|
|
#961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Jak Nena się przywita to nie ma ch**a we wsi
Cytat:
za DDŚ ![]() za DDŚ..dostajesz oficjalne zezwolenie od strażnika wątku czyt. MNJE.... na rozwolnienie
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochote na cześnie
u sąsiada na drzewie tak się czerwieni |
|
|
|
#963 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Letike nie zazdroszcze koszmaru... mi sie raczej snilo jak np. nie mialam kupionych butow czy innych rzeczy, ze w dniu slubu ubieram np. czarne polbuty bo nie mam innych albo ze nie umiem sie wyrobic... jest np godzina 18:20 a ja mam slub na 19 (u nas sa raczej wczesnie sluby ) i sie orientuje ze nie mam umytych wlosow, zalatwionej makijazystki, florystki itd itp...---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
Dziekuje za pozwolenie, teraz juz wiem czemu od 2 dni mam biegunke!!! To wbijaj na rapsa
|
||
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że czegoś nie mam, zapomniałam itd
|
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to ja nie wiem.. mandacik jakiś... to ma być sr**anie na zawołanie, a nie tak kiedy Ci się uwidzi ![]() PS. Mój welon wisi na drzwiach i też jakoś tak niepokojąco przypomina że to już... ![]() A w ogóle w co go zapakować żeby mu się nic nie stało? W sensie zeby się nie zakurzył, zażółknął or samting?
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko mi sie miejsce na karcie skonczylo musze kupic jakas wieksza... napis na pitutach tez moge obfocic
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-05-31 o 16:45 |
||
|
|
|
#971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do welonu to mysle ze zwykly woreczek wystarczy, albo nawet dwa i do szafy sru
|
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
hej
nie pisalam dlugo ale caly czas was podczytuje mam nadzieje ze nie zapomnialyscie o mnie zostalo dzis 100 dni do slubu
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzynie i specjalistki paznokciowe doradzcie:
Chcialabym zrobic sobie hybrydy - czy to juz odpowiednia pora? Cel jest nastepujacy - aby utwardzic naturalne i pozwolic im dorosnac do slubu (bo nie chce zelowych ani zadnych innych tipsow tylko swoje). Obecnie sa dosyc dlugie, bo mi bardzo szybko rosna i nawet taka dlugosc jaka mam dzis by mi odpowiadala do slubu, ale nie umiem w tej chwili obliczyc jak szybko mi rosna wiec jakbym sciela na zero to nie wiem czy zdaza urosnac A gdybym zrobila hybrydy to podpilowywalabym je co kilka dni do wymaganej dlugosci - czy dobrze mysle? Bo nigdy nie robilam hybryd, a tipsy mialam tylko raz w zyciu. I teraz kolejne pytanie - jaki kolor? Jak sobie zrobie jakas czerwien, albo cos w tym stylu to czy to sie z latwoscia pozniej sciaga i naklada inny? Czy moze lepiej od razu zrobic jakis neutralny nudowy i pozniej bedzie latwiej z tym docelowym?---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Mam nadzieje ze za bardzo nie skomplikowalam sprawy
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
dziś jest ostatni dzień do kiedy goście mieli potwierdzić, do chwili obecnej otrzymałam może 5 telefonów, a reszta co??
![]() ![]() Wujek stwierdził, że ma nadzieję że nie będzie winietek, bo on nie lubi jak się go gdzieś usadza Ciotka zadzwoniła, żeby jej 20-letniego syna umieścić w innym pokoju hotelowym niż jego dziewczyna, bo ona się boi że jej synalek zmajstruje dziecko czy coś ![]() właśnie robię winietki i menu wklejam do wcześniej przygotowanych okładek. i tak przy okazji zastanawiam się, czy nie zafundować gościom czegoś takiego - oczywiście w wersji polskiej. U mnie nie ma księgi gości, nie chciałam czegoś takiego, ale w zamian może takie jakby mini ankiety. Oczywiście z motywem przewodnim, hmm |
|
|
|
#977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poniżej foto, mam wrażenie że ten "ciul" jest dużo sztywniejszy niż ten który pokazano mi w salonie, dla porównania tamto foto. Będę musiała zobaczyć jak to gra z suknią, chyba że są jakieś metody na trwałe zmiękczenie go, bo po "kąpieli" w parze wodnej jest fajny.
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do koloru, hybrydy ściąga się w identyczny sposób- mocząc w specjalnym płynie, więc nie ma znaczenia jaki kolor chcesz, możesz mieć czerwień, później biel, a później czerń. Bez znaczenia. Z tymże jak wspomniałam- hybrydy nie utwardzą Ci paznokci tak abyś je uchroniła od mechanicznych uszkodzeń.
|
|
#980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze mówi, polać jej
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- ja chcę ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- http://bebzol.com/pl/Jarzebina-w-tra...wej.76267.html |
|
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
To prosz:
Na zdjęciu jednym nad domem sąsiada zaznaczyłam czerwoną strzałą, w tym miejscu jak jest dobra widoczność (jak widać dzisiaj niestety nie) widać pięknie babią górę ![]() Mam na jednej karcie tylko nie wiem której bo mam ich 7 widok właśnie z jednego wzgórza u mnie w okolicy z którego chłopaki latają na skrzydle, do tyłu widać babią górę a do przodu kraków i skawinę
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beskid Wyspowy? |
|
|
|
|
#985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ankieta - super pomysl Audrey - a czy to oznacza, ze hybryda moze odpryskiwac tak jak lakier? hmmm... to juz sama nie wiem... W takim razie powinnam utwardzic je zelem, a na to nalozyc jakis kolor (rowniez zelowy? czy mozna na zel nakladac lakier zwykly?) Wybacz, ze glupio pytam, ale zupelnie sie na tym nie znam Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
u mnie tez czasami widac Babia Gore ale musi byc super przejrzyste powietrze
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-05-31 o 17:34 |
|||
|
|
|
#986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zależy jakiej firmy są hybrydy, wiadome, jak nałożą Ci jakieś lipne i w doddatku źle płytkę przygotują to odkleisz hybrydę jak naklejkę z paznokcia, porządne powinny się ładnie trzymać. Na żel clear możesz nakładac codziennie po 500 kolorów lakieru ja uzupełniam swoje co 3 tyg, a i tak byym nie musiała bo żel jest przezroczysty więc go nie widać na paznokciu.PS. Na takim żelu lakier spokojnie wytrzyma Ci tydzień albo dłużej. Moim skromnym zdaniem hybryda to wyciąganie kasy w szybkim czasie, nic więcej
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ołdri... adoptuj mnie !
|
|
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
ale się od Was oddaliłam strasznie długo mnie nie było, a tyle z Was jest już szczęśliwymi żonkami! Gratuluję Wam Kochane każdej z osobna! ![]() A ja... :| W niedzielę miałam wypadek samochodowy... Nawet nie wyobrażacie sobie co przeżyłam. Wyjeżdżałam z osiedla Tż, wyjechałam na drogę i nagle z ogromną siłą uderzył we mnie samochód jadący główną drogą. Widziałam go, ale był naprawde daleko - każdy zdążyłby wyjechać (jeszcze ktoś za mną na pewno!), ale okazało się, że facet jechał 130km/h a nie przepisowe 50km/h. Szczęście polega na tym, że uderzył mnie w tył samochodu w taki sposób, że mnie dwukrotnie obróciło wokół własnej osi i wyszłam z tego bez szwanku (mam "tylko "obrzęk w okolicach gdzie miałam zapiete pasy - mega siniaki). Gdyby uderzył mnie dosłownie 50cm bliżej to zginęłabym na miejscu - tak stwierdzili strażacy i policjanci. Auto tego faceta wylądowało w rowie kilkadziesiąt metrów dalej i jest doszczętnie skasowane. A wiecie co jest najgorsze? że tak naprawdę ja zostałam uznana za winną, bo wedle przepisów ruchu drogowego to ten, co jest na drodze z pierwszeństwem może wszystko (nawet jechać trzykrotnie za szybko i być po alkoholu), a ja pomimo tego, że to nie było wymuszenie i tak wymusiłam... |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

Może spreparuje coś na szybkiego 
za DDŚ 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

musze kupic jakas wieksza... 

To mówiłam ja, mieszkanka równiny

ale się od Was oddaliłam