![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak radzić sobie z nerwami?
Może Tobie tak naprawdę o ten ślub chodzi? Wściekasz się, że on nie ma takiego parcia i uważasz, że teraz każda pierdoła będzie dobra, żeby mu dos.rać? taki rodzaj zemsty
No bo dlaczego tak się nad nim znęcasz? ja tego nie ogarniam.
![]() |
#62 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam do was pytanie trochę z innej beczki. Właśnie dostałam przesyłkę od TŻ ze srebrnym łańcuszkiem z serduszkiem i listem. Od kilku lat nie chodzę w srebrnej biżuterii, a nie lubię łączyc złota ze srebrem. Na dodatek ten łańcuszek jest tak krótki że przylega mi do szyi ![]() Edytowane przez Claudia1988 Czas edycji: 2012-05-31 o 13:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lub opcja nr 2 powiedz, że prezent nietrafiony, ale podkreśl, że DOCENIASZ gest i że dziękujesz, szczerze uciesz się. wyraźnie to zaznacz ![]() Edytowane przez poziomkaag Czas edycji: 2012-05-31 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]() Dzizas, nic Ci nie pasuje. Dziewczyny radzą, a Ty 'ale nie chcę'. 'nie chce sobie kupować reszty biżuterii srebrnej żeby nosić ten łańcuszek' ![]() Powiedz mu to. ![]() Zamiast się przejmować takimi głupotami, lepiej popracuj nad zmianą zachowania.
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2012-05-31 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Kolejny dobry powód do tego, by zrobić awanturę
![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Bez przesady, nie będę robiła TŻ awantury o to że się starał i chciał zrobic mi przyjemnośc i niespodziankę.
Ciężko mi jest nosic cos co mi się niekoniecznie podoba, nie jest w moim guście, w moim stylu. Wy byście nosiły prezent pomimo że wam nie pasuje do niczego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
.
|
facet sie stara, JESZCZE cie nie zostawil mimo bzdurnych awantur, chcial zrobic przyjemnosc i niespodzanke. trudno, nie trafil w gust. ale tak, JA POTRAFILABYM POSWIECIC SIE DLA KOCHANEGO FACETA. zeby zrobic mu przyjemnosc. jak zalozysz lancuszek na kilka spotkan to korona z glowy nie spadnie, a facetowi bedzie milo. to nie jest buk wie jakie poswiecenie.
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
Ja się dziwię jak Twój facet z Tobą tyle wytrzymał. Pamiętaj, że któraś z kolei kropla jest tą przelewającą czarę. Jak dla mnie jesteś już blisko tej granicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrobiłam malutki krok do przodu. Mój TŻ 2 miesiące temu rzucił papierosy. Jeszcze ostatnio rozmawialiśmy na ten temat i mówił ze nie pali i nie ciągnie go. Właśnie sprzątałam mieszkanie i przeglądałam paragony, które znalazłam żeby nie wyrzucic czegoś ważnego i znalazłam rachunek za papierosy z weekendu w którym u mnie był TZ. W pierwszej chwili bylam zła ale opanowałam się. W sumie jego sprawa, na początku związku też palil i nie przeszkadzało mi to. Tylko trochę szkoda, ze wytrzymał długo i wrócił. Edytowane przez Claudia1988 Czas edycji: 2012-05-31 o 17:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
a nie możesz powiedzieć, że jest ciut za krótszy i żeby wymienił na inny? najlepiej złoty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sprawa z papierosami wyjaśniła się. Okazało sie ze zgarnal rachunek wczesniejszego klienta (byly to papierosy cienkie a moj TZ takich nigdy nie palil) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Musisz się zastanowić, dlaczego on powoduje w Tobie takie emocje i dopiero potem nad tym pracować. Bo problem nie jest na poziomie kebaba, tylko głebiej. Czy uważasz, że poświęca Ci za mało czasu? Czy to niepewność co do przyszłości? Czy może powielasz wzorzec wyniesiony z rodziny - rodzice czepiali się Ciebie, to teraz Ty odbijasz sobie na nim? Czy to jest nagromadzenie jakichś drobnych rzeczy, jak np. to krycie się z papierosami i to, że nie pamiętał, że nie lubisz srebrnej bizuterii? A może Wasze drogi się rozeszły, tylko nie chcesz tego przyjąć do wiadomości?
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy drogi się rozeszły? Uwazam ze nie, nadal lubimy razem spedzac czas, gdy sie widzimy mamy mnostwo tematow do rozmow. Może faktycznie ta niepewnośc o przyszłośc. Trapi mnie fakt, że za rok podejmujemy decyzję co do miasta w którym będziemy, a tak naprawdę żadne z nas nie pali się do opuszczania swojego obecnego. Stwierdzam jednak, że tu nic mnie nie trzyma (oprocz znajomych), wiec poswiece sie jesli bedzie taka potrzeba i pojade do miasta TZ, o ile znajde tam prace |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.