ślubujące w 2012:) - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 09:58   #4651
mayeczka87
Rozeznanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Malowała mnie moja fryzjerka w Ropczycach koło Rzeszowa, to było troszkę na szybko... rzęs nie będę zagęszczać tylko bardziej rozczeszę, na końcu mam dodane kilka "kępek". We włoach bdę miała ozdobę i welon przez jakiś czas. Powiem wam że ludzie w sklepach mnie zaczepali i pytali gdzie się malowałam było mi bardzo miło

Tak u mnie jeszcze 2 dni, a ja zero stresu dzisiaj jedziemy do księdza... ale to też mnie nie martwi... a powiedzcie kiedy dać kasiędzu kasę za ślub?
My dajemy w tygodniu przed ślubem - ale niektórzy dają w dniu ślubu / po ślubie - daje świadek czasami

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 09:59   #4652
haczyk7
Raczkowanie

Malgos, ekstra! Mnie się baaaaardzo podoba Makijaż super, fryzura też szczególnie tył, sama bym chciała taki mieć.
Będziesz piękną PMką

A pieniądze dajemy Świadkowi w dniu ślubu, a on księdzu przed mszą.

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-05-31 o 10:03
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:13   #4653
niki19
Zadomowienie

hej kochane

Cytat:
link powinien już działać... ale wklejam raz jeszcze
https://picasaweb.google.com/1098247...eat=directlink
makijaż boski

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Łubudubu łubudubu niech żyje nam prezes naszego klubu
Już Ci wysyłam wiadomość.

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:14   #4654
Malgos_12
Zakorzenienie

To my też tak zrobimy, że dam bratu (świadkowi) i on da kase... fajnie dzięki za pomoc i cieszę się że makijaż się podoba. Dziewczyny moja fryzjerka za fryzurę próbną, pasemka, makijaż próbny, paznokcie i pazurki u stóp, fryzurę ślubną i makijaż, oraz makijaż i fryzurę w dzień ślubu dla mojej mamy, teściowej i szwagierki... i za to wszystko załatwiła mi cenę 455zł nieźle co nie??
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:37   #4655
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
To my też tak zrobimy, że dam bratu (świadkowi) i on da kase... fajnie dzięki za pomoc i cieszę się że makijaż się podoba. Dziewczyny moja fryzjerka za fryzurę próbną, pasemka, makijaż próbny, paznokcie i pazurki u stóp, fryzurę ślubną i makijaż, oraz makijaż i fryzurę w dzień ślubu dla mojej mamy, teściowej i szwagierki... i za to wszystko załatwiła mi cenę 455zł nieźle co nie??
jak ja bym tak chciała
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:45   #4656
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:

Aaaaaaaaaa!!!!!!!! Jaka cena szok.
Fryzura i makijaz bardzo ładny
Stary 2012-05-31, 10:47   #4657
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
jak ja bym tak chciała
Byłam zszokowana... ale pozytywnie. Wiem, że ponieważ mnie lubi to sama zaniżyła cenę, ale mimo wszystko... tym bardziej, że jestem z niej zadowolona, spałam w makijażu i prawie się nie zmył... a nie pryskała żadnym utrwalaczem... Loki jak były pokręcone tak są... ona za ślubny makijaż policzyła sobie tylko 45zł zapraszam na podkarpacie jakby co
Stary 2012-05-31, 10:47   #4658
gawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
z tego co powiedział onkolog to tego w tym wieku się nie rusza i nikt tego nie chce ruszać , że organimz i serce mogły by już nie wytrzymać takiego zabiegu.operacji .ale dziękuję

zakaz padania dobrze by było wypoczynek po ślubie mooooooże będzie chociaż nie , tydzień po mam wesele świadkowej

ja nie widzę fryzurki
Cztery lata temu mojej babci też postawiono taką diagnozę, żeby nie ruszać bo człowiek stary (76l) , Ja się z tym nie pogodziłam, poruszyłam wszelkie kontakty jakie tylko miałam , dostałam się z babcią do najlepsego profesora jaki jest w południowej polsce, przebadaliśmy babcie na wszystkie sposoby, profesor osobiście ją operował. Minęło cztery lata i babcia jest zdrowa, co 3 miesiące ma kontrolę i wszystko jest ok. Nic jej nie dolega.
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 10:53   #4659
mayeczka87
Rozeznanie

Dziewczyny!! Z góry przepraszam, ale Was pomęczę. Muszę kupić welony: długi i krótki. Mam 158 + 6 cm obcas. Jaki długi kupić? 250 czy 300? Niestety, na allegro jest albo 200 albo 300 z tych, które mi się podobają. Poniżej DUŻO linków, jak znacie tych sprzedawców to dajcie znać. Chcę, żeby welon był dość gęsty, ale delikatny

Najpierw 2 w 1

http://allegro.pl/welon-slubny-2-w-1...383072585.html

http://allegro.pl/welon-ciety-podwoj...344436176.html

http://allegro.pl/dlugi-welon-slubny...299884347.html

długie:

http://allegro.pl/welon-ciety-klasyc...367268685.html 200 cm, chyba z krótki??

http://allegro.pl/welon-klasyczny-dl...299884237.html

krótkie:

http://allegro.pl/welon-klasyczny-ci...377748427.html

http://allegro.pl/welon-klasyczny-ci...377748479.html

http://allegro.pl/welon-ciety-50-70-...352314613.html

http://allegro.pl/welon-slubny-ciety...335857499.html

http://allegro.pl/welon-slubny-ciety...345082641.html

http://allegro.pl/welon-slubny-do-su...320388553.html

Jak macie jakieś welony do polecenia to będę wdzięczna!

Ćwiczę!! 1.12.2012

Stary 2012-05-31, 10:57   #4660
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
super tak jak dziewczynki mówią- trochę rzęski zagęścić
Stary 2012-05-31, 10:57   #4661
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
zalaczam jeszcze raz dla tych które sie nie zalapaly
A ja właśnie takie spiralki lubię i okularków bym nie zdejmowała jeśli dobrze się w nich czujesz bo dodają Ci uroku.
Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny musze się pochwlic wczoraj załatwiliśmy protokół przed slubny prawie do końca bo nie udało nam się załatwić zaświadczenia z USC ( kierownik wybył wcześniej ). Nie wiem czy tylko ja czy wy też ale jakoś jak wyszlismy z TZ uznaliśmy za cały ten protokół to dziwna sprawa ;/. Nie obyło sie bez przygód . Mieszkamy razem od roku - nie jest to nasze mieszkanie , nigdy nie bedzie i jest chwilowe, takze nie jesteśmy w nim zameldowani. W protokole na pytanie ks. o ades zamiaszkania oboje bez namysłu podaliśmy taki jaki mamy w dowodach czyli dwa rózne , ale przy wypisywaniu karteczek do spowedzi przynalismy się ze miszkamy razem - ks. odarzu ze na początku troche pokłamalismy i pozminiał adres który podalismy na początku na ten gdzie mieszkami oboje ( dodam ze jest to zupełnie inna parafia niz nazle ja i inna niż TZ ). Dalej zaczeło się wypisywanie kartki dotyczacej zapowiedzi w parafi TZ i ks. wpisał nasz aders w wynajmowanego mieszkania i parafie tego mieszkanie co wydało nam się czystą głupotą bo skoro zameldowani jesteśmy w domu to naszymi parafiami są parafie tamte , zresztą skoro było by inaczej to nie mogłabym spisywac protokołu z parafi mojej tylko powinnam w prafi do któej nalzy mieszkanie w któym mieszkamy. W ostateczności po knsultacji z proboszczem zminił nam na nasze adresy i nasze dwie rózne parafie ale tylko na kartce dotyczącej zapowiedzi a w samym protokole już nie.

Mam nadzieje ze nie zakreciałm bardzo. Co wy o tym myślicie??? Zeby póżniej blizej ślubu nie było jakiś jaj.....
Dla mnie nie nakręciłaś bo ja mam dokładnie taką samą sytuację i też na zapowiedzi chcemy dawać w miejscowości młodego a nie tu gdzie mieszkamy od 3 lat. Dlatego tym bardziej się cieszę że Wam sie udało bo jest szansa że i nam się uda A powiedz jak reszta pytań z protokołu? Odpowiadaliście razem czy osobno?
Cytat:
Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę to mój próbny makijaż i fryzura co sądzicie?
Na pewno was wszystkich nie nadrobię

Engi - ksiądz miał racę bo parafia to tam gdzie mieszkasz, a nie tam gdzie masz stałe zameldowanie... jeśli mieszkasz powyżej 3 lub 6 miesięcy ( nigdy nie pamiętam które w PL a kótre w IRL)na terenie jakiejś parafii to tam jest twoja parafia... tak jest według ich prawa... żeby teraz nie wyszło, że musicie odebrać stamtąd licencję... ale jak do tego czasu nic nie móiwli to może się obejdzie
Szkoda ze nie masz zdjęcia z przodu żeby było widać gotową fryzurę i makijaż ale i tak jest cudnie a powiedz gdzie chcesz wpiąć welon?
Cytat:
Dziewczyny moja fryzjerka za fryzurę próbną, pasemka, makijaż próbny, paznokcie i pazurki u stóp, fryzurę ślubną i makijaż, oraz makijaż i fryzurę w dzień ślubu dla mojej mamy, teściowej i szwagierki... i za to wszystko załatwiła mi cenę 455zł nieźle co nie??
Żartujesz tą ceną? Szczęściara...
Malgos napisz do Niki w sprawie klubu
Wariate Ty pisałaś teraz do mnie na temat krawcowej?

Edytowane przez Pradip
Czas edycji: 2012-05-31 o 11:06
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 11:15   #4662
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
no cena naprawdę niezła-
my księdzu płacimy 2 tyg przed ślubem-właśnie w sobotę jedziemy
Stary 2012-05-31, 11:28   #4663
engi111
Raczkowanie

pradip - nie było tak zle odpowiadaliśmy razem, głównie tak lub nie na koniec zadał nam dwa pytania które wymagały od nas więcej nić jednego zdania 1. czym jest dla nas sam sakrament malżeństwa , 2. co da nam zycie w sakramencie małżeństwa .
Malgos_12 slicznie mnie sie bardzo podoba, jeśli się zgodisz to przód twojej fryzurki zapisze do swoich zbiorów , co a co płacenia za ślub nam wczoraj ksiądz mówił ze można nawet w momencie jak przynosi się kartki z wygłoszonymi zapowiedziami, albo tak jak dziewczyny piszą dzień lub w dniu slub juz przez świadka a cena szok
niki- ja też chce do was dołączyć
mayeczka87 ja chyba jestem za krótszym, choć nie pamiętam czy pokazywałaś suknie napewno pokazywałaś tylko musiałam mi umknąć

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 11:36   #4664
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
pradip - nie było tak zle odpowiadaliśmy razem, głównie tak lub nie na koniec zadał nam dwa pytania które wymagały od nas więcej nić jednego zdania 1. czym jest dla nas sam sakrament malżeństwa , 2. co da nam zycie w sakramencie małżeństwa .
Malgos_12 slicznie mnie sie bardzo podoba, jeśli się zgodisz to przód twojej fryzurki zapisze do swoich zbiorów , co a co płacenia za ślub nam wczoraj ksiądz mówił ze można nawet w momencie jak przynosi się kartki z wygłoszonymi zapowiedziami, albo tak jak dziewczyny piszą dzień lub w dniu slub juz przez świadka a cena szok
mayeczka87 ja chyba jestem za krótszym, choć nie pamiętam czy pokazywałaś suknie napewno pokazywałaś tylko musiałam mi umknąć
Suknia to herms Candice. Ja chcę dwa - jeszcze nie wiem, czy założę długi do kościoła

Ćwiczę!! 1.12.2012

Stary 2012-05-31, 11:42   #4665
Malgos_12
Zakorzenienie

Ok Pradip napisze do NIki - pomyliłam osoby
Engi - prosze bardzo, cieszę się , że mogę być dla kogoś inspiracją
Stary 2012-05-31, 11:52   #4666
justiii87
Zakorzenienie

Nie wyrabiam z czytaniem wszystkich postów

Wczoraj oddaliśmy obrączki do reklamacji Myślałam że zawału dostanę jak wyjęliśmy je z pudełeczka żeby przymierzyć a ty niespodzianka. Nasze obrączki całe porysowane od środka. Leżały cały czas w pudełeczku. Więc szybko do sklepu i mówię do kobiety że ślub dopiero 30 czerwca obrączki były zamknięte w pudełku, a wyglądają jak bym je porysowała szpilką. Kobieta do mnie z uśmiechem na twarzy, że to wina pudełeczka bo sztyft na który nakładana jest obrączka jest z metalu i tylko pokryty jakimś materiałem i to On porysował obrączki od środka. Głupia baba z uśmiechem na twarzy mi to tłumaczyła . Ja do niej mówię że chce oddać obrączki na reklamację, a Ona że to będzie odpłatnie no i nie wytrzymałam. Poprosiłam z kierownikiem. Rozmowa od razu była inna. Obrączki poszły na polerowanie bez dodatkowych kosztów i okazało się że to już któraś reklamacja z tego samego powodu bo przyszły wadliwe pudełka na obrączki i wszystkie robiły rysy na wewnętrznej stronie.

Tak jak do tej pory wszystko szło bez problemowo to miesiąc przed ślubem same niespodzianki. Mieliśmy zamówiony samochód taki jaki chcieliśmy a jak się okazało samochód został oklejony jakimiś dziwnymi reklamami i wygląda jak jakaś choinka więc musimy teraz szukać nowego samochodu

mayeczka87 - cóż za talent Możecie spokojnie wziąć się za produkcję zaproszeń idzie wam rewelacyjnie

Malgos_12 - super kolorystyka makijażu. Rewelacyjna fryzura też super wygląda, ale powiem Ci szczerze że chyba w tej foli byś wyglądała tak wyjątkowo więc zastanów się czy nie lepiej wybrać ten zestaw (żart)

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-05-31 o 11:56
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 12:13   #4667
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - ale macie przeboje.... powiem Ci że to w tej folii też mi się podoba... może folia dobrze odbija światło hahaha rzeczywiście się zastanowię
Stary 2012-05-31, 12:16   #4668
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Ok Pradip napisze do NIki - pomyliłam osoby

Wysłane

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 12:19   #4669
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę to mój próbny makijaż i fryzura co sądzicie?
Na pewno was wszystkich nie nadrobię
Podoba mi się

Cytat:
Justii - ale macie przeboje.... powiem Ci że to w tej folii też mi się podoba... może folia dobrze odbija światło hahaha rzeczywiście się zastanowię
Nie ryzykowałabym. Co jeśli w trakcie ceremonii zaczniesz odbierać HBO?

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 12:20   #4670
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

Wczoraj oddaliśmy obrączki do reklamacji Myślałam że zawału dostanę jak wyjęliśmy je z pudełeczka żeby przymierzyć a ty niespodzianka. Nasze obrączki całe porysowane od środka. Leżały cały czas w pudełeczku. Więc szybko do sklepu i mówię do kobiety że ślub dopiero 30 czerwca obrączki były zamknięte w pudełku, a wyglądają jak bym je porysowała szpilką. Kobieta do mnie z uśmiechem na twarzy, że to wina pudełeczka bo sztyft na który nakładana jest obrączka jest z metalu i tylko pokryty jakimś materiałem i to On porysował obrączki od środka. Głupia baba z uśmiechem na twarzy mi to tłumaczyła . Ja do niej mówię że chce oddać obrączki na reklamację, a Ona że to będzie odpłatnie no i nie wytrzymałam. Poprosiłam z kierownikiem. Rozmowa od razu była inna. Obrączki poszły na polerowanie bez dodatkowych kosztów i okazało się że to już któraś reklamacja z tego samego powodu bo przyszły wadliwe pudełka na obrączki i wszystkie robiły rysy na wewnętrznej stronie.

Tak jak do tej pory wszystko szło bez problemowo to miesiąc przed ślubem same niespodzianki. Mieliśmy zamówiony samochód taki jaki chcieliśmy a jak się okazało samochód został oklejony jakimiś dziwnymi reklamami i wygląda jak jakaś choinka więc musimy teraz szukać nowego samochodu
o matko- wiem co przeżywasz- ja też reklamowałam bo za duża była. Powiem Ci tak- z własnego doświadczenia upewnij się aby Ci grawerowania nie starli tak jak mi. nie denerwuj się
Chamstwo, że Ci kazali płacić przecież pudełko sami dali

Z samochodem faktycznie lipa- a nie było w ofercie, że jest z reklamami?
Stary 2012-05-31, 12:20   #4671
justiii87
Zakorzenienie

Malgos_12 - Będziesz PM z wyjątkową fryzurą i każdy z daleka będzie Cię widział

magnusia - Mi już mieliśmy przejścia z grawerem. Zamiast 30.06 zrobili Nam 20.06 więc już mnie nic nie zdziwi Mam nadzieję że teraz będzie bez żadnych przejść bo jak Ja się zdenerwuję to chyba ich rozniosę. Samochód który mieliśmy mieć jest samochodem wystawowym. Mój TŻ pracuje w branży motoryzacyjnej i ten samochód miał być dla Nas sprowadzany z Katowic. Nie był oklejony wyglądał cudowanie aż do poprzedniego weekendu. Co prawda jest w fajnej kolorystyce czarno - pomarańczowy ale na drzwiach przykleili jakieś reklamy części więc odpada taki festyn.

Czas edycji: 2012-05-31 o 12:28
Stary 2012-05-31, 12:32   #4672
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
popłakałam się

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Malgos_12
magnusia - Samochód który mieliśmy mieć jest samochodem wystawowym. Mój TŻ pracuje w branży motoryzacyjnej i ten samochód miał być dla Nas sprowadzany z Katowic. Nie był oklejony wyglądał cudowanie aż do poprzedniego weekendu. Co prawda jest w fajnej kolorystyce czarno - pomarańczowy ale na drzwiach przykleili jakieś reklamy części więc odpada taki festyn.
a podpisaliście już jakąś umowę z zaliczką czy coś?
Stary 2012-05-31, 12:33   #4673
justiii87
Zakorzenienie

Jeśli zacznie odbierać HBO to będzie na bieżąco z wiadomościami i pogodą Malgos_12 będzie kosmiczną PM

magnusia - samochód mieliśmy dostać w ramach prezentu od firmy z której TŻ zamawia części więc strat finansowych nie poniesiemy, ale Ja tak bardzo chciałam ten samochód a tu dupa

Czas edycji: 2012-05-31 o 12:37

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 12:39   #4674
Malgos_12
Zakorzenienie

Jak bym odbierała eurosport w czasie euro to pewnie nikt by nie miał nic przeciwko haha a HBO, pewnie ciekawsze niż kazanie
Stary 2012-05-31, 12:43   #4675
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Jak bym odbierała eurosport w czasie euro to pewnie nikt by nie miał nic przeciwko haha a HBO, pewnie ciekawsze niż kazanie
i wszyscy goście w kościele - POLSKA BIAŁO- CZERWONI!!!!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
magnusia - samochód mieliśmy dostać w ramach prezentu od firmy z której TŻ zamawia części więc strat finansowych nie poniesiemy, ale Ja tak bardzo chciałam ten samochód a tu dupa
no to chociaż dobrze że strat nie macie. Coś na pewno znajdziesz jeszcze trzymam za poszukiwania
Stary 2012-05-31, 12:47   #4676
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

Fryzurka całkiem ładna. Makijaż boski. Twój ślub już za dwa dni!!!!!!!!!!! 3mam kciuki

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:27   #4677
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Ale jakie HBO jakie Eurosport?!? Przecież Malgos przygotowuje sie do relacji na żywo dla nas na Wizaż
Cytat:
No to faktycznie nie było tak źle. U nas ksiądz mówił że osobno zadaje pytanie...
Cytat:

Kochana zaglądaj do nas częściej to nie będziesz miała tak dużo do nadrabiania
Same przeboje z tymi obrączkami są ostatnio aż muszę do swoich zajrzeć bo jeszcze nie mamy grawerki i na piaskowanie musimy je oddać.
A z tym samochodem to lipa dobrze ze nic nie płaciliście
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Wysłane
Dziewczynki a skąd Wy wiecie że któraś coś napisała w tym naszym Klubiku Wspaniałych? Ja to go jeszcze nie ogarniam

A wiecie co? Wracam sobie do domku i patrze że wycieraczke ktoś mi podwędził idę dalej a tu pod drzwiami leży zguba. Przesuwam ja na stare miejsce a pod wycieraczką 2 paczki leżą sobie
Kochany listonosz żebym nie musiała chodzić na pocztę zostawił mi paczki tylko czemu nie w skrzynce ?!? No i tak jestem już posiadaczka polecanych wkładek do butów i kompleciku na noc poślubną ale
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:38   #4678
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Dziewczynki a skąd Wy wiecie że któraś coś napisała w tym naszym Klubiku Wspaniałych? Ja to go jeszcze nie ogarniam

A wiecie co? Wracam sobie do domku i patrze że wycieraczke ktoś mi podwędził idę dalej a tu pod drzwiami leży zguba. Przesuwam ja na stare miejsce a pod wycieraczką 2 paczki leżą sobie
Kochany listonosz żebym nie musiała chodzić na pocztę zostawił mi paczki tylko czemu nie w skrzynce ?!? No i tak jestem już posiadaczka polecanych wkładek do butów i kompleciku na noc poślubną ale
no właśnie- jak to widać? i załączników chyba nie można dodawać...

Fajnie,że paczuszki przyszły co prawda trochę nietypowy sposób pokazuj komplecik
Stary 2012-05-31, 13:59   #4679
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!! Z góry przepraszam, ale Was pomęczę. Muszę kupić welony: długi i krótki. Mam 158 + 6 cm obcas. Jaki długi kupić? 250 czy 300? Niestety, na allegro jest albo 200 albo 300 z tych, które mi się podobają. Poniżej DUŻO linków, jak znacie tych sprzedawców to dajcie znać. Chcę, żeby welon był dość gęsty, ale delikatny

Najpierw 2 w 1

http://allegro.pl/welon-slubny-2-w-1...383072585.html

http://allegro.pl/welon-ciety-podwoj...344436176.html

http://allegro.pl/dlugi-welon-slubny...299884347.html

długie:

http://allegro.pl/welon-ciety-klasyc...367268685.html 200 cm, chyba z krótki??

http://allegro.pl/welon-klasyczny-dl...299884237.html

krótkie:

http://allegro.pl/welon-klasyczny-ci...377748427.html

http://allegro.pl/welon-klasyczny-ci...377748479.html

http://allegro.pl/welon-ciety-50-70-...352314613.html

http://allegro.pl/welon-slubny-ciety...335857499.html

http://allegro.pl/welon-slubny-ciety...345082641.html

http://allegro.pl/welon-slubny-do-su...320388553.html

Jak macie jakieś welony do polecenia to będę wdzięczna!
Dziewczyny ponawiam prośbę Powiedźcie gdzie zamawiałyście welony i czy jesteście z nich zadowolone.

Ćwiczę!! 1.12.2012

Stary 2012-05-31, 14:04   #4680
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ponawiam prośbę Powiedźcie gdzie zamawiałyście welony i czy jesteście z nich zadowolone.
ja uszyłam na zamówienie i bardzo fajnej kobitki, która szyje suknie, welonu itp -m jestem bardzo zadowolona bo mam taki jaki chciałam. W salonie kosztował 400 zł a ja mam za 100 zł
jakbyś chciała to masz namiar (można pojechać i zobaczyć co ma a jak nie ma to zrobi ) http://www.welonysprycha.pl/

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości