|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Made in Sephora
Byłam w Sephorze w Plazie, pani nie wiedziała jak z pędzelkami, powiedziałam, że koleżanki kupowały w promocji, pani sie zapytała kogoś tam i faktycznie są w promocji
|
|
|
|
|
#453 |
|
Raczkowanie
|
Ehh.. miałam wczoraj wstąpić do Sephory w Galerii Krakowskiej, bo wyjeżdzałam do TŻta. Ale tyle mi zeszło z porannym pakowaniem, że wkońcu nie zdążyłam. Wracam po Nowym Roku więc nici z promocji
Może i dobrze, w sumie co chciałam, to zdążyłąm już kupić... no ale nowości w kosmetyczce nigdy za wiele! Szkoda że w Krośnie nie ma Sephory... Ale muszę się pochwalić. Wkońcu dostałąm smska i dwa maile.. oj teraz chyba dopiero się zacznie Aha, nie zwróciłyście przypadkiem uwagi na jakie zapachy obowiązuje promocja -30%?? Jakby tak Lempicka była... |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam wczoraj eska ze jest promocja, 20% na kosmetyki sephora i 30% na wybrane zapachy
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
za to w Douglasach chyba nie ma az takich promocji :/
|
|
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj z Sephorze w Zabrzu, już dawno takich tłumów nie widziałam tam. A ilu panów było
Dzisiaj już spokojniej ale sporo zapachów z promocji sie sprzedało No ale udało mi się dostać do wizażystki i mnie pomalowała.
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie ma jak jest
Znaczy wczoraj była na pewno. Zawiedziona, że nie dostałam kamuflaża ArtDeco (zostały odcienie dla Murzynek i solaryjnych skwarek), poszłam do Galerii Krakowskiej na łowy po bluzkę sylwestrową, a tu patrzę w Douglasie -25% na wszystko I dzikich tłumów nie było I pustek na półkach też nie I tak oto stałam się posiadaczką kamuflaża Przy kasie co prawda okazało się, że to promocja dla posiadaczy karty, a ja takowej nie miałam, ale spokojnie można ją było wyrobić przy zakupie. Tylko nie pytajcie mnie do kiedy ta promocja, bo nie wiem.
|
|
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też skorzystałam z douglasowej promocji -25%
![]() Ale mi powiedzieli, że nie tylko dla posiadaczy karty.
|
|
|
|
|
#463 |
|
Rozeznanie
|
Ja czekam na Sephorowską promocję 2 w cenie 1...
mam nadzieję,ze będzie nie długo bo mam upatrzone już kosmetyki i czekam ... |
|
|
|
|
#464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
noo!! to bardzo dobrze, ze i Douglas sie promocyjnie "podciaga" . Dawno mnie tam nie bylo, to i nie na bieząco jestem . Ciekawe tylko do kiedy ta promocja - może ktoś inny wie??? |
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widzialyscie w nowej Urodzie cudny puder w puszku? Dokladnie to sie nazywa Zloty puder w puszku Glitter and Shimmer Bruh Nathalie Rykiel pour Sephora i kosztuje 99zl. Nie wiedzialam, ze Nathalie Rykiel robi rzeczy dla Sephory. Puszek wyglada oblednie, widzialyscie?
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
puszek wyglada na super delikatny
|
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
NO tak, zeby sie tylko nie rozwalil albo nie zaczal gubic wlosow.
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga uwaga dostalam dzisiaj dwa maile od Sephory -
1. dotyczy promocji Clinique tutaj link http://www.sephora.pl/klub/promo/promocja/?prodId=3445 2. brzmi nastepujaco: Minimalny rabat: -10% na zestawy swiateczne (dla osob nieposiadajacych karty klubowej) + dodatkowe -20% = -30% -30% na wybrane produkty (dla osob nieposiadajacych karty klubowej) + -20% = -50% Sephora zaprasza na zakupy. Tylko teraz z Kartą Klubu Sephora wiele produktów będą mogli Państwu kupić z większym rabatem. Klientom Klubu Sephora oferujemy rabat nawet do 50 %. Przyjdź do nas. Pokaż swoją kartę Klubu Sephora, a przy kasie otrzymasz rabat. * Oferta ważna do wyczerpania zapasów. Dodatkowy rabat obowiązuje tylko Klientów Klubu Sephora, którzy pokażą kartę przy kasie. Wszelkie pytania dotyczące asortymentu objętego obniżką prosimy kierować do konsultantów w danej perfumerii. ps. Zupelnie przypadkiem wybieram sie dzisiaj do Sephory, ciekawe, czy zostaly w ogole jeszcze jakies kosmetyki po swietach i poswiatecznych wyprzedazach. |
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będąc w Sephorze wydumałyśmy, że to 50% w sumie należy się tym, którzy karty nie mają, a po lekturze dzisiejszego maila wydaje mi się, że jednak posiadaczom karty
|
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a %: 30 % (na poszczegolne rzeczy) i 10% (na zestawy swiateczne) jest dla osób, które nie maja karty Sephory dla posiadajacych karte jest dodatkowe 20% rabatu, wiec wychodzi odpowiednio 50% (na poszczegolne rzeczy) i 30% (na zestawy) |
|
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, wrocilam wlasnie z Sephory i zdaje relacje z promocji. Sama kupilam - swiateczny zestaw Puma Create (perfumy + torba Pumy, dla kuzynki 18stoletniej, mysle ze sie jej spodoba). Przed wszystkimi promocjami cena tego zestawu wynosila 111zl. Teraz zestaw kosztuje 100zl. Mam karte, wiec pani mi od tej ceny odjela jeszcze 20%. W sumie za Pume zaplacilam 80zl.
Przecenione sa: z firmy Sephora pedzelki i akcesoria, produkty do makijazu w starych opakowaniach (cienie pojedyncze i paletki, roz w musie etc.), preparaty kosmetyczne typu tonik, mleczko, plyn do demakijazu w starych opakowaniach, no ogolnie wyglada to jakby wyprzedaz produktow w starych opakowaniach. Sama kupilam zestaw 4 cieni i plyn do demakijazu oczu w tych slicznych buteleczkach. 4 cienie przecenione z 42 na 28zl minus od tego jakas znizka (chyba te 30%), plyn do demakijazu 13 zlotych minus znizka. Lacznie za wszystko zaplacilam 113 zl z kawalkiem, czyli wynika z tego, na to, co juz jest obnizone rowniez sa znizki. Widzialam tez, ze przecenione sa np. poszczegolne modele szminek Sisleya, ale to juz chyba zalezy od sklepu, jak im cos nie schodzi to przeceniaja. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#474 |
|
Konto usunięte
|
Mimbi, a sehorowskie podkłady?
Nie zauważyłaś czy objęte są promocją? |
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzialam podkladow. Z kolorowki w starej wersji przypominaja mi sie tylko cienie i roz w musie. Podejrzewam ze po prostu Sephora wyprzedaje kolorowke w starych opakowaniach, byc moze podklady tez byly. Moze po prostu zadzwon do siebie do Sephory i sie zapytaj?
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co prawda aura mało sprzyjająca, ale spacer nie zaszkodzi .
|
|
|
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
w poznańskiej Plazie przecenione bylo sporo produktów Heleny Rubinstein i Chanela
|
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedzialam, ze pedzelki nie zostana bez echa
|
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na razie to echo odbija się od pustego portfela, ale zobaczymy co da się zrobić
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.