|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
cera mieszana - znalazłam zestaw idealny?
witam
![]() chciałam się z Wami podzielić moim odkryciem ![]() próbowałam różnych toników do twarzy, kremów, maseczek, ale moja cera nigdy nie była w takim stanie jak teraz! stosuję kosmetyki już chyba 1,5 miesiąca i cały czas jestem zachwycona, przez ten czas wyskoczyła mi raptem jedna krostka ![]() ![]() - żel do mycia twarzy Yves Rocher, Pure Calmille (zdecydowanie lepszy niż AA Wrażliwa Natura 20+ Płyn micelarny, po którym miała twarz w tragicznym stanie, same niespodzianki .. NIE POLECAM) - co ważne w końcu czuję, że wieczorem mam prawdziwie czystą cerę - maseczka Bielenda - Ogórek z limonką - bardzo przyjemna maseczka, zwęża pory, czuję się "oczyszczona" - krem Isana Med, krem na dzień z mocznikiem 5% - kosztuje 4,99zł a jest to najlepszy krem jaki dotychczas miałam (nie ma porównanie do Oxedermilu, który kosztuje jakieś 10 razy tyle ![]() ![]() - co kilka dni używam na noc wspomniany Oxedermil lub po prostu Nivea, żeby troszkę bardziej nawilżyć cerę, ale jestem w trakcie szukania czegoś innego, skuszę się chyba na Isana Med na noc za cale 8zł ![]() - peeling miałam Perfecty do cery mieszanej, ale jestem także w trakcie poszukiwań ![]() wydaje mi się, że tutaj dużą rolę gra właśnie żel do mycia twarzy Yves Rocher i stałe nawilżanie twarzy ![]() wiadomo, że każdy ma inną cerę, ale może się okaże, że komuś służy ta sama mieszanka, co mnie ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie Edytowane przez anjya Czas edycji: 2012-05-30 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cera mieszana - znalazłam zestaw idealny?
Też mam mieszaną cerę, ale zakupu kremu z Mocznikiem z Isany nie zaryzykowałabym nigdy, słyszałam za dużo negatywnych opinii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja nigdy nie kupuję produkty bazując na czyiś opiniach, Każdy ma inną skórę i to co jedną może zapychać, dla drugiej będzie super. No, chyba że jakiś kosmetyk ma np 80% negatywnych opinii. Zawsze wolę sprawdzić na sobie niż mówić, "nie użyję tego bo ludzie mówią, że niedobre".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Rozeznanie
|
o to mnie wcale nie zapycha, używam jak napisałam dłuższy czas i jest bajecznie. cera też wcale mi się nie świeci, jest taka powiedzmy rozświetlona
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja krem Isana Med bardzo polecam ![]() ![]() ![]() a dzisiaj dokupiłam delikatny peeling Yves Rocher też z serii Pure Calmille - zobaczymy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.