![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
hej Laski
![]() doczytalam wszystko wczoraj ale nie pamietam co mialam odp ![]() Mola mam nadzieje, ze moj tez bedzie nimi zachwycony ![]() Jestem brunetka! Polozylam henne i wyszly mi b. ciemne wlosy. Ale pewnie sie spiora troche ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Molaa u nas to samo, mlody o swicie radosny, rozbudzony a my jak zwloki jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Zadomowienie
|
AAaaaa od 2 dni mam akcję "przytyć chociaż 1 kg", bo zaczynam wyglądać jak jakiś wieszak, a jak weszłam wczoraj na wagę to się przeraziłam znowu kg mniej
![]() ![]() dlatego od rana wcinam szarlotkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Rozeznanie
|
Witamy już i my, dzisiaj podwójna pobudka już o 5.40 także ja chodzę na rzęsach już spijam kawkę i pewnie na tej jednej się dzisiaj nie skończy.
ggora witaj w prostym świecie służby zdrowia uk i irlandii podobnież ci lekarze w przychodniach ( pierwszego kontaktu) to często nie mają studiów medycznych tylko odpowiednie kursy i finito. Ja miałam taką sytuację, że też śmiech na sali. Poszłam po tabletki anty po urodzeniu Leny no i mówię, żeby mi przepisał takie, przy których mogę karmić piersią. Najpierw szukał w komputerze później wziął książkę i wertował, wreszcie stwierdził, że dziecko musi mieć pół roku i dopiero mogę brać tabletki ![]() ![]()
#994 |
Zadomowienie
|
witam mamuśki
![]() ![]() a skoro piszecie o chrupkach to ja tez może kupie? przynajmniej dziubek na spacerze było by czym zatkac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#995 | |
Wtajemniczenie
|
super!
![]() Cytat:
![]() ![]() mi przyszły kaszki z Holle... dzisiaj podam owsianą musze leciec bo płącze ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- jeszcze szybko naposze co u pediatry: wagowo jestesmy na 25 centylu(7350g) a wzrostowo na 75 c.(69cm) mówi ze ok... teraz zaczniemy jesc kaszki to pewnie przybierze na wadze buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zadomowienie
|
Agulan przez tych "lekarzy" pierwszego kontaktu w uk, mojej kuzynki mały miał cieżki tydzień. Młody zaczął wymiotować i miał ostrą biegunkę, kuzynka szybko do lekarza a ten do niej pewnie jakiś niegroźny wirus nie przejmować się. A na następny dzień z małym było bardzo źle, pojechali prywatnie do lekarza i się okazało, że mały musiał wypić troche mleka (jest alergikiem w szczególności na mleko) i była bardzo mocna reakcja organizmu, temp 40stopni, biegunka od 3dni i wymioty, mały nie chciał jeść i pić, był odwodniony, szybko go skierowali do szpitala i dopiero po 4 kroplówkach nawadniających i wzmacniających stan małego się poprawił, ale według pseudo lekarza "samo przejdzie"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sam kosz bardzo wygodny. do tej kieszeni z tylu spacerowki za to malo sie miesci. Fajna jest ta siatka nad glowa jak sie rozlozy wozek, fajen jest to, ze mozna ja odslaniac i zaslaniac. Duza budka w ogole nei trzeba parasolki, bo oslania dobrze od slonca. No i podoba mi sie, ze moze byc bardziej przyslonieta i mniej. TZn da sie dopasowac jak sie chce. Pasy sa ciut irytujace, tzn ta oslonka, zeby nie obcieraly latwo sie zsuwa. Niby nie ma regulacji podnozka, ale jak sie cos do kosza wlozy to mozna go troche podniesc. MOja ma teraz takie krotkie nozki jeszcze, ze sa cale na siedzeniu prawie. Hamulec dobry i jak patrzylam w tych niektorych parasolkach to sie wydawal taki malo stabilny, a tutaj jest stabilny i latwo sie uzywa. ja mam 170 dla mnie raczka jest wygodna, choc jakbym chciala szybko isc to musze uwazac, zeby nie deptac troche wozka. I jak juz pisalam super sie sklada i rozklada, miesci sie nam w aucie pomiedzy przednie siedzenie a fotelik, bo kólka sa sciagane. Dokupilam sobie palak, zeby Mloda miala w co kopac, pałak jest regulowany. Wczoraj nioslam Kasie kawalek na rekach, bo nie chcialam dac jej zasnac przed samym domem to dalam rade pchac wozek jedna reka, wejsc do klatki, windy itd. To chyba abrdzo wyczerpujaca recenzja ![]() A co do lekarzy to w takich sytuacjach chyba jednak doktor google sie klania ![]() My po bioderkach, wszystko ok, to normalne, ze dziecko tylko 1 noga raczkuje i nei mamy sie niczym przejmowac, niech robi co chce i stoi ile chce ![]() Kasia znow malo przybrala, idziemy do kontroli za 3 tyg, ale lekarka mowila, ze to moze byc przez to, ze taka ruchliwa. A i ten katar co mamy to moze byc tez alergiczny. wazy 7400, czyli przez miesiac przybrala jakos 240 g |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Rozeznanie
|
witamy
moja mała uznala ze dzien rozpoczal sie o 23 ![]() ![]() dziekujemy za gratulacje ![]()
#999 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a u nas chrupek sie przykleja do podniebienia, odklejam jej palcem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Wtajemniczenie
|
Hej Mamusie!
Wpadłam tylko na chwilkę, bo musimy szykować się na usg bioderek. U nas nocka super, mała zlitowała się nad matulą i spała do 6:35 ![]() Potem do Was zajrzę, miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Czesc matki
![]() Ja nie wyrabiam po 8 str dziennie nadrabiac, plis spasujcie troche Moje dzieci marudne i 5 min wytchnienia nie daja, najlepiej jest na dworze- w miare siedza w wozku i gryza pasy wiec ostatnio to i po 5-6 godz dziennie szwendamy sie po parkach i placach zabaw Wczoraj bylsmy po karty zgloszenia do zlobka, musze je podbic w pracy i Odniesc I tyle z nowosci u nas
![]() |
#1002 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agulan82 Czas edycji: 2012-05-30 o 07:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wysłałam pw ![]() moja kochana córeczka kończy dziś PÓŁ ROCZKU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nocka juz w miare oki, wszystko powtarza się jak za 1wszym zębem, ale w paszczy nadal samotny wojownik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Rozeznanie
|
wlasnie chcialam Kasi pobrac mocz do badania i siedzialam z nia na nocniku z pojemniczkiem i sluchalysmy teledyskow na komputerze, skonczylo sie i poszlam przeladowac strone i na sekunde doslownie oparlam ja na nodzie i co? i sik
nie zdazylam zlapac, potrzymalam jeszcze chwile i poszlam sie przebrac bo myslalam,ze juz po sikaniu, wracam a na dywanie plama. I bawimy sie dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. moja tez upaćkana, zawsze po chrupkach ubranko do prania, buzka do mycia, raczki tez.... ale co tam ![]() ![]() 3. kupe psa to nie, bo jeszcze biednemu psu by sie dostało ![]() 4. ale służba zdrowia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
takiej to dobrze ![]() ja walcze o 3kg mniej, a na kolacje poszła paczka żelków oraz 0,75l coli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Mam pytanko do orientujacych sie w rossmannie.Ta karta co od jutra ma byc to wymaga dwukrotnej wizyty tak?Bo z tego co rozumiem mam po nia isc potem wrocic zarejestrowac ja w necie i potem znowu na zakupy zeby naliczyli rabat tak?
#1009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Proponuje zeby dziewczyna z najwieksza iloscia postow w ciagu dnia pisala wiadomosci dnia w skrocie dla reszty
#1011 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakos tak ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
biedna Goldi ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Wtajemniczenie
|
No własnie nie wiem a do ross mam 25km i nie opłaca mi sie jezdzic 2x dlatego pytam.
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Goldi jak tam sytuacja?
#1013 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kody do rossmanna sa jednokrotnego uzytku jakby cos.
#1015 |
Rozeznanie
|
mam w pracy syf dzisiaj, telefon zaniemowil, drukartka ledwo zipie, komp. sie buntuje!
Ania dzis sie przesikala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
![]() Cytat:
![]() nie, Amelka zajada aż się jej uszy trzęsą Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gratki za zębola ![]() Cytat:
![]() Poza tym spóźnione, ale najlepsze życzenia imieninowe ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Glam jestem ZA
![]() Czołóweczka prosimy o streszczanie ![]() goldika 119 Oliveira79 117 muffinka90 67 |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nindza nie pomoge,u nas raczej odwrotnie,po kaszkach zatwardzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.