|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ebi Smolarek
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3442205]O maj gad, rodzina geniuszy!
![]() Ja tej, też tak chce [/quote]Jest między nami jedna różnica... On się uczy ze 3-4 godziny dziennie a ja przegladam zeszyty jakies poł godziny albo mniej jak mi się nie chce ![]() A efekt bardzo podobny
|
#9782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc wpadało się czasem na niektórych piłkarzy Oczywiście zupełnym przypadkiem Za Ciebie i Twoje posty [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3441896] Pijmy też za moją 4 z matmy!! Oczywiście Przybyłówna musiała iść do najtrudniejszego zadania do tablicy, już byłam pewna, że coś pokręcę i dostanę 1, bo jeszcze parę dni temu nic a nic z tego nie czaiłam, ale wystarczyły korki u brata (Tak Syska, oni się czasem do czegoś przydają ) i zrozumiałam! I za Twoją czwóreczkę Cytat:
|
||
|
|
|
#9783 |
|
Konto usunięte
|
Syska, jaki jest twój sposób na szybką naukę??
![]() Ja w sumie też się szybko uczę, o ile się w ogóle uczę Ale jak tu się uczyć, jak:a)Materiału np. na sprawdzian maaaasa b)cały czas się myśli o Wizażu bądz piłce nożnej c)Obok w pokoju non stop chodzi TV, i się nie idze skupić Syska, a jaką masz średnią, jeśli można wiedzieć? I na jakim jesteś profilu?
|
|
|
|
#9784 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3442413]Syska, jaki jest twój sposób na szybką naukę??
![]() Ja w sumie też się szybko uczę, o ile się w ogóle uczę Ale jak tu się uczyć, jak:a)Materiału np. na sprawdzian maaaasa b)cały czas się myśli o Wizażu bądz piłce nożnej c)Obok w pokoju non stop chodzi TV, i się nie idze skupić Syska, a jaką masz średnią, jeśli można wiedzieć? I na jakim jesteś profilu? [/quote]Po prostu dużo mi z lekcji zostaje... (raz śmiałam sie całą lekcję a dostałam 5 za aktywność bo powiedzialam babce ze sie chyba pomyliła) myśli o wizażu to ja też mam cały czas... u mnie jest chociaz spokój ale i tak sie ucze ze sluchawkami na uszach 4,75 :p Biologia i geografia rozszerzona (profil ekologiczno-turystyczny) PS: poza tym nauczycielki mnie lubią bo na początku sobie dobra opinię wyrobiłam i nie zwracają na mnie większej uwagi
|
#9785 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz muszę wychodzić
|
#9786 |
|
Konto usunięte
|
Ok pa pa mózgu
![]() Co tu tak zamilkłyście?
|
|
|
|
#9787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3441896] Pijmy też za moją 4 z matmy!! Oczywiście Przybyłówna musiała iść do najtrudniejszego zadania do tablicy, już byłam pewna, że coś pokręcę i dostanę 1, bo jeszcze parę dni temu nic a nic z tego nie czaiłam, ale wystarczyły korki u brata (Tak Syska, oni się czasem do czegoś przydają ) i zrozumiałam! O, a ja dzisiaj dostałam 5 z matmy A babka jest tak... dziwna, że za nic się nie zorientuje Więc możemy wypić podwójnie I jeszcze dodatkowo dzisiaj na WFie, jak grałam w kosza tylko z chłopakami (od jakiegoś czasu żadna z dziewczyn z mojej klasy nie ćwiczy na WFie), to zdobyłam całkiem dużo punktów, więc też sobie mogę wypić Chociaż nawet nie muszę pić, bo od kilku dni jestem jak pijana, bo mi się bardzo fajnie układa ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3442413]Syska, jaki jest twój sposób na szybką naukę?? ![]() Ja w sumie też się szybko uczę, o ile się w ogóle uczę Ale jak tu się uczyć, jak:a)Materiału np. na sprawdzian maaaasa b)cały czas się myśli o Wizażu bądz piłce nożnej c)Obok w pokoju non stop chodzi TV, i się nie idze skupić Syska, a jaką masz średnią, jeśli można wiedzieć? I na jakim jesteś profilu? [/quote]Mam te same problemy No, bo jak nie myśleć np. o Ebim, jak się ma nad biurkiem kilka jego zdjęć? Albo nie słuchać, co jest w telewizorze, bo mogą być jakieś wiadomości sportowe. A na dodatek stos książek na biurku wygląda odstraszająco.
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-01-12 o 21:22 |
||
|
|
|
#9788 |
|
Zadomowienie
|
Jedne dzień nieobecności i tyle do nadrabiania:P
Widze, ze tu sie szerzy alkoholizm Wypijmy za Rasiaka tzn. za jego 28 urodziny Zycze mu, aby wreszcie trafił gola dla naszej reprezentacji(moze być w meczu z Azerbejdzanem )
|
|
|
|
#9789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto następny? Kiedy Żurawski ma urodziny?Ale za Rasiaka Edit: Tylko to o urodzinach Rasiaka się nie może wydać, bo mi brat każe robić filmik urodzinowy dla niego
|
|
|
|
|
#9790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Urodziny Żurawia dopiero we wrzesniu (12 września),a tak z ciekawostek wiecie jak ma na drugie na imie?? ![]() Maciej Stanisław Żurawski ![]() ![]() Swoją drogą ciekawe czy Ebi ma drugie imie?Czyzby Włodzimierz?
|
|
|
|
|
#9791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż moje Magdalena Weronika A... też jest śmieszne i trochę wkurzające. A ja ostatnio się zastanawiałam, czy Ebi swojego syna nie nazwie Diego, po swoim idolu (Maradonie). Bo w końcu on ma imię po idolu taty Diego Euzebiusz Smolarek Junior
|
|
|
|
|
#9792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a swoją drogą, to dziwne, że dla repry nie potrafi strzelić gola, a w lidze jest królem strzelców ![]() Cytat:
Ebi bankowo ma drugie po tacie, jeśli oczywiście ma drugie a ostatnio mnie zaciekawe, czy go dzieci prześladowały w przedszolu za imie Euzebiusz, bo wiecie dzieci są okrutne |
||
|
|
|
#9793 |
|
Rozeznanie
|
kurka blaszka, lubie jak jest duuuzo osób na wątku, tylko zeby te duzo osob sie wiecej odzywało
|
|
|
|
#9794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9795 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#9796 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ebi do przedszkola chodził chyba w Niemczech. To rzeczywiście mogło być niewesoło Chociaż już pewnie i wtedy dzieciaki wołały na niego Ebi. Kurcze, ja to dziś tylko za kogoś lub za coś piję
|
||
|
|
|
#9797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jeszcze nic, bo wczoraj się mnie koleżanka spytała kto to jest Artur Boruc
|
|
|
|
|
#9798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do przedszkola to chyba w Polsce, albo w ogóle. Bo wyjechał, jak miał coś ok. 6 lat. Więc wcześniej albo chodził do przedszkola gdzieś w Aleksandrowie, bo do 1986r. jego tata grał w Widzewie Łódź, albo siedział w domu z babcią lub mamą. |
|
|
|
|
#9799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, czy on myśli, że piłka nożna to tylko Mundial? Jakby tak było, to bym już umierała odliczając dni do Mundialu w 2010.
|
|
|
|
|
#9801 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak do mnie mówił już mój nauczyciel od gitary i ksiądz ![]() Edit: Wow! Lista wszystkich meczów reprezentacji Polski (od 1921r.): http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_m...ce_no%C5%BCnej
|
|
|
|
|
#9803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() eh uciekam do książek, w poniedziałek mam kolokwium a jeszcze nic nie zroibłam :/ papapa |
|||
|
|
|
#9805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9807 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No bo jak to? Dziewczyna i football A niby dlaczego nie Cytat:
Tutaj komentator twierdzi, że Smolar chodził do przedszkola we Frankfurcie http://www.youtube.com/watch?v=X4fc_6xISNY Ale co on tam wie Dobranoc |
||
|
|
|
#9808 |
|
Rozeznanie
|
qrcze, musze sie Wam pożalić, jutro ide do szkoły
i jestem sfrustrowana i ide spac, dobranoc |
|
|
|
#9809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). I po co im takie imiona. To tylko takie dla szpanu dla rodziców. A dzieci się będą z tym męczyć.Ale co innego, jak ktoś nazywa dzieci imionami swoich idoli albo osób, które w jakiś sposób są dla niego ważne. Chociaż ja bym chciała mieć jakieś fajne imię. Znam np. jedną Taisę. Ona nie potrzebuje żadnej ksywki, bo i tak wszyscy w całej szkole wiedzą, która to. A co do Euzebiusza, właśnie przeglądam wikipedię i natknęłam się na coś takiego: Cytat:
Będzie pretekst do picia A znaną osobą noszącą to imię jest nasz Ebi ![]() Edit: O, tabelka z najpopularniejszymi imionami w Polsce: http://pl.wikipedia.org/wiki/Dzieje_imion_w_Polsce Moje zajmowało 4 miejsce, jak je otrzymałam. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

[/quote]

Oczywiście zupełnym przypadkiem

Chociaż moje Magdalena Weronika A... też jest śmieszne i trochę wkurzające. 

A niby dlaczego nie