|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() |
#1742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Raczkowanie
|
Witam wszyskich
![]() Kilka dni temu zostałam konsultantką avonu, niestety nie dowiedziałam wszystkiego na ten temat. Mam kilka nurtujących mnie pytań mam nadzieje ze mi pomozecie a wiec jezeli zamawiam kosmetyki dla siebie to sa one tansze czy w mają tą samą katalogową cenę? Wy pewnie zajmujecie sie tym dłużej powiedzcie czy da sie na tym cokolwiek zarobic? Podrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po prostu za każdy kosmetyk, każdą (prawie) rzecz którą kupisz z katalogu płacisz o 15,20,25,30 % mniej... (zaleznie od wielkości Twojego zamówienia)
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, jak czytam forum, to wpadam w kompleksy, że ja jeszcze z K2 nie zamawiałam
![]() ![]() ![]() Ja skłam za tydzień dopiero ![]() Ponawiam moje pytanko z przed paru dni, bo zaginęło potem po pojawieniu się nowego katalogu ![]() 1. Jak wygląda torba representative bag, z oferry netto K02? Czy makie takie 'konsultantkowe' przegródki, czy nie? I z jakiego materiału jest? Klientka chce ją kupić, ale się zastanawia, bo właśnie nie zna odp. na te pytania. 2. Czy któraś z Was kupiła naszyjnik Tibet Tusk, ze str. 23, z K02? Znów - klientka chce go kupić, ale chce wiedzieć jak długi jest sam ten 'kieł' czarny. W katalogu podana jest tylko długość naszyjnia, ale nie wiem czy to +9 cm odnosi się do przedłużenie łańcuszka, czy właśnie do tego 'kła'?
#1747 |
Zadomowienie
|
moja zamówionko z kat.02 (odbiór już we wtorek)
Gloss Shine szminki: Nectar i Nude Gloss Shine lakier Nectar zmywacz do paznokci Miód i cytryna: żel, balsam i mgiełka błyszczyk w musie Peachy Glow torba weekendowa spray Msagnolia błyszczyk Pina Colada odżywcza szminka Watermelon Już we wtorek po pracy będę testować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Raczkowanie
|
Mnie też Perfect wear nie przyszedł i na fakturze mam,że doślą w kolejnych zamówieniach.Więc mam nadzieje,ze przyjdzie...
#1749 |
Raczkowanie
|
A ja dostałam skarpetki
![]() ![]()
#1750 |
Zakorzenienie
|
Mam podgląd faktury
![]() Przyjdą roletki, grzebień ze SPA, atomizery, a nawet Pur Blanca z oferty internetowej ![]() przyjdzie też zaległy scrub z oliwką a także eleganckie paletki cieni ![]() ![]() Nie przyjdą: skarpetki ze SPA lusterko kompaktowe z oferty internetowej pozłacane kolczyki z oferty internetowej blyszczyk pina colada z internetowej z netto: etui na telefon spray do ciala lawenda krem do rak -kako i lotos |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1752 |
Zadomowienie
|
![]()
Mam podgląd fakturki. Alternatywne Exrtaordinary
![]() ![]() ![]() W brakach nadal złocisty cień do powiek powder pink. Nie przyjdzie na pewno krem do rąk kwiat lotosu i kakao z netto. Z fakturki wynika, że przyjdzie mi pur blanca z oferty internetowej oraz roletka passion dance. Ponawiam pytanie o szminkę ultra moisture rich - kolor metallic nude. Jaka jest? Ma ją ktoś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mam problem-moja mama chce zamówić sobie te płatki do twarzy Anew, ale ona w ogole nie zdaje sobie sprawy z działania kwasów i chciałaby używać ich codziennie. Ja nie znam ani starej wersji tych płatków, ani tej nowej dlatego pytam: czy można ich używać codziennie? czy po ich użyciu można posmarować się jakimkolwiek kremem? pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Raczkowanie
|
Zamieszczam obiecane fotki szminki regeneracyjnej Pink Charm.
CAM_1301.JPG CAM_1305.JPG CAM_1308.JPG CAM_1309.JPG CAM_1321.JPG CAM_1322.JPG Jesli chodzi o samą szminke to jest fajna,kolorek mi się podoba tylko trochę nie za dobrze mi się ją nakładało.MOże to dla tego,ze pierwszy raz mam taki wynalazek ![]() Mam kurcze problem z robieniem tych zdjęć bo nie za bardzo umiem odpowiednio aparat ustawić:/Raz wychodzi za dużo lampy błyskowej raz za mało.Na niektórych zdjęciach wyszło zbyt pomarańczowo.W rzeczywistości ona taka nie jest.To jest taki delikatny błyszczący róż.NAjlepiej chyba oddaje czwarte zdjęcie.
#1755 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wiecie cos na temat nowego olejku do ciala SSS ? Ten w spreyu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | ||||
Rozeznanie
|
Chłodzace cienie są w takiej tubce zakończonej "rurką" i albo z "rurki" na palec z palca na powieke albo "rurką" rozsmarowywac cień - ona jest taka ścięta żeby lepiej się nakładało.
ps końcówka wyglada tak jak z K03 ze str 105 krem do skórek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1759 |
Wtajemniczenie
|
Jesli masz łączne zamówienie za mniej niż 200 zł to wtedy masz zniżki tylko 15%.
Jeśli powyżej 200 zł a mniej niż 500 chyba, to wtedy masz 20 % zniżki. jeśli od 500-1200 to chyba 25% - masz to wszystko wypisane na formularzu.... więc odejmiesz sobie odpowiedni procent od kwoty w katalogu i już bedziesz wiedzieć ile za co bedziesz płacić...
![]() |
#1760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Raczkowanie
|
[quote=snowqueen;3437816]Hm, taki nieokreślony, ale zupełnie nienachalny. Jak napisałam wyżej, nie smakują i nie pachną jak szminka zazwyczaj
![]() ![]() Może Jadis powie na ten temat coś więcej, bo ma te szminki ![]() Ten zapach jest baaardzo delikatny, trzeba się nieźle wwąchać w tą szminke by coś poczuć a zapach i tak jest taki słodki, przyjemny. |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Ja ograniczam moje zamowienia Avon do minimum
![]() ![]() Kiedys zamawialam za 40 zl obecnie tylko broszke za 10 zl. Ponawiam prosbe.. Moglaby ktoras wkleic ta broszke.. jej zdjecia..prosze ![]()
![]() |
#1763 |
BAN stały
|
Czy któraś z was stosowala moze szampon z serii Naturals - odświezający jaśmin i trawa cytrynowa. Dobry jest, bo nie mogę recenzji znależć w KWC [nie ma jej po prostu]???
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam kiedyś ten szampon - świetny dla włosów przetłuszczających się, dla normalnych niezły, dla suchych - koszmarny. ja mam mieszane, więc bez odżywki nie dawało rady, obawiam się z resztą że bez odżywki nawet włosy przetłuszczające się będzie trochę ciężko rozczesać. ale ogólnie fajny szampon za małe pieniądze ![]() czytam to, co produkujecie już od ładnych kilku miesięcy, czas chyba na aktywne uczestniczenie w wątku ![]() witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Raczkowanie
|
Witam. Czy któras z Was mi może podać link do k3?
A jak tam wsze zamówienia z k2. Moje dziś zostało pobrane do realizacji i nie dostane kremu do rą z netto i z katalogu balsamu na cellulitis - klientka się wścieknie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 |
BAN stały
|
silesianna, dziekuję za odpowiedź.
Hmmm...włosy mam raczej suche, ale odżywkę też kupiłam do kompletu. Spodziewany zapach mnie zaintrygował, mam ochotę na coś świeżego. Pachnie przyjemnie, mam nadzieję? |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
BAN stały
|
lemoorka, dzięki
![]() Widać na wzrok mi padło. |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
proszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.