|
|
#1051 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
daj znać jak wróci Cytat:
![]() Cytat:
dawaj fotki |
|||
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ktore bywaja na forum dluzej niz ja - prosze o info - czy link w podpisie do akcji charytatywnej jest uznawany za reklame? Bo z jednej strony nie ma tam korzysci majatkowych, a z drugiej mimo wszystko sa zbierane pieniadze, ale na operacje dziecka. Poradzcie, bo nie moge nigdzie znalezc takiej informacji.
|
#1053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystko będzie dobrze. Musi!
|
||
|
|
|
#1054 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przynajmniej wiesz że Cię nie dopadnie w dniu ślubu ![]() Cytat:
Cytat:
za wszystkie załatwione rzeczy ![]() Pokażesz winietki i menu? ![]() Cytat:
Melody i Lady pisałyście o Waszych mamach ![]() Moja jest nie lepsza Jedna za elegancka, inna za sportowa, ta za luźna, ta za ciasna, ta zbyt kolorowa, ta zbyt powazna, ta infantylna ![]() Dodatkowo moja mama ma dość pokaźny biust i ona nosi staniki zmniejszające biust, nie nosi dekoltów i ogólnie ma problemy jak cos jej uwydatnia biust
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
winietki na razie tylko wydrukowałam imiona i nazwiska na kalce, będę przyklejać jak kupię super glue, bo mi się skończył przy klejeniu menu. Menu jest takie:
DSCF8911.jpgDSCF8913.jpg - w środku są już wklejone kalki z listą potraw a winietki takie: P1250055.jpg - to jest stare zdjęcie projektu, teraz kokardki są takie jak na menu i zaproszeniach Cytat:
|
|
|
|
|
#1056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Duży tartak w mojej miejscowości sie pali. Godzine temu było tam 7 jednostek strażackich, a ciągle słychac jak cos nowego na sygnale jedze w tamta strone...
Mam nadzieje, że o tej porze nie było tam żadnych ludzi.
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale serio to mój tata chyba zajechał bo ma fiola na punkcie programu Google Street view non stop ogląda gdzie to by nie pojechał
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od razu opowiem Wam historie - mojemu koledze z klasy z liceum urodzil sie w styczniu tego roku sliczny synek - niestety urodzil sie bez kosci piszczelowych choroba, ktora zdarza sie raz na milion W Polsce lekarze proponuja amputacje nozek i protezowanie... Rodzice znalezli lekarza z USA, ktory zaproponowal kilka ciezkich operacji, ale bez amputacji nozek. Lekarz ma na swoim koncie kilka operacji takich przypadkow zakonczonych sukcesem. Dzieci chodza na wlasnych nozkach. Niestety takie operacje sa bardzo bolesne i kosztowne, w zwiazku z czym jesli ktos z Was mialby chec to moze wesprzec rodzicow jakimis srodkami. Ja juz wyplakalam morze lez i za kazdym razem jak wchodze na profil Bartusia na fb to mam lzy w oczach Zaluje, ze nie dowiedzialam sie o tym wczesniej, bo zamiast totka, ktory zastapi mi kwiaty na slubie poprosilabym o datki dla Bartusia, ale obiecalam sobie, ze wszystko co wygramy to przeznaczymy na Bartusia wiec pozostaje wierzyc ze trafi sie szostka zeby Bartus mial oplacone wszystkiie operacje
|
|
#1060 | ||
|
Zakorzenienie
|
audrey dziękować slicznie za fotki welonu
![]() adoosienka jak dobrze, że nic Ci się nie stało. Mandatem się nie przejmuj, szybko zapomnisz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mogłabyś wkleić kiedyś tą listę piosenek do DVD? Ja mam już swoją częściowo gotową ale paru piosenek mi brakuje jeszcze. Załatwiliśmy dzisiaj sprawy w USC . Pożegnałam się ze swoim nazwiskiem . Jak facet czytał nam to oświadczenia to czułam się jakbyśmy słyszeli jakieś zarzuty karne pod naszym adresem Mam jeszcze jednego newsa dla was i prośbę jednocześnie: dostałam dzisiaj telefon z sprawie pracy, zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną
|
||
|
|
|
#1061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój TŻ znalazł wujków, jak rozprawiają przy traktorze. Akurat podwórko babci TŻ biegnie przy głównej drodze we wsi, no i się wujaszki załapały do street view ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1063 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za tyle załatwionych spraw.Zaraz Wam wrzucę fotki obrączek
|
|
#1064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam dużo znajomych z całej PL na FB więc może pójdzie dalej Szkoda że my już powiedzieliśmy że nie mamy szczególnych życzeń zamiast kwiatów ![]() tak.. rozłożę nogi na 14.45
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja tylko na chwile pochwalic sie 100 dniowka!!!!!!
Uczcilismy ja wieczorkiem w pizzeri ![]() Az nas zebralo na wspomnienia Obiecuje uroczyscie ze bedzie jutro zestawienie ![]() Teraz spadam w kime bo 4 40 wstac musze
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam pogratulować studniówek
![]() Za tydzień My z piętnastego świętujemy ![]() Oto fotki (sorki za jakość, ale nie mogłam ustawić odpowiednio aparatu). Jak przyszłam po odbiór, to przy mierzeniu nie mogłam zdjąć swojej Tak mi palce spuchły, bo niosłam długo ciężką torbę w prawej ręce. Na szczęście teraz wchodzi bez problemu. Teściowa też już widziała i jej się bardzo podobały
|
#1067 | |
|
Zadomowienie
|
Dostałam wypowiedzenie. Mam niby do końca czerwca pracować, ale chyba jutro lub w środę idę ostatni raz. Sama nie wiem, bo z jednej strony kasa potrzebna a z drugiej od tygodnia czuję się w pracy jak trędowata
![]() Przeczytałam wątek i dzidzia, kiecka, obrączki, widoki z okna, hand made menu i cała reszta mnie urzekły Ze spraw ślubnych: - załatwiliśmy poradnię - załatwiłam kserokopię świadectwa maturalnego A tymczasem idę się dołować ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Wam, że mam z teściową czasem lepszy kontakt niż ze swoją mamą Dziś miała podjechać pod moją uczelnie, żebym jej przekazała papierek taki jeden i spóźniłam się przez nią pół godziny, bo siedziałyśmy w aucie i trajkotałyśmy jak najętę
|
|
#1070 |
|
Raczkowanie
|
Laseczki a jakbym tak zestawienie przygotowała w późniejszym terminie to bury nie będzie co?
Bo ja mało rzeczy mam jeszcze i jak tylko z Pl wróce to cosik tu sklecę To i butki kupie i rajtopki i takie tam bibelotki ![]() 89Madzia89 i Adoosinka piona Widzę, ze wszystkie ślubujemy 8.9.12 ![]() Adoosienka dzięki Bogu, że cała jesteś.. jeju aż mnie ukłuło jak przeczytałam Twojego posta ![]() Audrey ale masz pieknie zielono za okienkiem Nena84 bardzo ładnie sie dzis spisałaś bravossimo. A te sandałki na szpilce, co ostatnio wstawiałaś bardzo ładne ale ta ciemna podeszwa mi jakoś bruździła tam.. No nie wiem, nie wiemNattiv bardzo ładne obrączki wybraliście Fablous Gratkiii ![]() Dziewczynki pisałam Wam że Tz był na mnie okropnie zły przez kilka dni i wczoraj "jeszcze mu dołożyłam" że tak powiem i doigrałam się. Zerwał ze mną, nie chciał rozmawiać, nic po prostu nic. Całą noc nie spałam, olałam dziś pracę, skłamałam że źle się czuję bo nie chciałam , żeby mi się wyprowadził jak mnie w mieszkaniu nie bedzie.. <mieszkamy razem>.BYło bardzo powaznie. Przeryczałam całą noc, odmówiłam caluteńki różaniec i dziś się do mnie odezwał, przytulił i przebaczył.. Nie zrobiłam nic strasznego ale no cos takiego co go zabolało<juz drugi raz mu to uczyniłam, poprzednim razem dał mi ostatnia szansę>, żadna zdrada nie nie Nawet nie wiecie <albo i wiecie> jaka jestem teraz szczęśliwa cały dzień go całuskuje i juz nigdy, przenigdy nie będę takich głupot robiła Wczoraj jak mi powiedział, że to koniec między nami to pękł mi cały świat normalnie.. Na szczęście jest taki dobry i kochany i wciąż MÓJ Sorki, ze tak przydługaśnie
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że już wszystko OK ![]()
|
|
#1072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiki a o co chodzi z tą Twoją pracą? Co sie takiego zmieniło że tak Cię traktują?
|
|
#1073 |
|
Rozeznanie
|
Łoooo..
chyba mam słaby dzień.Odebraliśmy klucze z mieszkania, byliśmy na niutowym trzaskaniu... i ooo matko Miałam skończyć prezentację na jutro, ale chyba ciężko będzie
|
|
#1074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Rozeznanie
|
Jak na razie tak
Niut z tż-em dzielnie sprzątali. Już zapowiedzieli że się "zemszczą" w sierpniu ![]() Cytat:
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechałam wczoraj o 21:00 do mojego lekarza ginekologa, bo zaczełam plamic...krwiak zniknal....NIESTETY SERCE MOJEGO DZIECKA NIE BIJE!
Jestem w domu czekam na"zywa krew" jesli do poniedziałku sie nie pojawi mam skierowanie na zabieg..... |
|
|
|
#1080 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi :-(
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

Wszystko będzie dobrze. Musi!
Mam nadzieję, że w ciągu tygodnia mi przejdzie bo przeciez jeszcze tylko 9 dni zostało.....
Przynajmniej wiesz że Cię nie dopadnie w dniu ślubu
A i welon niczego sobie. Ale czy wszystkie są cięte tak strasznie na prosto? czy po prostu tak się ułożył?
Jedna za elegancka, inna za sportowa, ta za luźna, ta za ciasna, ta zbyt kolorowa, ta zbyt powazna, ta infantylna 

Zaluje, ze nie dowiedzialam sie o tym wczesniej, bo zamiast totka, ktory zastapi mi kwiaty na slubie poprosilabym o datki dla Bartusia, ale obiecalam sobie, ze wszystko co wygramy to przeznaczymy na Bartusia

Dziś miała podjechać pod moją uczelnie, żebym jej przekazała papierek taki jeden i spóźniłam się przez nią pół godziny, bo siedziałyśmy w aucie i trajkotałyśmy jak najętę
To i butki kupie i rajtopki i takie tam bibelotki
No nie wiem, nie wiem
Fajnie, że już wszystko OK
chyba mam słaby dzień.