala ze ma meza i siostre wiec oni tez mogli) numeru nadania oczywiscie nie dostalam jestem po rozmowie na 100% pewna ze podkladu jeszcze nie wyslala brak slow na taka osobe nie polecam Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-05-29 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
kochana jeśli masz tak złe doświadczenia postaraj się powymieniać z dziewczynami które mają mniej przekupek
![]() może to nie "pedagogiczne" ale.. ja swoje przekupki już kilka lat zbieram i nie ukrywam się przydaje taka ilość... bo nie raz miałam sytuację że dziewczyna miała mniej przekupek, prosiłam o wysłanie jako pierwsza i nagle po 2 czasami 3 tygodniach i wymianie adresów że ona się rozmyśla... jakbym pierwsza wysłała pewnie byłabym stratna dziewczyny doradzą jak to wygląda prawnie nie ukrywajmy 300 zł to baaardzo duża kwota, tym bardziej przy dziecku jeśli nie wywiąże się z UMOWY bo to umowa jest to dochodź swoich praw zaczynając od policji, zgłoś to (nie wiem po jakim czasie możesz to zrobić, jeśli jest jakiś określony czas?) więc życzę powodzenia i mam nadzieję że dziewczyny się wypowiedzą które wiedzą o co chodzi bo ja nie chcę Ciebie wprowadzać w błąd. Ewentualnie pisz do moderatora może coś doradzi POWODZENIA!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
BAN stały
|
Wlasnie sie dowiedzialam ze mamamagda jest baaardzo znana na czarnej liscie szkoda ze nikt jej wczesniej nega nie wystawil a wiec ja bede pierwsza. Mam do niej nr tel juz nie odbiera. Wczesniej mowila ze wyslala ale numeru nad nie poda. Coz jutro ide po 15 na policje narobie jej takich nieprzyjemnosci ze pozaluje oszukiwac innych. Wstyd bo oszukala mnie na rzeczy dla dziecka a w avku ma jego zdjecie wstyd dla dziecka ze ma taka matke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja staram sie trzymac drogi: wpis w watku i w profilu, info do moda na plotkowej BL....potem juz tylko zgloszenie na policji zostaje... ![]()
![]() |
![]() |
#3592 |
BAN stały
|
zrobilam wpis w jej profilu, pisze do ludzi z ktorymi teraz chcesie wymieniac aby tu przeczytali co wyprawia no coz jest mi po prostu przykro
a najsmieszniejsze jest to ze jak okolo 17 z nia rozmawialam to powiedziala "na niektore rzeczy nie ma sie wplywu" odp jej ze chyba na to ze miala wyslac paczke ma i uslyszalam zebym z niej idiotki nie robila kurcze chyba nie trzeba po takim zachowaniu dziekuje dziewczyny za wsparcie to dla mnie wazne dziekuje rowniez za wszystkie pw w tej sprawie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Krusiak wspolczuje obu sytuacji z nieuczciwymi dziewczynami
Powiem ci ze ja jestem sama bez meza z trojka malych dzieci ale nawet jak byla zima a chlopcy mieli po 3 miesiace- coz wymianka a raczej umowa jala sie zawiera to rzecz swieta, zasuwalam z maluchami Zycze pozytywnego rozwiazania. Moze odszukaj laske na fb i wrzuc jej posta z przypomnieniem sie na tablicy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3594 |
BAN stały
|
Wiesz, ona pisala ze mieszka z mezem i siostra, poza tym kurier moze ta paczke od niej z domu odebrac wychodzic nigdzie nie musi.. Jest mi po prostu przykro masz racje z tym fb musze jej poszukac
Mam kontakt tez z innymi osobami ktore zrobila jak mnie Ech jeszcze raz dziewczyny dzieki za wsparcie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
oj Krusiak, łatwo z kogoś zrobić oszusta. Ja nie będę komentować twojego zachowania, napiszę tylko, że paczka jest wysłana a podkład jest ok a ty powinnaś wziąć na wstrzymanie. Dzięki za wieczorną "pomoc" w usypianiu dzidziusia. Nikogo nie oszukałam i nie mam takiego zamiaru a oszukane niby osoby, z którymi rzekomo masz kontakt niech się ze mną skontaktują i napiszą w jaki sposób ich oszukałam bo chyba o czymś nie wiem. Bezpodstawne oczernianie jest karalne moja droga. Ode mnie wielki negatyw za wprowadzanie w błąd i zrobienie ze mnie złodzieja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
BAN stały
|
Mamo magdo slucham co masz do powiedzenia w tej sprawie skoro nie masz odwagi odebrac juz telefonu. Widze ze czytasz ten watek
---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Z negatywem poprosze o anulowanie bo to odwetowiec poza tym mam twoje pw gdzie jestes baardzo zadowolona z paczki mam tez takie gdzie 5razy twierdzisz ze paczka jest wyslana a pozniej ze nie. Podaj mi numer nadania skoro paczka jest nadana. Oczernianie? Sama sie oczernilas z podkladem ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Paczka wyslana ale numeru nadania nie podam taaa>jasne juz widze jak ty ta paczke wyslalas Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-05-30 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | ||
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3599 |
BAN stały
|
O 20.15 to noc? Dostalam negatyw tak jak myslalam napisala mi w profilu ze spoznila sie 2dni z wysylka kurcze od 14 do dzis to dwa dni faktycznie. Numeru nadania nadal nie mam bo i skad ma mi go dac jak nie wyslala podkladu. Mam pw gdzie po otrzymaniu paczki pisze ze za chwile wystwai pozytyw. Jesli do dzis nie dostane podkladu ide zglosic sprawe na policje a skan wstawie i tu i wysle do moda.
Bardzo prosze moderatora o usuniecie tego bezpodstawnego komentarza a mamo magdo ja do ciebie xadzwonie bo ty taka madra to tylko na wizazu widze jestes a jak z toba rozmawialam to malo ze wstydu nie zdechlas ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Mamomagdo dlaczego sksowalas avatar zev zdjeciem swojego synka? Tak ci wstyd za to co robisz? Dlaczego jak dzwonie nie odbierasz telefonu? Przeciez wstydzisz sie? Tak jak pisalam mocna w gebie jestes tutaj a tak to siedzisz cicho WSTYD Magdo wstydzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
Trudno się włączyć w tę dyskusje bo poziom emocji jest wysoki .
Ale jedno wydaje mi się pewne - Mama Magda nie pierwszy raz bierze udział w polemikach, które są wynikiem jej udziału w problemowych wymianach. Może zamiast odpowiadać bez sensu MamaMagda podałabyś tutaj w wątku nr nadania przesyłki i to naprawdę mogłoby ostudzić emocje.
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2012-05-30 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.