Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-30, 20:01   #2311
zielona1911
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
nie wiem czy za tego hamburgera zasłużyłaś ...
poszło
oj tam,oj tam
dzieki

Kolejna osoba wywrozyla mi dziewczynke,prawie wszyscy mowia ze dziewczynka bo zbrzydlam i tak cos czuja
A wam ludzie wrozyli plec? i sprawdzilo sie?
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:07   #2312
aga_ton
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Poradzi któraś z tą gondolą??
monarika, chętnie bym coś doradziła ale się na tym nie znam... sama mam mętlik w głowie jeśli chodzi o wózki zakupię go na samym końcu, gdy skompletuję resztę wyprawki.

dziewczyny polecały wózek taco captiva właśnie ze względu na dużą gondolę, odpowiednią na zimę. porównaj sobie wymiary i może coś Ci się rozjaśni
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:12   #2313
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Kasiam niestety wyprowadzka nie jest taka prosta. Po pierwsze teraz nie mamy gdzie, bo dziadki żyją i babka jest również strasznie wścibska i generalnie też nie za fajnie by było, a wynająć/kupić mieszkanie nie mamy za co, bo tylko TŻ pracuje, teraz dziecko będzie, więc kasy pójdzie.... Próbuję mu przetłumaczyć, ale on wie swoje, że tutaj jest dobrze, bo się dołożą jak trzeba i w ogóle... Ale on nie potrafi tego zrozumieć, bo 10godzin dziennie go nie ma, wieczorem też zazwyczaj gdzieś łazi, więc dla niego jest ok, a ja całymi dniami siedzę w domu. Z resztą jeżeli TŻtowi coś nie pasuje, to powie coś i na tym koniec, a ja co? Jak się odezwę, to się obrażą, bo mi nie pasuje, bo bądź co bądź jestem obca.... Tłukłam mu do głowy, żebyśmy się wyprowadzili później, troszkę by się dom odremontowało, bo wiadomo, że starzy ludzie żyją po staremu, ale to by można stopniowo już tam mieszkając, w końcu się zgodził, ale wydaje mi się że powiedział tak tylko dlatego, żebym mu przestała dziurę w brzuchu wiercić. Bo tutaj gdzie mieszkamy nikt by nie został i teściowa mówiła, że gdybyśmy się mieli zamiar wyprowadzić, to żebyśmy powiedzieli, bo chcą ładować teraz kasę w dom, a jeśli nikt nie zostanie to nie ma sensu. Ale TŻ nie chce powiedzieć, że się mamy wyprowadzić, bo dziadki żyją, więc na razie nie ma co kombinować, dopiero później.... Ja już nie wiem....
W Zakopcu było super, bo byliśmy tylko we dwoje, robiłam TŻtowi śniadanko, potem czas spędzony razem na przytulaniach, nikt nam na głowie nie siedział....

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Kaczuszka świetne malowidło
nie rozumiem takiego podejścia, wręcz wyczekiwania na śmierć dziadków, żeby było gdzie sie przeprowadzić i zamieszkać osobno może źle Cię rozumiem...
jak dla mnie to nie do pojęcia po prostu.
o swoje życie trzeba się zatroszczyć samemu i samemu do czegoś dojść wszelkimi siłami a nie tylko liczyć na to, że coś się od kogoś dostanie za free...
Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
a jestem rasowym barankiem, ale o ile mi wiadomo, to ten sam żywioł ognia

wózio fajny my już zdecydowaliśmy i bierzemy Baby Merca Q8, na allegro 1150zł plus przesyłka, a w mieście identyczny z identycznym wyposażeniem widzieliśmy za 770zł
Też słyszałam bardzo negatywne opinie o baby mercu i bym się bała kupować...
Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
UWAGA dzielę się szczęściem!!!!!!!!!!!!!!
Jutro składam wniosek o kredyt. Dogadaliśmy się z właścicielami. Zjadą z ceny do 174 000 Zostawiają część mebli. W przyszłym tygodniu podpisujemy umowę
Tamlin gratuluję!
takie mieszkanie za taką cenę! super!
my za nasze 48m2 płaciliśmy dużo więcej wiążąc się kredytem na 30 lat (jeszcze nam 28 zostało)
Angel, zdrówka!mówiłam, żeby od razu do lekarza maszerować. Całe szczęście, że nie jest za późno. #mam kciuki, żeby antybiotyk szybciutko pomógł

a mnie dziś siostrzyczka wyciągnęła na najlepsze na świecie gofry z bitą śmietaną i truskawkami!

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:15   #2314
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
oj tam,oj tam
dzieki

Kolejna osoba wywrozyla mi dziewczynke,prawie wszyscy mowia ze dziewczynka bo zbrzydlam i tak cos czuja
miał być Filip ....
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:16   #2315
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Poradzi któraś z tą gondolą??
Wydaje się spora. Tak jak przejrzałam to wszyscy chwalą Roan Marite, Kortinę, Jedo Fyn.
Stary 2012-05-30, 20:18   #2316
Konczita
Zakorzenienie

uciekam w poduchy .. może jutro będzie lepszy dzień ...
dobranoc
Stary 2012-05-30, 20:18   #2317
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
oj tam,oj tam
dzieki

mi próbowali ale się nie dałam tzn. na pytanie czy wolę słodkie czy słodkie odpowiadałam i to i to, po równo

nie wiem czemu ale strasznie irytują mnie takie wróżby

za to każdy mi mówi, że ciąża mi służy, bo bardzo dobrze wyglądam... a to by raczej wskazywało na chłopca...
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 20:24   #2318
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
mi próbowali ale się nie dałam tzn. na pytanie czy wolę słodkie czy słodkie odpowiadałam i to i to, po równo

nie wiem czemu ale strasznie irytują mnie takie wróżby

za to każdy mi mówi, że ciąża mi służy, bo bardzo dobrze wyglądam... a to by raczej wskazywało na chłopca...
kiedys nie bylo usg i ludzie radzili sobie jak mogą przy oskarze wrozyli mi chlopca akurat Ja to traktuje troche z przymrozeniem oka oczywiscie
takie glupotki jak smaki czy wrozenia z brzucha troszke sa dziwne,ale mi chodzi generalnie o to,ze ludzie niektorzy to jakos czuja tzn.moja przyjaciolka stwierdzila,ze od poczatku wiedziala ze jestem w ciazy bo czula jakis taki zapach inny ode mnie,tak jak kiedys gdy nosilam pod sercem Oskara Pamietam jak dzis jak testy mi wychodzily negatywnie a ona mowila,ze napewno jestem w ciazy bo czuje ten zapach powiało zgrozą
Stary 2012-05-30, 20:24   #2319
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
To jest z programu "Rodzina na swoim" i chyba pod hipotekę. Wiesz że niewiem A co, ten mój jakoś na hipotekę Ci nie pasuje????
Bo ja źle zrozumiałam:P - zamiast o 5 lat krócej to ja zrozumiałam, że na 5 lat. To na pewno hipoteczny

Super, że wszystko się udało.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:25   #2320
zielona1911
Zakorzenienie

Zaraz porodówa na TLC
Stary 2012-05-30, 20:26   #2321
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
zielona, jesteś z nami od dawna więc uważam, że powinnaś mieć dostęp do naszego maila oczywiście jeśli chcesz

kto jest ZA łapka w górę
Stary 2012-05-30, 20:31   #2322
zielona1911
Zakorzenienie

obejrzalam wasze domki i sie uspokoilam ze tez macie malutkie apartamenciki bo mi wlasnie mowia wszyscy ze mam maly brzuch,zreszta sama mysle ze mialam duzo wiekszy przy Oskarze.
Stary 2012-05-30, 20:34   #2323
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
my za nasze 48m2 płaciliśmy dużo więcej wiążąc się kredytem na 30 lat (jeszcze nam 28 zostało)
To razem będziemy za 28 lat świętowac spłatę kredytu (bo nam też tyle zostało):P. Ja zamierzam całą kwotę, która poszłaby na spłatę (czyli wysokość raty) zaraz po spłacie przepić. Jeżeli jasno się wyraziłam, bo sama nie wiem:P Chyba z miesiąc chodziłabym pijana:P.
Stary 2012-05-30, 20:38   #2324
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
lidka, a co Ty tak ostatnio się często "szkolisz"?
szkolę się teraz, bo później będzie mi dużo trudniej, jak dzidzia się urodzi a że firma ruszyła z nowymi programami szkoleniowymi, to korzystam w pierwszych terminach, żeby jak najwięcej zaliczyć przed porodem
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:39   #2325
Almariel
Zakorzenienie

Tamlin no właśnie nie wiem, czy nie za mała.... Na głowę dostanę z tymi wózkami. Ten, co colds wkleiła też mi się podoba, ale widzę, że wymiary porównywalne.

Cytat:
oj tam,oj tam
dzieki

Mi wszyscy wróżyli chłopczyka i się sprawdziło.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:43   #2326
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Tamlin no właśnie nie wiem, czy nie za mała.... Na głowę dostanę z tymi wózkami. Ten, co colds wkleiła też mi się podoba, ale widzę, że wymiary porównywalne.

Mi wszyscy wróżyli chłopczyka i się sprawdziło.
o
Stary 2012-05-30, 20:47   #2327
lidka0308
Zadomowienie

Mi wróżyli chłopca, bo podobno pięknieję w ciąży a tu "cipka" na 100%
więc te zabobony to tylko takie gdybanie

A jedną z niewielu osób, która zgadła, że dziewczynka będzie była bratanica mojego męża - 2,5 letnia, która na pytanie co ciocia Lidzia urodzi najpierw się zadumała na chwilkę, położyła rączkę na brzuszku i orzekła " cinkę" mówię wam jak to komicznie wyglądało prorok mały normalnie

Ja na dzisiaj dobranockam!

Słodkich snów kochane!
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:48   #2328
kaczuszka69
potworkowa

nie wiem, podoba mi się ten Baby Merc i wyglądał solidnie poza tym ma 2 lata gwarancji, więc myślę że nie będzie tak źle

mi od początku wróżyli dziewuszkę i sama tak czułam i póki co jest Oliwka chyba że na kolejnej wizycie się okaże, że coś między nóżkami urosło

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 21:20   #2329
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ja wciągam porodowke na tlc,a malz na kolacje zaserwowal frytki.

Tamlin gratuluje postępow w kredycie i trzymam kciuki za pozytywne zakonczenie sprawy. A jesli moge wiedziec to ile rata takiego kredytu? Tez bysmy woleli splacac kredyt niz pakowac to samo wynajem,ale moj maz ma zla historie kredytową i mimo zarobkow nikt mu kredytu dac nie chce. Wiec raczej dlugo jeszcze sie nie bedziemy cieszyc swoim...

Kaczuszka malunek piękny i talent też.

co do wozkow to nie doradze bo ja nie szukam jeszczezostawilam to sobie na koniec.
Ale dzisiaj na portalu ogloszeniowym babka chciala sprzedac wozek x lander za paczke pamperswo,taki czerwono czarnyna zdj ladny.

Ciesze sie,że wiyty takie udane byly dzisiaj i,że tyle dziewczynek.
mnie moj maly kopie intensywnie wlasnie,a wczesniiej taak sie wiiercil,że tylko brzuch sie ruszal,ale jak chcialam mezowi pokazac to przestal od razu.

zmykam naa dzisiaj kochane

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Przylozylam reke do brzucha i dostalam mega kopniakaszkoda,że męża nie ma,moze jutro maly go kopnie.
kopie kolo pepka

jak ogladam te powiklania po porodaach to masakra:-(jak sobie pomysle jaki to strach o dziecko.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 22:28   #2330
colds
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA dzielę się szczęściem!!!!!!!!!!!!!!
Jutro składam wniosek o kredyt. Dogadaliśmy się z właścicielami. Zjadą z ceny do 174 000 Zostawiają część mebli. W przyszłym tygodniu podpisujemy umowę

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Szukam jakiś fajnych sukienek na lato, najlepiej do 40zł z przesyłką. Macie coś takiego? Ja znalazłam takie, ale nie wiem czy będą wygodne na brzuszek?
http://allegro.pl/980-swietna-luzna-...383140070.html
http://allegro.pl/998-wdzieczna-tuni...354451286.html
http://allegro.pl/981-oryginalna-suk...370993539.html
http://allegro.pl/1011-sukienka-kope...381577052.html
Ta ostatnia jedynie mi się podoba .
Ja sobie poszłam do lumpa i kupiłam kiece, z H&M mama, za niecałe 12złociszy

Cytat:
colds fajnusi wózio
Szukałam opinii o nim, ale nie ma za dużo, bo to z 2012 model chyba. A jak są to takie jakieś niepochlebne..

Cytat:
Kumpel mi przyniosl mego duzego burgera duzy jak moja glowa i zjadlam z synkiem mam jedna wybrana budke,gdzie mam juz znizki tam sa bardzo dobre hamburgery jakosciowo,wiec czasem wcinam
Kocham hamburgery . Zawsze miałam taką miejscówkę, w mojej rodzinnej miejscowości, bo w Poznaniu nie mogłam znaleźć idealnej, i tam serwowali najlepsze hambacze pod słońcem. Niestety, od niedawna zamknięta.. , mimo utargu. Szefowa po prostu ma wiele innych lokali, a że ten nie przynosił aż tyle zysku, co inne, to zamknęła
No, ale w ciąży jednak nie jadam zbytnio, bo nieważne gdzie zjem, to później całą noc mi po żołądku latają
Najlepiej to jak sobie domowego zrobię . Buła, suróweczka, schaboszczak od obiadu, pomidorek, ogóreczek, majonezik, ketchup i nic mi nie jest

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
A jedną z niewielu osób, która zgadła, że dziewczynka będzie była bratanica mojego męża - 2,5 letnia, która na pytanie co ciocia Lidzia urodzi najpierw się zadumała na chwilkę, położyła rączkę na brzuszku i orzekła " cinkę" mówię wam jak to komicznie wyglądało prorok mały normalnie
Mnie sama 'cinka' rozłożyła na łopatki

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja się wzoruje na gondolach Mutsy, bo z tego, co się orientuje to są spore. Więc może tak zobacz?
I szczerze, nawet nie zwróciłam uwagi przy tym wózku jakie są wymiary. Bardzo wizualnie mi się spodobał

Jeszcze co do tematu wózka to wychodzę też z założenia, że chcę kupić coś co nie tylko będzie dobre, ale również wizualnie mi się będzie bardzo podobać. Jednak jeżeli nic takiego nie trafię to mówi się trudno..

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Przez Wasze pisanie o frytkach, gofrach, hamburgerach, truskawkach, czereśniach i innych takich.. zachciało mi się jajecznicy
Stary 2012-05-31, 05:00   #2331
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry
męża do pracy wyprawiłam, śniadanko sobie zrobiłam - dzisiaj kanapeczki razowca z topionym serkiem szczypiorkowym, szyneczką drobiową sałatą i pomidorem - zjadliwe a do tego zbożowa kawa z mleczkiem właśnie konsumuje i Was nadrabiam ...
noc dość spokojna, niunia dała mi pospać i grzeczna była z rana nie dała się poczuć tatusiowi i dobrze miałby za dobrze nie?
dzisiaj ciąg dalszy nauki ... jak ja bym już chciała być po egzaminach i po obronie

Cytat:
kiedys nie bylo usg i ludzie radzili sobie jak mogą przy oskarze wrozyli mi chlopca akurat Ja to traktuje troche z przymrozeniem oka oczywiscie
takie glupotki jak smaki czy wrozenia z brzucha troszke sa dziwne,ale mi chodzi generalnie o to,ze ludzie niektorzy to jakos czuja tzn.moja przyjaciolka stwierdzila,ze od poczatku wiedziala ze jestem w ciazy bo czula jakis taki zapach inny ode mnie,tak jak kiedys gdy nosilam pod sercem Oskara Pamietam jak dzis jak testy mi wychodzily negatywnie a ona mowila,ze napewno jestem w ciazy bo czuje ten zapach powiało zgrozą
oj zielona ale strasznie chcesz mieć córcię, nie? Myślę że będzie dziewczynka a jeżeli nie to nie ma co do trzech razy sztuka

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
To razem będziemy za 28 lat świętowac spłatę kredytu (bo nam też tyle zostało):P. Ja zamierzam całą kwotę, która poszłaby na spłatę (czyli wysokość raty) zaraz po spłacie przepić. Jeżeli jasno się wyraziłam, bo sama nie wiem:P Chyba z miesiąc chodziłabym pijana:P.

Powiem Wam, że jak czytam o tych kredytach po 30 lat to włos się jeży ... perspektywa spłaty przez całe małżeństwo to masakra ... wiem, że najczęściej to jedyna możliwość do własnego M ale nie potrafię pojąć tej polityki która nastała nasz kraj ... mieszkanie podstawowe dobro społeczeństwa a trzeba o nie całym życiowym dorobkiem walczyć - to chyba tylko w polsce jest i jeszcze ostatnie dzwonki na preferencyjne kredyty .. no szok

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Kocham hamburgery . Zawsze miałam taką miejscówkę, w mojej rodzinnej miejscowości, bo w Poznaniu nie mogłam znaleźć idealnej, i tam serwowali najlepsze hambacze pod słońcem. Niestety, od niedawna zamknięta.. , mimo utargu. Szefowa po prostu ma wiele innych lokali, a że ten nie przynosił aż tyle zysku, co inne, to zamknęła
No, ale w ciąży jednak nie jadam zbytnio, bo nieważne gdzie zjem, to później całą noc mi po żołądku latają
Najlepiej to jak sobie domowego zrobię . Buła, suróweczka, schaboszczak od obiadu, pomidorek, ogóreczek, majonezik, ketchup i nic mi nie jest

Przez Wasze pisanie o frytkach, gofrach, hamburgerach, truskawkach, czereśniach i innych takich.. zachciało mi się jajecznicy

ehh ja tak mam z kebabami w cieście .. no tylko u turka uwielbiam .. i ten placek kukurydziany który tylko u nich dostępny - niebo w gębie ... odkąd jestem w ciąży już 3 razy z mężem tam byłam moje zdrowe odżywianie ehhh ale na 30 tydzień sobie taki zapodam a teraz cisza o tcyh zdrowych przekąskach i frytach aneczki
Stary 2012-05-31, 05:51   #2332
kajaja
Zadomowienie

hejka ja od samego rana w.k.u.r.w.i.ona jestem
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 06:10   #2333
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry.
ja wlasnie juz mysle co bym zjadla

Konczi u Nas nie ma zazwyczaj szansy na zakup mieszkania,zostaje albo mieszkanie z rodziną,albo wielgachny kredyt albo wynaajem.
i nikt mi nie powie,że to kraj prorodzinny
Jak to mowia,że rodzina to 2+2,a malo kogo stac teraz na jedno dziecko. Ale u Nas sie juz nic nie zmieni.
i
a jakie Ty zdrowe sniadanka jadasz.

Kajaja a co sie stalo??

Gracjanek

Fabianek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 06:12   #2334
angel166
Zakorzenienie

Witam mamuśki
colds, kalpana, kasiam, hatti, anesh, aga_ton, iwoncia, lidka, mala_mysz, almariel, tamlin, laurose, kate27, monarika, konczita, maggie

dziękuję kochaniutkie

zielona mi wróżyli, że ślicznie wyglądam i pewnie na chłopca, chociaż moja mama i chrzestna męża wróżyli, że to na dziewczynkę, bo same wyglądały bardzo ładnie z dziewczynką w ciąży

http://allegro.pl/1011-sukienka-kope...381577052.html ja mam podobną do tej tylko, że z rękawkiem i sprawia się bardzo dobrze do końca 5 miesiąca, bo teraz w bioderkach ciut ciasnawa nic dziwnego, skoro kupowałam ją jak jeszcze lżejsza byłam

my dzisiaj smutne jesteśmy w sumie od wczoraj wieczora już nawet mi się nie chce pisac, ale mąż mój zachował się jak dziecko dzwonił z pracy od razu z pytaniem i jak tam pokazał siusiaka? to ja mu mówie, że będzie dziewczynka, on czy na pewno wrócił do domu jak obrażony pokazałam mu foto niuni buzi, a on, że co to za zdjęcie, czemu nie płci, on tu nic nie widzi tak mi się przykro zrobiło, że masakra nie chciał rozmawiac o imieniu dla niej, ani nie zadzwonił do swoich rodziców ;( przed snem się go pytam, bo już mnie szlak trafiał, czemu się tak zachowuje, a on, że miał nadzieję, że będzie chłopak ale najważniejsze, że zdrowe. Na ostatniej wizycie lekarz wstepnie powiedział, że będzie dziewczynka, więc miał prawie miesiąc, żeby przestac się łudzic, a tu takie gówniarskie zachowanie Ciekawe jak się dzisiaj zachowa po powrocie z pracy
powinnam zadzwonic do jego rodziców i powiedziec im o płci? co sądzicie?

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 06:39   #2335
angel166
Zakorzenienie

a to buźka mojej niuni z profilu całej nie chciała pokazac, bo wstydliwa dziewczynka troche słaba jakośc, bo musiałam zrobic zdjęcie zdjęcia z usg, bo nie mam skanera
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg niunia.jpg (62,0 KB, 37 załadowań)

Jagódka
Stary 2012-05-31, 06:46   #2336
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

No jakbym wzięla tego Twojego męża to bym mu nogi z tyłka wyrwala.przecieź to nie koncert życzeń. Zamiast sie cieszyc,że dzidzia zdrowa to on jaakies obrazy. Nie wiem co Ci doradzić. Daj mu troche czasu niech sie oswoi chociaź ja to bym mu leb urwala od razu i nie mial by czasu juz na nic.

mój mąż chciał córke,ale będzie chlopczyki nie zachowywal sie tak. Powiedzial,że liczyl na corke,ale wazne,że maly jest zdrowy i będzie mial dwoch synkow na ryby i,żeby w pilke graća może kiedys trzecia będzie córcia. Bez jakis fochow czy obrazy.
nie smutaj sie

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-05-31, 06:52   #2337
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
No jakbym wzięla tego Twojego męża to bym mu nogi z tyłka wyrwala.przecieź to nie koncert życzeń. Zamiast sie cieszyc,że dzidzia zdrowa to on jaakies obrazy. Nie wiem co Ci doradzić. Daj mu troche czasu niech sie oswoi chociaź ja to bym mu leb urwala od razu i nie mial by czasu juz na nic.

mój mąż chciał córke,ale będzie chlopczyki nie zachowywal sie tak. Powiedzial,że liczyl na corke,ale wazne,że maly jest zdrowy i będzie mial dwoch synkow na ryby i,żeby w pilke graća może kiedys trzecia będzie córcia. Bez jakis fochow czy obrazy.
nie smutaj sie
mój jest fanem motoryzacji, jeździ na rajdach, kocha boks. Jak rozmawialiśmy wcześniej to przeżywał, że co on będzie z córką robił, że ja będę z nią po sklepach chodziła itp. a z nim przecież przy aucie nie będzie robiła i na rajdy jeździła. Grrrr, a czemu nie
mam nadzieje, że mu przejdą te humory, bo inaczej mu zrobię krzywdę

Jagódka
Stary 2012-05-31, 07:03   #2338
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ale problem
Z córką też może przy samochodach grzebać i jeździć
jak sie urodzi to i tak pewnie będzie córeczka Tatusia.
a Ty sie nie przejmuj

Wkleiłam zdj synka mojego po wczorajszej kąpielina meil

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

A tak w ogóle to Ci ludzi to są jacyś dziwni
Bo wyobraźcie sobie,że gdzie bym z synkiem nie poszła to wszyscy mówią,że piękną mam córke
Jeszcze nikt nigdy nie powiedzial,że to chłopiec
Bo jak twierdzą,jest taki ładny jak dziewczynka,jaakby chlopcy byc ladni nie mogli

Gracjanek

Fabianek
Stary 2012-05-31, 07:08   #2339
Iwoncia81
Zakorzenienie

Hejka
Ale dzisiaj dobrze spałam tylko mało bo zaś mój chopek wczesnie wstawał. Chyba już nigdy nie pośpie do 10

Cytat:

Powiem Wam, że jak czytam o tych kredytach po 30 lat to włos się jeży ... perspektywa spłaty przez całe małżeństwo to masakra ... wiem, że najczęściej to jedyna możliwość do własnego M ale nie potrafię pojąć tej polityki która nastała nasz kraj ... mieszkanie podstawowe dobro społeczeństwa a trzeba o nie całym życiowym dorobkiem walczyć - to chyba tylko w polsce jest i jeszcze ostatnie dzwonki na preferencyjne kredyty .. no szok

ja już 4 lata spłacam kredyt preferencyjny i zostało mi 26
Przyzwyczaiłam sie do tego kredytu i nie zwracam uwagi już bo mam radoche że mam swój kąt i nikt z rodziny mi sie nie wpiernicza do życia a co najważniejsze że mam blisko rodziców bo tylko 10 minut drogi piechotką
No mi to zajmuje już 20 minut w upał

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki
colds, kalpana, kasiam, hatti, anesh, aga_ton, iwoncia, lidka, mala_mysz, almariel, tamlin, laurose, kate27, monarika, konczita, maggie

dziękuję.

my dzisiaj smutne jesteśmy w sumie od wczoraj wieczora już nawet mi się nie chce pisac, ale mąż mój zachował się jak dziecko dzwonił z pracy od razu z pytaniem i jak tam pokazał siusiaka? to ja mu mówie, że będzie dziewczynka, on czy na pewno wrócił do domu jak obrażony pokazałam mu foto niuni buzi, a on, że co to za zdjęcie, czemu nie płci, on tu nic nie widzi tak mi się przykro zrobiło, że masakra nie chciał rozmawiac o imieniu dla niej, ani nie zadzwonił do swoich rodziców ;( przed snem się go pytam, bo już mnie szlak trafiał, czemu się tak zachowuje, a on, że miał nadzieję, że będzie chłopak ale najważniejsze, że zdrowe. Na ostatniej wizycie lekarz wstepnie powiedział, że będzie dziewczynka, więc miał prawie miesiąc, żeby przestac się łudzic, a tu takie gówniarskie zachowanie Ciekawe jak się dzisiaj zachowa po powrocie z pracy
powinnam zadzwonic do jego rodziców i powiedziec im o płci? co sądzicie?

nie no to już przegięcie jest!!!!
Jak można zachowywać sie w taki sposób, przecież do jasnej ciasnej to jego dzidzia jest i co najważniejsze że zdrowa, a on tu marudzi że nie chłopiec??????
Wziełabym patelnie i trzepła w ten jego bunkier bo nie mam sił do takich ludzi.
Jestem pewna że mu sie odmieni, ale kłótnia byłaby na pewno z tego powodu

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
a to buźka mojej niuni z profilu całej nie chciała pokazac, bo wstydliwa dziewczynka troche słaba jakośc, bo musiałam zrobic zdjęcie zdjęcia z usg, bo nie mam skanera
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 07:10   #2340
kaczuszka69
potworkowa

angel166 Twój mąż jest chyba jakiś niepoważny. ja ze swoją złośliwością i tendencją do pyskowania to bym mu powiedziała, że to on jest d.upa, jak trafić sobie nie potrafi tak jak chce przejdzie mu, zobaczysz zakocha się w niuni od pierwszego wejrzenia

Anusia u mojej siostry było podobnie, tyle że ona ma córeczkę, a wszyscy że to chłopak bo od samego początku kopią tatusia była

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości