Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz. 15:) - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-30, 14:46   #4651
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość

Sklepy przereklamowane i dla mnie tam za specjalnych rzeczy nie ma poza czasem New Yorker-em, H&M. Ale więcej tam niż 50 zł nie wydam!!

Ja Reserved, ale tylko na wyprzedażach, taki super rzeczy do max 40 zł kupuję i bardzo dobre.

Moja mama chwali sobie Camaieu, zaś mówi, że C&A sam szajs

CCC zależy jakie buty - oby nie zimowe!!
moja mama bardzo lubi Camaieu ja mam stamtąd kurtkę i jest super, no ale kosztowała 200zł Dla mnie ten sklep jest za drogi
W ogóle odkąd mam swoje pieniądze to wszędzie jest dla mnie za drogo W tym miesiącu mam to wesele i paszport mam wyrobić i mam na wszystko... całe 300zł

TŻ miał na ten kawalerski do Krk jechac i to mi się nie bardzo podobało. Teraz się dowiedziałam że oni chcą jechać do Krynicy Jakby nie mogli jak ludzie pojść się napic do klubu
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 14:47   #4652
dahna1990
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
A piatki w szkole byly??
A gdzie tam, na 2, 3 i 4 jechałam

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
co do dzinsów czy spodni. Ja zawsze kupuje jak jeżdżę do domu rodzinnego bo mamy tam zaje.bisty rynek i jeszcze nigdy spodnie mi się nie rozpadły, ani źle zrobione nie były a nie kosztują więcej niż 70-75 zł . Za to z chińczyka moja znajoma zawsze kupuje i zawsze jej w kroku pękają albo na nagawkach szew puszcza (i to zawsze jak jest w pracy )

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
dziewczyny potrebuje ladne sztuczne kwaity, peonie roze albo hortensje. gdzie takie dostane? na gieldzie nie ma sa tylko takie cmentarne w brw sa drogie bo za jedna roze 40 zl;/
Ja teraz pracuje w sklepie ze sztucznymi kwiatami i są naprawdę śliczne, klienci wchodzą, rozglądają się i jak coś im się spodoba to biorą do ręki i wtedy takie zdziwienie "to są sztuczne?! ojej a ja chciałam żywe kwiaty" więc szkoda że nie mieszkasz tu gdzie ja

Dzień dobry
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 14:50   #4653
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tam i tak zwykle chodzę w góra 2-3 parach, bo najbardziej je lubię . A szafa się ugina od spodni
Ja mam około 15 par różnych spodni, chodzę w 4 ulubionych!!
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 14:50   #4654
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość

Ja teraz pracuje w sklepie ze sztucznymi kwiatami i są naprawdę śliczne, klienci wchodzą, rozglądają się i jak coś im się spodoba to biorą do ręki i wtedy takie zdziwienie "to są sztuczne?! ojej a ja chciałam żywe kwiaty" więc szkoda że nie mieszkasz tu gdzie ja

Dzień dobry
Witamy witamy
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 14:51   #4655
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
co do dzinsów czy spodni. Ja zawsze kupuje jak jeżdżę do domu rodzinnego bo mamy tam zaje.bisty rynek i jeszcze nigdy spodnie mi się nie rozpadły, ani źle zrobione nie były a nie kosztują więcej niż 70-75 zł . Za to z chińczyka moja znajoma zawsze kupuje i zawsze jej w kroku pękają albo na nagawkach szew puszcza (i to zawsze jak jest w pracy )
Dokadnie ja tam samo z ryneczku spodnie, do wyboru do koloru - po co przepłacać?? Cena od 35 zł do 75 zł

Chińczyki są drogie i tam śmierdzi :blee:
Stary 2012-05-30, 14:52   #4656
myszkakinia
Rozeznanie

Cytat:
[/COLOR]
Dlatego, że sieciówki mają określone ceny za gram i się nie rozbijają na drobne, poza tym takie zmniejszanie ile trwa i jest bardzo nieopłacalne :/[COLOR="Silver"]
Dlatego zaczął chodzić po sklepach, gdzie jubilera mają na miejscu. Zmniejszanie trwało z tego co mi mówił 4 dni, a pierścionek ma więcej niż jeden brylant, więc pewnie nie było takie całkiem bezproblemowe.
Poza tym z takim podejściem sklepu, to co mają zrobić osoby, które mają bardzo szczupłe palce? Nosić pierścionek na szyi?

myszkakinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 14:52   #4657
dahna1990
Zakorzenienie

Z ciężkim sercem wydałam dzisiaj 64 zł na podkład nie mogę teraz przeboleć tej kasy
Stary 2012-05-30, 14:53   #4658
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszkakinia Pokaż wiadomość
a jak mi się spodobała bransoletka i powiedziałam, że chciałabym taką w rozmiarze 17 to powiedzieli, że nie ma możliwości zmniejszenia (z rozmiaru 18), a rozmiar palca 7 wg nich w ogóle nie istnieje.

Co do gwarancji jakości to ma się ją w Simple'u, Marelli, czy MaxMarze , sieciówki raczej nie należą do sklepów specjalnie dbających o jakość, tylko o ilość i w miarę przystępną cenę. Jedyny plus jest taki, że np. Zara zdaje sobie sprawę z tego, że jej rzeczy są kiepskie jakościowo i bez problemu rozpatruje reklamacje.
No ale ja jestem spaczona :P
Ja miałam kurtkę podróba MaxMary, ale babka mi w sklepie wciskała, że to oryginalna - jasne Oryginalna nie kosztuje 600 zł, a 3200 zł

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
ja mam kozaki z CCC z serii Lasocki i nosiłam je już 3 zimę i kolejną jeszcze spokojnie przenoszę .
Za to TŻ oddał 1 swoje buty stamtąd na reklamacje i dostał zwrot gotówki bez problemu
Dlatego, że Lasocki i nie zapłaciłaś za nie 150 zł, a pewnie ponad 300 zł

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
ja tez raz oddawalam do reklamacji i tez oddali gotowke bez problemu.
ale jakos nie przepadam za butami stamtad
Moja koleżanka tak robi, kupi buty podnosi, oddaje na reklamacje, zwrot gotowki i bierze nowe
Stary 2012-05-30, 14:54   #4659
dahna1990
Zakorzenienie

Ja spodnie zawsze kupuję w zwykłym sklepie u mnie w mieście o nazwie "ups" płacę 60-70 zł i nic mi się z nimi nie dzieje, a zawsze są zaopatrzeni w małe rozmiary
Stary 2012-05-30, 14:54   #4660
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Z ciężkim sercem wydałam dzisiaj 64 zł na podkład nie mogę teraz przeboleć tej kasy
a jaki kupiłaś?

Cytat:
Dlatego, że Lasocki i nie zapłaciłaś za nie 150 zł, a pewnie ponad 300 zł
tak
Stary 2012-05-30, 14:55   #4661
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
ja kupuję na takim targu spodnie, jak się uda to za 30-40zł i nigdy mi się nic z nimi nie stało, tzn no wytarły się, ale to normalne

ja kupiłam czarne jeansy w Zarze za 200zł (chyba mnie pogięło ) i przy pierwszym noszeniu się rozpruły oddałam na reklamacji i mi je zszyli. Ale żałuję że je kupiłam bo w sumie mało w nich chodziłam a wyblakły i leżą w szafie już ponad rok
Kiedyś też miałam spodnie z Bershki - fakt chodziłam w nich dużo, ale w końcu mi pękły na tyłku. Na szczęscie byłam w domu Ale z takimi tanszymi nigdy nic takiego mi się nie zdarzyło
Mi normalnie po roku chodzenia no cóż albo za duże, albo się rozprują i ciemne kolory blakną w ciągu półroku, ale czego oczekiwać za 45 zł??
Stary 2012-05-30, 14:56   #4662
dahna1990
Zakorzenienie

Ja w CCC kupiłam sandałki za 70 zł i chodzę już 3 rok i jedyne co mi się z nimi dzieje to wkładka z przodu jest pozdzierana ale to dlatego że zdarza mi się zaryć w chodnik ale miałam też adidasy które rozkleiły mi się po pół roku więc zależy jak się trafi
Stary 2012-05-30, 14:58   #4663
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jeszcze nigdy nie kupilam spodni drozszycj niz 60 zl
nie mam ani jednych firmowych chociaz w tamtym roku jak bylam studencka promocja na CURVE ID to miala chetke na nie
Ja mam firmówki, bo czasem warto, np. adidasy.

Chociaż adidasy po 2 latach użytkowania na non stop lądowały w koszu, to teraz mam nie z PL adidasy i chodzę w nich już 3 lata i cacy

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
ja spodnie tylko na rynku kupuje, dopóki się nie przetrą są dobre tyle, że ja w takie z sieciówek bym ise nie zmieściła, zresztą szkoda mi zawsze kasy, w ogóle skąpiradło jestem. Buty kupuje w deichmanie i ccc i nie mam problemu z reklamacjami jakby co na bazarku nie kupuje bo tam jest gwarancja tylko 3 miesiące (przynajmniej u mnie) i bardzo zła jakość, a na lepsze firmy nie bardzo mnie stać
Na bazarku u mnie nie ma żadnej gwarancji
Stary 2012-05-30, 14:58   #4664
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki kupiłaś?

tak
Ten co już miałam Bourjois Flower Perfection, stwierdziłam ze nie mam kasy na testowanie innego, a ten mam sprawdzony i starcza mi na 5 miesięcy
Stary 2012-05-30, 15:02   #4665
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Ja też skąpiradło jestem Dlatego wybieram bazarki. Z gwarancji nigdy nie korzystam. Wolę kupić 2 pary za cenę jednej pary w CCC.

A buty z CCC i Deichmanna to porażka totalna. Kupiłam rok temu sandały w CCC. W ogóle nie wiem co mnie podkusiło... Wyglądały ślicznie dopóki się w nich nie zaczęło chodzić. Rozciągnęły się, powycierały, sznurek na koturnie sią potargał, a nie chodziłam w nich jakoś specjalnie dużo, bo są cholernie niewygodne. W Deich też miałam przygodę z kozakami za 100zł, które przy pierwszym włożeniu zaczęły mi przemakać. Nie mówiąc o wiecznie zdartych flekach. Jedyne buty stamtąd z których jestem zadowolona to studniówkowe czółenka z CCC, ale to dlatego, że miałam je na nogach może z 5 razy
Ja miałam z CCC przewychodne szpile z Jennifer, zaś już buty na konturnie z coś na B bardzo nie wygodne do tej pory leżą niechodzone

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
raz kupilam w deichannie szpilki i do dzis stoja w szafie bo sa nie wygodne;/
Wiem, że w CCC mogłam swoje koturny oddać, ale paragon zgubiłam Po prostu wyszła wadliwa produkcja i każdy mówił, że są niewygodne!

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
ja też nie mam żadnych firmowych spodni, bo mi ewidentnie szkoda pieniędzy . Za te 150-300 zł mogę mieć kilka par dobrych spodni .
Spodnie mam, jeansowe Big Star-a za 99 zł i Wranglera za 199 zł, ale są bardzo dobre, bo mam już je z półtora roku

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
tylko u mnie na bazarku buty sa od 70 zł dlatego mi się to zupełnie nie opłaca i już lepiej mieć dwuletnią gwarancję. no ale może w końcu znajdę jakieś przyzwoitsze źródło butów W sieciówkach miałam czasem problemy z butami, ale nie jest źle, bo współlokatorka kupuje w markowych (różnych) i tak równie często jej się psują
U mnie byle jaki sklepik otworzyli z bucikami, bizuteria i torebkami, ale ceny konkurencyjne - juz za 60 zl mozna cacy szpile kupic I o dziwo 36 jest na mnie dobre
Stary 2012-05-30, 15:03   #4666
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

ja na dziś już zmykam . Miłego popołudnia
Stary 2012-05-30, 15:03   #4667
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
W dodatku na każdy dzień tygodnia inne Wyznaję tą samą zasadę Wolę kupić więcej za tą samą cenę Marka nie ma dla mnie znaczenia. A jak kupuję spodnie za 40zł to jakości też się nie spodziewam kto wie jakiej
Taką zasadę miałam w liceum - teraz już nie
Stary 2012-05-30, 15:04   #4668
myszkakinia
Rozeznanie

Cytat:
Ja miałam kurtkę podróba MaxMary, ale babka mi w sklepie wciskała, że to oryginalna - jasne Oryginalna nie kosztuje 600 zł, a 3200 zł
No ale jeśli byłaś w oryginalnym sklepie to dlaczego to by miała być podróba? Za 600zł można kupić ich ubrania na przecenach, albo w firmowych outletach. Nie ma w tym nic dziwnego.
Ja kupiłam oryginalne buty Pollinni przcenione z 1200zł na 300zł. Tak samo proste czółenka Marelli z 600zł na 50zł! Czasami można trafić coś bardzo tanio.

Stary 2012-05-30, 15:18   #4669
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
ja u siebie znam jeden sklep co ma piękne sztuczne kwiaty (sklep z ozdobami do wystroju, rzeczami do domu), co wyglądają prawie jak żywe, ale ten sklep jest tylko u mnie w mieście , więc nie pomogę
A jakie to miasto? Jak moge zapytac?

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
ja tam i tak zwykle chodzę w góra 2-3 parach, bo najbardziej je lubię . A szafa się ugina od spodni
mam tak samo

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
moja mama bardzo lubi Camaieu ja mam stamtąd kurtkę i jest super, no ale kosztowała 200zł Dla mnie ten sklep jest za drogi
W ogóle odkąd mam swoje pieniądze to wszędzie jest dla mnie za drogo W tym miesiącu mam to wesele i paszport mam wyrobić i mam na wszystko... całe 300zł

TŻ miał na ten kawalerski do Krk jechac i to mi się nie bardzo podobało. Teraz się dowiedziałam że oni chcą jechać do Krynicy Jakby nie mogli jak ludzie pojść się napic do klubu
Ojoj, to masz mało - rzeczywiście. Ja na całe swoje życie miesięcznie wydaję około 1600 zł Fuck!! I nie wiem na co!!

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:

Dzień dobry
To zaraz będzie!!

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Ja tam sobie bym podkładu za tyle nie kupiła. Mi raz TŻ kupił za 49.99 zł i pewnie w 2 lata go nie zużyję

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Ja w CCC kupiłam sandałki za 70 zł i chodzę już 3 rok i jedyne co mi się z nimi dzieje to wkładka z przodu jest pozdzierana ale to dlatego że zdarza mi się zaryć w chodnik ale miałam też adidasy które rozkleiły mi się po pół roku więc zależy jak się trafi
Ja tak w japonkach mam - ile to ja już w chodnik razy uderzyła?! Dobrze, że jeszcze "jedynki" całe mam

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez myszkakinia Pokaż wiadomość
No ale jeśli byłaś w oryginalnym sklepie to dlaczego to by miała być podróba? Za 600zł można kupić ich ubrania na przecenach, albo w firmowych outletach. Nie ma w tym nic dziwnego.
Ja kupiłam oryginalne buty Pollinni przcenione z 1200zł na 300zł. Tak samo proste czółenka Marelli z 600zł na 50zł! Czasami można trafić coś bardzo tanio.
W oryginalnym sklepie na pewno mieli oryginalną!! Ja kupiłam podróbę MaxMary - niczym się nie różniły, może ta z MaxMary była ciut cieplejsza i te całe futerko miała milsze, ładniejsze i zapewne włoskie. Babka mi w sklepie swoim takie kity wciskała. Przecież wiem, że ona przywozi te rzeczy z Łodzi - tylko bierze lepsze gatunkowo. U niej płaszczyk kosztował 499 zł, a ja znazłam w innym sklepie taką samą za 350 zł.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:

Dobrze, że do Zakopanego nie jadą albo nad morze
Stary 2012-05-30, 15:20   #4670
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
jaki to podkład?
Stary 2012-05-30, 15:21   #4671
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
jaki to podkład?
Bourjois Flower Perfection
Stary 2012-05-30, 15:23   #4672
myszkakinia
Rozeznanie

Cytat:
W oryginalnym sklepie na pewno mieli oryginalną!! Ja kupiłam podróbę MaxMary - niczym się nie różniły, może ta z MaxMary była ciut cieplejsza i te całe futerko miała milsze, ładniejsze i zapewne włoskie. Babka mi w sklepie swoim takie kity wciskała. Przecież wiem, że ona przywozi te rzeczy z Łodzi - tylko bierze lepsze gatunkowo. U niej płaszczyk kosztował 499 zł, a ja znazłam w innym sklepie taką samą za 350 zł.
aaa ok, napisałaś, że babka Ci wciskała, że to oryginalna, a kosztowała 600zł więc nie możliwe, że to MaxMara, dlatego Cię nie zrozumiałam myślałam, że Ci chodzi, że za 600zł by się MaxMary nie kupiło

Stary 2012-05-30, 15:27   #4673
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:

Ojoj, to masz mało - rzeczywiście. Ja na całe swoje życie miesięcznie wydaję około 1600 zł Fuck!! I nie wiem na co!!

Dobrze, że do Zakopanego nie jadą albo nad morze
ale ja się nie utrzymuje sama Mam wypłatę z czego chce 1tys miesięcznie odkładać i dlatego tylko 300 mam Bo kupiłam już dzieciakom grę na dzień dziecka, daje mojej mamie trochę kasy i mi tak jakoś zostaje, ale mi to wystarczy w zupełności Mam jeszcze korki, choc jeszcze tylko miesiąc

No nad morze to bez przesady - z małopolski jestem w góry mam blisko, tylko zakopane tylko z workiem pieniędzy

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
a nie myślałaś kupić na allegro? jest po 46-50zł już z przesyłką

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2012-05-30 o 15:25
Stary 2012-05-30, 15:32   #4674
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja się nie utrzymuje sama Mam wypłatę z czego chce 1tys miesięcznie odkładać i dlatego tylko 300 mam Bo kupiłam już dzieciakom grę na dzień dziecka, daje mojej mamie trochę kasy i mi tak jakoś zostaje, ale mi to wystarczy w zupełności Mam jeszcze korki, choc jeszcze tylko miesiąc

No nad morze to bez przesady - z małopolski jestem w góry mam blisko, tylko zakopane tylko z workiem pieniędzy

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

a nie myślałaś kupić na allegro? jest po 46-50zł już z przesyłką
myślałam, ale musiałam kupić już teraz bo mój obecny wyzionął ducha, a z allegro musiała bym czekać następnym razem zamówię z allegro
Stary 2012-05-30, 15:34   #4675
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91

Cytat:
Dokadnie ja tam samo z ryneczku spodnie, do wyboru do koloru - po co przepłacać?? Cena od 35 zł do 75 zł

Chińczyki są drogie i tam śmierdzi :blee:
Ryneczek rzadzi Ja tezczesto chodze po lumpch , rynkach itd bo sa naprawde fajne ciuszki czasem praktycznie za darmoche

Cytat:
ale chyba wart takich pieniedzy

Razem od - 18.03.2010

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013
blondii91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 15:37   #4676
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondii91 Pokaż wiadomość
Ryneczek rzadzi Ja tezczesto chodze po lumpch , rynkach itd bo sa naprawde fajne ciuszki czasem praktycznie za darmoche

ale chyba wart takich pieniedzy
jak dla mnie wart
Stary 2012-05-30, 15:42   #4677
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91

Cytat:
jak dla mnie wart
to najwazniejsze

Razem od - 18.03.2010

Stary 2012-05-30, 15:51   #4678
fantastka
Zakorzenienie

Dziewczyny mam zamiar sobie kupić porządne czarne szpilki... Jak myślicie, gdzie powinnam szukać, żebym nie musiała ich zmieniać po godzinie imprezy? Koleżanka radzi mi wybrać jakieś ze skóry, ale nie wiem, czy szukać w butikach, czy sieciówkach...

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 16:13   #4679
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Hej piękne

Wróciłam z uczelni i zakupów. Kupiłam sobie dziś cień matowy fiolet z paese - genialny - planuję go za rok użyć Do tego kupiłam za 6zł w promocji mascarę. Byłam też w takich sklepikach ze spinkami i innymi i w ramach opaseczki zakupiłam taki grzebyk o jakim z Mią dziś rozmawiałam Za 29,90 - ładny Kupię tasiemkę i jak w lipcu będę się czesać na ślub kuzyna tż, to chcę to przymierzyć do fryzury

No i odebrałam moje zamówienie z oriflame

I jestem, wróciłam ku Wam

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 16:19   #4680
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Hej piękne

Wróciłam z uczelni i zakupów. Kupiłam sobie dziś cień matowy fiolet z paese - genialny - planuję go za rok użyć Do tego kupiłam za 6zł w promocji mascarę. Byłam też w takich sklepikach ze spinkami i innymi i w ramach opaseczki zakupiłam taki grzebyk o jakim z Mią dziś rozmawiałam Za 29,90 - ładny Kupię tasiemkę i jak w lipcu będę się czesać na ślub kuzyna tż, to chcę to przymierzyć do fryzury

No i odebrałam moje zamówienie z oriflame

I jestem, wróciłam ku Wam
Ciesze sie ze zakupki sie udaly

Razem od - 18.03.2010

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości