|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
Przyszalałaś!! Filmik cudny!!
|
|
#9722 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś mi nie wchodzi do glowy a poza tym olewam nauke z tego przedmiotu... tak jakoś wyszło Ale dzięki temu ze tak napisalas to jest zrozumiale dla wszystkich nawet dla takich kołków jak ja ... Ale filmik naprawde super... Jeden z fajniejszych o Ebim
|
|
#9724 |
|
Zadomowienie
|
łoooooooo mam mokre oczy
|
|
#9725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do angielskiego... Kiedyś byłam całkiem dobra, ale ostatnio jakoś tak mi nie idzie. Nie lubię uczyć się języków. Wolę matmę, bo z matmy nie muszę się uczyć - zawsze można coś wymyślić na sprawdzianie ![]() Mam nadzieję, że na youtube, to Ebi czasem zagląda i też się wzruszy ![]() Edit: Chyba muszę iść zakuwać niemiecki, bo znowu pani podpadłam Dzisiaj nam puściła jaką piosenkę po niemiecku i później się pyta, co zrozumiałam, no, to powiedziałam, że zrozumiałam tylko 'Vodka' i jeszcze 'ho, ho, ho', więc to musi być jakaś pijacka piosenka. No, i tak oto załatwiłam sobie, że jutro za karę mam jej zaśpiewać tą piosenkę i jeszcze pewnie odpowiadać. Ech, ona nigdy nie zrozumie moich głupawek na niemieckim
|
|
|
|
|
#9726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno! Siedzi na YouTubie i ogląda filmiki o sobie.... I obrasta w piórka![]() Ehh... Ja juz wychodzę bo zaraz brat mnie na ścianie roztrzaska... Papa
|
|
#9727 |
|
Zadomowienie
|
co do inglisza to troche na okolo tematu
ale moja babka od inglisza zdradzila nam swoja wersje 7 czesci harry'ego, ja nie wiem czy to czytacie, ja tam harego lubie w kazdym razie jaknam ja zdradzila to wszyscy mielismy ochote ją zamordowac bo to tak realistyczne glupia pipka i znow popsuli mi zabawe ![]() ale mam fajny numer posta ![]() http://www.youtube.com/watch?v=odqhCgqDYyM moja ukochana scena,za kazdym razem mocniej rycze ze smiechu
|
|
#9728 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3432165]Gwiazdko!!!
) I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ! [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3432565]No tego to ja niestety nie spełnię ![]() Ale ode mnie prezencik: zbiór jednych z najfajniejszych fotek To miała być tapeta, ale coś się skopciło z kolorami i nie może być tapetą (mam inną )[/quote]Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#9729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajny numer posta masz Nov 969 To takie 69 i jedna 9 obrażona ![]() Edit: O, mam cytat z tej pijackiej piosenki, co mam jutro zaśpiewać na niemieckim: "Vodka trinkt man pur und kalt, Das macht hundert Jahre alt, Ho, ho, ho, ho, ho!" Niech ona mi nie wmawia, że to nie jest pijackie! |
|
|
|
|
#9730 |
|
Zadomowienie
|
Magda - filmik świetny
|
|
|
|
#9731 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, znowu pustki na wątku, to idę się uczyć
|
|
|
|
#9732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moskow, moskow tralalalalala russland ist a schone land (czy jakos tak) qmpela mi kiedys teledysk tego pokazywala polecam
|
|
|
#9733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dzięki mojej 'kochanej' pani od niemieckiego odkryłam, że tam są takie piękne słowa, jak Vodka A tak przy okazji, jak już jestem w tych tematach, to wypijmy za Achillesa Ebiego |
|
|
|
|
#9734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ta scene tez baaaardzo lubie i lubie tez shreka - ta sa 2bajki - moim zdaniem najfajniejsze, chociaz madagaskar tez nie byl zly wyginam smialo cialo, wyginam smialo cialo wyginam smialo cialo dla mnie to - malo lalalala
|
|
|
#9735 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam caly tekst Cytat:
|
|
|
#9736 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz za Achillesa (ażeby się szybko leczył)
Ale jak będę panować nad moimi głupawkami na niemieckim, to może się załapię na wymianę do Niemiec. Tylko ta kobita mogłaby się wreszcie zorientować, czy ta wymiana ma być gdzieś w okolice Dortmundu, czy nie, bo to mnie tak jakby, trochę interesuje
|
|
|
|
#9737 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zabili mojego dziaaaadziaaa!!! Numerek Cytat:
Ja mam jutro sprawdzian z bioli |
||
|
|
|
#9738 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i chociaz on twierdzi, że nieważne kto to robi, to my i tak wiemy, że te jego są najpiękniejsze i dają najwięcej radości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#9739 |
|
Rozeznanie
|
ja sie też wzruszyłam :wstydnis:
filmik cudowny i piosenka też, idealnie pasuje a co do błędów widziałam tylko jeden, po none powinno być of (żeby nie było że się czepiam)i tak wogóle to jestem pod wielkim wrażeniem, wrzuciłam sobie do ulubionych
|
|
|
|
#9740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pomyślicie sobie pewnie że mam zryta psyche...
|
|
|
|
|
#9741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Ale co my? Nie zapominajmy, że to wątek o Ebim. A na stronie BVB jest już artykuł o pierwszym dniu tego ich obozu http://www.bvb.de/?%E7%8C%9E%2Ak%97%84%EC%5Cb%E4%80%9B Z tego, co zrozumiałam, na tym zdjęciu na dole Roman jest z jakąś panią, która jest ich gościem na ten wyjazd. Ma szczęście, że na tym zdjęciu jest z Romanem, bo jakby była z Ebim, to bym już bazookę wyciągała
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-01-11 o 23:41 |
|
|
|
|
#9742 |
|
Konto usunięte
|
Ooooo nie! Co to ma znaczyć? Ja wchodzę na Wizażowe Społeczności, a Ebiowy na drugim miejscu OD KOŃCA?? Nie, no to sie musi zmienić
Kiedy się rozpoczyna runda wiosenna? Dziś znow zobaczylam te kurtke BVB i zatesknilam za meczami Valdez się już wykurował, wie może ktoś?
|
|
|
|
#9743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3439660]Ooooo nie! Co to ma znaczyć? Ja wchodzę na Wizażowe Społeczności, a Ebiowy na drugim miejscu OD KOŃCA?? Nie, no to sie musi zmienić Kiedy się rozpoczyna runda wiosenna? Dziś znow zobaczylam te kurtke BVB i zatesknilam za meczami Valdez się już wykurował, wie może ktoś? [/quote]Valdez miał być gotowy do gry w połowie miesiąca. To już chyba tuż tuż
|
|
|
|
|
#9744 |
|
Konto usunięte
|
Przeciz to jest pani kasjerka
|
|
|
|
#9745 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3440178]Przeciz to jest pani kasjerka
[/quote]ojejku za co za roznica kim jest ta pani - wazne ze kolo Romka stoi a nie Ebiego bo jakby kolo ebiego stala to wtedy
|
|
#9746 |
|
Zadomowienie
|
ebiemu pozwalamy kupować tylko u mężczyzn
ale przeca to się może źleskończyć
|
|
#9747 |
|
Zadomowienie
|
a dzisiaj ciocia novi byla na wycieczce krajoznawczej na ulicy bulgarskiej w poznaniu
nie wiem jak zasne bo ciagle mam przed oczami murasia kube artura i ogolnie wszystkich mam tylko 3 foty, dwie na trybunach a jedna bucikow, bo zdjecia z gry na megazumie sa strasznie niewyrazne . bylo wesolo i mam niedosyt ale najfajniejszy i tak byl franek smuda ktory podszedl do nas i zapytal "nie jest wam zimno,dziewczęta?" i uśmiechnął się wybrakowanymi zebami słit
|
|
#9748 |
|
Zadomowienie
|
no i buciki
a nastepnym razem ide na trening w maju a na pewno nie w czas takiego halnego bo to zle wplywa na wyglad, samopoczucie oraz zdrowie bede chora... ale poki co opije ferie, sialalalala conie, Aśka? edyt: buty bedapozniej bo sa za duze a mnie sie zmniejszac nei chce
|
|
#9749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kuzynka zawsze czyta wczesniej wersje francuską i "niechcacy" opisuje mi ją na gadu... :/ Cytat:
Ale hitem dla mnie jest "Stowarzyszenie umarłych poetów" czytałam to 8 razy i za kazdym razem ryczałam jak bóbr... [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3439660]Ooooo nie! Co to ma znaczyć? Ja wchodzę na Wizażowe Społeczności, a Ebiowy na drugim miejscu OD KOŃCA?? Nie, no to sie musi zmienić Kiedy się rozpoczyna runda wiosenna? Dziś znow zobaczylam te kurtke BVB i zatesknilam za meczami [/quote]Ehh... zamuła straszna bez meczy... Ja widze co tydzien kolesia w koszulce BVB w szkole... (jakby była z numerem 14 i nazwiskiem "Smolarek" to bym go chyba rozebrała i ukradła tą część ubrania) Ostatnio mam chorą zajawkę na głupkowate piosenki... "Loczek blond" Smerfne hity 7 Każdy smerf ten loczek zna Tamten smerf i ten, to znaczy ja Każdy smerf wie, że loczek ten Należy do Smerfetki I nie namalujesz go, Bo nie znajdziesz, aż tak Zakręconej żółtej kredki
|
|
#9750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W koncu ferie!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

No, to ładuję
Dam wam linka, jak już będzie 
Przyszalałaś!! 
Papa
glupia pipka
i znow popsuli mi zabawe 

Bo brat by mi zmienił i nie pozwolił...
wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen i tego wszystkiego co Ci Askawtn zyczyla 
Ebi miał urodziny we wtorek!