|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Fresa Szymon ma 6 lat (22 lutego kończy 7).Czasem go pobolewa,dostaje krople - antybiotyk. Mam nadzieję,że mu szybko przejdzie.
Annfas przyjemnej nauki.Niech Ci szybko wiedza wchodzi.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1652 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To jest chamskie-to kopiowanie avatarów. Tez miałam taką sytuacje ze dwa razy-kserogirls ![]() No co do bloga, to echh. Problem w tym, ze co chwila zmieniam zdanie co do wygladu i zaczynam się gubić, potrzebna mi jest teraz spora dawka cierpliwości i zdecydowania ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1653 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby szybko mu przeszło,bo to nic przyjemnego ból ucha(podobnie jak i zęba). Cytat:
![]() Może na urodziny jutro pójdziesz ![]() Pewnie,że pamiętam Twoje i nawet dziewczyna nie chicała ustąpić ![]() ![]() Ciekawe,co mi odpowie,jak się zaloguje . Bo im wiecej do wyboru,tym trudniej się zdecydować.Wylicz do trzech i bierz trzeci wzór/szablon ![]() Koncentruj się w takim razie-ja zaraz zmykam .
![]() |
![]() |
#1654 |
Konto usunięte
|
Dzięki Fresuś
![]() Na urodziny na pewno nie pójdę-az tak dobrze się nie czuję ![]() Heh, no ale ja sama ręcznie zmieniam kolory i co chwila zmieniam zdanie. A teraz próbuję zmienić kolor kategorii i w ogóle nie chce sie zmienić-ciągle jakaś jaskrawa zieleń wyskakuje ![]() Mam dosyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak z kolorami?Na coś już się zdecydowałaś i wyszło tak,jak chciałaś?
![]() |
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rychło w czas ![]() Fajnie,że humor masz już normalny,chociaż mógłby być szampański ![]() Dwie lekcje to chyba sporo,żeby coś znalazł ![]()
![]() |
![]() |
#1657 |
Konto usunięte
|
Taa, chyba się zdecydowałam
![]() ![]() ![]() Kolezanka była u mnie niedawno i kurcze, prosiła mnie błagalnym tonem ![]() ![]() Nie chcę jej robić przykrości i chciałabym pójść, jednak z drugiej strony wiem, że będę się męczyła, a na godzine nie ma sensu wpadać ![]() ![]() I co tu robić?:/ Fresa, zajrzyj zaraz do Antoniego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Silvuś,zobaczysz jak się będziesz jutro czuła.Twoje zdrowie ważniejsze niż urodziny koleżanki.Bo ,jak się podleczysz i od nowa Cię weźmie to będzie jeszcze gorzej
![]() Idę do wątku ,ale chyba sie domyślam o co chodzi.Mam nadzieję,że przeczucia mnie nie zawiodą ![]()
![]() |
#1659 |
Konto usunięte
|
No własnie, ciekawe jak jutro bdę się czuła
![]() No i co Freso?Twoje domysły okazały się trafne ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Konto usunięte
|
Hejasz, no i co z tym avatarkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Silva kochana moja. Jutro spróbuję,bo muszę iść spać. Jutro na 6 do pracy-12 godzin.No a poza tym nie martw się narazie o mojego avka tylko sie kuruj.
Fresa szkrab, ale nie taki wcale mały.A szczwany taki,że hej.Muszę uważać co mówię, a tym bardziej co obiecuję.Wszystko pamięta. Ja już nie młoda jestem to fakt, ale on zagina swoich 29 letnich braci. Jego pasja to geografia (od jakichs 3-4 lat) i historia od około 2 lat. Chętnie się uczy,jest ciekawy wszystkiego. Fajny synek i normalny łobuziak, który kocha żołnierzy i wszystko wojskowe. A na bal przebierańców wymyślił przebrać sie za kowboja z Toy Story.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1662 |
Konto usunięte
|
Ok Hejasz, jak chcesz
![]() Pamiętam tę bajkę-Toy Story, nawet lezy gdzieś kaseta video ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
Silva - wiem, że Cię namawiam do złego(
![]() Jeszcze bardziej się rozchorujesz (duże prawdopodobieństwo) ![]() I jak tam postępy w tworzeniu bloga? ![]()
![]() |
![]() |
#1664 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj,to masz teraz wesoło w domu,skoro pozostali synowie są sporo starsi od Szymka.Fajnie tak - bo dom jest pełny ,a nie wszystkie dzieci na raz wyfruwają z gniazdka. I przyznaję,że te współczesne dzieci to są naprawdę mądre i potrafią zadziwić dorosłych.Szybko się wszystkiego uczą-zwłaszcza komputerów i telefonów komórkowych ![]() Widać,że ma konkretne zainteresowania-może żołnierzem zawodowym zostanie w przyszłości.
![]() |
![]() |
#1665 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A on nie mam przypadkiem zapalenia ucha, a moze bez czapki wyszedł? Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez bede czekac na linka ![]() Też się nie poznałam, mam nadizje na dobre widoki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No juz się powoli przyzwyczjam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1666 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do bloga...Echh Boże zmiłuj się nade mna ![]() Zrobiłam w kategoriach podkategorię, ale to co tam wrzuciłam wyswietla się na stronie głownej ![]() ![]() Narazie wrzuciłam mało, bo po co więcej, jak narazie nie moge dojść o co chodzi ![]() Oto strona http://feminna.blog.onet.pl/ ale naprawdę nie spodziewajce się niczego super-to tylko blog, w dodatku nowy,a ja się nie znam na tym ![]() Miało się tam znaleźć o wiele więcej różnych rzeczy,artykułów, linków, ale nici jak widac ![]() Cytat:
![]() No nie wiem-patrz wyżej :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
A gdzie link?
![]()
![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Silvuś,fajnie Ci wyszło
![]() ![]() A będziesz tam coś pisać,czy tylko nowe adresy,numery telefonów dodawać? Niestety bloga nie prowadziłam nigdy,więc za dużo to Ci niep omogę-a właściwie to nic,bo się na tym nie znam :/
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Skomentowałam
![]() Bardzo fajnie Ci wyszedł. Myślę, że każda forma informacji jest ważna ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
Tez nie prowadziłam bloga wiec nie poradze.
A Twoj sie fajnie zapowiada ![]() Rozumiem, ze te adresy miały byc w podkategorii. A strone głowna masz już gotowa? Moze dlatego podkat wyskakuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1671 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam zamiar dołączyć również temat feminizmu i może jeszcze czegoś, no ale...nie wiem o co chodzi w tych ustawieniach ![]() Cytat:
![]() Kurcze Rambo, nie widze Twojej wypowiedzi na moim blogu ![]() ![]() Cytat:
![]() Tam nie ma takiej opcji, żeby zrobić stronę głowną ![]() ![]() Zobaczcie-to jest ta niedokończona strona. http://femine.prv.pl/ Na szczeście adres i ogólnie coś tam mam jeszcze i nic się nie usunęło mimo, że trochę czasu już upłynęło(ale to chyba nie ma wpływu). NA próbę napisałam posta n blogu i oczywiscie wyświetlił się na głownej-to zrozumiałe, ale tamto...nie powinno tak być ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może rozejrzyj się po Wiza€ i zapytaj jakiejś Wizażanki,która prowadzi bloga-jak to się robi.A może u Ciebie nie ma takiej opcji?
![]() |
![]() |
#1673 |
Konto usunięte
|
Zapytam Ami, bo Ona prowadzi bloga, może wie.
![]() ![]() Rambo, w wyszukiwarce wpisałam - Rambo i znalazło - Szukane rambo znaleziono w postach: Szukane rambo znaleziono w komentarzach: Ale komentarz mi się nie wyświetla. Wiecie co, mam juz dosyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Ja też próbowałam się znaleźć - i mi nie wyszło
![]() ![]() Może, ja też sobie bloga założę co? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1675 |
Konto usunięte
|
Rambo, albo wklej linka, bo u mnie jest coś nie tenteges
![]() Edit: aha ![]() Ten blog jest PoKrĘcOnY Na MAxA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym na wizaż zaglądam mało i jednym okiem. Jak się wszystko przewali i czasu będę miała więcej, to znowu się rozsiądę przed kompem. Pozdrawiam wszystkich i dobranoc.
![]() |
![]() |
#1677 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiecie co, ja zmienię szablon-trudno, dlugo pracowałam nad tym i już mam dość, ale...bez przesady, ja tu nic zrobić nie mogę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może Rambo Herbatnik na biało pisała ![]() Lubo,a czym jesteś tak zajęte?Domowymi sprawami?
![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
Muszę się do św.Antośka odezwać co by mi adres tego dawnego bloga w mojej dziurawej pamięci znalazł.
Silva - po kolei, spokojnie ![]() Jakoś to będzie ![]() Luba - czekamy aż znowu rozsiądziesz się przed komputerem ![]() ![]() Idę spać ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#1680 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() No już sama nie wiem. Chyba poczekam. Powiem jutro bratu, żeby mnie nauczył robic strony internetowe, ale podobno to strasznie trudne:/ Sam tez nie jest specjalistą od tego. Cytat:
![]() Echh nic nie jest po kolei-zupełnie nie tak sobie to wyobrazałam ![]() Ten blog mam już tutaj ![]() ![]() Miłej nocki Rambo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.