|
|
#751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Cytat:
![]() nie bądź taka pewna, widziałaś mnie z pół roku temu ![]() Cytat:
ja najbardziej czekam na mecz z Rosją- znowu będzie jak wojna jak coś to na bank skorzystam, albo na miesiąc się przeprowadzę Cytat:
![]() Cytat:
![]() inna może i jest ale jakieś takie niby etno w ogóle do Ciebie nie pasuje ja mam i co? piekarnika użyłam raz jak robiłam grzanki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#752 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34400565]To ja idę dopytać chłopaków na dole zajmujących się Gruponami, więc jak się zdecydujesz to daj znać
Przekonałaś mnie Mam normalnie kliknąć? Potrzebuję jednak białe, te wyższe, rozmiar 39 (24,5cm)
|
|
#754 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34400755]Wstrzymaj się chwilkę
[/QUOTE]Grzecznie poczekam...
|
|
#756 |
|
Pani Buka
|
czemu Conversy są takie droooogie
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34399817] Okropna i totalnie do Ciebie nie pasuje.[/QUOTE] ja nie wiem co do mnie pasuje chyba tzn ok, nie pasuje panterka, ale tak to mam wrażenie że jestem w ogóle hm... bezstylowa
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-05-30 o 10:42 |
|
|
|
#757 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Ufff... jak dobrze, że mam opory przed wydaniem 200 zł na trampki...
Cytat:
![]() To jeszcze muszę znaleźć dobry utwardzacz. Seche Vite i Sally Hansen kurczą lakier. Cytat:
Rozczarował mnie Nudziaq - spodziewałam się złotawego beżu, a przy sztucznym świetle zmienia się w jasny róż. Oddałam mamie, która jest zachwycona. Przyznam, że nie mam ochoty na żaden konkretny lakier z nowej kolekcji. Świetnie współgrają ze sobą, można z nich zrobić żywy skittles manicure, ale żaden kolor mnie odrębnie nie zachwycił. Cytat:
Malowanie paznokci zastępuje mi modny ubiór. Od zawsze miałam problemy z rozmiarówką i słabo mi się robi, jak mam iść do sklepu/lumpeksu i przeglądać sterty ubrań w tłumie przepychających się panienek, wychodząc po całym dniu chodzenia bez ani jednej kupionej rzeczy. Jestem Niemodną Polką z ładnymi paznokciami ![]() Cytat:
), to widzę nie styl, a kolor.
|
|
|
#758 | |
|
Konto usunięte
|
Więc mogę je odebrać za free, najlepiej kupić od razu 3 sztuki (dla mnie, TŻ no i dla Ciebie), jeszcze je odglądne, czy nie są jakieś outletowe i można kupować
Cytat:
- marka - marka - marka - trzymają się znacznie lepiej niż zwykłe trampki - dla przykładu ja zwykłe trampki za 30-70 zł mam na 3-4 miesiące max, a w Consach chodzę 3 lata - no i marka A z tym stylem nie rób scen
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chce m sie zagłebiac w to. W ogóel jako tak kiepsko u mnie ostanio z samopoczuciem i chęciami na cokolowiek, chyab ta sytuacja z praca mnei psychicznei wykańcza, bo cały czas nie wiem co zrobić. |
|
|
|
|
#760 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Malla, to masz podobnie jak ja - niemożnośc kupienia np. dobrze dopasowanej w ramionach marynarki (wszystkie są szerokie!) czy wciskania się w dżinsy rurki (nie jestem z tych masochistek, co wciskają się w rurki bo modne, a wyglądaja w nich jak jakiś serdelek) rekompensuje sobie pomalowanymi paznokciami
|
#761 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34401970] Conversy mają taką cenę ponieważ: - marka - marka - marka - trzymają się znacznie lepiej niż zwykłe trampki - dla przykładu ja zwykłe trampki za 30-70 zł mam na 3-4 miesiące max, a w Consach chodzę 3 lata - no i marka A z tym stylem nie rób scen [/QUOTE]nie powiem, że nie miałam styczności z Conversami - mam jedną parę w serduszka kupioną kiedyś za śmieszne pieniądze w malutkim ciucholandzie u siebie w mieście (wiem, że niektórzy nie tkną używanych butów, ale tamte były naprawdę w dobrym stanie, no i uprałam je i w ogóle...) - rzeczywiście się trzymają, ale rzadko w nich chodzę bo już wzór brzydko wyblakł. marzą mi się jakieś w intensywnym kolorze, zielone, niebieskie albo fioletowe - ale być może dzięki pewnej znajomej osobie będę je miała troszkę taniej prosto z USA
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-05-30 o 11:15 |
|
|
|
|
#762 |
|
Nie depcze krokusów
|
nicRu - ostatnio mi się przytyło i jak wczoraj poszłam do sklepu zmierzyć rurki, to przeraził mnie widok baleronu w lustrze. Nie mam worka na ziemniaki, może będę zakładać worek po żwirku.
A paznokci nie mam ładnych, więc ukrywam to lakierem i od razu czuję się jak angielska królowa
|
|
#763 |
|
Pani Buka
|
to ja zamiast lakieru stosuję makijaż i biżuterię
|
#764 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#765 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mój portfel ma ![]() A ostatnio kupiłam prześliczne trampki w Deichmannie za 1/5 ceny conversów ![]() Ściągnęłam z witryny ostatnią różową parę ![]() Mall, ja nawet nie wiem co jest modne ![]() Cytat:
A z kim zostaje maluszek? Już wiesz na 100% że wracasz? kasiencja, ze szmateksu mam jedne z najwygodniejszych butów! (i chyba najlepsze jakościowo w ogóle jakie mam...) Masz bardzo subtelną urodę, dlatego pewnie ciężko określić Ci pasujący styl. Jak chcesz możemy się któregoś dnia wybrać razem na zakupy (a w zasadzie na przymierzanie) i próbować najróżniejszych zestawień ![]() Chociaż chyba nie jestem najlepszym doradcą, bo torebka do której link wklejałaś jak najbardziej mi do Ciebie pasowała
|
||
|
|
|
#766 | |
|
Pani Buka
|
Hiper - jakoś w ogóle nie mogę przekonać się do TKMaxxa, mam wrażenie że panuje tam straszny burdel. a jeszcze taki ogromny ten sklep jest... masz jakiś sposób na przeszukiwanie tego?
Cytat:
i skutek jest taki, że nadal nie mam się w co ubrać albo kupuję rzeczy z tak różnych parafii, że potem ich w ogóle nie umiem zestawić. mam w szafie tak różne rzeczy, że mogę ubrać się zarówno romantycznie i kobieco, jak i na sportowo, na etnicznie/folkowo, na rockowo, na elegancko, na nijako... kilka dni temu wybrałam się na zakupy spożywcze - założyłam trampki, dżinsy i zwykły (przed tyłek ) T-shirt. patrząc na to, jak mnóstwo dziewczyn nosi o wiele bardziej wyszukane stroje, czułam się jak lump ale co ja na to poradzę, że z modą mi w żaden sposób nie po drodze
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-05-30 o 11:43 |
|
|
|
|
#767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Helencia zostaje a nianią, mam juz umówioną ale od początku sierpnia, a do tego czasu czyli od 18 czerwca bedzie z nią moja sis i potem tata. Jej tata. Niestey powrót do pracy jest dla mnie najrozsądniejszym wyjsciem na te chwilę, mam mieć prace u mojej koleżanki ale ona dopiero sie rozkręca i nie ma dla mnie pracy. Może za 2-3 miesiące. Eh dużo by o tym gadac, bo to wszysko to złożona kwestia, jest dużo ale i niewiadomych w mojej obecnej firmie i nie chce tam za bardzo wracac. I żałuje, że nie kazałam sobie przywieźć Conwersów z USA. Helene dostała takie malutkie ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- a Szyrek - ja bym chyba potrzebowała takich zakupów jakie proponujesz Kasiencji ale to po uzupełnienu konta
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ostatnio mam już takiego totalnego lenia, że prawie się nie maluję, nie noszę żadnej biżuterii i noszę same koszulki i spodnie
|
|
#769 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#770 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#771 |
|
Pani Buka
|
ach, za to lubię ten wątek - wiesz, że nie jesteś sama
![]() ok, uciekam na poszukiwania truskawek na osiedlu, a potem do nauki
|
#772 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sposób mam bardzo prosty - nie chodzę na ciuchy, chyba że faktycznie szukam czegoś konkretnego jak np. bikini (które również w końcu tam znalazłam, a obeszłam w cholerę sklepów). Za to zaglądam na torebki, portfele, kosmetyki, buty, sprzęt elekrtoniczny i rzeczy dla zwierzaków, czyli po prostu obchodzę sklep dookoła nie wchodząc w centralną część. Działa, bo nie przepycham się mieśzy ludzmi, a oglądam wszystko co chcę ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#773 |
|
Nie depcze krokusów
|
I zawsze się znajdą tacy, co mają gorzej
O, rosną? ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34403085]Co za bzdura... [/QUOTE]Przytyyyłam i mam epidemię pryyyszczy od paru miesięcy i zmarchyyy i aaaaaaaaaaaaa Tylko SdC, SuLoVa i Zagubiona mnie widziały
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-05-30 o 12:02 |
|
|
|
#774 |
|
Pani Buka
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34401970]Więc mogę je odebrać za free, najlepiej kupić od razu 3 sztuki (dla mnie, TŻ no i dla Ciebie), jeszcze je odglądne, czy nie są jakieś outletowe i można kupować
[/QUOTE] Ok to trzymaj rękę na pulsie i jak coś to krzycz ![]() Od dawna chciałam białe Conversy więc ten grupon mnie w końcu zmotywował.... Mam też całe czarne ale założyłam je kilka razy a teraz leżą i się kurzą-myślałam, aby je sprzedać ale nie mam pojęcia jaką cenę rzucić ![]() Cytat:
Masz różnorodne ciuchy w szafie-to dobrze, nie musisz codziennie wyglądać tak samo lub na siłę wciskać się w jeden styl ![]() Według mnie do Ciebie najbardziej pasują takie piękne rozkloszowane spódnice ![]() 2. Chyba większość z nas na co dzień wybiera bezpieczny (i mega wygodny!) zestaw typu dżinsy i koszulka-też tak w kółko łażę
|
|
|
#776 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
Co do sprzedaży Consów (już pomijam fakt jak można sprzedawać czarne?! wtf?!) to spokojnie krzyknij licytacje na allegro od 89 zł |
||
|
|
|
#777 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Ozdabiam się kolorowymi paznokciami, makijażem, bizuterią obecnie nikoniecznie ![]() A w rurkach wyglądam komicznie, bo mam bardzo szczupłe łydki i kontrastuje to z udami, które sa normalne ale w porównaniu z łydkami wyglądają wtedy jak solidne udziszcza
|
|
#778 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34403332]10 kg przytyłaś? Akurat Ty choćbyś i 10 kg przytyła to i tak będziesz dobrze wyglądać... Pryszcze? A po co jest makijaż? Zmarchy? Pffff, chyba na dupie 5 kilo! Wiesz, jak trudno to zrzucić w MOIM WIEKU?!
|
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
kasiencja, co fox pax! Po bułki i mleko do osiedlowego wychodzisz bez makijażu i 10cm obcasów? Wstyd!
mszpilka, ale ja nie zamierzam nic kupować tylko przymierzać ![]() Chociaż potrzebuję jakiejś jasnej kiecki. Podoba mi się ta z zamówienia SdC: http://moda.allegro.pl/1011-sukienka...381577043.html potrzebuję popielu albo jasnego beżu ale tak mi się podoba szafirowa |
|
|
|
#780 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szyrek - co to fox pax, lisi pokój?
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.