Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-28, 19:38   #4891
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Na próbnym byłam w MACu, właściwy miałam już w domu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 20:25   #4892
emememsik
po prostu Em :)

ice, super. Dobrze, że wszystko poszło tak jak chciałaś.
Stary 2012-05-28, 20:54   #4893
Estella
Zakorzenienie

Isa nie martw się, na pewno coś znajdziesz, musisz pozytywnie myśleć

Ice dziękuję za zdjęcia, ślicznie wyglądałaś, cieszę się, że wszystko się udało

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 05:52   #4894
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Właśnie- chociaż zasiłek dostaniesz, ja niestety nie mam prawa.
Będzie dobrze

Ja mam najdłuższe do linii stanika i tak się zastanawiam czy może przy najbliższym ścinaniu nie wyrównać sobie i olać cieniowanie? Ale to i tak po lecie.
rzyrafko

Ja podcinam teraz cały czas włosy na prosto i widzę już o ile lepiej i gęściej wyglądają np. upięte w kucyku. Dawniej te najdłuższe końce tak smętnie wisiały i kucyk wyglądał jak jakiś wypłosz Po wyrównaniu na prosto jest o wiele lepiej.

Tak apropos to muszę właśnie jakąś odżywkę do włosów kupić. Teraz wykańczam maskę Pantene 2-minutową, ale po niej włosy są jakieś takie gorsze w dotyku niż po odżywce tej firmy.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Isa nie martw się, na pewno coś znajdziesz, musisz pozytywnie myśleć

Dziś mi już trochę lepiej, powoli się oswajam z tą myślą. Ale cieszę się, że chociaż ciśnienia nie mam w szukaniu nowej pracy. Nie mam rodziny na utrzymaniu ani dzieci, więc nie powinno być tak źle. Myślę co będę robić w czasie tego wolnego, może się zapiszę na jakiś kurs np. z PUP Przydałby mi się może jakiś językowy, podszkoliłabym chętnie angielski, bo na większości ofert pracy jest wymagana znajomość języków. Ewentualnie coś z księgowości, bo to w pracy biurowej często też się przydaje.
Stary 2012-05-29, 08:49   #4895
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzięki dziewczyny za miłe słowa

Zarezerwowaliśmy wczoraj noclegi w Chorwacji na przyszły tydzień, zaczynam robić zakupy wyjazdowe. Wczoraj skoczyłam do Rossmanna po kremy do rąk i stóp, mleczko do opalania SunOzon spf 30 i mleczko po opalaniu SunOzon, no i żel pod prysznic.

I również potrzebna mi odżywka, żeby nie targać ze sobą litrowego Matrixa.

Strasznie się cieszę, dwa razy bardziej niż normalnie bo przed ślubem było ustalone że raczej nie jedziemy, a tu jednak się udało.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-29, 08:57   #4896
Hosenka*
Zakorzenienie

A my już we wtorek po południu wyjeżdżamy do Francji

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 09:47   #4897
kochanie
Wtajemniczenie

Isa, współczuję, ale też w Ciebie wierzę, że dasz radę znaleźć coś nowego i to będzie zmiana na lepsze

Ice, ślicznie wyglądałaś, dziękuję za zdjęcia No i gratulacje

Ja kupiłam przez madziarrę, największą kusicielkę - odzywkę Welli Repair, wczoraj użyłam i póki co jestem zadowolona Polecam, ale na wyjazd to raczej duża butla - ma 400 ml
No i pojutrze rano odlatujemy na dwa tygodnie Z tego co widzę, to mało osób zostanie na wątku w tym czasie
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2012-05-29 o 09:49
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 09:54   #4898
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzięki
To akurat taki fajny czas na wyjazd wokół tego długiego weekendu, to nic dziwnego że wszyscy znikają.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-29, 10:00   #4899
isa666
Zakorzenienie

kochanie
Dziś pogrzebałam w ofertach i wysłałam CV na jedną z nich. Jeszcze co prawda moje CV nie jest super dopracowane i LM też, ale jak tylko będę widzieć ciekawe oferty to będę wysyłać. Im wcześniej tym lepiej

Zazdroszczę Wam tych wyjazdów dziewczyny, ech też bym chciała Może w wolnym czasie ja sobie skoczę z aparatem i pofotografuję np. w ogrodzie botanicznym, albo zwiedzę coś w naszym pięknym Krakowie Nosiłam się od dawna z takim zamiarem, ale ciągle mi brakowało czasu.
Stary 2012-05-29, 12:59   #4900
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Czuję się wywołana do tablicy Ale z czystym sercem polecam tę odżywkę Welli, jest fenomenalna Tylko faktycznie na wyjazdy trochę nieporęczna.

Isa, na pewno szybko coś znajdziesz, Kraków to duże i rozwinięte miasto, na pewno znajdą się firmy o podobnym profilu Dużym plusem jest to, że masz już w tym doświadczenie i ugruntowaną wiedzę.

Wszystkim wyjeżdzającym życzę udanych wakacji! U mnie w tym roku raczej nie zanosi się na dłuższe wyjazdy, oprócz weekendowych wypadów do Gda

Wczoraj udało mi się dorwać ten nowy krem Oeparol z serii nawilżającej, który za mną od jakiegoś czasu chodził. Kupiłam też Cleanance, bo skończył się żel Sanoflore.

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 08:28   #4901
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Czuję się wywołana do tablicy Ale z czystym sercem polecam tę odżywkę Welli, jest fenomenalna Tylko faktycznie na wyjazdy trochę nieporęczna.

Isa, na pewno szybko coś znajdziesz, Kraków to duże i rozwinięte miasto, na pewno znajdą się firmy o podobnym profilu Dużym plusem jest to, że masz już w tym doświadczenie i ugruntowaną wiedzę.

Wszystkim wyjeżdzającym życzę udanych wakacji! U mnie w tym roku raczej nie zanosi się na dłuższe wyjazdy, oprócz weekendowych wypadów do Gda

Wczoraj udało mi się dorwać ten nowy krem Oeparol z serii nawilżającej, który za mną od jakiegoś czasu chodził. Kupiłam też Cleanance, bo skończył się żel Sanoflore.
Ja wzięłam jeszcze z tej linii Shine (no bo jak się oprzeć promocji druga rzecz za 50%)
Daj znać jak się sprawuje ten krem Oeparolu, to go kupię, jak wrócę, bo też mnie ciekawi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 09:35   #4902
Organzza
Zakorzenienie

Ice, znów masz ten fajny avatar ostatnio kupiłam używaną 30-tkę Dune, uwielbiam je ale słyszałam, że Dior coś kombinuje i nastąpiła reformulacja i Dune i Dolce Vity - mam nadzieję, że nie są bardziej rozwodnione
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja kupiłam przez madziarrę, największą kusicielkę - odzywkę Welli Repair, wczoraj użyłam i póki co jestem zadowolona Polecam, ale na wyjazd to raczej duża butla - ma 400 ml
mnie też kusi ale na razie będę używać Pantene, jak zużyję, to wtedy kupię

chyba będę musiała odstawić tabletki anty z miesiąc temu zauważyłam widoczne żyły pod kolanami, byłam z tym u internisty, ale babka powiedziała, że to nic "teraz młode dziewczyny przychodzą, że widzą jakieś żyły, a każdemu tak widać"- tak, tylko że wcześniej nie miałam.. powiedziałam jej, że pewnie ma to związek z tabletkami i boję się żylaków albo zakrzepicy (chociaż robię badania na krzepliwość krwi i do tej pory wszystko było dobrze) ale nic..
teraz zauważyłam, że robią się widoczne na całym ciele, więc teraz mam pewność, że to wina tabletek :/
w poniedziałek idę do ginekologa, ale pewnie zmiana na inne nic nie da i konieczne będzie zaprzestanie brania..
szkoda mi, bo oprócz tego czuję się doskonale, nie pamiętam co to PMS i humory okołookresowe no ale zdrowie najważniejsze
inne osoby odstawiają ze względu na zmienny nastrój, pajączki na nogach albo popękane naczynka na twarzy, a mnie musiała dorwać taka (chyba jedna z gorszych ) forma skutów ubocznych
ech, nie wyobrażam sobie stosowania innych metod antykoncepcji
no to się pożaliłam..
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 09:50   #4903
iceflower
Przyjaciółka KWC

Kusicie tą Wellą, ale na wyjazd trochę za duża butla, kuferek mi sie nie zamknie. Muszę coś innego zabrać, dzisiaj może skocze do SP, bo w Rossmannie nie ma sensownych promocji.
Robię też dzisiaj ostatnią próbę zakupu nowego bikini, ale pewnie znowu nieudaną, a szkoda bo chciałam czerwone.

Nina, lubię ten av i zatęskniłam za nim. Hmm, nie wiedziałam, że Dior kombinuje ze składami. DV mam jeszcze dużo, ale Dune się skonczyło i chciałabym sobie odkupić na urodziny. Mam nadzieję, że ani zapach ani moc się nie zmienią.

Też powinnam odstawić tabletki ze względu na naczynka, ale nie mogę sie do tego zabrać. Niby problem nie jest duży ale zrobiły się delikatniejsze i trochę popękało, więc sygnał jest jasny ale to nie jest taka łatwa decyzja dla mnie. Na razie zmieniam tabletki od przyszłego opakowania, bo po obecnie używanych czuję się już bardzo źle, teraz z okazji ślubu musiałam wziąć dwa opakowania bez przwerwy i to było za dużo dla mojego organizmu.

W ogóle to kliknęłam wczoraj Cacharel Liberte i teraz się martwię, że nie dojdą w tym tygodniu, a chcę je na wakacje. Kupiłam... w dużym internetowym sklepie z AGD.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-30, 09:51   #4904
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
chyba będę musiała odstawić tabletki anty
O tej lekarce szkoda gadać. Ciągle mówią, że ludzie są nieświadomi, nie chodzą do lekarzy, nie badają się... a jak ktoś przyjdzie, to mówią, że przesadza Na pewno dobrze robisz, nie martw się

Jestem już spakowana Liczę godziny do końca pracy dzisiaj i dłuuuuugi weekend

Stary 2012-05-30, 09:53   #4905
isa666
Zakorzenienie

Madziarra

Ninuś A może faktycznie są jakieś inne tabletki, które nie powodują takich skutków ubocznych?

A ja sobie ponarzekam na moją cerę, bo zaczęłam pić znów pokrzywę i jestem cała w gulach Muszę przeczekać wysyp, bo potem chcę mieć ładną cerę na ewentualne rozmowy kwalifikacyjne.
Stary 2012-05-30, 11:48   #4906
Estella
Zakorzenienie

Dziewczyny to ta youtubowiczka, o której mówiłam na ostatnim spotkaniu http://www.youtube.com/watch?v=QIt_h...feature=relmfu

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 11:58   #4907
kochanie
Wtajemniczenie

Nie mam jak tego obejrzeć z dźwiękiem teraz, ale zobaczyłam kilka sekund bez dźwięku i mi wystarczy

Stary 2012-05-30, 19:51   #4908
karolina1985
Zakorzenienie

Przede wszystkim ogromne gratulacje Ice, wyglądałaś pięknie, bardzo dziewczęco i delikatnie

Isa jestem strasznie zaskoczona, bo niby wspominałaś, że nie macie projektów, ale nie sądziłam, że tak to się potoczy.
Widzę jednak, że masz bardzo dobre nastawienie i trzymam kciuki, żebyś płynnie przeszła z jednego miejsca w drugie

Nina ja odstawiłam tabletki jakoś pod koniec stycznia, wprawdzie nie do końca z powodów zdrowotnych, bo oprócz cellulitu i delikatnego zatrzymywania wody (chociaż po zmianie na Yasminelle to ostatnie zniknęło) nic mi nie dolegało to jednak wiedziałam, że kiedyś nadejdzie ten moment i strasznie się bałam skutków odstawienia. Niestety mnie nie ominęło Przed tabletkami nie miałam większych problemów z cerą, w trakcie brania buzię miałam wręcz idealną a teraz...Ech szkoda gadać Wysypuje mi twarz, dekolt, plecy, ramiona...Może jestem przewrażliwiona, ale strasznie mnie to dobija
Poczekam jeszcze 2-3 m-ce maks i jeśli nie minie to pójdę do dermatologa.
Poza tym zauważyłam ostatnio, że bardziej wypadają mi włosy, ale nie wiem czy to mogę zwalić na odstawienie czy to wynik stresu, którego mi ostatnio nie brakuje.
No i najgorsze z tego wszystkiego to chyba jednak ten brak wygody i pewności

Wszystkim wyjeżdżającym życzę udanego wypoczynku

Kupiłam sobie ten olejek TBS o zapachu Satsumy

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2012-05-30 o 19:53
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 23:21   #4909
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
rzyrafko

Ja podcinam teraz cały czas włosy na prosto i widzę już o ile lepiej i gęściej wyglądają np. upięte w kucyku. Dawniej te najdłuższe końce tak smętnie wisiały i kucyk wyglądał jak jakiś wypłosz Po wyrównaniu na prosto jest o wiele lepiej.
Ja noszę albo rozpuszczone albo w koczku nad szyją więc akurat wygląd ogonka mi lata Tylko słyszałam, że jak się ma cienkie włosy i równo ścięte to tak jakby końce "ściągają" do siebie i jest problem z utrzymaniem objętości fryzury- nie wiem na ile to prawda
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Strasznie się cieszę, dwa razy bardziej niż normalnie bo przed ślubem było ustalone że raczej nie jedziemy, a tu jednak się udało.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A my już we wtorek po południu wyjeżdżamy do Francji
Cytat:
No i pojutrze rano odlatujemy na dwa tygodnie Z tego co widzę, to mało osób zostanie na wątku w tym czasie
Udanych wycieczek dziewczyny!
Cytat:
Zazdroszczę Wam tych wyjazdów dziewczyny, ech też bym chciała Może w wolnym czasie ja sobie skoczę z aparatem i pofotografuję np. w ogrodzie botanicznym, albo zwiedzę coś w naszym pięknym Krakowie Nosiłam się od dawna z takim zamiarem, ale ciągle mi brakowało czasu.
To daj znać, może akurat i ja się będę nudzić
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Wczoraj udało mi się dorwać ten nowy krem Oeparol z serii nawilżającej, który za mną od jakiegoś czasu chodził.
Oo, a możesz wrzucić fotkę składu? Bo na stronie nie mają, a ciekawa jestem
Cytat:
Ice, znów masz ten fajny avatar ostatnio kupiłam używaną 30-tkę Dune, uwielbiam je ale słyszałam, że Dior coś kombinuje i nastąpiła reformulacja i Dune i Dolce Vity - mam nadzieję, że nie są bardziej rozwodnione
mnie też kusi ale na razie będę używać Pantene, jak zużyję, to wtedy kupię

chyba będę musiała odstawić tabletki anty z miesiąc temu zauważyłam widoczne żyły pod kolanami, byłam z tym u internisty, ale babka powiedziała, że to nic "teraz młode dziewczyny przychodzą, że widzą jakieś żyły, a każdemu tak widać"- tak, tylko że wcześniej nie miałam.. powiedziałam jej, że pewnie ma to związek z tabletkami i boję się żylaków albo zakrzepicy (chociaż robię badania na krzepliwość krwi i do tej pory wszystko było dobrze) ale nic..
teraz zauważyłam, że robią się widoczne na całym ciele, więc teraz mam pewność, że to wina tabletek :/
A już są w sprzedaży te "nowe" Kiedyś bardzo chciałam móc nosić Dune ale niestety były nie moje, może teraz po zmianie (i również moim posunięciu w latach ) będą leżeć ok?

Ja co roku z wyjsciem słońca zza chmur mam mega widoczne żyły zwłaszcza na klatce piersiowej. I do tego przez żółtą skórę one są zielone Ale nie łykam nic. Może idź do jakiegoś naczyniowca jesli wizyta u gina nie będzie satysfakcjonująca?
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dziewczyny to ta youtubowiczka, o której mówiłam na ostatnim spotkaniu http://www.youtube.com/watch?v=QIt_h...feature=relmfu
yyy, czy ona uczy japońskiego? A ja umiem liczyć do 10-ciu po japońsku, bo mnie nauczyli na kursie karate w czasach podstawówki
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie ten olejek TBS o zapachu Satsumy
O, jak zamierzasz go używać? Ja bym chciała moringę, bo uwielbiam ten zapach
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 05:52   #4910
Hosenka*
Zakorzenienie

Wiadomość z wczoraj - jestem w ciąży

Instagram

Stary 2012-05-31, 05:59   #4911
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Isa jestem strasznie zaskoczona, bo niby wspominałaś, że nie macie projektów, ale nie sądziłam, że tak to się potoczy.
Widzę jednak, że masz bardzo dobre nastawienie i trzymam kciuki, żebyś płynnie przeszła z jednego miejsca w drugie
Ja też byłam w szoku, ale teraz już jest dobrze, oswoiłam się z tym. Staram się to traktować jako nową szansę, bo może wreszcie znajdę pracę, gdzie nie będę siedzieć sama w biurze Przyznam, że czasem mnie to dobijało, że się odezwać do kogo nie mam, a zwłaszcza w luźniejsze dni. Wtedy czas mi się dłużył okropnie

Cytat:
Ja noszę albo rozpuszczone albo w koczku nad szyją więc akurat wygląd ogonka mi lata Tylko słyszałam, że jak się ma cienkie włosy i równo ścięte to tak jakby końce "ściągają" do siebie i jest problem z utrzymaniem objętości fryzury- nie wiem na ile to prawda
Ja też lubię koczki, ale jak potem rozpuszczę włosy to mi dużo wypada Kucyk też staram się nosić nie za mocno ściśnięty i raczej upinam go nisko. W ogóle znów mi coś właśnie włosy lecą, choć pisałam chyba jeszcze zimą, że prawie nic mi nie wypadają (zażywałam wtedy Vitapil). Potem pewien czas nic nie łykałam i z miesiąc temu zaczęłam zażywać Biotebal. Potem przestałam na tydzień, gdy mnie ząb bolał i zaczęłam znów od zeszłego tygodnia brać. Może coś poradzi na to wypadanie
Z tą objętością to może być prawda. Przy cieniowanych fryzura się wydaje taka lżejsza i bardziej "puszysta"

Na koniec jeszcze się podenerwuję, bo prawie na moich oczach facet dostawczakiem zabił kota Dochodziłam do bramy żeby ją otworzyć i słyszałam jadące rozpędzone auto. Nagle taki huk jakby wpadł w dziurę. Doszłam do bramy i widzę zabitego kocura, z którym mój Bobo nieraz toczył boje o teren Co za świnia z tego kierowcy, ani nie zwolnił (nie słyszałam hamowania), ani nie próbował ominąć kota. Po prostu huknął go i pojechał jakby nigdy nic

EDIT: Hosenko! Gratulacje! Co za wiadomość!
Stary 2012-05-31, 08:37   #4912
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Przede wszystkim ogromne gratulacje Ice, wyglądałaś pięknie, bardzo dziewczęco i delikatnie
Dziękuje bardzo

Cytat:
Gratulacje, wspaniała wiadomość

Byłam wczoraj 6 godzin () na zakupach. Kupiłam odżywkę Fructis do farbowanych włosów, na wyjazd będzie w sam raz, baletki w H&M i dwie zwykłe koszulki. Sukienki letniej na mnie nie uszyto w tym roku, bikini jakoś mnie żadne nie przekonało w 100%. Zakupami rzygam na długo, a moje Liberte chyba nie dojdzie do jutra.

Poza tym nie jest za dobrze, bo moi rodzice muszą uśpic psa. Ma nowotwór złośliwy, a wiem że będzie im strasznie cieżko podjąć taką decyzję, a muszą.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-31, 09:44   #4913
emememsik

Cytat:
Wiedziałam. Ty chyba też, co? Gratulacje. I zazdroszczę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 09:50   #4914
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wiedziałam. Ty chyba też, co? Gratulacje. I zazdroszczę.
Podejrzewałam
Źle się czułam ostatnio, a już nietolerancja kawy dała mi sporo do myślenia + spóźniający się okres.

2 kreski zrobiły się bardzo szybko i obie bardzo wyraźne. Popłakałam się, jak je zobaczyłam

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
EDIT: Hosenko! Gratulacje! Co za wiadomość!
Cytat:
Gratulacje, wspaniała wiadomość

Najlepsze, ze kierownik wczoraj coś przygadał o "moim stanie stanie zdrowia" i "spodziewaniu się maluszka" Dzisiaj zapytałam, skąd wiedział, bo faktycznie jestem: "wypatrzyłem w Pani oczach "

Instagram

Stary 2012-05-31, 09:55   #4915
emememsik

Cytat:
Zakupami rzygam na długo
Mam to samo.

Przykro mi z powodu psa, takie sytuacje zawsze są bardzo smutne.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Popłakałam się, jak je zobaczyłam
Ze szczęścia?

Może jednak przedłużą Ci tę umowę?
Stary 2012-05-31, 10:29   #4916
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale cudnie gratulacje.
Cytat:
Poza tym nie jest za dobrze, bo moi rodzice muszą uśpic psa. Ma nowotwór złośliwy, a wiem że będzie im strasznie cieżko podjąć taką decyzję, a muszą.
Biedna psinka- ale jeśli tak ma być jej lepiej to chyba nie ma wyjścia
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:33   #4917
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Mam to samo.

Przykro mi z powodu psa, takie sytuacje zawsze są bardzo smutne.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Ze szczęścia?

Może jednak przedłużą Ci tę umowę?
Z wszystkiego - ze szczęścia, nerwów

Instagram

Stary 2012-05-31, 10:48   #4918
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Nina, lubię ten av i zatęskniłam za nim. Hmm, nie wiedziałam, że Dior kombinuje ze składami. DV mam jeszcze dużo, ale Dune się skonczyło i chciałabym sobie odkupić na urodziny. Mam nadzieję, że ani zapach ani moc się nie zmienią.
widziałam, że dziewczyny na perfumach usilnie polują na poprzednie wersje póki są do dostania, bo podobno zmiana jest wyczuwalna - na niekorzyść nowych, ale mam ostatnio nie po drodze do Sephory czy Douglasa, więc się nie przekonałam do tej pory
Cytat:
Też powinnam odstawić tabletki ze względu na naczynka, ale nie mogę sie do tego zabrać. Niby problem nie jest duży ale zrobiły się delikatniejsze i trochę popękało, więc sygnał jest jasny ale to nie jest taka łatwa decyzja dla mnie. Na razie zmieniam tabletki od przyszłego opakowania, bo po obecnie używanych czuję się już bardzo źle, teraz z okazji ślubu musiałam wziąć dwa opakowania bez przwerwy i to było za dużo dla mojego organizmu.
rozumiem, sama nie wyobrażam sobie bez
zawsze myślałam, że będę brać, dopóki nie podejmę decyzji o dziecku (czyli jeszcze dłuuuuugo)
Cytat:
W ogóle to kliknęłam wczoraj Cacharel Liberte i teraz się martwię, że nie dojdą w tym tygodniu, a chcę je na wakacje. Kupiłam... w dużym internetowym sklepie z AGD.
nie wiedziałam, że sklepy AGD mają tak szeroki asortyment zapachu nie znam, ale z opisu nut wydaje się ładny
Cytat:
O tej lekarce szkoda gadać. Ciągle mówią, że ludzie są nieświadomi, nie chodzą do lekarzy, nie badają się... a jak ktoś przyjdzie, to mówią, że przesadza Na pewno dobrze robisz, nie martw się
oj tak, poczułam się jak hipochondryczka
Cytat:
[COLOR=Teal]Ninuś A może faktycznie są jakieś inne tabletki, które nie powodują takich skutków ubocznych?
chciałabym..
tak sobie myślę, że teraz (o ile mogłabym dalej brać bez szkody dla organizmu) mogłabym sobie zrobić 2-letnią przerwę, a wrócić do tej formy antykoncepcji dopiero jak zamieszkam z TŻ, no ale zobaczymy..
Cytat:

A ja sobie ponarzekam na moją cerę, bo zaczęłam pić znów pokrzywę i jestem cała w gulach Muszę przeczekać wysyp, bo potem chcę mieć ładną cerę na ewentualne rozmowy kwalifikacyjne.
biedna.. pamiętam jak tak miałam po bratku, długo się skóra oczyszczała
Cytat:
Nina ja odstawiłam tabletki jakoś pod koniec stycznia, wprawdzie nie do końca z powodów zdrowotnych, bo oprócz cellulitu i delikatnego zatrzymywania wody (chociaż po zmianie na Yasminelle to ostatnie zniknęło) nic mi nie dolegało to jednak wiedziałam, że kiedyś nadejdzie ten moment i strasznie się bałam skutków odstawienia. Niestety mnie nie ominęło Przed tabletkami nie miałam większych problemów z cerą, w trakcie brania buzię miałam wręcz idealną a teraz...Ech szkoda gadać Wysypuje mi twarz, dekolt, plecy, ramiona...Może jestem przewrażliwiona, ale strasznie mnie to dobija
Poczekam jeszcze 2-3 m-ce maks i jeśli nie minie to pójdę do dermatologa.
Poza tym zauważyłam ostatnio, że bardziej wypadają mi włosy, ale nie wiem czy to mogę zwalić na odstawienie czy to wynik stresu, którego mi ostatnio nie brakuje.
straszne jest odstawianie w takim razie..
mam nadzieję, że szybko Ci się unormuje
Cytat:
No i najgorsze z tego wszystkiego to chyba jednak ten brak wygody i pewności
zgadza się, jak patrzę na skuteczność innych środków, to aż mnie trzęsie ze strachu
tym bardziej, że ciąża teraz, to jednak byłaby dla mnie tragedia

no i przeraża mnie, że po odstawieniu jest się nadpłodnym przez kilka miesięcy, łatwiej o ciążę mnogą
Cytat:
A już są w sprzedaży te "nowe" Kiedyś bardzo chciałam móc nosić Dune ale niestety były nie moje, może teraz po zmianie (i również moim posunięciu w latach ) będą leżeć ok?
zawsze warto próbować, gusta się zmieniają, perfumy różnie się układają na skórze
mi się spodobały jak jeszcze były dostępne w SP (ze 3 lata temu?), ale dopiero teraz się skusiłam
Cytat:
Ja co roku z wyjsciem słońca zza chmur mam mega widoczne żyły zwłaszcza na klatce piersiowej. I do tego przez żółtą skórę one są zielone Ale nie łykam nic. Może idź do jakiegoś naczyniowca jesli wizyta u gina nie będzie satysfakcjonująca?
o rany, od słońca? ja taką zieloną mam na ręku, nie widać jej jak jest chłodno

a wiesz, zastanawiałam się nad wizytą u flebologa (nawet nie wiem, gdzie taki przyjmuje), ale to już po licencjacie
Cytat:
świetna wiadomość gratuluję
Cytat:
Byłam wczoraj 6 godzin () na zakupach. Kupiłam odżywkę Fructis do farbowanych włosów, na wyjazd będzie w sam raz, baletki w H&M i dwie zwykłe koszulki. Sukienki letniej na mnie nie uszyto w tym roku, bikini jakoś mnie żadne nie przekonało w 100%. Zakupami rzygam na długo, a moje Liberte chyba nie dojdzie do jutra.

niezły maraton
też ostatnio szukałam bikini, ale nic mi się nie podobało.. a jak mi się podobają, to mają tak przedziwną rozmiarówkę, że nawet nie wiem w co celować (chyba w H&M widziałam górę od bikini numerowaną jak zwykłe ubrania - xs, s, m ... )

przykro mi z powodu psa

tak myślę, czy nie iść do fryzjera.. muszę zrobić sobie zdjęcie do dyplomu i tak kombinuję, czy lepiej przed wizytą czy po
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-05-31 o 10:52
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 11:04   #4919
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Matko, przykro mi Domyślam się jakie to musi być trudne

Cytat:
Z wszystkiego - ze szczęścia, nerwów
Będzie dobrze Chciałabyś córkę czy syna? Masz jakieś przeczucia co do tego?

Cytat:
też ostatnio szukałam bikini, ale nic mi się nie podobało.. a jak mi się podobają, to mają tak przedziwną rozmiarówkę, że nawet nie wiem w co celować (chyba w H&M widziałam górę od bikini numerowaną jak zwykłe ubrania - xs, s, m ... )
Ja jak kupowałam górę od stroju na początku maja to w H&M były takie ładne koralowe, tylko za cholerę nie miałam pojęcia jak się to zakłada. Tych sznurków było coś za dużo, one się chyba powinny były krzyżować jakoś, ale nie doszłam do tego jak

Wróciłam służbowo z miasta, przy okazji zahaczając o Rossmanna.
Kupiłam szampon jajeczny Barwa (jajeczny z Joanny mi coś nie podszedł), odżywkę Pantene do włosów, krem na noc Garnier Essentials Hydration i ciemnomorski lakier do paznokci Manhattan (w innych buteleczkach niż pozostałe lakiery tej firmy, w takich małych i zaokrąglonych - seria nazywa się M&Buffalo).
Stary 2012-05-31, 11:08   #4920
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: ja córkę, TŻ i mój tata - syna

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości