|
|
#811 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Dziękuję Kochane za kciuki.... Trzymajcie dalej i nie puszczajcie: jutro powinno być wiadomo i oby zdarzył się cud... Dziękuję i cieszę się, że mam w Was tak wielkie wsparcie!
Zielone: Cytat:
![]() Tak, ta sukienka jest z Figl i czytałam do południa opinie o nich i zdania są podzielone, bo są osoby mające te same sukienki/marynarki i jedne mówią, że jakość świetna a inne, że porażka - i bądź tu mądrą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kicia - oby się udało jakoś zorganizować panieński MiciaKicia: jak tam bejbik?? ![]() Dziś rozmawiałam z rodzicami i mówili, że moja kumpela (ta od najlepszej wymówki) ściemnia, bo o weselu wie od 2 lat i że to głupi pretekst... Cóż, mają chyba racje - pierwszy raz mi się przykro zrobiło jak to do mnie dotarło ![]() I mam chyba huśtawkę emocjonalną - to nie miejsce, aby tutaj o tym pisać, ale pomaganie zwierzętom wykańcza mnie psychicznie i tak niesamowicie dołuje... Czasem są lepsze dni, ale dzisiejszy to tragedia
|
|||
|
|
|
#812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i oczywiście trzymam
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
|
#814 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Duszyczko, ja tak trochu jestem (robię coś innego, ale czasem odświeżam), co tam u Ciebie?
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już mam czas to właśnie nocami i póki nie zasnę to nadrabiam Niech się ta sesja już skończy ( z pozytywnymi ocenami), bo chcę być z Wami już na bieżąco ![]()
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam, do Naszego 1.09 jest jeszcze troche czasu wiec po sesji bedziesz na bieżąco
|
|
#817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby przeszła bezproblemowo i szybko.Ja też już tylko do wakacji czekam, to będą moje I nauczycielskie wakacje (2miechy na bezrobociu, bo jestem na zastępstwie:/) i nie mogę się doczekać ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Mam dość sprawdzania na dziś, idę spać. Słodkich snów!
|
|
|
#818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Duszo- ja jestem O i Cierpliwość też
|
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak baj de łej to Ty też odczuwasz, że czas zapindala jak szalony?
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to jest jeszcze tak nierealne ze za 3 miesiace bede zona ze wogole, trudno to opisac ![]() Tym bardziej ze z przygotowaniami mam taki zastoj ze boje sie ze niestety nie wyrobimy Czas leci jak szalony...
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrobić się na pewno wyrobicie Tak jak piszesz, jeszcze aż 3 miesiące przecież ![]()
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak jedno juz daliscie to teraz juz z gorki pojdzie
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale przynajmniej wiem ilu sku^&%^&synów po świecie chodzi i co człowiek jest w stanie zrobić drugiemu człowiekowi, a konkretniej dziecku. Takie doświadczenia sprawiają, że człowiek uodparnia się na pewne zdarzenia, czasem się boje że i mnie dopadnie znieczulica... Oby tak nie było. Widzę po moich wykładowcach że oni wciąż przeżywają, więc może i mnie dane będzie odczuwać pewne rzeczy w sposób ludzki a nie mechaniczny. Dooglądam sobie "Skazani na Shawshank" i idę w kimono. Dobrej nocy
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
ok ja tez uciekam spac..
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocy
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć lasencje
![]() ![]() Przepraszam, że dopiero dziś a widziałam, że dopytujecie. Wczoraj byłam u TŻ jak codzień ![]() Wizyta była cudowna!!!!!! to tak: wg OM dziś jestem w 11w6d, wg USG już 12 tydzień 1 dzień różnicy... No to w takim razie JUTRO ZACZYNAM 12 TYDZIEŃ ![]() ![]() ![]() ![]() Dzidzi ma już 5cm!!TŻ ze mną nie był bo mówił, że wejdzie jak już nie bede mieć dowcipnego usg ;P chyba go to krępuje Weszłam do gabinetu, pierwsze badanie na fotelu.. Ponoć ładnie, pięknie Z cytologii wyszedł jakiś niewielki stan zapalny i dała mi Gynalgin.Mocz niestety się pogorszył od ostatniego razu i dostałam antybiotyk Augmentin czy jakoś takoś. Kwas foliowy mogę odstawić, Duphaston mogę odstawić ![]() Potem było USG ![]() ![]() Nie zmierzyła przepływu bo dzidzi tak fikało, że nie dało się zmierzyć No płakałam jak widziałam jak sie dzidzi kręci, fika... pierwszy raz widziałam,..... to nie do opisania ![]() ![]() ![]() Miałam usg i takie i takie. Przez brzuch to Wam dołączam zdjęcie bo wtedy w końcu ułożyło się tak jak ma się ułożyc Widziałam rączki, nóżki, pępowinę nawet jejku.... no spać nie mogłam cały czas miałam przed oczami jak fika malutki ![]() No i torbiel... niestety dostałam skierowanie do szpitala gdzie mnie wybadają profesorowie i jacyś tam inni doktorowie, powiedzą co i jak a ja mam zdecydować czy operacja czy zostawić narazie. Mama mi radzi zostawić, wie to od przyjaciółki-położnej. Więc też myślę, żeby narazie zostawić.. Ale do szpitala muszę, bo taki obowiązek miała pani doktor żeby mnie tam skierować. W 15 tygodniu muszą mnie przyjąć ale dziś już pojadę się zapisać bo ponoć z miejscami jest lipa. Jakiś szpital na Borowskiej. Tam też moja doktor pracuje to jak będę miała szczęście dostanę się na jej oddział Kolejna wizyta nie później niż za 4 tygodnie
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pamiętacie mnie jeszcze? Opuściłam prawie cały poprzedni watek, ale teraz już was nie zostawię Ostatni czas był dla mnie bardzo ciężki stąd moja nieobecność. Skręcenie stawu skokowego okazało się poważniejsze niż myślałam. Ból, łzy...Chodziłam do pracy, bo nie mogłam, w naszej sytuacji pozwolić sobie na miesięczne L4. TŻ mnie woził, ale mimo to wracałam do domu z ogromnym bólem. Jedyną rzeczą o jakiej wtedy marzyłam, było położyć się do łóżka i tak właśnie trwałam ostatnie trzy tygodnie. Do tego jeszcze stres, że nie uda mi się zatańczyć nawet pierwszego tańca ( o dalszym tańczeniu już nie wspomnę) na własnym ślubie...Na szczęście już jest dobrze. Wszystko ładnie się leczy. Będę pewnie jeszcze przez dwa tygodnie jeszcze nie do końca sprawna, ale już nie boli. Chodzę, siedzę, nawet próbuję delikatnie tańczyć i na pewno zatańczę na swoim ślubie Przez nogę miałam zastój w kwestii ślubu, ale dziś zaczynam działać znowu, tylko muszę stworzyć sobie dobry plan działania ![]() Miłego dnia Pięknie. Goszu, Jamee streścicie mi leciutko ostatni wątek i początek tego? Tylko najważniejsze sprawy
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspaniale że wszystko przebiega zgodnie z oczekiwaniami Ja wstałam wcześniej i zmykam na badania krwi i moczu, muszę zrobić wreszcie kontrolne..
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziewczyny ja mam pytanie odnosnie opcji specyjalnej na weselu,co macie?Mi brakuje pomysłów....myslałam o pieczonym prosiaku po północy ale moze macie lepsze propozycje ??? Co jest u Was??
|
#833 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34407007]
[/QUOTE]Dziekuje za wszystkie kciukasy i ja 1 raz o nie poprosilam (chyba) i zadzialaly Mam suknie w domu Dzis moze uda mi sie ja w domu jeszcze przymierzyc, bo musze dopasowac dlugosc lancuszka tzn wybrac odpowiedni Ale mam radoche! Tylko nie wiem co z trenem tzn chce go i mi sie podoba ale te podpiecie juz mniej
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Kochane... a ja mam umowę z pracy (zlecenie) do dziś.... to jak to wygląda potem w szpitalu? bo tak... pisało że przy rejestracji trzeba pokazać, że ma się odprowadzane składki .. czy wystawi mi szef jakiś papierek? Nawet jak z dzisiejszą datą pokażę to chyba nie muszą wiedzieć, że do dziś mam umowę? kurde... bo jak coś to bede musiała słono zapłacić za pobyt? ...
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
dzisiaj obudzilam sie cala spocona i z krzykiem!!! miałam mój pierwszy poważmy koszmar ślubny ![]() śniło mi sie ze za duzo wypilam na swoim weselu, tzw narabalam sie!! nie chcialam tanczyc z nikim, gadalam glupoty i na kamerze wszystko sie nagralo ![]() aaa i zasnelam z glowa w swoim talerzu tz jak powiedzialam to takie oczy zrobił ze hej ![]() ![]()
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-05-31 o 08:47 |
|
|
|
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze tylko 9 dni ![]() W sobote jedziemy juz do Pl, ale sie ciesze ![]() Jeszcze tylko dwa dni do pracki i najdluzszy urop jaki w zyciu mialam! 3 tygodnie!!! Juuuupi! Jeszcze tylko musimy zabookowac nasz honeymoon i za dwa tygodnie bedziemy saczyc rum! Tylko znajac zycie to juz zdazycie zalozyc nowy watek ![]() Nena butki ladne, ale jakos do twojej sukni ich nie widze. Te pudrowe zdecydowanie ladniejsze wg mnie. One ma cwieki na tych paseczkach czy krysztalki? |
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to bede sie bala nawet 1 kielona wypic
|
#839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
modlę się za Was! i za Kocoorkową rodzinkę....sprowadzicie na świat Nowe Życie! to musi się udać!nie dam rady nadrobić i chyba będę musiała się pożegnać z wizażem na jakiś czas, bo sesja, remont i przygotowania pochłaniają mnie teraz całkowicie. Zresztą nie układa mi się z TŻetem i muszę najwięcej energii poświęcić na pielęgnowanie naszej relacji.... Życzę Wam wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!! Trzymam kciuki i myślę ciepło o Waszych sprawach! na pewno będę podglądać wątek, bo trudno się z Wami rozstać.... Kochane czerwcowe PMki 2012, kwiatuszki i cmoki dla Was
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() a ja głupiutka pisałam jeszcze w starym wątku ![]() Kindziu wyglądałaś slicznie Zubi bardzo mi przykro z wieści ślubnych- w sobotę odbieram suknię
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

oczywiście trzymam
1.09.2012
Niech się ta sesja już skończy ( z pozytywnymi ocenami), bo chcę być z Wami już na bieżąco 

O i Cierpliwość też
dla mnie to jest jeszcze tak nierealne ze za 3 miesiace bede zona ze wogole, trudno to opisac 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)