Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 09:51   #2611
LadyBeatta
Zadomowienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

czesc Wam nie pisalam ostatnio bo jakos nie mialam o czym. wczoraj i dzis snil mi sie junior- wczoraj, ze gdzies go wozilam w wozku, a dzis, ze bylam na jakies sali gimnastycznej i kazali mi rucac pilka lekarska, po kilku razach niby zaczal sie porod, ja zanim doszlam gdzies tam gdzie mialam rodzic to junior juz sam sie wyslizgnal, zabrali go i nie chcieli pokazac ale glupoty

wsztskiego naj dla naszych maluchow

junior chyba wie, ze dzis jego dzien, o od rana buszowal jak szalony, jak juz sie obudzilam nie moglam usnac i wstalam
Stary 2012-06-01, 09:56   #2612
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

normalnie nie wytrzymałam, musiałam się ubrac i o 9 pójśc do lumpeksu co jest 3minuty od mojego bloku dzisiaj wszystko po 2zł byłomusiałam kupic małej coś różowego z okazji dnia dziecka, mam tylko nadzieję, że mi się nie pogorszy ubralam się cieplutko i pod szyję i nie było mnie z 15 minut. Oto moje PIERWSZE pink zdobycze normalnie zwariowałam za wszystko zapłaciłam 18zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_3951.jpg (117,3 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3952.jpg (109,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_3953.jpg (102,4 KB, 32 załadowań)

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2012-06-01 o 09:59
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:56   #2613
Konczita
Zakorzenienie

mamusie pamiętacie moją akcję z karuzelą????? jakoś nie dało mi to spokoju i na własną rękę zaczęłam szukać tej kobiety w necie i znalazłam ją na NK ... więc napisałam do jej męża i do jej rodziny (osoby noszące to samo nazwisko) i dzisiaj otrzymuje od niej maila że doszło do pomyłki i że jeszcze dzisiaj wyśle odpowiednie przedmioty .. hmm co sądzicie o tym ? wyśle znowu jakieś szmaty ?
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:57   #2614
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Tak spojrzałam na pierwszy post i jest tak różowiutko

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
[/COLOR] Anusia gratulejszyn .... jak się czujesz? kiedy masz wizytę?
Na wizytę idę 6 czerwca. Mam nadzieję, że kondycja mojej szyjki uległa poprawie i nie będzie cerowania. Narazie dzielnie leże, wstaje tylko coś zjeść I przyznam, że dobrze mi tak leniuchować
Czuje różnicę w mojej szyjce jak aplikuje tą luteinę. Jest tak ściśnięta, że trudno mi tam tabletkę wsunąć

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
gratuluję, my 26 jutro zaczynamy

Cytat:
tak sobie myślę że za chwile zaczną się pierwsze rozpakowywania bo pewnie jak minie ten 36t to już nam poleci
Jeszcze 10 tygodni, które miną jak strzała i będę siedziała jak na szpilkach ze spakowaną torbą....
Stary 2012-06-01, 09:58   #2615
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Wstałam kochane, nadrabiałam, bo ja muszę być na bieżąco i czytam ze zrozumieniem Dziś już 26 tydzień

26 tydzień - jak to poważnie brzmi... Wypije sobie ten truskawkowy
gratulacje!!!pij na zdrówko
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:58   #2616
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie nie wytrzymałam, musiałam się ubrac i o 9 pójśc do lumpeksu co jest 3minuty od mojego bloku dzisiaj wszystko po 2zł byłomusiałam kupic małej coś różowego z okazji dnia dziecka, mam tylko nadzieję, że mi się nie pogorszy ubralam się cieplutko i pod szyję i nie było mnie z 15 minut. Oto moje pink zdobycze normalnie zwariowałam za wszystko zapłaciłam 18zł

zwariowała .. chora to się leży - nie wypinaj się bo różnie bywa .. ale ciuszki słodkie ... piękne no !!! a teraz marsz do łózka i się kuruj
Stary 2012-06-01, 09:59   #2617
Konto usunięte

Cytat:
mamusie pamiętacie moją akcję z karuzelą????? jakoś nie dało mi to spokoju i na własną rękę zaczęłam szukać tej kobiety w necie i znalazłam ją na NK ... więc napisałam do jej męża i do jej rodziny (osoby noszące to samo nazwisko) i dzisiaj otrzymuje od niej maila że doszło do pomyłki i że jeszcze dzisiaj wyśle odpowiednie przedmioty .. hmm co sądzicie o tym ? wyśle znowu jakieś szmaty ?
dobrze by było.ale dziwna sytuacja
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:00   #2618
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Nadrobiłam

Dziewczyny z krk ja bardzo chciałam iść do koali na szkołę rodzenia, ale niestety nie mam możliwości i czasu żeby być aż na 6 spotkaniach.
Dzwoniłam do kilku szkół i dowiedziałam się, że w ecopartusie jest darmowa szkoła- w środy 1h, kilka spotkań, nie pamiętam już ile. Może skorzystacie, ja nie dam rady.

Dobrej nocki Wam życzę

aaa i napiszcie mi jesli coś wiecie o wózkach emmaljunga
dzięki za inf

Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, które poszukują lekkiego wózka podpowiedzcie na jakie modele zwrócić uwagę, bo jutro po wizycie mam zamiar troszkę pooglądać różne rodzaje na żywo i chciałabym troszkę dziś pooglądac wirtualnie - ja myśle obecnie o tutku lub coletto ich waga około 11,5 kg spacerówka i gondola podobnie, a no i bardzo zależy mi na pompowanych kołach, trójkołowce też odpadają i malutkie bardzo zwężone kołeczka przednie podobnie, bo wkoło mnie bardzo dużo podjazdów o wątpliwej jakosci, dlatego szukam tez cos stabilnego
jak bedziesz ogladac te tutki to zwroc uwage czy sa wysoki czy nie i daj zanc mi sie kolor różowy z nich podoba. ale ja wozkami zajme sie dopiero na koniec, czyli gdzies w sierpniu.

Cytat:
Dzień dobry ale naskrobałyście od wczoraj

kasiam ślicznie wyglądałaś jak grecka bogini ale cuda dla malutkiej, gdzie kupiłas??

dziękuje
kupiłam w smyku, miałam -35% wiec trzeba było skorzystać

dziewczyny gratulacje rozpoczęcia kolejnych tygodni nam już od dziś leci 24

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:01   #2619
angel166
Zakorzenienie

Cytat:

zwariowała .. chora to się leży - nie wypinaj się bo różnie bywa .. ale ciuszki słodkie ... piękne no !!! a teraz marsz do łózka i się kuruj
no musiałam normalnie to było silniejsze ode mnie od razu wróciłam pod kołderkę, piję ciepłą herbatkę i cieszę oczy

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
nei no wydaje mi się, że teraz zachowa się fair i wyśle to co należy. Bardzo dobrze zrobiłas!

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

wracam do łóżka, bo mam przyszła i będzie krzyczec , że nie leże XD

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:02   #2620
aga_ton
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

wczoraj pół dni spędziłam za kierownicą, do domu wróciłam zmęczona jakbym 2 tony węgla przerzuciła
tylko nadrobiłam co u Was słychać, ale na pisanie już zabrakło siły.

wczoraj, tak jak sobie obiecałam, pobuszowałam po lumpkach w jednym wydałam ponad 250 zł ale jestem bardzo zadowolona z zakupów. kupiłam mnóstwo bodziaków, pajacyków, półspiochów itd. zdziwiłam się bo było sporo rzeczy na jesień i zimę, udało mi się dostać gruby ciepły kombinezon do wózka i parę sztuk ciepłych bluz. 2 pełne torby tego miałam. dobrze, że zabrałam ze sobą teściową bo bym tego sama do samochodu nie zaniosła

zaraz wrzucę kilka fotek
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:03   #2621
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
o kurcze, dziwne to dziwne!!! ale może wysle, sie okaże

Cytat:
normalnie nie wytrzymałam, musiałam się ubrac i o 9 pójśc do lumpeksu co jest 3minuty od mojego bloku dzisiaj wszystko po 2zł byłomusiałam kupic małej coś różowego z okazji dnia dziecka, mam tylko nadzieję, że mi się nie pogorszy ubralam się cieplutko i pod szyję i nie było mnie z 15 minut. Oto moje PIERWSZE pink zdobycze normalnie zwariowałam za wszystko zapłaciłam 18zł

śliczne

Stary 2012-06-01, 10:04   #2622
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Na wizytę idę 6 czerwca. Mam nadzieję, że kondycja mojej szyjki uległa poprawie i nie będzie cerowania. Narazie dzielnie leże, wstaje tylko coś zjeść I przyznam, że dobrze mi tak leniuchować
Czuje różnicę w mojej szyjce jak aplikuje tą luteinę. Jest tak ściśnięta, że trudno mi tam tabletkę wsunąć

Jeszcze 10 tygodni, które miną jak strzała i będę siedziała jak na szpilkach ze spakowaną torbą....

to ja trzymam kciuki co by się wszystko dobrze układało i byś w domku leniuchowała kolejne minimum 10t nie ?

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34441553]dobrze by było.ale dziwna sytuacja[/QUOTE]

choco bardzooo ... wczoraj napisałam do tego męża i tych ludzi z nk więc może to poskutkowało ? yyy sama nie wiem - zobaczymy czy coś przyjdzie

Cytat:
no musiałam normalnie to było silniejsze ode mnie od razu wróciłam pod kołderkę, piję ciepłą herbatkę i cieszę oczy

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

nei no wydaje mi się, że teraz zachowa się fair i wyśle to co należy. Bardzo dobrze zrobiłas!

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

wracam do łóżka, bo mam przyszła i będzie krzyczec , że nie leże XD

no tak wiem wiem musiałaś ale teraz wracaj i odpoczywaj ... no!
Stary 2012-06-01, 10:05   #2623
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Konczi no nie rozumiem do jakiej pomyłki mogło dojść skkoro karuzele ma w domu więc jej nie wyslala.
prędzej chyba wystraszyla sie tym,że ja znalazlas i dlatego stwierdzila,że ja wysle. Tylko cieekawe czy tym razem to zrobi.
musimy poczekać.

no piesek slodziutki tylko nikt sie po niego nie zglasza coś hehe

Nie mam weny na dzisiiejszy obiad a raczej nie chce mii sie go robićmam jeszcze troszke mlodej kapusty z wczoraj to moze tylko ziemniaczki dokupie

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:07   #2624
Konczita
Zakorzenienie

aga ton super - dawaj foty nam tu szybko!!!!

hmm zobaczymy co przyjdzie nie omieszkam otworzyć tego na poczcie przy świadkach, o ile w ogóle coś przyjdzie nie ?

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Ania a co jeżeli nikt się nie zgłosi ??? zostawisz sobie maleństwo bieluńkie ???
ja też dzisiaj kapustkę zrobię i chcę do Rossmanna podjechać na chwilę
Stary 2012-06-01, 10:12   #2625
maggie123
Zakorzenienie

Konczi, dziwna ta kobieta - może teraz wyśle? ale bynajmniej nie doszło do żadnej pomyłki, bo jak zamiast karuzeli można wysłać szmaty?
Dziewczyny, gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni.
A my jutro zaczynamy III trymestr

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:15   #2626
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Konczi, dziwna ta kobieta - może teraz wyśle? ale bynajmniej nie doszło do żadnej pomyłki, bo jak zamiast karuzeli można wysłać szmaty?
Dziewczyny, gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni.
A my jutro zaczynamy III trymestr

II trymestr ? matusieńko ... zaczyna dopadać mnie panika ... aaaaaaaa

nie wiem jak mogła się pomylić bo ja jeszcze od niej pościel brałam ale pościel od szmat chyba można odróżnić nie ? ehhhhh
Stary 2012-06-01, 10:19   #2627
kajaja
Zadomowienie

hejka
gratulacje rozpoczetych nowych tygodni!!!
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!!

ja właśnie swojej niuni zaserwowałam lody i tak sie rozbrykała ze chyba chce jeszcze więc trzeba iśc po dokładkę

a wczoraj tak się zdenerwowałam w krusie że aż brzuch mnie bolał pojechaliśmy zawieśc zwolnienie ja oczywiście poszłam siusiu a mąz poszedl zaniesc wyszlismy a on mi mowi że za tamto zwolnienie pieniącze wysłali już 18 a my na konto nie otrzymaliśmy i kurde ja już w strachu że pewnie źle podałam nr konta i wysłali gdzie indziej więc znowu wrociliśmy zapytać się co jest grane i na szczęście konto ok a pieniądzę potrącili a my tydzień pozniej zaplaciliśmy krus i zonk teraz mamy czekac na decyzje nadplaty i domagac się zwrotu pieniędzy

a my jutro 22 tydzień czyli lecieć będzie 23 tak???
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2012-06-01 o 10:22
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:20   #2628
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Wiecie co, trzymajta mnie żebym znowu nie zamówiła czegoś na all bo jak wczoraj te kocyki zaklepałam to znowu nachodzi mnie na kolejny zakup

I spać mi sie chce jeszcze...
iwoncia, tak to jest. ledwo zdąży przyjść jedna paczka a człowiek już się zastanawia, co dalej. szał zakupów nas ogarnia też tak mam ostatnio, chcę jak najszybciej skompletować to, co mam na liście

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
ale mialam nadrabiania od wczoraj
Chyba z dwie godz siedzialam i nadrabialam.
wczoraj juz nie mialaam sily czytac i pisac.
bylam u siostry,potem mamcia wpadla,a potem po osiedlu bląkal sie pies i wzielam go do domku,myslalam ze komus sie zgubil,ale chyba tak nie jest bo od wczoraj dalam ogloszenie na necie i nikt nie dzwoni. A to chyba maltanczyk jakis,na meiila wrzuce jego zdjzobaczycie jaki ladny.

W ogole okazalo sie,że mojemu mezowi wlepili urlop dwa tyg od poniiedzialku. I ciesze sie bardzo,ale nie wiadomo czy teraz na wakacje dostanieale zaznaczyl,że jak nie dostanie to zalatwi sobie.d. Takze mam meza w domku dwa tygodnie
Anusia, sezon przedwakacyjny się zaczął więc właściciel może się nie znaleźć o tej porze roku ludzie wyrzucają najwięcej zwierzaków, bo często wyjeżdżają a pies to problem. mam nadzieję, że tu będzie jednak inaczej i po małego ktoś się zgłosi. a jak nie to chcesz o przygarnąć? śliczny psiak z niego

Cytat:
konczita, mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni. mi przychodzi do głowy jedynie to, że rodzina tej babki nie miała pojęcia o jej przekręcie i teraz z całej sytuacji próbuje wyjść z twarzą. dobrze, że do nich napisałaś.

ja nie wierzę, że to pomyłka. baba dobrze wiedziała co wysyła. suka jedna
Stary 2012-06-01, 10:24   #2629
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

co teraz zamawiasz ?
Hmmmm, tak myśle o jednej koszuli do karmienia bo jedną mam na ramiączkach taką zwykłą, majty poporodowe i chyba podkłady na łóżko - matko no chyba sie nie powstrzymam

Cytat:
tak sobie myślę że za chwile zaczną się pierwsze rozpakowywania bo pewnie jak minie ten 36t to już nam poleci [COLOR="Silver"]

z dnia na dzień coraz częściej o tym myśle i boje sie jak cholera.
Jak już na kalendarzu będzie wrzesień to oszaleje chyba bo będe czekać kiedy zaczną sie skurcze

Cytat:

no to dziwne troche, ale też tak myśle że sie wystraszyła jak nabluzgałaś na nk
I bardzo dobrze , mam nadzieje że karuzela przybędzie

Cytat:
Tak spojrzałam na pierwszy post i jest tak różowiutko

Kochana, ciesze sie że szyjka sie poprawiła i nie trza ingerować, troszke jeszcze poodpoczywaj i bedzie git

Nie no, te tygodnie tak śmigają że mnie mdli z tej szybkości
Przecież to prawie zaraz będzie wrzesień
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:24   #2630
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka
gratulacje rozpoczetych nowych tygodni!!!
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!!

ja właśnie swojej niuni zaserwowałam lody i tak sie rozbrykała ze chyba chce jeszcze więc trzeba iśc po dokładkę

a wczoraj tak się zdenerwowałam w krusie że aż brzuch mnie bolał pojechaliśmy zawieśc zwolnienie ja oczywiście poszłam siusiu a mąz poszedl zaniesc wyszlismy a on mi mowi że za tamto zwolnienie pieniącze wysłali już 18 a my na konto nie otrzymaliśmy i kurde ja już w strachu że pewnie źle podałam nr konta i wysłali gdzie indziej więc znowu wrociliśmy zapytać się co jest grane i na szczęście konto ok a pieniądzę potrącili a my tydzień pozniej zaplaciliśmy krus i zonk teraz mamy czekac na decyzje nadplaty i domagac się zwrotu pieniędzy
kaja smacznego więc dla Was
ehhh niefajna sytuacja ale może nadpłacą Wam to ???? oby oby ... pisz pismo do nich zawsze kasa wpadnie, nie ? i nie denerwuj się już

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
konczita, mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni. mi przychodzi do głowy jedynie to, że rodzina tej babki nie miała pojęcia o jej przekręcie i teraz z całej sytuacji próbuje wyjść z twarzą. dobrze, że do nich napisałaś.

ja nie wierzę, że to pomyłka. baba dobrze wiedziała co wysyła. suka jedna

Ja też w pomyłkę nie wierzę ... i podobnie myślę iż rodzina jej zakomunikowała, że ktoś taki się zgłosił i że policja spokojnie zapuka do jej drzwi ... no nic zobaczymy czy coś dojdzie a jak dojdzie to co będzie w paczce ... bomba ? aaa
Stary 2012-06-01, 10:27   #2631
aga_ton
Wtajemniczenie

a i zapomniałam Wam napisać, że wczoraj zajechałam też do pepco. ostatnio pisałyście, że u Was pustki a u mnie w mieście wręcz przeciwnie. dosłownie zatrzęsienie rzeczy dla dzieci. chyba nowa dostawa była bo pełno nowych rzeczy, teraz głownie dominowała zieleń i żółć

kupiłam tylko kocyk i czapeczkę, bo większość pieniędzy wydałam w szmateksie. ale w następnym tygodniu jeszcze tam zajadę, bo sporo rzeczy sobie upatrzyłam
Stary 2012-06-01, 10:30   #2632
kasiam187
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
ale mialam nadrabiania od wczoraj
Chyba z dwie godz siedzialam i nadrabialam.
wczoraj juz nie mialaam sily czytac i pisac.
bylam u siostry,potem mamcia wpadla,a potem po osiedlu bląkal sie pies i wzielam go do domku,myslalam ze komus sie zgubil,ale chyba tak nie jest bo od wczoraj dalam ogloszenie na necie i nikt nie dzwoni. A to chyba maltanczyk jakis,na meiila wrzuce jego zdjzobaczycie jaki ladny.

piekny jest jak sie nikt nie zglosi zstawisz go ?
prosze tylko nie oddawaj do schroniska

Stary 2012-06-01, 10:33   #2633
zielona1911
Zakorzenienie

dziewczyny jak Wy myslicie bo ja chce ten wozek TAKO i czy brac 3w1 czy lepiej 2w1-jest tanszy,a fotelik dokupic inny. Chodzi mi o to czy jak maly sie urodzi pod koniec wrzesnia to bedzie jezdzil w foteliku przypietym do stelaza?czy juz bedzie za zimno? jak myslicie?
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:34   #2634
Iwoncia81
Zakorzenienie

Anulka fajny piesio gdyby nikt sie nie zgłosił to bym go chyba zostawiła
Chociaż ja już psa nie mam i aż szczęśliwa jestem bo miałam zdemolowane mieszkanie po powrocie bo suka nie lubiła zostawać sama, a przed sklepem jak na chwile zostawała to poradziła wyrwać to do czego byłła przywiązana i sie udusić przy tym
Stary 2012-06-01, 10:34   #2635
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
kaja smacznego więc dla Was
ehhh niefajna sytuacja ale może nadpłacą Wam to ???? oby oby ... pisz pismo do nich zawsze kasa wpadnie, nie ? i nie denerwuj się już

Ja też w pomyłkę nie wierzę ... i podobnie myślę iż rodzina jej zakomunikowała, że ktoś taki się zgłosił i że policja spokojnie zapuka do jej drzwi ... no nic zobaczymy czy coś dojdzie a jak dojdzie to co będzie w paczce ... bomba ? aaa
dzięki Konczi mam nadzieję ze i Twoja sprawa się wyjasni
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:35   #2636
tamlin111
Zakorzenienie

Zasypiam na stopjąco normalnie. Jaki ten dzień jest parszywy, pada ciągle, poza tym w nocy spać nie mogłam bo się zamartwiałam. teraz ten kredyt i tyle kasy potrzeba na różne opłaty notarialne plus podatek i w ogóle do nowego mieszkania trzeba bedzie pokupować. A skąd brać na to wszystko. Jeszcze dwa wesela mamy w czerwcu. I tak leżałam i się martwiłam. No ale nic, jakoś się jeden miesiąc przemęczymy. Tylko że nic małemu kupić nie moge bo nie mam za co
Cytat:
A przed chwilą szło dziecko z kimś tam i darło sie w niebogłosy "ja chce nalewke!!!"
Ja mówie, już mały alkoholik rosnie czy co???
A potem zrozumiałam że "chce na ręce"

Cytat:
dziwne to jakieś , ale mam nadzieję że swoją karuzelke i pościel otrzymasz.
Stary 2012-06-01, 10:39   #2637
Iwoncia81
Zakorzenienie

Tamlin dacie rade, wszystko będzie dobrze na pewno.
Nie zamartwiaj sie bo maluszek smutny bedzie, a powoli wszystko sprawnie pochwytacie

Ja na razie zmykam bo mąż wrócił wcześniej, więc z nim posiedze 2,5 godzinki
Do potem
Stary 2012-06-01, 10:39   #2638
Enigmama
Raczkowanie

Cytat:
za wizytę i za egzaminśliczne bodziaki, a jakie imiona wybraliscie? ja mam nadzieję, że dzisiaj mężuś weźmie się w garsc i ze mną wybierze ostatecznie imię dla malutkiejbyleby odpuścił Anię

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

dziękuję wstrzymam się z dzwonieniem, bo teściowa będzie się przejmowac, że chora jestem, bo jej zdaniem w ciązy nie można byc przeziębionai w ogóle uważa, że żadnych leków nie można brac, nawet witamin, bo pełno ich w jedzeniu
Cytat:
Mala mysz i Enigmama trzymam kciuki za wizyty. I czekam na relacje

I mi w tym kalendarzu wychodzi dziewczynka a jest chlopczyk hehe:brzydal.
ja wkleilam drugie zdj synka na meil

kaczuszka moj synek tez niby wykapaany tatus,to nie wiem czemu za dziewczynke
Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Natomiast moja teściowa chętnie by mnie faszerowała chemią. Jak tylko wspomnę, że mam zgagę to zaraz Ranigast wyciąga albo inne dziadostwo. Nie jem oczywiście ale ona uparta jest. Jedzenie też jakieś smieciowe kupuje, same konserwanty a potem się dziwi, że nie jem tylko sama sobie zakupy robię i coś pichcę. I te ilości tłuszczu które oni pochłaniają są straszne.

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

ja też
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Uuuu, a co to się stało, Piękna?

Za egzamin i wizytę

dla męża za zachowanie!
Powiem Ci, że mój TŻ też bardzo chciał mieć syna. Jednak ja od początku czułam, że będzie cipuleńka . Był zdziwiony, tym bardziej, że lekarz nam mówił o chłopaku. Widziałam też gdzieś u Niego taki.. no.. obraz niedowierzania, trochę takiego smutku nawet. Nie wiem Na następnych wizytach lekarz biadolił, że jednak może być dziewczynka, no bo nic zza pępowiny się nie wyłania, itd. Więc w sumie do TŻa docierała ta wiadomość 4miesiące . I dopiero po oficjalnej wizycie zaczął do brzucha mówić 'Mała'. . Wcześniej, przez czas niewiadomej, nie zwracał się w ogóle. Czasem tylko chciał poczuć jak kopie .
Do faceta musi dotrzeć.
Cytat:
za wizyte

Mnie w tym kalendarzu też sie sprawdza

ja od zawsze chciałam dwójke i mam nadzieje że to sie uda.
Mąż jakiś czas temu kręcił nosem że możemy nie dać rady z drugim dzieckiem.
Ja go troche wyśmiałam bo właśnie dla pierwszego trzeba dużo rzeczy kupować bo sie nie ma, a dla drugiego wózek, łóżeczko, ciuszki i inne takie zostają więc to łatwiej. A taki jedynak to potem wydaje mi sie samotny

Ja też wolałam męskie zajęcia i nawet do tej pory sie to mnie trzyma.
Jak byłam mała to sie kumplowałam z kolegami od brata i grzebaliśmy przy rowerach, albo rzucałam z nimi nożami do celu :p
Z ojcem przy aucie kopałam, a teraz auta z mężem naprawiam i lakieruje
no teraz już nie no bo wiadomo że nie bede farb wdychać czy blachy naciągać

za egzaminy i wizyte
dziewaczyny dziekuje za wszystkie kciuki
Po wizycie wspaniale, malutka ma siędobrze, jest zdrowa, wazy ok 550 gram jest sliczna ma podobny nosek to swojej siostry (srodkowej)
A imię jakie wybraliśmy to Dorotka

Jestem mega szczesliwa i nie popsuje mi tego nawet kłótnia z mezem okropna wczoraj. :/
I egzamin zdany dzieki Waszym kciukom zapewne
u mnie dzis deszcze aura srednia, ale ja i tak sie ciesze bo kupilam sobie w ciucholandzie fajne czarne sportowe spodnie ciazowe, bluzke długa z H&M i dla malutkiej śpioszki i poalrkową bluze za całe 11 zł wszystko

Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm
Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm
Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm
Moje skarby!
Kruszynka
Enigmama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:42   #2639
Konto usunięte

ale śmieszna ta psinka

enigmama super

kurna siedziec długo nie moge bo mnie pupa boli cholernie

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-06-01 o 10:43
Stary 2012-06-01, 10:46   #2640
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
Ja dzisiaj jakośnie uskuteczniłam drzemki po wyjściu męża do pracy zaczęłam czytać tę sagę Millenium i jakoś tak mnie wciągnęła
A dzidek od 2 dni tak szleje, że masakra już nawet tżta przestał się wstydzić i fika go po rękach aż miło a tatusiowi mordka się cieszy
Wczoraj dostaliśmy z dzieciuniem ptasie mleczko na dzień dziecka

No i oczywiście gratulacje dla wszystkich zaczynających nowe tygodnie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
na odstresowanie przed egzaminem zakupiłam dla Giulii takie cuda
Skarpetunie

Cytat:
Apropo snów... Boże co za głupoty znowu były.
Snilo mi sie że szłam tą glukoze robic i zapomniałam jej wziąśc i wracałam sie 3km piechotą jak już ją miałam to baba mi w ręke wbiła jedną igłe która wyglądała jak cieniutki drucik i sie wyginała, a zaraz obok drugą taką grubą jak palec. A nic mnie nie bolało jakoś
Co za pierdoły...

A przed chwilą szło dziecko z kimś tam i darło sie w niebogłosy "ja chce nalewke!!!"
Ja mówie, już mały alkoholik rosnie czy co???
A potem zrozumiałam że "chce na ręce"

Konczi gratuluje nowego tygodnia ja w poniedziałek
Oplułam monitor

Cytat:
słodkie

Cytat:
Mi się wydaje, że tym razem już Ci wyśle to co miała ale w pomyłkę jakoś nie wierzę na bank ktoś ją z rodziny opierdzielił

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak Wy myslicie bo ja chce ten wozek TAKO i czy brac 3w1 czy lepiej 2w1-jest tanszy,a fotelik dokupic inny. Chodzi mi o to czy jak maly sie urodzi pod koniec wrzesnia to bedzie jezdzil w foteliku przypietym do stelaza?czy juz bedzie za zimno? jak myslicie?
Ja na pewno będę brała wózek 3 w 1 chociażby dlatego, że np jak pojedziesz na zakupy, do lekarza czy gdziekolwiek tak na chwilę to pakujesz do samochodu tylko stelaż i dzidka w foteliku i później wpinasz fotelik i jedziesz a tak to musiałabyś nosić dzidzia w foteliku a to już ciężka sprawa albo brać stelaż i gondolę a to dużo miejsca zajmuje
Tak to sobie wymyśliłam

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2012-06-01 o 10:48
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości