|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
dziękuję
![]() Cytat:
kupiłaś ten różowy dres?
|
|
|
#3542 |
|
zawsze mam racje
|
parole: za bardzo mnie ten szampon składowo nie przekonuje, ale osobiście nie testowałam.
marzeniatko: słyszałam o tych siniakach, ale w sumie to wydawało mi się i tak dużo łagodniejsze od innych, które oglądałam- dostawanie tamtymi wypustkami na pewno byłoby dużo gorsze. loluska: mnie póki co nie boli, ale może moje zapasy zimowe to amortyzują ![]() Jak będzie mi źle wezmę inne najwyżej, chciałam kupić co było bo do końca świata bym nie zaczęła. A liczę, że takie dodatkowe uderzenia pomogą w redukcji. Zobaczymy
|
#3543 | ||
|
Zakorzenienie
|
padam na twarz, czekam az wanna napelni sie woda i bedzie duuuuzo piany
Cytat:
![]() szkoda troche podcinac wlosy bez potrzeby jak sa zdrowe ![]() prosze ![]() tylko moj aparat nie rozroznia koloru kolarowego od czerwonego, wiec zdj sa troche przeklamane. zdecydowanie jest spokojnym kolorem a nie zywym SDC11371.jpg SDC11373.jpg SDC11275.jpg SDC11270.jpg Cytat:
![]() pieeekny kolor
|
|
#3544 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
loluska uwielbiam ten kolor
caate bardzo fajne buty w jakich kolorach jeszcze były dostępne?A ja wzięłam prysznic, nałożyłam mus winogronowy z Garniera i wymoczyłam stópki
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Caate ładne sandałki
Ogólnie ciężko znaleźć jakieś ładne sandałki, bo większość w ogóle tak zabudowane, że sandałek nie przypominają.. :/
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
caate a w jakiej cenie te buciki??
![]() kurde kusi mnie ten połokrąg xD
|
#3548 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak ja kupowalam to byly tylko bezowe, w innym sklepie spotkalam jeszcze czarne ![]() Cytat:
ja wolalam lekko zabudowane, zeby lepiej trzymaly noge, w tych sie zakochalam bo jako jedyne nie skracaja mi nog, a zazwyczaj wszystkie paski sa prowadzone na kostce, tu jest inaczej i wielki plus za to nastepne jakie planuje kupic to cos na koturnie, ale ciezko mi idzie znalezienie jakis ladnych i wygodnych ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
a mnie farbowanie, a cos przesylka nie chce dojsc z londa
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
caate jak na złosc co nie??
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, w moim przypadku sama jestem sobie winna, bo zostawialam to na pozniej, pozniej i jeszcze wzielam paczke ekonomiczna, to sie naczekam troche
![]() a im wiecej slonca, tym bardziej wyczekuje tego listonosza
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
postaram się zrobić zdjęcia
![]() kusi mnie żeby je wyprostować ![]() świetne buty
|
|
|
|
#3553 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Piekne
![]() Wlasnie zauwazylam ze ostatni raz sie logowalam 22 maja ![]() Dzis skonczylam moj prawie ze poltora tygodniowy maraton pracy po 12 godzin dzien w dzien. Jutro i pojutrze wolne popoludnie to pospamuje sobie (bo lecialam na podstawach, nawet nail teka jeszcze nie wyprobowalam) a w sobote caaaaly dzien spedze na wylegiwaniu sie z TZ Aktualnie popijam latte z mojego nowego ekspresu i pisze do Was z nowego laptopa Odwiedzilam ostatnio TBS i kupilam czekoladowy zel pod prysznic i maslo do ciala - fajna promocja byla, w sumie zel wyszedl w cenie masla ![]() W sobote wieczorem po pracy bylam jeszcze pobiegac (musialam sie zresetowac przed dyzurem) i przebiegalam obok mieszkania przyjaciolki - odwiedzilam ja i mnie nakarmila swiezo upieczonymi ciasteczkami i karmelowa slodka latte moje bieganie na marne poszlo Nadrobie pewnie Was na spokojnie jutro albo pojutrze po poludniu, a na razie tyle ile rzucilam okiem: Loluska - ja mam hula z wypustkami i mnie nie boli Siniaczkow mam kilka ale naprawde drobniutkich Ale moze tak jak Kobieta napisala, mam tlusta amortyzacje Asiulka - ja akurat uwazam ze bardzo latwo jest wydac miesiecznie 200 zl na kosmetyki - zwlaszcza ze mam wrazenie ze wszystko jest drozsze niz kiedys ![]() Caate - sliczne sandalki Kusza mnie takie bezowe wlasnie tylko jak dla mnie to wolalabym slupek do codziennego biegania bo na szpilce to sie boje ze noge zlamie ![]() Ja kupilam kilka dni temu sukienke i okulary p/sloneczne ale to tak na szybko doslownie
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2012-05-30 o 21:59 |
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
bylo: - kapiel - peeling ciala, stop - demakijaz - peeling enzymatyczny pharmaceris - maska algowa zurawinowa na twarz i szyje - mycie wlosow szamponem brzozowym - balsam seboradin na 40min - plukanka do wlosow z bialej i zielonej herbaty - serum a+e na konce - stylizator tigi krem do lokow - saponics w skalp - balsamowanie ciala - krem do stop - lbiotica na rzesy - krem pod oczy oeparol - woda termalna - retin a bedzie: krem do rak+olejek rycynowy+masc z wit.a na noc
|
#3555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
tez to mam, szczegolnie swiezo po farbowaniu musze po prostu je wyprostowac, bo wtedy sa najpiekniejsze
![]() po scieciu tez mam pelno wymowek, a to ze rowna dlugosc, to trzeba sie nacieszyc dobrym scieciem oczywiscie z umiarem, zeby na nowo nie popalic koncowek, zazwyczaj je tylko doprostowuje, bo naturalnie pilnuje aby sie nie krecily rozczesujac je co jakis czas palacami oslabiajac w ten sposob skret ![]() to ja czekam na foto ![]() Cytat:
tez mi sie wlasnie marzyl slupek, ale powiem Ci, ze sa szalenie wygodne! oczywiscie biegac w nich nie mozna, ale platforma daje spooore poczucie stabilizacji i mi jeszcze noga sie nie omsknela. nawet samochod spokojnie w nich prowadze, ale zeby nie zedrzec obcasow to woze balerinki w bagazniku ![]() co to za ekspres? ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- dziekuje
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-05-30 o 22:09 |
|
|
|
|
#3557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kminię nad nim dalej |
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny polecicie jakas dobra prostownice?
moja ga.ma ma juz 4lata ponad i czas na nowa ![]() mysle nad tymi dwoma: Prostownica S9500 z powłoką perłową, Remington Wąska prostownica Sleek & Curl S6500, Remington mialyscie do czynienia z ktoras, bylyscie zadowolone? bede wdzieczna za jakakolwiek opinie, sugestie
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Remingtona chyba nie miałam ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
lacrimachristi miałaś rację, film był super
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() moja gama tez mialabyc oh i ah, ale w miedzyczasie wlasnie pare razy prostowalam u kolezanek roznymi remingtonami i kazdy dawal lepszy efekt. dlatego wole chyba wydawac co 2lata 200zl na prostownice, niz tak jak ostatnio ponad 300zl, wiedzac ze nic nie jest wieczne. owszem na poczatku byl zachwyt, ale to wszystko jest porownywalne wlasnie do tych remingtonow, ktore mialam okazje sprawdzic na swoich wlosach ![]() Babyliss nie mialam okazji uzywac, masz cos konkretnego na mysli? dziekuje
|
|
#3562 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Miało być wczoraj wielkie SPA u mnie, a skończyło się na zmyciu lakieru z paznokci, nałożenia bardzo grubej warstwy kremu i skarpetek na stopy, peelingu enzymatycznym na buzię i oleju na włosy. Miała być depilacja, ale w trakcie depilator mi się zepsuł, więc dziś się po rozpieszczam. Zaraz dopiję kawę i idę dokładnie oczyścić włosy (szamponem z sodą), dam kallosa latte jako maskę, w tym czasie wykąpię się, wydepiluję, peeling całego ciała zrobię, pumeks na stopy, spłuczę kallosa, zakwaszę włosy, nabalsamuję się i pomyślę co dalej... Mam dziś trochę czasu, więc mogę zająć się sobą ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wpadam tylko na chwile sie przywitac bo mam sporo do ogarniecia przed sobota
![]() Caate piekne sandalki, co do prostownicy nie pomoge bo mam od 5 lat taka a 30zl i mi wystarcza... mam juz zrobione pazurki zelowe (z brokatem ) henne i regulacje brwi, w pt tylko pomaluje paznokcie na stopach i bedzie pieknie. Mam jeszcze troche drobnych rzecy do zrobienia, za kilka dni bede juz Pania a nie Panna:P hehe dziwnie ale tez fajnie. Wloski bardzo ladnie mi wyszly (dziki kasztan), na twarzy w miare spokojnie nawet poki co takze wszystko idzie w dobrym kierunku.Nasz pokoj dzienny i sypialnia juz w 90%gotowe, brakuje tylko drobnostek jak ozdoby, obrazy itp. I powiem wam ze wyszlo cudownie, wszystko od mebli przez TV po wypoczynek i wykonczenie scian i podlogi jest swietne!
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-05-31 o 11:14 |
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
![]() i chyba też pora na zmianę, bo też już ją mam długo, wiadome, że płytki nie są wieczne, a teraz jak prostuję to używam fryzjerskiej, tytanowej Cutek Titanium ![]() skoro po Remingtonach masz taki fajny efekt to kup taką, ja też się nad jakąś będę zastanawiać
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() idę za 20 minut na autobus i jadę na uczelnie dopełnić już chyba przedostatnie zaliczenie. Trochę się stresuję, także trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
ghana no widzisz
postac Iron Mana była mega![]() caate ja nie pomogę bo nie prostuje włosów
|
#3567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wlasnie przegladam tondeo i cutek... jaka roznica cen ![]() chyba jednak wybiore jakeigos remingtona tylko nie wiem wlasnie ktorego jestem przyzwyczajona do jonizacji, a tutaj nic z tych rzeczy nie jest napisane..Cytat:
jestem ciekawa efektu pokoju ![]() no i trzymam kciuki za ten wielki dzien uciekam do pracy, milego dnia
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam zamiar zrobić pełne SPA o ile nie wyjdę gdzieś wieczorem
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
Ja już zrobiłam prawie wszystko co na dzisiejszy poranek zaplanowałam:
-ogarnięcie i nakremowanie stóp (dam paznokciom u stóp od lakieru troszkę odpocząć) -peeling kawowy ciała -depilacja -balsamowanie -mycie włosów -maska -płukanka z sokiem z cytryny -regulacja brwi W planach mam jeszcze maseczkę na buzię, ale to później troszkę. Mam pytanie, czy olej taki zwykły do smażenia (słonecznikowy/rzepakowy) można dawać na włosy, czy raczej żadnego efektu nie będzie i szkoda zachodu? |
|
|
|
#3570 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj późno wróciłam od Tż mieliśmy małego grilla Cytat:
Cytat:
zapach obu jest boski ja uwielbiam takie słodki aromatyCytat:
Wiadomo rozjaśnianie szkodzi ale jak się zastosuje odpowiednią pielęgnację i wybierze do dobrego fryzjera to powinno być ok![]() Cytat:
![]() Tak to mój naturalny kolor ale dość mocno zadziałało na nie włoskie słońce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byłam wczoraj z tż w mieście i jak zwykle musiałam coś kupić ![]() - maskę do włosów stapiz z jedwabiem - pomarańczowy neonowy lakier do paznolci Vollare - jantar x2 - maseczki Laura Conti w Textil Markecie są po 1,99zł |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

naprawdę. Włosy mi rosły szybciej, teraz stanęły. Może niedługo znowu będą rosnąć? Tzn hm... jak Seboradin wcierałam, to tak było. Ale chciałam zrobić przerwę, bo cztery miesiące stosowałam... Wrócę do niego za jakieś dwa. Teraz spróbuję to samo uzyskać Jantarem 

uwielbiam takie wysokie buty