|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
czesc Wam
nie pisalam ostatnio bo jakos nie mialam o czym. wczoraj i dzis snil mi sie junior- wczoraj, ze gdzies go wozilam w wozku, a dzis, ze bylam na jakies sali gimnastycznej i kazali mi rucac pilka lekarska, po kilku razach niby zaczal sie porod, ja zanim doszlam gdzies tam gdzie mialam rodzic to junior juz sam sie wyslizgnal, zabrali go i nie chcieli pokazac ale glupoty wsztskiego naj dla naszych maluchow ![]() junior chyba wie, ze dzis jego dzien, o od rana buszowal jak szalony, jak juz sie obudzilam nie moglam usnac i wstalam
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
normalnie nie wytrzymałam, musiałam się ubrac i o 9 pójśc do lumpeksu co jest 3minuty od mojego bloku
dzisiaj wszystko po 2zł było musiałam kupic małej coś różowego z okazji dnia dziecka, mam tylko nadzieję, że mi się nie pogorszy ubralam się cieplutko i pod szyję i nie było mnie z 15 minut. Oto moje PIERWSZE pink zdobycze normalnie zwariowałam za wszystko zapłaciłam 18zł
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2012-06-01 o 09:59 |
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
mamusie pamiętacie moją akcję z karuzelą????? jakoś nie dało mi to spokoju i na własną rękę zaczęłam szukać tej kobiety w necie i znalazłam ją na NK ... więc napisałam do jej męża i do jej rodziny (osoby noszące to samo nazwisko) i dzisiaj otrzymuje od niej maila że doszło do pomyłki i że jeszcze dzisiaj wyśle odpowiednie przedmioty .. hmm co sądzicie o tym ? wyśle znowu jakieś szmaty ?
|
#2614 | |
|
Rozeznanie
|
Tak spojrzałam na pierwszy post i jest tak różowiutko
Cytat:
I przyznam, że dobrze mi tak leniuchowaćCzuje różnicę w mojej szyjce jak aplikuje tą luteinę. Jest tak ściśnięta, że trudno mi tam tabletkę wsunąć ![]() Jeszcze 10 tygodni, które miną jak strzała i będę siedziała jak na szpilkach ze spakowaną torbą....
|
|
#2615 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwariowała .. chora to się leży - nie wypinaj się bo różnie bywa .. ale ciuszki słodkie ... piękne no !!! a teraz marsz do łózka i się kuruj
|
|
#2617 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2618 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mi sie kolor różowy z nich podoba. ale ja wozkami zajme sie dopiero na koniec, czyli gdzies w sierpniu. Cytat:
dziękuje kupiłam w smyku, miałam -35% wiec trzeba było skorzystać ![]() dziewczyny gratulacje rozpoczęcia kolejnych tygodni
|
|||
|
|
|
#2619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było silniejsze ode mnie od razu wróciłam pod kołderkę, piję ciepłą herbatkę i cieszę oczy---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- wracam do łóżka, bo mam przyszła i będzie krzyczec , że nie leże XD
|
|
#2620 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() wczoraj pół dni spędziłam za kierownicą, do domu wróciłam zmęczona jakbym 2 tony węgla przerzuciła ![]() tylko nadrobiłam co u Was słychać, ale na pisanie już zabrakło siły. wczoraj, tak jak sobie obiecałam, pobuszowałam po lumpkach w jednym wydałam ponad 250 zł ale jestem bardzo zadowolona z zakupów. kupiłam mnóstwo bodziaków, pajacyków, półspiochów itd. zdziwiłam się bo było sporo rzeczy na jesień i zimę, udało mi się dostać gruby ciepły kombinezon do wózka i parę sztuk ciepłych bluz. 2 pełne torby tego miałam. dobrze, że zabrałam ze sobą teściową bo bym tego sama do samochodu nie zaniosła ![]() zaraz wrzucę kilka fotek
|
|
|
|
#2621 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
śliczne |
||
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja trzymam kciuki co by się wszystko dobrze układało i byś w domku leniuchowała kolejne minimum 10t nie ? ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34441553]dobrze by było.ale dziwna sytuacja [/QUOTE]choco bardzooo ... wczoraj napisałam do tego męża i tych ludzi z nk więc może to poskutkowało ? yyy sama nie wiem - zobaczymy czy coś przyjdzie Cytat:
no tak wiem wiem musiałaś ale teraz wracaj i odpoczywaj ... no!
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Konczi no nie rozumiem do jakiej pomyłki mogło dojść skkoro karuzele ma w domu więc jej nie wyslala.
prędzej chyba wystraszyla sie tym,że ja znalazlas i dlatego stwierdzila,że ja wysle. Tylko cieekawe czy tym razem to zrobi .musimy poczekać .no piesek slodziutki tylko nikt sie po niego nie zglasza coś hehe Nie mam weny na dzisiiejszy obiad a raczej nie chce mii sie go robić mam jeszcze troszke mlodej kapusty z wczoraj to moze tylko ziemniaczki dokupie
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
aga ton super - dawaj foty nam tu szybko!!!!
hmm zobaczymy co przyjdzie nie omieszkam otworzyć tego na poczcie przy świadkach, o ile w ogóle coś przyjdzie nie ? ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Ania a co jeżeli nikt się nie zgłosi ??? zostawisz sobie maleństwo bieluńkie ??? ja też dzisiaj kapustkę zrobię i chcę do Rossmanna podjechać na chwilę
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Konczi, dziwna ta kobieta - może teraz wyśle? ale bynajmniej nie doszło do żadnej pomyłki, bo jak zamiast karuzeli można wysłać szmaty?
Dziewczyny, gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni. A my jutro zaczynamy III trymestr
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
II trymestr ? matusieńko ... zaczyna dopadać mnie panika ... aaaaaaaanie wiem jak mogła się pomylić bo ja jeszcze od niej pościel brałam ale pościel od szmat chyba można odróżnić nie ? ehhhhh
|
|
#2627 |
|
Zadomowienie
|
hejka
gratulacje rozpoczetych nowych tygodni!!! WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!! ja właśnie swojej niuni zaserwowałam lody i tak sie rozbrykała ze chyba chce jeszcze więc trzeba iśc po dokładkę![]() a wczoraj tak się zdenerwowałam w krusie że aż brzuch mnie bolał pojechaliśmy zawieśc zwolnienie ja oczywiście poszłam siusiu a mąz poszedl zaniesc wyszlismy a on mi mowi że za tamto zwolnienie pieniącze wysłali już 18 a my na konto nie otrzymaliśmy i kurde ja już w strachu że pewnie źle podałam nr konta i wysłali gdzie indziej więc znowu wrociliśmy zapytać się co jest grane i na szczęście konto ok a pieniądzę potrącili a my tydzień pozniej zaplaciliśmy krus i zonk teraz mamy czekac na decyzje nadplaty i domagac się zwrotu pieniędzy a my jutro 22 tydzień czyli lecieć będzie 23 tak???
tak - na zwsze 30,09,2012 30.03.2016 Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2012-06-01 o 10:22 |
|
|
|
#2628 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też tak mam ostatnio, chcę jak najszybciej skompletować to, co mam na liścieCytat:
o tej porze roku ludzie wyrzucają najwięcej zwierzaków, bo często wyjeżdżają a pies to problem. mam nadzieję, że tu będzie jednak inaczej i po małego ktoś się zgłosi. a jak nie to chcesz o przygarnąć? śliczny psiak z niego Cytat:
ja nie wierzę, że to pomyłka. baba dobrze wiedziała co wysyła. suka jedna
|
|||
|
|
|
#2629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hmmmm, tak myśle o jednej koszuli do karmienia bo jedną mam na ramiączkach taką zwykłą, majty poporodowe i chyba podkłady na łóżko - matko no chyba sie nie powstrzymam
![]() Cytat:
z dnia na dzień coraz częściej o tym myśle i boje sie jak cholera. Jak już na kalendarzu będzie wrzesień to oszaleje chyba bo będe czekać kiedy zaczną sie skurcze ![]() Cytat:
no to dziwne troche, ale też tak myśle że sie wystraszyła jak nabluzgałaś na nk ![]() I bardzo dobrze , mam nadzieje że karuzela przybędzie Cytat:
![]() Nie no, te tygodnie tak śmigają że mnie mdli z tej szybkości Przecież to prawie zaraz będzie wrzesień
|
|||
|
|
|
#2630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh niefajna sytuacja ale może nadpłacą Wam to ???? oby oby ... pisz pismo do nich zawsze kasa wpadnie, nie ? i nie denerwuj się już Cytat:
Ja też w pomyłkę nie wierzę ... i podobnie myślę iż rodzina jej zakomunikowała, że ktoś taki się zgłosił i że policja spokojnie zapuka do jej drzwi ... no nic zobaczymy czy coś dojdzie a jak dojdzie to co będzie w paczce ... bomba ? aaa
|
|
#2631 |
|
Wtajemniczenie
|
a i zapomniałam Wam napisać, że wczoraj zajechałam też do pepco. ostatnio pisałyście, że u Was pustki a u mnie w mieście wręcz przeciwnie. dosłownie zatrzęsienie rzeczy dla dzieci. chyba nowa dostawa była bo pełno nowych rzeczy, teraz głownie dominowała zieleń i żółć
![]() kupiłam tylko kocyk i czapeczkę, bo większość pieniędzy wydałam w szmateksie. ale w następnym tygodniu jeszcze tam zajadę, bo sporo rzeczy sobie upatrzyłam
|
|
|
|
#2632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prosze tylko nie oddawaj do schroniska
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak Wy myslicie bo ja chce ten wozek TAKO i czy brac 3w1 czy lepiej 2w1-jest tanszy,a fotelik dokupic inny. Chodzi mi o to czy jak maly sie urodzi pod koniec wrzesnia to bedzie jezdzil w foteliku przypietym do stelaza?czy juz bedzie za zimno? jak myslicie?
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka fajny piesio gdyby nikt sie nie zgłosił to bym go chyba zostawiła
![]() Chociaż ja już psa nie mam i aż szczęśliwa jestem bo miałam zdemolowane mieszkanie po powrocie bo suka nie lubiła zostawać sama, a przed sklepem jak na chwile zostawała to poradziła wyrwać to do czego byłła przywiązana i sie udusić przy tym
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zasypiam na stopjąco normalnie. Jaki ten dzień jest parszywy, pada ciągle, poza tym w nocy spać nie mogłam bo się zamartwiałam. teraz ten kredyt i tyle kasy potrzeba na różne opłaty notarialne plus podatek i w ogóle do nowego mieszkania trzeba bedzie pokupować. A skąd brać na to wszystko. Jeszcze dwa wesela mamy w czerwcu. I tak leżałam i się martwiłam. No ale nic, jakoś się jeden miesiąc przemęczymy. Tylko że nic małemu kupić nie moge bo nie mam za co
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin dacie rade, wszystko będzie dobrze na pewno.
Nie zamartwiaj sie bo maluszek smutny bedzie, a powoli wszystko sprawnie pochwytacie Ja na razie zmykam bo mąż wrócił wcześniej, więc z nim posiedze 2,5 godzinki ![]() Do potem |
|
|
|
#2638 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Po wizycie wspaniale, malutka ma siędobrze, jest zdrowa, wazy ok 550 gram jest sliczna ma podobny nosek to swojej siostry (srodkowej) ![]() A imię jakie wybraliśmy to Dorotka ![]() Jestem mega szczesliwa i nie popsuje mi tego nawet kłótnia z mezem okropna wczoraj. :/ I egzamin zdany dzieki Waszym kciukom zapewne ![]() u mnie dzis deszcze aura srednia, ale ja i tak sie ciesze bo kupilam sobie w ciucholandzie fajne czarne sportowe spodnie ciazowe, bluzke długa z H&M i dla malutkiej śpioszki i poalrkową bluze za całe 11 zł wszystko
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|||||
|
|
|
#2639 |
|
Konto usunięte
|
ale śmieszna ta psinka
enigmama super kurna siedziec długo nie moge bo mnie pupa boli cholernie Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-06-01 o 10:43 |
|
|
|
#2640 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja dzisiaj jakośnie uskuteczniłam drzemki po wyjściu męża do pracy zaczęłam czytać tę sagę Millenium i jakoś tak mnie wciągnęła A dzidek od 2 dni tak szleje, że masakra już nawet tżta przestał się wstydzić i fika go po rękach aż miło a tatusiowi mordka się cieszy ![]() Wczoraj dostaliśmy z dzieciuniem ptasie mleczko na dzień dziecka No i oczywiście gratulacje dla wszystkich zaczynających nowe tygodnie ![]() Skarpetunie Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak to sobie wymyśliłam Edytowane przez monarika Czas edycji: 2012-06-01 o 10:48 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

nie pisalam ostatnio bo jakos nie mialam o czym. wczoraj i dzis snil mi sie junior- wczoraj, ze gdzies go wozilam w wozku, a dzis, ze bylam na jakies sali gimnastycznej i kazali mi rucac pilka lekarska, po kilku razach niby zaczal sie porod, ja zanim doszlam gdzies tam gdzie mialam rodzic to junior juz sam sie wyslizgnal, zabrali go i nie chcieli pokazac
ale glupoty

dzisiaj wszystko po 2zł było
musiałam kupic małej coś różowego z okazji dnia dziecka, mam tylko nadzieję, że mi się nie pogorszy
ubralam się cieplutko i pod szyję i nie było mnie z 15 minut. Oto moje PIERWSZE pink zdobycze 
Anusia gratulejszyn .... jak się czujesz? kiedy masz wizytę?
I przyznam, że dobrze mi tak

ale zaznaczyl,że jak nie dostanie to zalatwi sobie.d. Takze mam meza w domku dwa tygodnie
o tej porze roku ludzie wyrzucają najwięcej zwierzaków, bo często wyjeżdżają a pies to problem. mam nadzieję, że tu będzie jednak inaczej i po małego ktoś się zgłosi. a jak nie to chcesz o przygarnąć? śliczny psiak z niego
?
za wizytę i za egzamin
które oni pochłaniają są straszne.
Na następnych wizytach lekarz biadolił, że jednak może być dziewczynka, no bo nic zza pępowiny się nie wyłania, itd. Więc w sumie do TŻa docierała ta wiadomość 4miesiące