|
|
#3691 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
|
|
|
|
#3692 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak widzę osobnika w obuwniczym, który zmaga się z butem ciskając go na gołą, brudną, spoconą stopę, to mi się odechciewa zakupów i sobie zaczynam wyobrażać jaka to cywilizacja rozwija się w mierzonych czółenkach... Cytat:
Dziś mnie zaskoczył kompletnie sąsiad, który szedł po bułki do sklepu, w garniturze, krawacie, a na nogach miał białe frotowe skarpety i takie skórzane papucie, co je sprzedają górale na Krupówkach. Choć przyznam sama poszłam we wtorek o 6.30 rano po masło we flanelowej piżamie w sowy i Uggach (i do tej pory nie wiem, czemu to się stało)... Sklep mamy 3 metry od klatki schodowej.
|
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
jaa wczoraj rano przezylam szok
widzialam panne ubrana w krotka brazowa mini, do kompletu marynareczka i buty (wszystko ta jakby z jednego materialu ) do tego zolte meeega dlugie kolczyki w kolorze podkreslacza i plastikowa torebka w tym samym kolorze w stylu "badz bezpieczny na drodze" oczywiscie osobniczka mega wymalowana, kruczoczarne mega wyprostowane wlosy + solarka
|
|
|
|
#3694 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż nie, ona jest blondynką... tlenioną...
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś tu się wypowiadał o koczkach na czubku głowy. Jedyne co może to przebić, to kucyk w tym miejscu (dzisiaj zobaczone).
|
|
|
|
#3697 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://badspot.us/img/PonytailTheory.GIF |
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34448527]Od razu skojarzyło mi się z tym
![]() http://badspot.us/img/PonytailTheory.GIF[/QUOTE] Według tego lądują pomiędzy below average i average ![]() Chyba zacznę związywać niżej, żeby wyglądać mądrzej
|
|
|
|
#3699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolory podkreślaczy to mast hew, musisz je mieć w szafie qrcze, wyobrażam sobie jak to musiało razić przy opalonej skórze ![]() dziś po drodze do pracy mijałam robotników w tych kamizelkach oczoje..ch, pomyślałam, że ci to są dopiero feszyn! a tak na marginesie, to obecnie mam fioła na punkcie limonki ![]() i ja ![]() Cytat:
kiedyś kucyk nosiłam wyłącznie na dole, a teraz tylko na górze ![]() (pamiętam, jak kiedyś kuzyn oświecił mnie, że dziewczyny z kucykiem na dole wyglądają jak babcie
|
|
#3700 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego kuca zawsze mam wyżej.
|
|
#3702 |
|
Wtajemniczenie
|
Też tak myślę, kucyki wysoko dużo bardziej mi się podobają
|
|
|
|
#3703 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj widziałam kobietę-zjawisko: starsza pani w czerwonych spodniach z wielką klamrą, czerwonej koszulce z jakimś nadrukiem, skórzanej kurtce z ogromną skórzaną broszką w kształcie kwiata i jasnych butach z wężowej skóry, z których radośnie wystawały rozciągnięte antygwałtki. Do tego pani miała fioletową torebkę, popękane niebiesko-fioletowe paznokcie, białe "ray-bany" w jakieś napisy i fioletowe pasemka na białych włosach. W sumie pogratulować odwagi...
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też! nie wyobrażam sobie wyjść na ulice z kucykiem na dole, no chyba, że z boku głowy
|
|
#3706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chociaż tyle, ze później zrobiłam sobie grzywkę
|
|
#3707 |
|
Przyczajenie
|
Hah, też całe życie (znaczy w momentach jak miałam długie włosy) przechodziłam z kucykiem na dole, ale jakiś czas temu stwierdziłam, że to takie smutne zwisy i staram się je teraz wiązać co najmniej na wysokości linii oczu, tak radośniej jakoś
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się zdarzało
... wyobraźcie sobie, że... za jakiś czas ktoś z guru mody powie, że.... kucyki na górze czy koczki to szczyt wiochy i te, które je noszą, powinny być zamknięte w piwnicy
|
|
|
|
#3709 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam przeważnie związane trochę wyżej - oczywiście nie na czubku głowy, ale... no tak właśnie mniej-więcej na linii oczu, może nawet odrobinę wyżej. Związane tak zupełnie na dole wyjątkowo mi się nie podobają u mnie, poza tym są niebywale irytujące w użytkowaniu.
|
|
|
|
#3710 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak już wszyscy piszą o kucykach to ja Wam powiem, że sama noszę taki koczek. Mam krótką grzywkę i tylko wtedy udaje mi się ją dobrze zebrać.
Moje wczorajsze rozwalacze: trzy laski w lateksowych legginsach, do tego krótkie bluzki, ekoskórki i koturny opentoe. Nie muszę mówić, że temperatura była w granicach 15 stopni, wiało i padało. |
|
|
|
#3711 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio poruszany był wątek o podróbkach, że panie i dziewczyny noszą torby z 'dziwnymi' napisami.
właśnie dostałam smsa od mamy, jest na wczasach w tunezji, napisała że wszystko ok, i pyta się, co mi kupić i wymienia mi różne rzeczy, jedna z nich to : 'a może kupić ci torbe BERBERY w krateczke' haha, uśmiałam się . i <3 my mom. oczywiście odpisałam szybko smsa, ze nie, ze torby nie chce. co by nie przyszło jej do głowy kupić
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam wkleić zdjęcie tego pana
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#3713 |
|
Zadomowienie
|
może gdzieś na świecie panuje taka moda
![]()
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Bez tej spódnicy wyglądałby świetnie
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#3715 |
|
BAN stały
|
Gdzieś jest
![]() Swoją drogą już parę razy widziałam na żywo, więc chyba się przyjęła
|
|
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
Coś jak u nas Piróg.
|
|
|
|
#3717 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3719 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi też, nie podoba mi się to całe ombre... odkąd celebrytki sobie to masowo robią to już w ogóle I ktoś tam pytał jaka jest różnica - ombre to "moda na odrosty" czyli na górze mamy niby swój naturalny ciemny kolor włosów, a na dole jakiś blond, tylko, że nie na końcówkach. Jak już ombre to musi zajmować większą część włosów A dip dye to końcówki, słowo dip w tym przypadku oznacza "zanurzyć", czyli zanurzamy końcówki włosów w jakimś kolorku Dodam zdjęcia prawdziwego ombre (1 i 2) i przykłady dip dye (3 i 4)
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

widzialam panne ubrana w krotka brazowa mini, do kompletu marynareczka i buty (wszystko ta jakby z jednego materialu
) do tego zolte meeega dlugie kolczyki w kolorze podkreslacza i plastikowa torebka w tym samym kolorze w stylu "badz bezpieczny na drodze" oczywiscie osobniczka mega wymalowana, kruczoczarne mega wyprostowane wlosy + solarka

kolory podkreślaczy to mast hew, musisz je mieć w szafie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

"Każda sztuka barwiona jest ręcznie, dzięki czemu każdy t-shirt jest jedyny w swoim rodzaju"-chyba chodzi o te plamy

... wyobraźcie sobie, że... za jakiś czas ktoś z guru mody powie, że.... kucyki na górze czy koczki to szczyt wiochy i te, które je noszą, powinny być zamknięte w piwnicy
ja widziałam na ulicy faceta w długiej, czarnej kiecce...a najgorsze, że wyglądał w niej lepiej niż ja bym wyglądała