XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 21:06   #1051
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ale w stresie jestem. Jak wiecie mój TŻ jest strażakiem ochotnikiem, przed chwilą wybiegł z domu, bo syrena zawyła i od tego czasu koło mojego domu przejechały 4 wozy strazackie, słyszałam także sygnały z innych stron i sie martwie okropnie.
Boje się, że to jakas grupsza sprawa. Oby nikt w tym nie ucierpiał...
Gosiumusi być dobrze
daj znać jak wróci
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

A ja dzisiaj odebrałam nasze obrączki Fotkę zostawiam w załączniku

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dziękuję za kciuki bardzo pomogły

Później Was nadrobię, bo muszę jedną sprawę jeszcze załatwić.
No i odebrałam dziś obrączki
dawaj fotki
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 21:09   #1052
ladystar
Zakorzenienie

Dziewczyny, ktore bywaja na forum dluzej niz ja - prosze o info - czy link w podpisie do akcji charytatywnej jest uznawany za reklame? Bo z jednej strony nie ma tam korzysci majatkowych, a z drugiej mimo wszystko sa zbierane pieniadze, ale na operacje dziecka. Poradzcie, bo nie moge nigdzie znalezc takiej informacji.

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 21:12   #1053
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
nena- duże brawa

dziewczyny nazwisko Osika. Odmienia sie na Osikę ?
jana kowalskiego i Anne Osikę ?
Odmieniać
Cytat:
Ale w stresie jestem. Jak wiecie mój TŻ jest strażakiem ochotnikiem, przed chwilą wybiegł z domu, bo syrena zawyła i od tego czasu koło mojego domu przejechały 4 wozy strazackie, słyszałam także sygnały z innych stron i sie martwie okropnie.
Trzymaj się Wszystko będzie dobrze. Musi!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 21:22   #1054
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
Niestety was nie nadrobie bo wzięła mnie choroba i źle się czuję Mam nadzieję, że w ciągu tygodnia mi przejdzie bo przeciez jeszcze tylko 9 dni zostało.....
Na pewno przejdzie Przynajmniej wiesz że Cię nie dopadnie w dniu ślubu

Cytat:
Witam wieczornie

Adoosienka- Najważniejsze, że Tobie się nic nie stało Ale masz rację, w naszym Państwie prawo jest niesprawiedliwe w wielu kwestiach

Audrey- Widoki faktycznie wspaniałe Mogłabym u Ciebie zamieszkać A i welon niczego sobie. Ale czy wszystkie są cięte tak strasznie na prosto? czy po prostu tak się ułożył?

Magdalenne- super okazja Ci się trafiła z tymi butkami! Bardzo ładnie wyglądają na stopie

Madzia- aaaleee będziesz przepiękną PM! Suknia prezentuje się pięknie

Duszko on nie jest cięty na prosto ale tak się własnie układa dziwnie z powodu tej sztywności..

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
audrey - pięknie tam masz u siebie
gosza - piękne zdjęcia
adoosieńka - współczuję zderzenia
magdalenne - gratuluje okazji z butkami
Duszo - piękne obrączki

oto moje dzisiejsze ślubne sprawunki:
- zmieniłam w kwiaciarni ostatecznie bukiet z anemonów na gerbery. Mam nadzieję że nie będę żałować.
- przyszedł mi też zegarek dla Tżta, który zamówiłam dla niego z okazji ślubu. Jutro idę zrobić grawer
- podpisałam umowę na autokar, który rozwiezie gości z miasta po weselu, ostatecznie ma przyjechać o 4.00, ale jak się dogadamy (zapłacimy) kierowcy, to będzie mógł poczekać na miejscu pół godz.-godzinę.
- zrobiłam menu
- wydrukowałam winietki
- przyszykowałam muzykę do filmu dla kamerzysty
za wszystkie załatwione rzeczy
Pokażesz winietki i menu?

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ktore bywaja na forum dluzej niz ja - prosze o info - czy link w podpisie do akcji charytatywnej jest uznawany za reklame? Bo z jednej strony nie ma tam korzysci majatkowych, a z drugiej mimo wszystko sa zbierane pieniadze, ale na operacje dziecka. Poradzcie, bo nie moge nigdzie znalezc takiej informacji.
wydaję mi się że nie będzie z tym problemu, widziałam wiele razy w podpisie o 1% więc chyba spoko...

Melody i Lady pisałyście o Waszych mamach
Moja jest nie lepsza Jedna za elegancka, inna za sportowa, ta za luźna, ta za ciasna, ta zbyt kolorowa, ta zbyt powazna, ta infantylna
Dodatkowo moja mama ma dość pokaźny biust i ona nosi staniki zmniejszające biust, nie nosi dekoltów i ogólnie ma problemy jak cos jej uwydatnia biust
Stary 2012-05-31, 21:30   #1055
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
za wszystkie załatwione rzeczy
Pokażesz winietki i menu?
winietki na razie tylko wydrukowałam imiona i nazwiska na kalce, będę przyklejać jak kupię super glue, bo mi się skończył przy klejeniu menu. Menu jest takie:
DSCF8911.jpgDSCF8913.jpg
- w środku są już wklejone kalki z listą potraw
a winietki takie:
P1250055.jpg
- to jest stare zdjęcie projektu, teraz kokardki są takie jak na menu i zaproszeniach

Cytat:
będzie dobrze, może jakiś debil podpalił trawy na łąkach, taki okres chyba.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 21:38   #1056
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
winietki na razie tylko wydrukowałam imiona i nazwiska na kalce, będę przyklejać jak kupię super glue, bo mi się skończył przy klejeniu menu. Menu jest takie:
Załącznik 4700474Załącznik 4700475
- w środku są już wklejone kalki z listą potraw
a winietki takie:
Załącznik 4700493
- to jest stare zdjęcie projektu, teraz kokardki są takie jak na menu i zaproszeniach

będzie dobrze, może jakiś debil podpalił trawy na łąkach, taki okres chyba.
Bożżż jak Wy takie rzeczy umiecie zrobić ja totalnie lewa jestem..
Stary 2012-05-31, 21:39   #1057
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Duży tartak w mojej miejscowości sie pali. Godzine temu było tam 7 jednostek strażackich, a ciągle słychac jak cos nowego na sygnale jedze w tamta strone...
Mam nadzieje, że o tej porze nie było tam żadnych ludzi.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 21:44   #1058
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Uuuuu, zajechałaś kompa wizażem...

Ślicznie się prezentują Ja już się nie mogę doczekać, aż nasze będą gotowe do odbioru...
No ba

Ale serio to mój tata chyba zajechał bo ma fiola na punkcie programu Google Street view non stop ogląda gdzie to by nie pojechał
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 21:50   #1059
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
wydaję mi się że nie będzie z tym problemu, widziałam wiele razy w podpisie o 1% więc chyba spoko...
zalaczam zatem
I od razu opowiem Wam historie - mojemu koledze z klasy z liceum urodzil sie w styczniu tego roku sliczny synek - niestety urodzil sie bez kosci piszczelowych choroba, ktora zdarza sie raz na milion W Polsce lekarze proponuja amputacje nozek i protezowanie... Rodzice znalezli lekarza z USA, ktory zaproponowal kilka ciezkich operacji, ale bez amputacji nozek. Lekarz ma na swoim koncie kilka operacji takich przypadkow zakonczonych sukcesem. Dzieci chodza na wlasnych nozkach. Niestety takie operacje sa bardzo bolesne i kosztowne, w zwiazku z czym jesli ktos z Was mialby chec to moze wesprzec rodzicow jakimis srodkami. Ja juz wyplakalam morze lez i za kazdym razem jak wchodze na profil Bartusia na fb to mam lzy w oczach Zaluje, ze nie dowiedzialam sie o tym wczesniej, bo zamiast totka, ktory zastapi mi kwiaty na slubie poprosilabym o datki dla Bartusia, ale obiecalam sobie, ze wszystko co wygramy to przeznaczymy na Bartusia wiec pozostaje wierzyc ze trafi sie szostka zeby Bartus mial oplacone wszystkiie operacje

Stary 2012-05-31, 21:51   #1060
fablous
Zakorzenienie

audrey dziękować slicznie za fotki welonu świetnie się prezentuje, ale ten z przymiarki chyba rzeczywiście bardziej miękki. A widoki z Twojego tarasu

adoosienka jak dobrze, że nic Ci się nie stało. Mandatem się nie przejmuj, szybko zapomnisz

Cytat:

Piękności!

Cytat:
gosza - piękne zdjęcia
Duszo - piękne obrączki

- zmieniłam w kwiaciarni ostatecznie bukiet z anemonów na gerbery. Mam nadzieję że nie będę żałować.
- przyszedł mi też zegarek dla Tżta, który zamówiłam dla niego z okazji ślubu. Jutro idę zrobić grawer
- podpisałam umowę na autokar, który rozwiezie gości z miasta po weselu, ostatecznie ma przyjechać o 4.00, ale jak się dogadamy (zapłacimy) kierowcy, to będzie mógł poczekać na miejscu pół godz.-godzinę.
- zrobiłam menu
- wydrukowałam winietki
Gratulacje załatwionych rzeczy, można parę rzeczy z listy odhaczyć
Mogłabyś wkleić kiedyś tą listę piosenek do DVD? Ja mam już swoją częściowo gotową ale paru piosenek mi brakuje jeszcze.

Załatwiliśmy dzisiaj sprawy w USC . Pożegnałam się ze swoim nazwiskiem . Jak facet czytał nam to oświadczenia to czułam się jakbyśmy słyszeli jakieś zarzuty karne pod naszym adresem

Mam jeszcze jednego newsa dla was i prośbę jednocześnie: dostałam dzisiaj telefon z sprawie pracy, zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną . Jest to jedna z największych w regionie firm inwestycyjno-deweloperskich, ja ubiegam się o stanowisko sekretarki. Spodziewam się, że na rozmowie padnie pytanie o moje oczekiwania finansowe i doradźcie mi, jaką kwotę mogę zaproponować? Wiadomo, że nie mogę mieć zbyt wygórowanych oczekiwań ale nie chcę też sprawić wrażenia osoby, która nie zna swojej wartości i zgodzi się pracować za każde grosze. Jest to dla mnie najgorsze pytanie jakie pojawia się w procesie rekrutacji

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 22:02   #1061
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Ja jestem turbo-lewa. Nic własnoręcznie wyprodukować nie potrafię, no chyba, że miałoby to straszyć wszystkich wokół
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
No ba

Ale serio to mój tata chyba zajechał bo ma fiola na punkcie programu Google Street view non stop ogląda gdzie to by nie pojechał
Jeszcze się gdzieś znajdzie na jakiejś googlowej fotce Mój TŻ znalazł wujków, jak rozprawiają przy traktorze. Akurat podwórko babci TŻ biegnie przy głównej drodze we wsi, no i się wujaszki załapały do street view
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Załatwiliśmy dzisiaj sprawy w USC . Pożegnałam się ze swoim nazwiskiem . Jak facet czytał nam to oświadczenia to czułam się jakbyśmy słyszeli jakieś zarzuty karne pod naszym adresem

Mam jeszcze jednego newsa dla was i prośbę jednocześnie: dostałam dzisiaj telefon z sprawie pracy, zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną . Jest to jedna z największych w regionie firm inwestycyjno-deweloperskich, ja ubiegam się o stanowisko sekretarki. Spodziewam się, że na rozmowie padnie pytanie o moje oczekiwania finansowe i doradźcie mi, jaką kwotę mogę zaproponować? Wiadomo, że nie mogę mieć zbyt wygórowanych oczekiwań ale nie chcę też sprawić wrażenia osoby, która nie zna swojej wartości i zgodzi się pracować za każde grosze. Jest to dla mnie najgorsze pytanie jakie pojawia się w procesie rekrutacji
Sprawdź sobie, jak się kształtują płace na podobnych stanowiskach w Twoim regionie, żebyś miała punkt wyjścia. Miej przygotowany zarys typowych wydatków, jakie trzeba ponosić, by się utrzymać i na tej podstawie podaj im stawkę.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 22:06   #1062
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Ty jestes utalentowana w innych dziedzinach

Stary 2012-05-31, 22:07   #1063
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Wklejam fotki z wczorajszej przymiarki (zdjęcia nie oddają prawdziwego uroku sukni i była ona też pospinana szpilkami itp więc wygląda pokracznie). Nie mogę doczekać się efektu końcowego
Fryzura byle jak też zrobiona, więc nie ma tego efektu jaki będzie na sam koniec
Super

Cytat:
To prosz:

Na zdjęciu jednym nad domem sąsiada zaznaczyłam czerwoną strzałą, w tym miejscu jak jest dobra widoczność (jak widać dzisiaj niestety nie) widać pięknie babią górę
Mam na jednej karcie tylko nie wiem której bo mam ich 7 widok właśnie z jednego wzgórza u mnie w okolicy z którego chłopaki latają na skrzydle, do tyłu widać babią górę a do przodu kraków i skawinę
Piękne widoki

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Hej Kochane ale się od Was oddaliłam strasznie długo mnie nie było, a tyle z Was jest już szczęśliwymi żonkami! Gratuluję Wam Kochane każdej z osobna!
A ja... :|
W niedzielę miałam wypadek samochodowy... Nawet nie wyobrażacie sobie co przeżyłam. Wyjeżdżałam z osiedla Tż, wyjechałam na drogę i nagle z ogromną siłą uderzył we mnie samochód jadący główną drogą. Widziałam go, ale był naprawde daleko - każdy zdążyłby wyjechać (jeszcze ktoś za mną na pewno!), ale okazało się, że facet jechał 130km/h a nie przepisowe 50km/h. Szczęście polega na tym, że uderzył mnie w tył samochodu w taki sposób, że mnie dwukrotnie obróciło wokół własnej osi i wyszłam z tego bez szwanku (mam "tylko "obrzęk w okolicach gdzie miałam zapiete pasy - mega siniaki). Gdyby uderzył mnie dosłownie 50cm bliżej to zginęłabym na miejscu - tak stwierdzili strażacy i policjanci. Auto tego faceta wylądowało w rowie kilkadziesiąt metrów dalej i jest doszczętnie skasowane. A wiecie co jest najgorsze? że tak naprawdę ja zostałam uznana za winną, bo wedle przepisów ruchu drogowego to ten, co jest na drodze z pierwszeństwem może wszystko (nawet jechać trzykrotnie za szybko i być po alkoholu), a ja pomimo tego, że to nie było wymuszenie i tak wymusiłam...
Oj jak dobrze, że Tobie się nic nie stało

Cytat:
Wiem co Wam chciałam napisać wczoraj...
Mój TŻ ostatnio przez sen nucił "Nosa, nosa assim voce mi mata"...
Jak to usłyszałam parsknelam takim śmiechem, że się obudził. Pyta mnie co sie stało- to mu powiedziałam. A on do mnie- "chyba śnisz" i odwrócił się na drugi bok

Cytat:
Witam wieczornie

Adoosienka- Najważniejsze, że Tobie się nic nie stało Ale masz rację, w naszym Państwie prawo jest niesprawiedliwe w wielu kwestiach

Audrey- Widoki faktycznie wspaniałe Mogłabym u Ciebie zamieszkać A i welon niczego sobie. Ale czy wszystkie są cięte tak strasznie na prosto? czy po prostu tak się ułożył?

Magdalenne- super okazja Ci się trafiła z tymi butkami! Bardzo ładnie wyglądają na stopie

Madzia- aaaleee będziesz przepiękną PM! Suknia prezentuje się pięknie

Śliczne

Cytat:
gosza - piękne zdjęcia
Duszo - piękne obrączki

- zrobiłam menu
- wydrukowałam winietki
O to intensywny dzień był. za tyle załatwionych spraw.

Zaraz Wam wrzucę fotki obrączek

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 22:11   #1064
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
zalaczam zatem
I od razu opowiem Wam historie - mojemu koledze z klasy z liceum urodzil sie w styczniu tego roku sliczny synek - niestety urodzil sie bez kosci piszczelowych choroba, ktora zdarza sie raz na milion W Polsce lekarze proponuja amputacje nozek i protezowanie... Rodzice znalezli lekarza z USA, ktory zaproponowal kilka ciezkich operacji, ale bez amputacji nozek. Lekarz ma na swoim koncie kilka operacji takich przypadkow zakonczonych sukcesem. Dzieci chodza na wlasnych nozkach. Niestety takie operacje sa bardzo bolesne i kosztowne, w zwiazku z czym jesli ktos z Was mialby chec to moze wesprzec rodzicow jakimis srodkami. Ja juz wyplakalam morze lez i za kazdym razem jak wchodze na profil Bartusia na fb to mam lzy w oczach Zaluje, ze nie dowiedzialam sie o tym wczesniej, bo zamiast totka, ktory zastapi mi kwiaty na slubie poprosilabym o datki dla Bartusia, ale obiecalam sobie, ze wszystko co wygramy to przeznaczymy na Bartusia wiec pozostaje wierzyc ze trafi sie szostka zeby Bartus mial oplacone wszystkiie operacje
Polubiłam i udostępniłam u siebie na ścianie.
Mam dużo znajomych z całej PL na FB więc może pójdzie dalej
Szkoda że my już powiedzieliśmy że nie mamy szczególnych życzeń zamiast kwiatów

Cytat:
Ty jestes utalentowana w innych dziedzinach
tak.. rozłożę nogi na 14.45
Stary 2012-05-31, 22:17   #1065
89Madzia89
Raczkowanie

Witam ja tylko na chwile pochwalic sie 100 dniowka!!!!!!

Uczcilismy ja wieczorkiem w pizzeri
Az nas zebralo na wspomnienia
Obiecuje uroczyscie ze bedzie jutro zestawienie
Teraz spadam w kime bo 4 40 wstac musze
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 22:34   #1066
Nattiv
Zakorzenienie

Zapomniałam pogratulować studniówek
Za tydzień My z piętnastego świętujemy

Oto fotki (sorki za jakość, ale nie mogłam ustawić odpowiednio aparatu). Jak przyszłam po odbiór, to przy mierzeniu nie mogłam zdjąć swojej Tak mi palce spuchły, bo niosłam długo ciężką torbę w prawej ręce. Na szczęście teraz wchodzi bez problemu. Teściowa też już widziała i jej się bardzo podobały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (75,9 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (61,7 KB, 145 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (78,4 KB, 47 załadowań)

Stary 2012-05-31, 23:07   #1067
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dostałam wypowiedzenie. Mam niby do końca czerwca pracować, ale chyba jutro lub w środę idę ostatni raz. Sama nie wiem, bo z jednej strony kasa potrzebna a z drugiej od tygodnia czuję się w pracy jak trędowata

Przeczytałam wątek i dzidzia, kiecka, obrączki, widoki z okna, hand made menu i cała reszta mnie urzekły

Ze spraw ślubnych:
- załatwiliśmy poradnię
- załatwiłam kserokopię świadectwa maturalnego

A tymczasem idę się dołować

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
wiktusiaczku ja mam podobną krojem sukienke na poprawiny ale żółta jest świetna
nada sie jak najbardziej.dla mnie pomarancz nie pasuje z czerwonym :P
O! To dobrze wiedzieć, ja ciągle myślę czy ta czy inna i nie wiem, co do tego dobrać
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 23:11   #1068
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Zapomniałam pogratulować studniówek
Za tydzień My z piętnastego świętujemy

Oto fotki (sorki za jakość, ale nie mogłam ustawić odpowiednio aparatu). Jak przyszłam po odbiór, to przy mierzeniu nie mogłam zdjąć swojej Tak mi palce spuchły, bo niosłam długo ciężką torbę w prawej ręce. Na szczęście teraz wchodzi bez problemu. Teściowa też już widziała i jej się bardzo podobały
śliczne
Stary 2012-05-31, 23:25   #1069
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dostałam wypowiedzenie. Mam niby do końca czerwca pracować, ale chyba jutro lub w środę idę ostatni raz. Sama nie wiem, bo z jednej strony kasa potrzebna a z drugiej od tygodnia czuję się w pracy jak trędowata

Przeczytałam wątek i dzidzia, kiecka, obrączki, widoki z okna, hand made menu i cała reszta mnie urzekły

Ze spraw ślubnych:
- załatwiliśmy poradnię
- załatwiłam kserokopię świadectwa maturalnego

A tymczasem idę się dołować

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

O! To dobrze wiedzieć, ja ciągle myślę czy ta czy inna i nie wiem, co do tego dobrać
Nie smutaj Pochodź może do końca, a później za ostatnią wypłatę tam spraw sobie jakąś super przyjemność na pocieszenie.

Powiem Wam, że mam z teściową czasem lepszy kontakt niż ze swoją mamą Dziś miała podjechać pod moją uczelnie, żebym jej przekazała papierek taki jeden i spóźniłam się przez nią pół godziny, bo siedziałyśmy w aucie i trajkotałyśmy jak najętę

Stary 2012-05-31, 23:32   #1070
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Laseczki a jakbym tak zestawienie przygotowała w późniejszym terminie to bury nie będzie co? Bo ja mało rzeczy mam jeszcze i jak tylko z Pl wróce to cosik tu sklecę To i butki kupie i rajtopki i takie tam bibelotki

89Madzia89 i Adoosinka piona Widzę, ze wszystkie ślubujemy 8.9.12 Ale fajnie
Adoosienka dzięki Bogu, że cała jesteś.. jeju aż mnie ukłuło jak przeczytałam Twojego posta

Audrey ale masz pieknie zielono za okienkiem

Nena84 bardzo ładnie sie dzis spisałaś bravossimo.
A te sandałki na szpilce, co ostatnio wstawiałaś bardzo ładne ale ta ciemna podeszwa mi jakoś bruździła tam.. No nie wiem, nie wiem

Nattiv bardzo ładne obrączki wybraliście Zgrabnie na łapce wyglądają

Fablous Gratkiii Jest rozmowa kwalifikacyjna jest i praca Pięknie

Dziewczynki pisałam Wam że Tz był na mnie okropnie zły przez kilka dni i wczoraj "jeszcze mu dołożyłam" że tak powiem i doigrałam się. Zerwał ze mną, nie chciał rozmawiać, nic po prostu nic. Całą noc nie spałam, olałam dziś pracę, skłamałam że źle się czuję bo nie chciałam , żeby mi się wyprowadził jak mnie w mieszkaniu nie bedzie.. <mieszkamy razem>.BYło bardzo powaznie. Przeryczałam całą noc, odmówiłam caluteńki różaniec i dziś się do mnie odezwał, przytulił i przebaczył..
Nie zrobiłam nic strasznego ale no cos takiego co go zabolało<juz drugi raz mu to uczyniłam, poprzednim razem dał mi ostatnia szansę>, żadna zdrada nie nie
Nawet nie wiecie <albo i wiecie> jaka jestem teraz szczęśliwa cały dzień go całuskuje i juz nigdy, przenigdy nie będę takich głupot robiła Wczoraj jak mi powiedział, że to koniec między nami to pękł mi cały świat normalnie.. Na szczęście jest taki dobry i kochany i wciąż MÓJ
Sorki, ze tak przydługaśnie
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 23:39   #1071
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pisałam Wam że Tz był na mnie okropnie zły przez kilka dni i wczoraj "jeszcze mu dołożyłam" że tak powiem i doigrałam się. Zerwał ze mną, nie chciał rozmawiać, nic po prostu nic. Całą noc nie spałam, olałam dziś pracę, skłamałam że źle się czuję bo nie chciałam , żeby mi się wyprowadził jak mnie w mieszkaniu nie bedzie.. <mieszkamy razem>.BYło bardzo powaznie. Przeryczałam całą noc, odmówiłam caluteńki różaniec i dziś się do mnie odezwał, przytulił i przebaczył..
Nie zrobiłam nic strasznego ale no cos takiego co go zabolało<juz drugi raz mu to uczyniłam, poprzednim razem dał mi ostatnia szansę>, żadna zdrada nie nie
Nawet nie wiecie <albo i wiecie> jaka jestem teraz szczęśliwa cały dzień go całuskuje i juz nigdy, przenigdy nie będę takich głupot robiła Wczoraj jak mi powiedział, że to koniec między nami to pękł mi cały świat normalnie.. Na szczęście jest taki dobry i kochany i wciąż MÓJ
Oj to ładnie narozrabiałaś Fajnie, że już wszystko OK

Stary 2012-05-31, 23:43   #1072
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Laseczki a jakbym tak zestawienie przygotowała w późniejszym terminie to bury nie będzie co? Bo ja mało rzeczy mam jeszcze i jak tylko z Pl wróce to cosik tu sklecę To i butki kupie i rajtopki i takie tam bibelotki

89Madzia89 i Adoosinka piona Widzę, ze wszystkie ślubujemy 8.9.12 Ale fajnie
Adoosienka dzięki Bogu, że cała jesteś.. jeju aż mnie ukłuło jak przeczytałam Twojego posta

Audrey ale masz pieknie zielono za okienkiem

Nena84 bardzo ładnie sie dzis spisałaś bravossimo.
A te sandałki na szpilce, co ostatnio wstawiałaś bardzo ładne ale ta ciemna podeszwa mi jakoś bruździła tam.. No nie wiem, nie wiem

Nattiv bardzo ładne obrączki wybraliście Zgrabnie na łapce wyglądają

Fablous Gratkiii Jest rozmowa kwalifikacyjna jest i praca Pięknie

Najważniejsze że już jest dobrze

Wiki a o co chodzi z tą Twoją pracą? Co sie takiego zmieniło że tak Cię traktują?
Stary 2012-05-31, 23:46   #1073
chocolate muffin
Rozeznanie

Łoooo.. chyba mam słaby dzień.

Odebraliśmy klucze z mieszkania, byliśmy na niutowym trzaskaniu... i ooo matko
Miałam skończyć prezentację na jutro, ale chyba ciężko będzie
Stary 2012-05-31, 23:51   #1074
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Wszyscy zdrowi i cali po trzaskaniu?
Stary 2012-05-31, 23:52   #1075
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Najważniejsze że już jest dobrze
Oj tak Już miałam watek ślubny usuwać i pisać Wam, że znikam i że nie jestem już PM 2012

Nattiv Bo ja taka zołza niedobra jestem czasami właśnie, na szczeście Tżeto mnie kocho tako jakom jes
Stary 2012-05-31, 23:52   #1076
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Wiki a o co chodzi z tą Twoją pracą? Co sie takiego zmieniło że tak Cię traktują?
Jutro Wam się wyżalę, teraz idę spać
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 23:53   #1077
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

No to było co oblewać rzeczywiście Klucze do wspólnego gniazdka Gratki Kochana
Stary 2012-06-01, 00:02   #1078
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Wszyscy zdrowi i cali po trzaskaniu?
Jak na razie tak
Niut z tż-em dzielnie sprzątali. Już zapowiedzieli że się "zemszczą" w sierpniu
Cytat:
No to było co oblewać rzeczywiście Klucze do wspólnego gniazdka Gratki Kochana
Gniazdko wprawdzie wynajęte od cioci, ale będzie "nasze" przez jakieś 2-3 lata
Stary 2012-06-01, 05:26   #1079
kooocur
Zakorzenienie

Pojechałam wczoraj o 21:00 do mojego lekarza ginekologa, bo zaczełam plamic...krwiak zniknal....NIESTETY SERCE MOJEGO DZIECKA NIE BIJE!

Jestem w domu czekam na"zywa krew" jesli do poniedziałku sie nie pojawi mam skierowanie na zabieg.....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 06:57   #1080
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Pojechałam wczoraj o 21:00 do mojego lekarza ginekologa, bo zaczełam plamic...krwiak zniknal....NIESTETY SERCE MOJEGO DZIECKA NIE BIJE!

Jestem w domu czekam na"zywa krew" jesli do poniedziałku sie nie pojawi mam skierowanie na zabieg.....
Przykro mi :-(

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości