|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
O jej to u mnie tak nie było
|
|
|
|
|
#1352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cóż za drastyczne metody
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, ok zaraz looknę Ze ślubu zdjęcie nie weszło ... nie ma go w klubie ;/ Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-31 o 19:32 |
|
|
|
|
#1354 | ||||
|
Zadomowienie
|
No ale jedziecie z tym koksem
![]() ![]() Rano Was podczytywalam a tu dodatko 5 stron :/ heh ![]() Cytat:
Kubek mamy narazie taki zwykły z tym silikonowym ustnikiem od 6+. Filipek już dość ładnie zaczyna z niego ciągnąć a ma 5,5 m-ca Cytat:
) śmiesznie to wygląda hehe on nie potrafi załapać jeszcze z tymi nogami że wystarczy ciutke do przodu i da radę pójść, narazie przemieszcza się pełzająć albo tak na czworaka się rozchuśta i jakoś się przesuwa.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to cwaniaczek A chyba, że tak ;p |
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
weszło weszło
|
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
żeby nie bylo - celowo pisze cFaniaczek zeby potem sobie mamuśki nie pomyslały żem analfabetka ps. dostałam maila ze mam nie przyjezdzac na konsultacje jutro, tylko dopiero 08.06 (czyli na ostateczne oddanie pracy).... czyzby to oznaczało że mam zatwierdzone ??????????????????? |
|
|
|
#1358 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Gratki! Cytat:
Cytat:
zalezy co to za pisklaki, bo kurczaki to raczej kasze, zboże itd a dzikie to jeszcze gąsienice mogą chyba Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Promocja- kup jeden drugi gratis ![]() Karmie ich w ten sposob ze jeden siedzi w bujaku przede mna, drugi za mna i mu przez ramie cycka przerzucam ![]() A powaznie to zazwyczaj po kolei raz jeden raz drugi Ostatnio pare razy mi sie wydarli w nocy a ze nie chcialam zeby caly dom zbudzili to im zwiesilam cycki stojac na czworakach nad nimi. Czulam sie jak ta mitologiczna wilczyca co remusa i romulusa wykarmila ![]() Kurde chyba mi sie zastoj robi, jeden cyc po karmieniu i sciaganiu jak kamien, boli a mnie jakies dreszcze lapia... Btw moja siostra taki biust majtajacy do kolan okreslila jak byla mala jako fajtlapowaty ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Wlasnie dziewczta musze isc do fryzjera doradzcie jakas fajna fryzurrke- w tej chwili mam boba do brody
|
|
#1360 |
|
Zadomowienie
|
zatłukę tżta
nic mi nie powiedział że ma do nas wpaść jego kolega, bo z Niemiec wpadł na chwilkę...ja ledwo z łazienki wyszłam, mokre kudły, db że turban zdążyłam ściągnąć...maseczkę z zielonej glinki z mikrodermabrazją wczesniej robiłam...twarz czerwona db że chociaż piżamkę ładną założyłam![]() w pon jadę do twojego city i znowu z depresją wrócę, wy tam wszystkie takie ładne laski jesteście
|
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to musimy się kiedyś umówić na kawke, skoro tak często u mnie w city bywasz ![]() w piżamce to nawet z czerwoną twarzą będziesz sexy wyglądała
|
||
|
|
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1363 |
|
Rozeznanie
|
kto pytal o problemy z pamiecia? No wiec ja je mam! wychodze z domu i jeszcze potem wracam ok. 2 rqzy po cos, a jak juz jade samochodem to sobie przypominam, ze i tak czegos nie zabralam... Kiedys Anie gdzies zostawie i o niej zapomne!
![]() Laski, ktos mi podmienil zula! Wracamy z Ania, a ten jak sie nie dorwie do nosidelka, jak z nia nie zacznie gadac! Niose deserek, chcialam ja nakarmic, wyrwal mi i sam jej dal, a potem mleczko. poszlam z nia na spacer, wracamy a tu kolacja i... UWAGA: Pozmywane naczynia !!! ![]() moze juz nie chce spac na kanapie? chociaz ja go tam nie wyganialam ale tez nie zapraszam go do sypialni, jak bedzie chcial sam przyjdzie, ja poki co rozkoszuje sie wolnym lozem |
|
|
|
#1364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
kochana jestem jestem ale Ciebie brak
chyba , że sie mijamy
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Glam zgadzam się z Oliwierą, to moze byc początek zapalenia.....ale oby nie |
|
|
|
|
#1367 |
|
Zadomowienie
|
czy smarujecie, balsamujecie swoje dzieci po kąpieli? pytanie głównie do mam dzieci "zdrowych skórnie" tzn. bez AZS i innych takich przypadłości
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- domi7ks śliczna sukienka boshe jak ja bym chciala móc tak bez mierzenia na All kupić sobie cokolwiek
|
#1368 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo Tys nasza wątkowa wilczyca ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
ja raz na 2-3 dni mam albo oliwke bo zostala i chce zuzyc, albo krem nawilzajacy z NIvea ale przyznam ze czeasm i raz w tygodniu... ale glownie dlatego zeby to wykorzysatc i zeby sie nie zmarnowało
|
||
|
|
|
#1369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyzby wszystko szlo w dobra strone?tak powinno byc ![]() a spanie na kanapie to dla zuli chyba najwieksza kara! Tez mam problemy z pamiecia ,za malo oczytana jestem,slow brakuje.Ale,ze wy ladna polszczyzna piszecie,to troche sie ostatnio podciagnelam ![]() Usypialam mala 1,5h Strasznie zaczela dzisiaj krzyczec,jakby zorientowala sie,do czego jeszcze mozna wykorzystac buzie .Cos wam jeszcze chcialam napisac i zawsze,jak tu jestem,to zapominam,co to mialo byc..A wlasnie,apropo tematu ![]() Tak piszecie o wozkach-my jezdzimy w spacerowce tej 3w1 (na Zappa jeszcze za malo sztywna jest).Mala czesto lezy na brzuchu,bo mam odczepiana tylna czesc budy i zostaje sama siateczka,wiec moze sie rozgladac (tuszka pewnie tez tak masz )
|
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super jest te fioletowy zestaw z Johnsona co dostalysmy do testowania Seona a Tobie jak sie ten zestaw Bedtime podoba? Prowadzisz bloga? bo ja troszke napisalam i przestalałam :/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-05-31 o 21:54 |
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Uff dobrze ze duzo nie naskrobalyscie podczas gdy ja molestowalam swoje zwisy w kapieli
Ja tam zapominam takie podstawowe rzeczy.... Jak sie dzieci nazywaja, gdzie mieszkam itd Na szczescie w kwestii logowania na wizaz dziala pamiec w porzadeczku
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu jak ich molestowałas, bo chyba bardziej nie naciągałaś?
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Domi ja nie balsamuje. Kapie na zmiane w oilatum (dostalam ostatnio wielka butle) i nivea nutri sensitiv i maja ladna skorke
No czasem im samoopalaczem pomaze ale tylko w dni kiedy na solarke nie mamy czasu
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czy sa w Polsce Hippa owoce w pudeleczkach?Bo one nie maja zadnych ryzy itp,100% owoc
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
,bo na kompie zalogowany na stale
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Wykrecalam jak mokre szmaty
bo do wirowki sie nieMiescily... Moze by jakos weszly ale z zamknieciem klopot. Szkoda ze takiego tradycyjnego magla recznego nie posiadam bo by sie idealnie sprawdzil
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popatrz tu tak laski na solarium łażą, a Ty masz samoopalacz taki ciemny ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
Oliveira ja niczym nie smaruje a kapie ja w Ziajce.Pytalam o pisklaki bo 2 na podworku z gniazda wypadly wiec musze je ocalic ale much nie chcialy jesc.widzialam ze rodzice podlatuja i dokarmiaja a skkubance w pudelku siedziec nie chcialy.kota musialam zamknac bo to morderca dzis uratowalam szara myszke ktora chcial pozreec.
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- mala dostala stowke od dziadkow i kupila kule vtech i co mala sie jej przestraszyla.od chrzestnego dostala zegar fp i tez szalu nie ma od nas nie wiem co jej kupic.aha dupa ze mnie nie kucharka mala nie zjadla mojej zupy, z kupa nadal problem i sprawdza rosciagliwosc cycka na dlugosc.
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Domi balonow to ja juz dawno nie mam... Raczej takie zwiniete w klebek bo ja wiem co... Slabo napchane kielbasy
![]() Fatal to ty ratownik zwierzat jestes ![]() Moze im robale kupic w zoologicznym lub z art wedkarskimi? Ale boje sie ze ptaszki trza by z powrotem ostroznie do gniazda zeby rodzice nie odrzucili. Albo chociaz w poblizu gniazdapolozyc zeby sobie znalezli a kota zajac czymsw domu
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
to dobrej nocki i malo pobudek
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Glam ta lipa ma ok 30m ja tam nie wejde.posadzilam na skalniaku pod nia.chcialam im w pudelku posciic ale powylazily najlepsze bylo jak tesciowa biegala z packa po domu i podworku i chciala robale dla nich znalezc.ja juz tak mam ze krzywda ludzka mnie mniej rusza jak zywych zwierzat.
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zabawek to moze Zosia je polubi za jakis czas jak dorosnie
Moja Sonia dostala telefon z fp i jak byla mala tez sie nim wcale nie bawila- a teraz lubi Moze pchacz- niedlugo sie przyda ![]() Moi chlopcy mieli dzis kupe radochy z balonikiem- ja im rzucalam tak zeby powoli na nich opadal a oni rechotali Dzieci naprawde nie potrzebuja jakis hiper zabawek do szczescia
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

mój kolor przestali produkować!!
Garnier ciemny szatyn
wychodził piękny, ciemny, brązowy i w słońcu też brązowy. 
to u mnie tak nie było

tam w srodku jest taka gomowanzatyczka, wedlug mnie to ona zatyka wszystko tak, ze nic nie leci, ale jak ciagnelam (musialam przetestowac) to cos tam lecialo, ale tak jakos dziwnie....![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
2ga dolna jedyneczka gotowa do wyjścia

czyzby wszystko szlo w dobra strone?tak powinno byc