zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55! - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 13:31   #4741
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
na jakie drzewa Kawa?edit, już wiem

Aniołku masz coś na oku z tych sukienek czy będziesz szyć?
Jeśli znajdę coś ciekawego to kupię a jeśli nie znajdę to będę szyć .
Chciałam jakąś wyjątkową sukienkę inną niż wszystkie chcę się wyróżniać na poprawinach a nie zlać w tłumie .

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
tak
Jak pierwszy raz to zobaczyłam to pomyślałam , że to fajny pomysł ale po dłuższych przemyśleniach nie wiem czy gościom wyjdzie tak samo ładnie jak np w linku powyżej .

Ja nie mogę znaleźć księgi gości takiej jaka by mi odpowiadała szukałam nawet wczoraj samej bazy żebym mogła sama sobie ją zrobić ale nie ma nic z czego bym mogła zrobić tą księgę albo nie umiem szukać
Stary 2012-05-31, 13:32   #4742
BYou
MBZ♥

Patka modelka na zdjęciach ma 180cm
tu mam zdjęcie real tej pierwszej:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3206

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:42   #4743
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Wszystko
Wiem! Ja teraz wlazłam na allegro, potem na KWC, potem na drogerie internetowe, znalazłam upatrzoną odżywkę do włosów, potem dołożyłam kilka rzeczy do koszyka, a potem... wyłączyłam przeglądarkę powiedzcie, że jesteście ze mnie dumne muszę oszczędzać, nie potrzebuję nic, odżywek mam po kokardkę... tak, rozpoczynam projekt Denko! Łącznie z rzucaniem palenia tak na serio definitywnie, podjęłam tę decyzję rano, a w pracy się dowiedziałam, że dziś dzień bez papierosa
Ja też mam projekt Denko
Ale to straszne jest bo zaraz mi zostanie tylko jedna odżywka

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Patka modelka na zdjęciach ma 180cm
tu mam zdjęcie real tej pierwszej:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3206
Ja bym jej chyba nie założyła na egzamin i to licencjacki
Ja na swoim mgr to byłam niemal w worze pokutnym (princesce do kolan, plus biała bluzka)

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:45   #4744
SimplyDivine
Zakorzenienie

bobry

kupilam wczoraj swoj pierwszy magazyn sluby i tak sie zaczytalam, ze spac poszlam dopiero po 2 nad ranem a wstac musialam o 6.00

Siedzialam i liczylam wczoraj i doszlam do wniosku, ze jesli TZ tez bedzie tego samego zdania to slub wezmiemy na poczatku pazdziernika 2013 lub w marcu 2014 w UK, z Polski sciagniemy tylko moich Rodzicow i Siostre z chlopakiem oraz ktokolwiek kto chcial by do nas dolaczyc a potem w lipcu/sierpniu polecimy do Polski gdzie zorganizujemy przyjecie dla reszty rodziny i znajomych i wtedy tez urzadzimy osobna sesje plenerowa na plazy

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2012-05-31 o 13:58
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:55   #4745
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Simply super rozwiązanie
Stary 2012-05-31, 14:01   #4746
BYou
MBZ♥

Simply rób tak żeby Wam było jak najlepiej

Stary 2012-05-31, 14:03   #4747
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

A do jakiej kwoty?
60 zł
Cytat:
Naj do jakiej kwoty?może jakiś bon na wypad do kosmetyczki
ją w ogóle nie kręcą takie rzeczy - skorzystałaby na pewno, ale to zdecydowanie nie dla niej :/
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Naj a może jakąś ładną szkatułkę byś jej kupiła na tą całą biżuterię ?
nooo, to jest myśl

simply, ekstra ten pomysł
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:06   #4748
Gwizdak
Zakorzenienie

Właśnie Capri pojechała ode mnie w świat daleki
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:12   #4749
najfajniejsza
Zakorzenienie

Gwizd, i jak tam z Capri?

klubik

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

a w ogóle dziś mnie spotkał szok miesiąca.

brat mojej O. się oświadczył. to ostatnia osoba, którą bym o to podejrzewała. Prędzej bym uwierzyla, że obrabował staruszkę, serio Byłam pewna, że O. mnie wkręca, ale wygląda na to, że jej brat po niecałym pół roku związku się oświadczył (wcześniej był z dziewczyną ponad 2 lata i zarzekał się, że never ever). Normalnie to jest tak abstrakcyjne, że czuję się jak w filmie SF
Stary 2012-05-31, 14:15   #4750
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość

Ja nie mogę znaleźć księgi gości takiej jaka by mi odpowiadała szukałam nawet wczoraj samej bazy żebym mogła sama sobie ją zrobić ale nie ma nic z czego bym mogła zrobić tą księgę albo nie umiem szukać

http://www.abcslubu.pl/ekspert-radzi...norecznie.html
http://forum.trojmiasto.pl/ksiega-go...170,1,170.html
http://weselneforum.pl/viewtopic.php?f=3&t=59556
tu masz mniej więcej podane jak zrobić

jeśli chcesz pomysły które można wsadzić do księgi, wyślij mi meila- mam plik z 115 stronami

Będę chora chyba... non stop mnie trzęsie, patrzę na monitor i mi się w głowie kręci...

W ogóle wczoraj w Rz. byłam roznosić CV (gdzie się tylko dało- sklepy, biura- wisiało ogłoszenie czy nie. wchodziłam i chciałam zostawiać..). na 6 godzin chodzenia udało mi się zostawić góra 15...
Do tego usłyszałam tekst po którym miałam ochotę babkę zamordować: "to aż tak źle z pracą że trzeba roznosić CV?"

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:17   #4751
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość

jeśli chcesz pomysły które można wsadzić do księgi, wyślij mi meila- mam plik z 115 stronami

Będę chora chyba... non stop mnie trzęsie, patrzę na monitor i mi się w głowie kręci...

W ogóle wczoraj w Rz. byłam roznosić CV (gdzie się tylko dało- sklepy, biura- wisiało ogłoszenie czy nie. wchodziłam i chciałam zostawiać..). na 6 godzin chodzenia udało mi się zostawić góra 15...
Do tego usłyszałam tekst po którym miałam ochotę babkę zamordować: "to aż tak źle z pracą że trzeba roznosić CV?"
Pani chyba dawno pracy nie szukała oby się udało
Też się czuję, jakbym miała być chora.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:20   #4752
Choji
Zakorzenienie

Naj, swojego czasu w Jysku był coś w tym stylu : http://img.bazarek.pl/39409/14293/28...0f74c234f4.JPG tylko bez napisu za ok 20 zł. jakbyś to fajnie deco maźnęła mógłby być to świetny prezent.

Stary 2012-05-31, 14:20   #4753
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

zdrówka a babol taktowny, nie ma co
Stary 2012-05-31, 14:23   #4754
Choji
Zakorzenienie

Pani była akurat właścicielką biura rachunkowego.
Aż się w język ugryzłam żeby nie powiedzieć że "praca leży na ulicy ale mi się schylać nie chce"

Stary 2012-05-31, 14:25   #4755
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Naj, swojego czasu w Jysku był coś w tym stylu : http://img.bazarek.pl/39409/14293/28...0f74c234f4.JPG tylko bez napisu za ok 20 zł. jakbyś to fajnie deco maźnęła mógłby być to świetny prezent.
dzięki
Stary 2012-05-31, 14:25   #4756
BYou
MBZ♥

Naj fajne też są takie stojaczki na biżuterię, kolczykijako na prezent

Choji co za babor

Stary 2012-05-31, 14:25   #4757
upadly_aniol00
Zakorzenienie

choji dzięki ale jednak chodzi mi o bardziej masywną księgę .
Może do tego czasu coś się ciekawego pojawi na allegro albo w mieście poszukam a jak nie to kupimy taką jaka nam wpadnie mniej więcej w oko na allegro i już jeśli nie znajdę tej jedynej
Stary 2012-05-31, 14:28   #4758
stygmatek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
poradźcie, co można kupić 25-latce na urodziny? ciągle dostaje ode mnie kolczyki, książki lub płyty i kosmetyki. chcę jej dać coś innego a z potrzebnych rzeczy ma wszystko, więc musi to być jakiś dodatek... już mnie łeb boli od myślenia.
- kuferek na biżuterię albo kosmetyki
- jeśli lubi kawę/ herbatę, to jakąś ozdobną filiżankę
- letnią bluzkę
- jeśli lubi i potrzebuje, małą torebkę, taką, żeby pasowała do letnich ubrań
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Gratuluję odchudzającym się fajnych efektów! i trzymam kciuki za dalsze

Dziewczyny, powiedzcie mi czy to tylko ja, czy Wy też macie ostatnio taki czas, że wszystko Was męczy, drażni i w ogóle nie macie siły na nic? Ja od jakiegoś tygodnia-dwóch jestem tak nieogarnięta... każda wymówka jest dobra, żeby nie pracować. Na dodatek marudzę, ale wiedziałam, że tak będzie, bo jak już sąsiad kupił motor, to teraz gówno mi przyjdzie z urlopu TŻa, trzeci wieczór spędzimy osobno (tzn. drugi, bo wczoraj byliśmy razem, ale co to za wieczór w samochodzie z trzema innymi chłopami). I tak czuję, że tak będzie do końca jego urlopu. Do dupy, jestem rozczarowana i płakać mi się chce - to przede wszystkim dlatego, że mam właśnie taki dupowaty nastrój, że grymaszę, krzywię się, jęczę i tupię nóżką
Jakbym siebie czytała
Co prawda do "pracy" samej w sobie mam jako taki zapał, bo wczoraj z chęcią pojechałam do przychodni i pomagałam przy zabiegu, ale dla mnie ta "praca" to taki sposób na wyrwanie się z domu, nie obowiązek.
Natomiast z całą resztą jest fatalnie. Wiem, że mam syf w mieszkaniu, ale nie chce mi się sprzątać, nie chce mi się zrobić porządnych zakupów itd.
Wszystko mnie drażni- ludzie na studiach, atmosfera, to, że zbliża się sesja.
Wczoraj się wkurzyłam na TŻ, bo mówił, że będzie u mnie "po 23" a jak go nie było o 23.30 zadzwoniłam, żeby spytać o której będzie- nie odebrał. I to nic, że dosłownie za kilka sekund oddzwonił (bo nie zdążył odebrać jak dzwoniłam), już byłam zła i strzeliłam fochem.
Taka nabuzowana ostatnio jestem, że jakaś pierdoła jest w stanie doprowadzić mnie do szału, albo do płaczu.
Nie wiem co się dzieje....

Wczoraj rano asystowałam przy sterylizacji suki. Faaajnie było. Cieszę się bardzo, że chętnie mnie "szef" bierze do zabiegów, bo wszystko dokładnie widzę, sama mogę wsadzić palec do brzucha i pomacać co tylko chcę.
Poza tym, awansowałam na wyższy stopień wtajemniczenia i mogę już robić zastrzyki domięśniowe (wcześniej tylko podskórne robiłam)
Później sama sobie się dziwiłam, bo mimo wielkiej niechęci- uczyłam się. Wzięłam książkę, zeszyt, notatki i autentycznie się uczyłam
Poza tym, mam szansę na zwolnienie z jednego egzaminu i tak sobie myślę, że warto z tej szansy skorzystać, bo przedmiot jest naprawdę gówniany i lepiej być zwolnionym z egzaminu niż idiotę z siebie robić. We wtorek mam zaliczenie- jak zdam na 4 albo wyżej, to będę zwolniona.
W nocy przyjechał TŻ niby zmęczony, niby od razu się do spania wyszykował, ale z tego spania zrobił się sex roku Jeszcze wstając rano miałam waciane nogi
Dzisiaj dzień wariata- za późno wstałam i myślałam, że się spóźnię na uczelnię. Umawiałam się z facetem między 9 a 9.30 a do jego gabinetu wpadłam zdyszana o 9.25- ale spoko, zaliczyłam.
Potem poszłam do babeczki od rozrodu, po drodze mijając się z TŻ- przepuścił mnie na pasach bo samochodem jechał, a po chwili dostałam SMS "nie garb się!" Babeczka się umówiła ze mną, żebym przyszła przed 12, więc poszłam na zajęcia zrobić sobie obecność, wróciłam i wracając zobaczyłam jak pani wsiada w samochód i odjeżdża.... o 11.45....już mogła poczekać skoro się tak umawiałyśmy.
Potem poszłam do UPC zrezygnować z internetu i do TŻ do pracy na szybkiego buziaka. Wróciłam do domu i nogi mi do tyłka wchodzą....

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:37   #4759
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Doszły próbne zaproszenia i moje nacycniki do ślubu no i zawieszki na alkohol listonosz aż miał dziś do mnie 4 przesyłki
Stary 2012-05-31, 14:41   #4760
carmelova
Zakorzenienie

Jusia, Kawa ja też mam podobnie. Ciężko mi się tak na maksa zmobilizować. Najchętniej bym spała, ale wiem, że nie mogę.

Choji szkoda że niektórzy nie rozumieją, że są osoby, które jednak chca pracować i tej pracy szukają...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:44   #4761
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Gwizd, i jak tam z Capri?
no fajnie było Pojechałyśmy po nią z Mrówką na dworzec, zabrałyśmy do nas do domu. Posiedziałyśmy, napiłyśmy się kawki i herbatki. Udało mi się obsłużyć nasz ekspresso kawy i pierwszy raz udało mi się zrobić kawę we właściwej kolejności (Arra i Aleks wiedzą ) Potem poszłyśmy sobie na spacer, na ciacho i pojechała

Było bardzo miło. Strasznie się cieszę, że ją poznałam

W ogóle mam ostatnio czwartki z Zazdrosnicami 2 tygodnie temu byłam Mayi, tydzięń temu były u mnie Aleks i Arra, dzisiaj Capri Kto następny?

Apropos Mayi, to ona już w terminie porodu jest....

edit:

i znalazłyśmy z Capri sobowtóra Faudera na spacerze wysłałyśmy Frezyjce
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2012-05-31 o 14:47
Stary 2012-05-31, 14:53   #4762
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
czołgiem

przyszla sukienka w wisienki niestety troche za duza i nie mam do niej cyckow sie okazuje
ty nie masz cyckow do sukienki??? to co to za kieca jest? Nie sadzilam, ze twoje obimbalenie moze byc niewystarczajace do jakiejkolwiek kiecki - to co ja w takim razie mam powiedziec

Cytat:
Carmi to może dopilnuj jutro żeby Ci dali umowę?

Co do Gotki to ona tak naprawdę jest Mietkiem! inny ma kolor włosów. na spotkanie przyszła w gumowcach i z widłami!
a tak serio to super dziewczyna! strasznie wesoła, buzia jej się nie zamyka! jej brat też fajny, ale za łażenie 2 tygodnie ze złamaną nogą to bym go ubiła! straszyła mnie mieszkaniem i sobą, a tu mieszkanie okazało się przytulne i wcale nie takie jak mówiła :pała: a ona to samo! Co chwilę wchodziłyśmy sobie w słowo.

I uwaga, Gotka jest mega zazdrośnicą. Po co jej jeden folder z inspiracjami ślubnymi, on ma dwa, w dwóch różnych miejscach dysku!
zazdraszczam poznania gothki

Cytat:
No paragon też mam

A teraz myślę o perfumach na ślub. Miałam sprawić sobie Miss Dior Cherie, ale dostałam je 2 miesiące temu od teściowej i używam dosyć często. A na ślubie chciałabym pachnieć inaczej niż na codzień. Intensywnie, ale nie ciężko. Mylicie, że flowerbomb będzie zbyt mocny? Miałam już kiedyś flaszeczkę i uwielbiam ten zapach, wiele osób z mojego otoczenia pytało czym tak ładnie pachnę. Sama nie wiem.
jakbys cos juz wybrala to pamietaj, ze mam 30% znizki na lotnisku jak cos i nie mam limitow

Cytat:
tez robilam przymiarki do rozych zapachow bylam nie raz w roznych eprfumeriach (nic mi jakos nie wydaje sie odpowiednie :/) wiec na slubie chyba bede pachniec adictami diora
adict ten pierwszy jest cudny

Cytat:
na swoje usprawiedliwienie dodam ze to wszystko do pracy mi potrzebne
tez sobie tak zawsze tlumacze

przyszedl mi zwrot podatku i mam na koncie 200 zl wiecej niz myslalam moze w takim razie pojade na male zakupy - i moze sie w koncu skusze na ksiazke, na ktora sie od jakiegos czasu czaje - o tą : http://ksiazki.wp.pl/bid,24972,tytul...h,ksiazka.html
zrobie sobie prezent na dzien dziecka
Stary 2012-05-31, 14:59   #4763
Choji
Zakorzenienie

arra, też sobie zazdroszczę co chwilę od ciebie słysze że masz zwrot podatku :p już chyba 4 raz w tym roku :P

Stary 2012-05-31, 15:02   #4764
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no fajnie było Pojechałyśmy po nią z Mrówką na dworzec, zabrałyśmy do nas do domu. Posiedziałyśmy, napiłyśmy się kawki i herbatki. Udało mi się obsłużyć nasz ekspresso kawy i pierwszy raz udało mi się zrobić kawę we właściwej kolejności (Arra i Aleks wiedzą ) Potem poszłyśmy sobie na spacer, na ciacho i pojechała

Było bardzo miło. Strasznie się cieszę, że ją poznałam

W ogóle mam ostatnio czwartki z Zazdrosnicami 2 tygodnie temu byłam Mayi, tydzięń temu były u mnie Aleks i Arra, dzisiaj Capri Kto następny?

Apropos Mayi, to ona już w terminie porodu jest....

edit:

i znalazłyśmy z Capri sobowtóra Faudera na spacerze wysłałyśmy Frezyjce
Właśnie cały dzień o niej myślę...

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

arra a możesz się zorientować po ile u Was jest Flowerbomb EDP?
Stary 2012-05-31, 15:04   #4765
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

arra a możesz się zorientować po ile u Was jest Flowerbomb EDP?
a dla mnei helene rubenstein lash quenn wodoodporna

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:04   #4766
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

ale o Capri, Frezyjce, Aleks czy Arrakis?

Wiecie co.........

chyba...............

będę mieć..................... ............

okres
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2012-05-31, 15:07   #4767
Choji
Zakorzenienie

Gwizd, jakie to uczucie?

Stary 2012-05-31, 15:08   #4768
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Gwizd, jakie to uczucie?
no właśnie średnie, bo brzuch mnie boli. Odzwyczaiłam się przez te 18 m-cy
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2012-05-31, 15:09   #4769
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no właśnie średnie, bo brzuch mnie boli. Odzwyczaiłam się przez te 18 m-cy
Yyyy... ale to pierwszy???

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:10   #4770
carmelova
Zakorzenienie

Gwizdak o Mayi Dłuuuuugo nie miałaś @.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości