Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 15:37   #421
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Mrowinko, bardzo się cieszę, że jesteś z nami i trzymam za Ciebie kciuki
Ano jestem, już baaardzo długo Dziękuję za kciuki.

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Mrowinko, mam nadzieję, że w szpitalu się Tobą dobrze zajmą i uda się wszystko wyleczyć Ściskam Cię mocno!
Dobrze by było

Cytat:
Bycie żona, to fajna sprawa
Oj tak, bardzo fajna

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
chciałam tylko się pochwalić, że dzisiaj zaczynamy z malutką 23 tydzień a co za tym idzie 6 miesiąc
Ale czas leci, dopiero co się starałaś

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Choć ja to pamiętam jak jeszcze gdybałam czy rzucić tabsy czy nie, a tu już mała jutro 2 tyg. kończy
Ech... jak Ty gdybałaś, to ja już się starałam... i nadal się staram, a Ty masz już swoje maleństwo

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Mrowinko kochana, ja mam wykres temp w tel. z tego mega krotkiego 21 dniowego cyklu: wzrost temp nastapil 16dc, a jak zaczelam plamic w 21dc to temp spadla do 35.6. Teraz od 3 dni jak mam ten pseudo @ to temp non stop 36.6.
Nic ciekawego jak widzisz
A dobrze kojarzę, że zakładałaś konto na skarbie mamy?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:40   #422
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
heheh boska latynoska z Ciebie a u nas to jest tak, ze ja sie wkurzam, w koncu TZ tez zaczyna krzyczec, znajdzie sobie powod do obrazy i sie obraza. No i oboje tak jestesmy obrazeni

jak pisalam tego posta, to Maly poczlapal do stolu i wylal na dywan wode ze szklanki kurde, juz taki mobilny jest... oczywiscie mata na caly pokoj, milion zabawek, ale uciekinier w ogole tam nie siedzi tylko lazi po calym mieszkaniu
Ruda latynoska

A u nas jest tak, że ja na TŻ zaczynam krzyczeć, drzeć się jak opętana, po czasie on podnosi głos, więc ja urażonym tonem wyrzucam ' nie życzę sobie, żebyś na mnie krzyczał' i wychodzę... no i wtedy on wraca i przeprasza
jestem potworem

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:44   #423
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A nie no, to u nas też Wiadomo ...
Chociaż ostatnio mój TŻ walnął tekstem, że wina zawsze leży po dwóch stronach: żony albo teściowej.... obie się z mamą ostentacyjnie obraziłyśmy, to zaraz powiedział, że oczywiście u nas broń Boże tak nie jest
widze, ze twoj TZ ma niezle poczucie humoru... wisielcze wrecz

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34427806]

A dobrze kojarzę, że zakładałaś konto na skarbie mamy?[/QUOTE]

Dobrze kojarzysz, od tego cyklu zaczynam tam notowac. Moj nick to taki sam jak tutaj Nikita... (z 3 kropeczkami)

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Ruda latynoska

A u nas jest tak, że ja na TŻ zaczynam krzyczeć, drzeć się jak opętana, po czasie on podnosi głos, więc ja urażonym tonem wyrzucam ' nie życzę sobie, żebyś na mnie krzyczał' i wychodzę... no i wtedy on wraca i przeprasza
jestem potworem
u mnie jest jota w jota to samo
czesto jeszcze placze bo jak placze to TZ jest z gory przegrany
ja tez jestem potworem wiec przybij piataka

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/

Edytowane przez Nikita...
Czas edycji: 2012-05-31 o 15:45
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:47   #424
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Dobrze kojarzysz, od tego cyklu zaczynam tam notowac. Moj nick to taki sam jak tutaj Nikita... (z 3 kropeczkami)
Wysłałam zaproszenie (mam inny nick niż tutaj).
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:49   #425
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
widze, ze twoj TZ ma niezle poczucie humoru... wisielcze wrecz

u mnie jest jota w jota to samo
czesto jeszcze placze bo jak placze to TZ jest z gory przegrany
ja tez jestem potworem wiec przybij piataka
Hehe.. przeczytałam najpierw, że napisałaś 'przybij ptaka' i trochę się zdziwiłam

Ale piątaka - spoko...Piona Obie jesteśmy potworami, ja też czasem płaczę

A poczucie humoru mojego TŻ - no cóż... jest specyficznie i niezrozumiałe do końca...dla nikogo... Czasem jak zażartuje i to jest śmieszne, to mu mówię, że super żart, że limit na miesiąc wyczerpał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg piątka.jpg (6,3 KB, 8 załadowań)

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:53   #426
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani, ja się z TŻ kłócę, czasem też się z nim czuje jak z dzieckiem, jak dochodzi do jakichś konfliktów to nikt nie krzyczy tylko TŻ milczy a ja płacze też mamy cyrki ale wszytko trzeba przeżyć jeżeli dwoje ludzi ma się do siebie dopasować. A na was jeszcze teraz dodatkowo działa ta odległość, tęsknota i poddenerwowanie.
Spokojnie, będzie dobrze już niebawem...

Nikita, jutro pobiegasz i zgubisz wszystko co dziś zjesz a jedzonko za darmo napewno fajnie smakuje no i na takich imprezach chyba chleba z szyną nie dają

Żabciu, wszystkiego dobrego dla męża a jak się czujesz?

Emigra, to Cię czeka zjazd rodzinny na chrzciny

Nikita,
Cytat:
i zawsze mi sie wydaje, ze juz go nie chce nawet znac a potem jak mi mija, to go kocham nad zycie
u nas to samo, ja zaraz się chce rozstawać, już go nie kocham, nie chce i nienawidzę... aż minie 10 minut i się przytulamy i kochamy jak wcześniej ale też uważamy na słowa, kiedyś jak się poznaliśmy obiecaliśmy sobie że jak nas emocje poniosą to lepiej jak każde pójdzie sobie gdzieś w piz.du i pomilczy, bo napewno wrócimy do siebie niż, np. zostać i powiedzieć sobie "że się żałuje że się drugą osobę poznało" bo takie słowa bolą. I tej zasady się trzymiemy Bardzo lubię to że kiedys ustaliliśmy takich pare kwesti, jest to takie zdrowe.

Butter,
Cytat:
Nie no, jak ja coś przeskrobię ewidentnie, albo się dopierniczam niepotrzebnie, to przepraszam...jak jest jego wina, albo nie pamiętam o co się kłóciliśmy, to on przeprasza
My się w ogóle nie przepraszamy, jak już to bardzo chicho chyba oboje mamy dumę ponad głowę

Cytat:
nie życzę sobie, żebyś na mnie krzyczał
mój jak się tylko odezwie to już mu tak mówię, bo on ma milczeć a ja płakać i mówić. więc na każde słowo reaguje właśnie takim komenatrzem.

Amani, to masz go teraz co pilnować co nie? O maluszku mówię

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Butter, Nikita !! ja też chcę piątkę bo widzę że po tej samej stronie rzeki stoimy
Stary 2012-05-31, 15:59   #427
Nikita...
Zakorzenienie

Mrowinka,

zaakceptowalam Cie

Cytat:
Hehe.. przeczytałam najpierw, że napisałaś 'przybij ptaka' i trochę się zdziwiłam

Ale piątaka - spoko...Piona Obie jesteśmy potworami, ja też czasem płaczę

A poczucie humoru mojego TŻ - no cóż... jest specyficznie i niezrozumiałe do końca...dla nikogo... Czasem jak zażartuje i to jest śmieszne, to mu mówię, że super żart, że limit na miesiąc wyczerpał
przybij ptaka padlam normalnie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Nikita, jutro pobiegasz i zgubisz wszystko co dziś zjesz a jedzonko za darmo napewno fajnie smakuje no i na takich imprezach chyba chleba z szyną nie dają

Nikita, u nas to samo, ja zaraz się chce rozstawać, już go nie kocham, nie chce i nienawidzę... aż minie 10 minut i się przytulamy i kochamy jak wcześniej ale też uważamy na słowa, kiedyś jak się poznaliśmy obiecaliśmy sobie że jak nas emocje poniosą to lepiej jak każde pójdzie sobie gdzieś w piz.du i pomilczy, bo napewno wrócimy do siebie niż, np. zostać i powiedzieć sobie "że się żałuje że się drugą osobę poznało" bo takie słowa bolą. I tej zasady się trzymiemy Bardzo lubię to że kiedys ustaliliśmy takich pare kwesti, jest to takie zdrowe.

Butter, Nikita !! ja też chcę piątkę bo widzę że po tej samej stronie rzeki stoimy
Strong,
no to przybij ptaka

Laski mykam na meeting a potem na kolacje biznesowa .
Bede jutro wiec nie szalec mi tu z postami.
buziole dla was

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 16:00   #428
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Nikita, masz pewne że nic nie będziesz musiała nadrabiać

i smacznego Kochana
Stary 2012-05-31, 16:20   #429
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Ruda latynoska

jestem potworem
Jezu, to tak jak u nas! Ja moge wrzeszczec, a jak TZ podniesie glos, a ma bardzo donosny i niski wiec slychac bardziej niz moje skrzeczenie to ja zawsze jestem w szoku jak on moze na mnie krzyczec i obraza majestatu

Cytat:
Amani, ja się z TŻ kłócę, czasem też się z nim czuje jak z dzieckiem, jak dochodzi do jakichś konfliktów to nikt nie krzyczy tylko TŻ milczy a ja płacze też mamy cyrki ale wszytko trzeba przeżyć jeżeli dwoje ludzi ma się do siebie dopasować. A na was jeszcze teraz dodatkowo działa ta odległość, tęsknota i poddenerwowanie.
Spokojnie, będzie dobrze już niebawem...

Emigra, to Cię czeka zjazd rodzinny na chrzciny

Nikita, u nas to samo, ja zaraz się chce rozstawać, już go nie kocham, nie chce i nienawidzę... aż minie 10 minut i się przytulamy i kochamy jak wcześniej ale też uważamy na słowa, kiedyś jak się poznaliśmy obiecaliśmy sobie że jak nas emocje poniosą to lepiej jak każde pójdzie sobie gdzieś w piz.du i pomilczy, bo napewno wrócimy do siebie niż, np. zostać i powiedzieć sobie "że się żałuje że się drugą osobę poznało" bo takie słowa bolą. I tej zasady się trzymiemy Bardzo lubię to że kiedys ustaliliśmy takich pare kwesti, jest to takie zdrowe.

Butter, My się w ogóle nie przepraszamy, jak już to bardzo chicho chyba oboje mamy dumę ponad głowę

mój jak się tylko odezwie to już mu tak mówię, bo on ma milczeć a ja płakać i mówić. więc na każde słowo reaguje właśnie takim komenatrzem.

Amani, to masz go teraz co pilnować co nie? O maluszku mówię

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

wiesz co, lepiej milczec i sie wyplakac, zlosc przejdzie i mozna normalnie pogadac. A w klotni to tak jak piszesz, powie sie pare slow za duzo i czasu sie nie cofnie. A ja jak jestem wkurzona to moglabym TZowi wszystko powiedziec, na mysl mi przychodza wszystkie najgorsze rzeczy, jednak jakies resztki granic znam i nigdy tego nie mowie, bo wiem ze zaraz bym zalowala. Fajnie tak ustawic granice, my tez od poczatku obiecalismy, ze nigdy nie pojdziemy spac obrazeni, ze zawsze bedziemy rozmawiac o problemach i nigdy nie wyjdziemy z domu w klotni.

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 16:26   #430
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani i to jest fajne, jak ma się taki porządek w związku To dobrze rokuje my mamy problem z tym rozmawianiem o problemach, ja może nie tak jak TŻ, ale staramy się nad tym pracować. No i o problemach jak już podejmujemy próbę rozmowy to zazwyczaj długoooo po samej kłótni.
Ale też rzadko się kłócimy z powodu problemów, raczej z sytuacji lub dupereli.
Stary 2012-05-31, 16:29   #431
kaska87
Zakorzenienie

cześć
nie nadrabiam, jestem wkurzona
mam @ i jeszcze kierowniczka powiedziała, że mogę iść godzinę szybciej (za wczoraj bo miałam klientkę i siedziałam godzinę dłużej), koleżanka z pracy poprosiła mnie żebym zapłaciła składkę PZU, miałam po drodze to wzięłam te 35zł, chcę płacić a ona 37zł a ja nie mam tych 2zł bo akurat nie byłam w bankomacie i miałam w portfelu ok 50gr i siara, babka mi ze swoje portfela dała 2zł bo mówi, że już nie zdążę... pojechałam do bankomatu, rozmieniłam kasę jadę, oddałam jej. Jadę do domu i łańcuch mi spadł i co? łańcuch mi spadł, ale naprawiłam i tym sposobem zamiast być szybciej w domu to dojechałam o 16:00

w dodatku P. miał być o 16:00, ale będzie o 18:00 jednak

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 16:33   #432
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasiu, no... z tym 2 zł zdarza się... ważne że Pani Ci pomogła
łańcuch? złośliwość rzeczy martwych. Współczuję.
a że na mężusia poczekasz... no mogę Cię pochalać, ale wiesz... jak potęsknisz to bardziej się ucieszysz na jego widok

czujesz jak Cię pocieszam?
Stary 2012-05-31, 16:50   #433
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę sobie kupić coś dobrego na rozstępy bo na pewno mi się porobią, na biodrach mam po kilka pamiątek z ostatniego przytycia
Doradzicie coś?

Słyszałam o Musteli albo Pat & Rub te od Kingi Rusin...ciekawe czy dobre?
Ja używam "elasti - Q" a do coś od kingi rusin to dla ciężarnych??

Maleństwo zobacz co sie pokazuje, jak się kliknie w Twój podpis
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 17:01   #434
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

wszystkiego najlepszego dla meza

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

zaaaabcia wszystkiego dobrego dla meza
dziekuje

Cytat:

Żabciu, sto lat dla mężą
dziekuje

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34427489]

Żabciu, to chyba już niedługo
[/QUOTE]

na to wyglada

Cytat:

dziekuje

A ja czuje sie super wlasnie zjadlam pyszne sniadanko i sie relaxuje

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 17:08   #435
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Żabciu, też bym coś pysznego zjadła ale kompletnie wiem wiem na co mam ochotę. jak dziś świętujecie z mężem ?
Stary 2012-05-31, 17:14   #436
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabciu, też bym coś pysznego zjadła ale kompletnie wiem wiem na co mam ochotę. jak dziś świętujecie z mężem ?

Ja sobie zrobilam kanapeczki z majonezem serem , poledwica , rzodkiewka , ogorkiem i pomidorem + wegeta oczywiscie

Mamy w planach isc na obiad Jesli mlody nie zechce wyskoczyc wczesniej

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-05-31, 17:15   #437
Malensstfo
Zakorzenienie

Przeleciałam was trochę...wróciłam od dentysty..źle nie było..ale zobaczymy co będzie jak znieczulenie puści...

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Maleństwo zobacz co sie pokazuje, jak się kliknie w Twój podpis
Ale o co chodzi??
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 17:17   #438
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Żabcia, może na urodziny tatusia się wstrzymie a dopiero nocą mu zrobi prezent

wypaśne kanapki a ja to na dobrą sprawę mam pustą lodówkę.

Maleństwo

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Maleństwo, "nasz szczęśliwa lista" źle działa.
Stary 2012-05-31, 17:18   #439
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Przeleciałam was trochę...wróciłam od dentysty..źle nie było..ale zobaczymy co będzie jak znieczulenie puści...

Tylko zebys sobie wargi nie pogryzla

I jak dziewczyny opada mi cos ten brzuszek?
Zdjecia z wczoraj 38tyd+5 dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8497.jpg (71,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8498.jpg (77,8 KB, 42 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-05-31, 17:21   #440
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństwo, "nasz szczęśliwa lista" źle działa.
A co źle działa?? Bo mnie się normalnie otwiera pierwsza strona wątku???

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Zabcia urósł ci brzuszek!!!
Stary 2012-05-31, 17:22   #441
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Żabcia, mi się wydaje że nie opada ale wrzuć coś do porównania jeszcze.

Maleństwo a mi się otwiera 5 czy 6 post nie wiem o co Bice chodziło ale mi też źle działa.
Stary 2012-05-31, 17:23   #442
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ty patrz, ja też widzę

Dziewczyny, odwagi - żadna z nas nie gryzie Madzia tylko czasem bije
sesese

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzci mi .. co jak mi wody odejda pod prysznicem? Jak ja bede wiedziala ?
Tego nie da się przegapić. ja poczułam takie ciepło wylewające mi się z pomiędzy nóg i było tego wieleeeeee. A potem jeszcze mi leciały pomału.

Mrowinko

Amani gratulacje spadku wagi

A ja dostałam prezent od męża. Dziś wrócił wcześniej z pracy bo o 16. ja akurat małą karmiłam. A on do mnie abym zamknęła oczy i... założył mi na rękę bransoletkę

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 17:25   #443
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia super
Stary 2012-05-31, 17:26   #444
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Żabcia, może na urodziny tatusia się wstrzymie a dopiero nocą mu zrobi prezent

wypaśne kanapki a ja to na dobrą sprawę mam pustą lodówkę.
.
Calkiem mozliwe Jutro tez fajna data bo Dzien Dziecka a w sobote mamy 7 rocznice bycia razem

To zapraszm do mnie na kanapeczki

Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Zabcia urósł ci brzuszek!!!

Cytat:
Żabcia, mi się wydaje że nie opada ale wrzuć coś do porównania jeszcze.
.
czekaj zaraz wrzuce z tamtego tyg

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Tego nie da się przegapić. ja poczułam takie ciepło wylewające mi się z pomiędzy nóg i było tego wieleeeeee. A potem jeszcze mi leciały pomału.

A ja dostałam prezent od męża. Dziś wrócił wcześniej z pracy bo o 16. ja akurat małą karmiłam. A on do mnie abym zamknęła oczy i... założył mi na rękę bransoletkę

A jak bede brala prysznic to nie pomyle tego z woda

pokaz a z jakiej okazji?

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-05-31, 17:28   #445
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

noo Żabcia to idę na kanapki ale teraz mi ochota na jakiegoś szaszłyka przyszła

a no daty fajne, ale najważniejsze żeby szybko i sprawnie urodzić
Stary 2012-05-31, 17:29   #446
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Ale o co chodzi??
No jak ja klikam na Twoją "szczęśliwą listę" to się pokazuje post nr 26 a nie lista
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 17:31   #447
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bika, no mi też 26 post.

śpiąca jestem, i jakaś niezadowolona.
Stary 2012-05-31, 17:34   #448
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No jak ja klikam na Twoją "szczęśliwą listę" to się pokazuje post nr 26 a nie lista
eeee..to jak zrobić, żeby się lista wyświetlała, bo nie pamiętam

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Madzia super!! A pokazywałaś mężowi wczorajsze fotki?
Stary 2012-05-31, 17:34   #449
blonde_hair
Zakorzenienie

Zaabcia ladny, duzy brzuszek, ale nie widze by opadał
To mzoe Dominik zechce wyjsc w sobote

Madzia super
Stary 2012-05-31, 17:38   #450
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
noo Żabcia to idę na kanapki ale teraz mi ochota na jakiegoś szaszłyka przyszła

a no daty fajne, ale najważniejsze żeby szybko i sprawnie urodzić
Bedzie i szaszlyk

Dokladnie szybko sprawnie i w miare bezbolesnie

Wczoraj sobie pazurki u nog i rak zrobilam Tak na wszelki wypadek

Wrzucam zdjecie do porownania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8448.jpg (67,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8497.jpg (74,1 KB, 22 załadowań)

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości