|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chcę schudnąć, kto ze mną? Do lata jeszcze trochę czasu więc damy rade!!!
Cześć, chętnie się dołączę
również odchudzam się 'od zawsze' ale teraz postanowiłam sobie, że trochę zrzucić muszę. Nie stawiam sobie wygórowanych celów, ile dam radę, tyle schudnę, oby się wgl. coś ruszyło ;p przyjmiecie mnie?
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mi narobiłaś ochoty na te truskawki mniam ![]() ![]() za mną od 3 tyg chodzą tosty z serem szynką i keczup do tego , dziś już myślałam,że sobie zrobię ale nie wzięłam jogurt
|
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
czasami trzeba sobie pozwolić na małe grzeszki
|
||
|
|
|
|
#34 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
Kochana obiecałam sobie,że jak zejdę do 69kg to zrobie sobie pysznego tosta hehe ![]() póki co chlebka się nie tykam mojej koleżanki mama odstawiła chleb i ziemniaki i tak schudła,że jej nie poznałam bratowa moja nie je tylko po 18stej a tak to normalnie i w miesiąc -4kg |
||
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
hmm moja prywatna dieta
czyli połącznie sound beatch,dukana, mż i wr ![]() to ja dziś, tak jak obiecałam przywołałam się do porządku i 7:00 owsianka (mniam) 11:00 marchewka 15:00 warzywa i łosoś 19:Serek wiejski Dodatkowo od miesiaca biorę TLF(zainspirowana watkiem Frezji) i rzeczywiście widzę,że dopiero teraz waga zaczęła porządnie spadać
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja obiecałam sobie,że jak osiagnę 65 to kupię sobie albo zegarek na który poluje od pewnego czasu albo wymarzone perfumy |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
loud to jest wszystko co zjadłaś? ;o Bardzo mało, moim zdaniem za mało.
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co to jest TLF bo ja nie wiem a ile wody wypijasz?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Loud nie chcę być wredna, ale ja bym to nazwała Twoją prywatną głodówka, a nie dietą. Za bardzo sie ograniczasz
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nagroda jakaś musi być a co to za perfumki ? w lipcu idę na wesele koleżanki i zastanawiam się czy nie zamówić już teraz sukienki i do niej się odchudzać też dobra mobilizacja ale co jak nie wejdę
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja już mam kilka takich par spodni co czekają aż schudnę i tak sobie czekają ale tym razem się doczekaja ![]() Marzy mi się D&G La Luna pięknie pachnie |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
doczekają się spokojnie ja ostatnio znalazłam moją starą bluzeczke z przed 5 lat którą kupiłam na dziale dziecięcym na 150cm haha a teraz nie wiem czy na cyce bym naciągnęła ją ![]() a perfumek tych nie znam ale bardzo dobra motywacja i będzie w pełni zasłużona |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale kto wie może wrócę do tego
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Kurczę, ale sobie dzisiaj popuściłam. Ratuję się wodą z cytryną, zawsze mi to poprawia metabolizm, przynajmniej tyle. Najgorsze jest to, że zajadam stresy, a nagromadziło się tego trochę w sesji... Jutro może dojdzie Therm Line Forte, kiedyś brałam i dodawało mi to silnej woli, wmawiałam sobie, ze działa.
|
|
#45 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie zawsze to było tak,że góre miałam o rozmiar mniejszą od dołu...dól tak 38 a góre nawet xs no ale kiedy to było teraz noszę romiar 42-44 ale to niemiecka i uk romiarówka w polsce jak kupuje bluzki to xxl lub xxxl ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
a no to jak masz stresy to tak jest ,że jedni nie jedzą a inni zajadają...ale pomyśl,że już niedługo będziesz miała to z głowy i wakacje ![]()
|
||
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj zjadałam rzeczywiście mniej ale to dlatego,że wczoraj zaszalałam
![]() poza tym moja dieta musi oscylować w okolicach 1000-1200 kcal bo znam siebie i inaczej nawet waga nie drgnie. Uprawiam dużo sportu, dużo piję i ... mam nadzieję,że będzie dobrze ![]() THF to therm line forte ![]() dziewczyny, jak wam się chce to podawajcie przy okazji przepisy tutaj bo ja jestem niekreatywnym antytalenciem kucharskim, i chętnie poczytam
Edytowane przez loud Czas edycji: 2012-05-31 o 22:02 |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez potrzebuje motywacji, moze z Wami bedzie latwiej
![]() wczoraj zaszalalam, objadlam sie pizza dzis kulturalniej bo o 10 sniadanie zjadlam, o 15 obiad, o 17 price polo i pare wafli ryzowych
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-05-31 o 22:05 |
|
|
|
|
#48 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mogę Ci podać przepis na pyszny,zdrowy i szybki obiad nie wymagający talentu kulinarnego :P Makaron ze szpinakiem : czosnek kroje w kosteczke, podsmazam na odrobince oliwy lub masła, jak się podsmaży dodaję szpinak mrożony i podsmażam aż będzie dobry (nie surowy) troszkę wegetki dodaję i na koniec troszkę jogurtu naturalnego...w między czasie gotuję makaron pełnoziarnisty (w biedronce za ok 3zl) lub inny z mąki durum (nie tyje się jak od zwykłego i można jeść bez obaw) ...dodaje makaron do szpinaku mieszkam i to na tyle na tależu dodaję sobie keczupu :P ja tą wersję uprościłam bo można też z boczkiem i serem żółtym robić ale to bardziej kaloryczne![]() SMACZNEGO ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
ale mi ochoty narobiłaś na tą pizze![]() :slina : jeszcze oglądam Geslerową i zrobiłam się głodna hehehe![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() usprawiedliwiam sie tym, ze ciasto do pizzy bylo z maki pelnoziarnistej , teraz przez pare dni troche postu, wiecej ruchu i bedzie dobrze
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
eeee jak z pełnoziarnistej to nie taka tragedia :P a gdzie tą mąkę kupujesz w sklepie ze zdrową żywnością? za mna pizza już tak długo chodzi ,że szok :P spalisz ją szybko :P |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
iusia-> tak, w aptece ,ale najlepiej pochodzić bo w kazdej jest inna cena. Pierwsze opakowanie kupiłam za 45zł , a teraz przypadkiem w innej za 32 (i to nie w promocji).
Moim zdaniem działa. Zaczynałam z waga 77(TRAGEDIA) w listopadzie. Chudłam powoli, do 72.Gdy pod koniec kwietnia zaczęłam brać TlF udało mi się zejść do 66. |
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lewiatan, o dziwo maja nawet makaron sojowy i rozne inne rzeczy ![]() za mna znow chodzi pizza
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może się skuszę też :P
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
a co do twojego przepisu to już wiem co będę miała na obiad jutro ![]() Dziewczyny jestem ciekawa waszej opinii, co myślicie o płatkach owsianych? Ja ostatnio często je jem, chociaż mają sporo kcal. Zjedzona rano owsianka na mleku syci na dłuuugo Zwłaszcza gdy dodamy do niej banana lub brzoskwinkę , zwiększając jej walory smakowe do granic możliwości ![]() Rozmawiałam dziś z trenerką w fitness clubie no i powiedziała mi,że powinnam zrezygnować z takich śniadań, czego raczej nie zrobię, bo kurcze 300 kcal na śniadanie to chyba nie jest wielka tragedia ;/ |
|
|
|
|
#55 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jestem trochę podłamana - ostatnio nazbierałam kilka dodatkowych kilogramów i czuję się z nimi fatalnie. Myślę, że wspólnie będzie łatwiej pozbyć się tego świństwa. Wakacje za pasem - a na plażę będę wychodzić w nocy. Od jutra startuję, przed chwilą niestety zeżarłam kilka truskawek przed snem - koniec z tym. Od jutra nie jem po 19:00. Trzymam za wszystkie kciuki (i za siebie też
) ![]() Niestety 75 kg i 166cm.Moje marzenie to (- 10 kg) |
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ----- Oczywiście, źle zaczęłam dając moje okrojone menu, ale pisałam już wcześniej, ze wczoraj zjadłam duuuze lody , wypiłam white chocolate mocce z bita smietana oraz 3 piwka Jutro już sobie nie będę załowała (niskokalorycznego jedzonka) ![]() ---- Co do truskawek to czytałam różne artykuły i było gdzieś napisane,że warto jeść je na śniadanie. Chociaż to jak wiadomo w większości węglowodany, to ja osobiście nigdy ich sobie nie odmawiam i od rozpoczęcia sezonu jem na potęgę W końcu w 100 g jest tylko 28 kcal, a więcej niż kg przez dzień chyba zjeść się nie da ;pTak więc TRUSKAWKI + JOGURT NATURALNY + odrobina STEVI = Edytowane przez loud Czas edycji: 2012-06-01 o 00:36 |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie martw się będziesz nam tu ładnie zdawać relację co zjadłaś a jak coś nie dozwolonego to będzie po to tutaj jesteśmy aby się wzajemnie wspierać ja kończę steperek i nyny DOBRANOC DZIEWCZYNYEdytowane przez inusia89 Czas edycji: 2012-06-01 o 01:02 |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
Loud nie rezygnuj prawie każdy dietetyk powie Ci,że owsianka na śniadanie to najlepsze co może być. Anonina witaj Co do tabletek to mi by było szkoda wydawać kasę, wolałabym to przeznaczyć na zdrowe jedzonko bądź nowe ciuchy jak już schudnę
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() dziś zaczęłam dzień od kromki razowego chleba z serkiem, ale niestety skusiłam się na pyszne ciasto z truskawkami które zrobiła mama;/ nie jestem z tego dumna,ale cóż..może to,że dziś dz dziecka mnie usprawiedliwi?;p widze za to,że wy walczycie ładnie! ehh zazdroszcze silnej woli! ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- mam jeszcze pytanie, wspieracie się jakimis suplementami? jesli tak to jakimi? bo zastanawiam się nad kupnem czegoś co pomogłoby mi ograniczyć głód |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

również odchudzam się 'od zawsze' ale teraz postanowiłam sobie, że trochę zrzucić muszę. Nie stawiam sobie wygórowanych celów, ile dam radę, tyle schudnę, oby się wgl. coś ruszyło ;p przyjmiecie mnie? 

ja już mam kilka takich par spodni co czekają aż schudnę i tak sobie czekają 

dzis kulturalniej bo o 10 sniadanie zjadlam, o 15 obiad, o 17 price polo i pare wafli ryzowych 

a co do twojego przepisu to już wiem co będę miała na obiad jutro 

i 166cm.