|
|
#271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
Kiedyś dawałam netto, kobitki zamawiały głównie żele i płyny. Wkurzało mnie to, że musiałam to wszystko tachać bez zarobku
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie pokazuję netto, bo:
- nie mam z tego zarobku - nie ma pewności, że produkt przyjdzie - potem mam problem jak klientce spodoba sie wycofany produkt i mi wierci dziurę w brzuchu żeby jej załatwić Poza tym bardzo czesto ceny są tam bez szału np teraz kupiłam płyny do kąpieli 0,5L za 6,3zł a w netto są za ok 8-9zł. A co do akcji z katalogami to jest bardzo fajna.
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
Odnośnie brakującej rzeczy, odesłali mi takie info:
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że na podstawie Pani zgłoszenia przyjęta została reklamacja. Będzie ona rozpatrzona w ciągu maksymalnie 48 godzin a o jej wyniku zostanie Pani poinformowana telefonicznie lub mailowo. |
|
|
|
#274 |
|
Konto usunięte
|
co do katalogów;
Informujemy, że w wyniku ogromnego zainteresowania ofertą z Katalogu 8/2012 nie dysponujemy już katalogami „Początek Lata”. Prosimy ich nie zamawiać.Katalogi 8/2012 nie będą doliczane do wartości zamówienia, Podczas składania zamówienia przez stronę internetową pojawi się komunikat mówiący o braku możliwości zamówienia tych katalogów.Zachęcamy do korzystania z elektronicznej wersji Katalogu 8/2012. To też dlatego wymieniają w biurach na nowe. |
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie z 8 poszło na 377 zł
niestety nie załapałam się na żadne fajne rzeczy za 1 zł wzięłam breloczek ze smokiem, a tak chciałam biżu no nic, ważne że coś zostało jak zamawiałam paczka ma być jutro, wzięłam na paczkomat - to mój pierwszy raz chciałabym już dziś tę paczkę
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
ja netto tylko rodzinie pokazuje a klientką już nie
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Macie te szminki plump pout? Jak one? Chciałabym ją zamówić ale nie wiem czy probki nie wyszly by taniej? jak to jest z tymi probkami bo nigdy nie zamawialam?
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- I jeszcze czym rozni sie złocisty balsam wzmacniajacy opalenizne 200ml ze str 126 od złocistego balsamuy wzmacniajacego opalenizne 150ml ze str 132?? Kat 9.
|
|
|
|
#278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie nie ma jakiś okropnych upałów, a są bardzo miękkie, więc trochę się martwię, jak to będzie z pełnowymiarowymi szminkami ![]() Jeśli chodzi o zawartość balsamu, to niczym Natomiast, ten ze str 125 jest w poprzedniej wersji opakowania i jak zauważyłaś o większej pojemności oraz cena też jest korzystniejsza
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
mi w k11 wpadła w oko ważka
![]() a netto nie pokazuje nikomu
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mają katalog a w nim mnóstwo produktów to niech wybierają
|
|
|
|
|
#282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
Cytat:
![]() no nie ładnie, cenę też mogli zmniejszyć ![]() Cytat:
Cytat:
no chyba że ktoś się na niego skusi zanim zaczną używać, ale wątpię ![]() a wiecie, napaliłam się na torbę anise i mnie rozczarowała, miałam ją wczoraj ale jakoś tak dziko no i brakuje mi w niej kieszonki na zamek w środku na portfel.... ceny katalogowej bym za niej nie dała o nie---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Netto tylko ja i mama oglądamy mi z kat 11 pomyślę nad Scientini ![]() ważka jest fajna ![]() zestaw lecce PS nowe chyba że mnie zapach odrzuci ![]() truskawka z czekoladą
|
||||
|
|
|
#283 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Ja również
![]() dziewczyny - Biżuteria Peggy, czy jakoś tam jest nawet dość ładna ![]() Zamówiłam też dla Tż-ta nową wodę Pro Goal (czerwoną). Zapach jest fajny, męski, ale jest go malutko
|
|
|
|
#285 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Próbki tej szminki są dostępne w cenie 1zł za sztukę. Jest 10 kolorów, czyli jak chcesz mieć wszystkie próbki to płacisz 10zł. Numery są w formularzu |
||
|
|
|
#286 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale sądziłam, ze jak się wyprzedadzą lepsze produkty, to na ich miejsce dadza jakieś inne, atrakcyjniejsze np. |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
uzywalyscie juz tego nowego zelu do twarzy z Solutions? jak wrazenia? nie powoduje blyszczenia?
odebralam juz wczorajsza paczke i mam ten zel, ale juz jestem po porannej toalecie
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze jedno pytanie jak mam zamowienie na 15zł to za kuriera place 6.90 czy wiecej?Edit juz wiem ze mam jeszcze do tego dopłacić... Ajj jak zamowie na paczkomat to przyjdzie mi do soboty? Edytowane przez olap93 Czas edycji: 2012-05-30 o 11:10 |
|
|
|
|
#291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też netto to tylko rodzinie pokazuję (mamie, siostrze i szwagierce). Klientkom nie pokazuję oferty. Zdarzało się, że Klientki poszukiwały produktu, którego nie było katalogu już, a pojawił się w netto, to wtedy mówiłam, że kosztuje tyle a tyle, le dodawałam do tego 15% dla siebie.
Cytat:
Napalałam się na zestaw Peggy, ale Klientki nie złożyły jeszcze zamówień, a ta zdążyła się już skończyć Będę zatem zamawiała na kolejny termin i pewnie kotwicę wezmę, bo nic ciekawego już nie widzę...anekania - dziękuję!!!
|
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Ja kiedyś pokazywałam netto wybranym osobom, ale ludzie za bardzo się przyzwyczaili. I potem cały czas chcieli i mało z katalogu zamawiali. Stwierdziłam, że netto jest dla konsultantki, a dla klientów katalog.
Netto oglądam tylko ja, mama i siostra. Jeśli któraś z dziewczyn posiadająca bransoletkę Eternal Love chciałaby się jej "pozbyć" za przystępną cenę to ja jestem chętna.
|
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mogłybyście jeszcze raz wrzucić formularz zamówień do k9
Wiem, że był już wrzucany na zdjęciowym, ale plik wygasł.Czy w każdym formularzu kody np. na próbki podkładu są takie same?
naturalna pielęgnacja. Edytowane przez sensualitat Czas edycji: 2012-05-30 o 11:24 |
|
|
|
#294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
nie dostałam wczoraj w paczce oferty netto 11
![]()
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
my też już nie dostajemy Netto w paczce
![]() dopiero ze strefy możmy drukować
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#298 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
o rety pomyliłam się
netto dostaję
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

niestety nie załapałam się na żadne fajne rzeczy za 1 zł
wzięłam breloczek ze smokiem, a tak chciałam biżu
paczka ma być jutro, wzięłam na paczkomat - to mój pierwszy raz

W sumie nie ma jakiś okropnych upałów, a są bardzo miękkie, więc trochę się martwię, jak to będzie z pełnowymiarowymi szminkami
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

Wiem, że był już wrzucany na zdjęciowym, ale plik wygasł.