|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wydrukowałam sobie z google docs tabelke z zapasami, nosze ja przy sobie i mam zamiar czytac ja tak czesto jak tylko najdzie mnie ochota na zakupy
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, ale poszalałam.
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj doszły jeszcze 2: korektor do brwi Delii (w końcu mogłam wyrzucić resztki poprzedniego - rozwodnił się strasznie i zaczął śmierdzieć) i oliwkę Rossmannowską.
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
W przyszlym tyg jak juz bede po egz obfoce moje zbiory bo juz dawno tego nie robilam a duzo ubylo.
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, mam jutro i w poniedziałek egzamin. Zaraz biorę się za naukę.
Dzwoniła dzisiaj do mnie mama, że spadła ze schodów... na głowę... Potłukła się strasznie, założyli jej szwy i w końcu puścili do domu. Ale tak strasznie się boję. Obiecała mi, że na wszelki wypadek zrobi tomografię. Aż się popłakałam jak pomyślałam, że może się jej coś stać... Moja babcia, gdy była 2 lata starsza od mojej mamy, przewróciła się na podwórku... i już się nie obudziła Mam nadzieję, że to nic poważnego i że wszystko będzie dobrze.Wrzucę już swój bilans, bo jutro już pierwszy czerwca. Maj: 6
Próbki: 3
Wymiana:
- Garnier mus do ciała - Garnier masło shea do ciała - Garnier antyperspirant BU: - peeling enzymatyczny - maseczka błotna - tonik AHA/BHA 10% Dove – wygrana - 17 To mój najgorszy miesiąc. Bardzo mało zużyć i mnóstwo kosmetyków przybyło. Ale czerwiec będzie lepszy i już od samego początku raczej posypią się zużycia. |
|
|
|
#4926 |
|
Wtajemniczenie
|
Hosenko bilans niezły gratuluję
a koshatce i zywieczdrój baty za kiepski miesiąc koniku no właśnie na koniec miesiąca widzisz ile zużyłaś ja trzymam torbe na denka za szafką nocną i nawet nie patrze tam tylko wrzucam (patrze tylko czasami żeby się podbudować ile pudełek pustych)chyba to nie ma ani ładu ani składu to co napisałam ale nie mam czasu myśleć bo mój mały budzi się co chwile chyba go brzuszek boli zywieczdrój nie martw się na zapas z mamą napewno wszystko w porządku a tomografia tylko to potwierdzi
|
|
|
|
#4927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie jak dla mnie to niewiele, jak na 6-sty miesiąc ciąży. A ludzie zawsze będą gadać...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie dziwię się, że się przestraszyłaś Rzeczywiście bilans bardzo kiepski Cytat:
|
||||
|
|
|
#4928 |
|
Konto usunięte
|
Żywiec, trzymam kciuki, żeby z mamą było OK!
Moja też ostatnio "połamana" chodzi, od ponad miesiąca jest na zwolnieniu, bo ma COŚ ze stawem ramieniowym... Lekarze nie wiedzą co, a mama nie może poruszyć stopą bez bólu w ramieniu A rękę i bark ma właściwie nieruchome. Kilka razy ją przyłapałam na popłakiwaniu, że taka niedołężna i stara jest (ma 44 lata ![]() Teraz już jechała nawet do lekarzy do Bydgoszczy, bo ci toruńscy nie wiedzą, co to jest... Mówią, że może jakieś narastające zwapnienia, że trzeba je będzie dosłownie skuć igłą czy coś... ![]() A tak w ogóle to już teraz melduję, że jutro przybędzie mi masa kosmetyków. I Księżniczce też, że tak podkabluję ![]() Obie będziemy na warszawskim zjeździe bloggerek
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
zywiec ojej, ale nie martw sie, wszystko z mama bedzie dobrze
![]() Cytat:
Dziewczyny czy na kwc nie ma biedronkowych kosmetykow Be Beauty? Chcialam zrecenzjowac winogronowy peeling ale nie widze.. Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-05-31 o 23:01 |
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
żywiec trzymaj się
U mnie pierwsze zużycia ![]() 1. Maska Ziaji wygładzajaca - hit na KWC, a dla mnie kit. Włosy mam po niej jakby mnie krowa oblizała. Nie polecam 2. Szampon Joanna proteiny mleka i miód- super szampon, na pewno kupię ponownie. 3. Escada Magnetism- sprzedałam na all. Nie lubiłam tych perfum i w ciągu roku może z raz się nimi psiknęłam. Co ciekawe facetom się bardzo podobał, nawet kiedyś mnie jeden w autobusie zaczepił o te perfumy ![]() Mama mi powiedziała, zebym sobie wybrała prezent na dzien dziecka i zastanawiam się oczywiście nad kosmetykiem
|
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy już czerwiec, czyli pora na majowy rachunek sumienia
![]() Out: Woda toaletowa Avon Bali Bliss 50ml Maseczka Rival de Loop Milch & Honig 1x8ml - czyli połowa (prezent)Żel micelarny do mycia i demakijażu Be Beauty 150ml In: Balsam brązujący Lirene Body Arabica Cafe mocha 250ml Żel Wellness & Beauty Magia Orientu 200ml Żel Wellness & Beauty Magia Orientu 200ml Sól wielicka do stóp lawendowa 75g Wydane: 17,59zł Mam też już pierwsze czerwcowe zużycie - krem do rąk , ale wpadnie tez pierwszy zakup, bo nie mam żelu do demakijażu mordki
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
ganimidea - super bilans
zazdroszczę
|
|
|
|
#4933 |
|
Wtajemniczenie
|
nynka ludzie zawsze się czegoś czepiają, mi mówili że będę miała chyba blixniaki taka gruba jestem , a teraz że mi dużo zostało po ciąży ( jeszcze 10kg do zrzucenia) to gadają że gruba jestem a teściowa mi powiedziała że po tej ciąży wyglądam jak "babocha" a ja jej na to" no dziwne żebym schudła w ciąży "
pracuję nad sobą ale jak waga stanie tak koniec raz mi tak stanęła poźniej spadłam 5 kg i znów stoi a nie prowadzę siedzącego trybu bo przy dziecku i chodząc do pracy to nie da się siedzieć chyba że w pracy na kasie ale to wtedy proszę żeby mnie puścili na sklep coś robić bo ja nie lubię tak siedzieć. wiec nie przejmuj się , mi jak ktoś cos jeszcze powie to odpyskuje chyba bo już nie mogę tego słuchać i jest mi wtedy przykro dziewczyny gratuluję bilansów. zbieram się do pracy miłego dnia Wam życzę
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Gani super bilans.
![]() Żywiec Teraz baty rozdajesz a jak sama poszalałaś to jakoś cicho siedziałaś.
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze czerwcowe zuzycie - puder sypki do twarzy w pedzlu GG Ori
![]() W czerwcu bede miala sporo zuzyc, znowu sie poluzuje na polkach, hihih
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
W czerwcu też mi się pokończy parę rzeczy, w tym MOŻE brązer Hoola z Benefitu - jakiś mało wydajny jest, używam ok 7 miesięcy ...
Oprócz niego: - 2 kremy do rąk, - 2 żele pod prysznic - micel Sensibio - odżywka do włosów Kemon coś pewnie jeszcze
|
#4937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko zużyć trochę mało.Miałam egzamin z tego przedmiotu. Najgorszy z możliwych na całym moim kierunku ![]() Cytat:
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie Dzisiaj po egzaminie zadzwonię do mamy co i jak, bo od rana wstałam i nie mogę przestać o tym myśleć. Orlica, dla Twojej mamy też dużo zdrowia |
||
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że u TŻ na wsi gadali, to mogę zrozumieć, ale tego, ze moja rodzina też zaczęła tak szeptać już mnie zaskoczyło (negatywnie). W okresie od zaręczyn do ślubu (pół roku) słyszałam o tym 3 razy ![]() Później się uspokoiły plotki, ale przed sylwestrem znowu się zaczeły, bo "nie idą nigdzie" No a potem znowu źle, że nie jestem w ciąży Ludziom się nie dogodzi Gadać będą zawsze, na przekór temu co jest.
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Dokladnie Hosenko, moja tesciowa tez nigdy nie mowi jak jest, tylko dokladnie odwrotnie
Nie ma co patrzec na gadanie innych, tylko robic po swojemu i juz. Ludzie sa strasznie zawistni, naprawde strasznie Jak kupilam mieszkanie, to tesciowa powiedziala, ze mieszkan sie nie kupuje w roku przestepnym, bo to pech! Jak ja nienawidze tych jej zabobonow z Ciemnogrodu, normalnie rozszarpalabym! Nawet nie chce myslec, co to bedzie, jak sie dziecko urodzi, pewnie bedzie mielic jezorem cala dobe te jej zabobony, zeby mi tylko zepsuc radosc z dziecka.Wiejska zawisc rzadzi
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Lynn - u mnie zawsze są małe zużycia, więc staram się też nie przesadzać z zakupami. Mam w końcu za cel postawione zejście z zapasów, a nie ich dalsze gromadzenie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie też kiedyś chciałam poczytać opinie i sama wystawić recenzję i nie znalazłam ich kosmetyków ![]() Jak zwykle pięknie ![]() Cytat:
Znając mnie, to bym tym osobom tak odpowiedziała, że już by się nie odważyły w taki sposób komentować. Okropne to jest Dokładnie, dlatego nie warto się przejmować, tylko robić swoje. Poszedł krem do rąk. Pogoda okropna, brr... Porobię zdjęcia zbioru, bo nie wychodzę dziś z domu
|
||
|
|
|
#4942 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Robię właśnie zdjęcia. Pozbyłam się resztki mleczka rozświetlające Dove. Wyrzuciłam lakier Lovely, bo się rozwarstwił, a i tak go nie używałam. Wyrzuciłam też błyszczyk IsaDory, bo jest dawno po terminie i bałabym się go używać. Zapomniałam jeszcze napisać, że mama kupiła mi wczoraj na zapas 3 żele pod prysznic, bo były na promocji.
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie jakies zakupy i u mnie
-Szminka Miss Pupa 100 cream (swietny nudziak, szminka taka blyszczykowa sheer) http://mymake-upcorner.blogspot.it/2...miss-pupa.html -lakier Mavala candy floss w zalacznikach moja to 1 z lewej
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia
Najpierw pielęgnacja ![]() Stan: 100 sztuk W użyciu: 66 sztuk W zapasie: 34 sztuk (w czerwonych prostokątach zapasy) 1. Kremy i sera do twarzy i pod oczy 2. Peelingi i maseczki do twarzy 3. Demakijaż, toniki, woda termalna 4. Pielęgnacja włosów 5. Balsamy nawilżające i rozświetlające, samoopalacz, preparaty modelujące ciało, peeling 6. Żele pod prysznic, płyn do kąpieli, żel do higieny intymnej, dezodoranty 7. Pielęgnacja dłoni i stóp 8. Zele do golenia, pielęgnacja ust i jamy ustnej i inne 9. Próbki z pielęgnacji i kolorówki |
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia7 - super zbior! Moj ma podobna wielkosc
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorówka
![]() Stan: 128 sztuk W użyciu: 116 sztuk W zapasie: 12 sztuk 1. Podkłady, pudry, korektory, bronzery, rozświetlacze i róże 2. Bazy pod makijaż, cienie do powiek 3. Kredki od oczu, eye-linery, kredki do brwi i tusze do rzęs 4. Błyszczyki i szminki 5., 6., 7. Lakiery, odżywki do paznokci, przyspieszacze wysychania lakieru, itd. (niewiele się zmieniło od ostatniego robienia zdjęć, więc tylko wykreśliłam lakiery, których mi ubyło) 8. Nowe lakiery i odżywki |
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia, świetny zbior! Bardzo w moim typie! Jak oceniasz to masełko Dove shape up?
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Mam nadzieję, że to nic poważnego i że wszystko będzie dobrze.
on na mnie spojrzał roześmiał się i mówi że przynajmniej teraz widać że jestem w ciąży bo brzuch się pokazał i mówił że do 2 kg na miesiąc to norma, pół kg na tydzień można przytyć no a ja od ostatniej wizyty czyli 5 tygodni temu przytyłam 80 dag
mówił że przy moim wzroście i wadze sprzed ciąży to mogę przytyć 12-15 kg więc jeszcze sporo mi zostało 

A rękę i bark ma właściwie nieruchome. Kilka razy ją przyłapałam na popłakiwaniu, że taka niedołężna i stara jest (ma 44 lata 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)