|
|
#1531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Glam zdróweczka dla cycusiów
Baha no już się domyślam jakie szlaeństwo było, kiedy Cię w tym zobaczył sesesese Ja tez bym coś sobie nowego zakupiła, bo już wszystkie fatałaszki jakie mam "przechrzczone" ![]() Kasiaa za postanowienie!!! Ja też zawsze włosy ogarnięte, zamiast pudru stosuję teraz krem koloryzujący z garniera i lekko różem poliki, błyszczyk na usta - lepiej się czuję. Ale powiem Wam, że ostatnio nie prostuję włosów codziennie, jak to bywało wczesniej. Poszłam ze trzy razy na spacer w wysuszonych tylko, dziwnie się czułam, ale dla włosa zdrowiej. Ale jakbym miała do miasta,galerii czy cuś to oczywiście prostownica w dłoń Ja nie wiem czemu, znowu zazdrosna się robię.. Oczywiscie nie robię scen i w zarodku to niszczę, ale cholercia odczuwam czasami ukłucie zazdrości.. Taka głupota, ostatnio mój szukał jakiś fajnych piosenek na youtube, no i wpadł na jakiś teledysk, gdzie w stringach wyginała się blondyna, nie robił min czy coś i sekundke to leciało, zaraz przewinął do przodu, ale że głupia piosenka to wył. A mnie szlak trafił wewnątrz.. Ale nic a nic nie dałam po sobie poznać.. Oj czasami ja się zachowuję jak jakaś wieśniara.. Jak najbrzydsza na świecie dziewucha.. Jakbym kurde większych problemów nie miala, jak jakieś silikonowe babsztyle
Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-06-01 o 12:23 |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio wcale nie je w nocy ale zdarzy się jeszcze raz na parę dni ,że się obudzi
|
|
#1534 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ten muchowy wozek wizualnie nie teges, ale nie kosztuje az 7tys jak pisali na plotkarskim portalu Cytat:
Cytat:
a samoczynnie juz sie nie zdaza Cytat:
MOja wczoraj walnela brwia w prowadnice od rolety w oknie balkonowym, strasznie plakala, dorbze,z e sobie oka nie wybila. Ona jak jest zmeczona to mniej sie pilnuje, czesciej upada. Ale teraz upada zdecydowanie mniej niz 1- 2 tyg temu mnie najbardziej denerwuje, ze jak sie chce wystroic to nie mam czasu i zawsze sie czuje taka niedostrojona na wyjsciach, imprezach. Bo niby mysle co sie ubiore, ale potem nie zawsze pasuje, wszytsko na lapu capu, nie mam czasu sie przebeirac przed lustrem i zastanawiac co do czego pasuje. NO i oprocz codzinnych nie mam zadnych ciuchow bo wszytskie za duze
|
||||
|
|
|
#1535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole podziwiam Was za takie stroje, dla mnie seks moglby nie istniec obecnie czuje sie zle, skrepowana, cycki mi wisza... nawet mi sie o seksie nie chce myslec blee.
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to teraz latam po chałupie w króciuteńkich spodenkach sportowych, jak się nachylę czy cuś to pośladkiem błysnę tż-owi Jak leżę to też niby przypadkiem go kuszę, a efekty są mmmm... Bo na razie rzadko gdzieś wychodzimy to chociaż taką okazję wykorzystuję, żeby się w czymś ładnym zaprezentować.. A jak ja kręcę tyłkiem jak wiem, że on się gapi Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-06-01 o 12:33 |
|
|
|
|
#1538 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pierwsze dwa miesiące używałam a teraz już nie ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
no wiesz jak mogłaś to przegapić? ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- zastanawiałaś się nad kojcem dla małego?
|
|
#1539 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a vtak wracając jeszcze do dzieci i mojego ulubionego tematu bo od rana pisze tylko o sobie to koopa zdecydowanie lepsza po zupie bez marchewki, chyba bede dawac tylko odrobinke![]() a wogole kupilam sobie wczoraj modny trendy miętowy lakier do paznokci bede malowac wieczoremm jak jzu bede pewna ze dziecko nie zechce do mamy na rece![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|||
|
|
|
#1540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie zwracaj uwagi na te nadmuchane baby
|
|
#1541 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-06-01 o 12:46 |
|
|
|
|
#1542 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dzisiaj jak karmila Bianke to nagle odwróciła glowę w drugą stronę od cyca i mleko ciurkiem jej poleciało na glowę ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
daj przepis bo ja tez tak chce ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Oliveira widzialas na zywo tego nomada?
![]() czytam opinie o nim i sa rozne ale wieksozsc pozytywna. To o pliko gorzej pisali (a w 2sklepach zachwalali jaki to super wozek). Espiro Magic tez mi polecono ale nie rozklada sie calkiem na plasko i mlodego to wkurzalo jak go wsadzilam. |
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robię naleśniki zapiekane z serem białym. Do tego mus truskawkowy Idę na cmentarz. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- a coś takiego ![]() http://allegro.pl/sex-bodystocking-g...259704478.html |
|
|
|
#1545 |
|
Zadomowienie
|
skąd macie czas zeby tyle pisać
![]() Magdalena512 kawa papieros i kibelek ja rówież dobrze to pamiętam nie pale od kiedy dowiedziałam się że w ciąży jestem,czy zacznę znowu nie wiem, zobaczymy jak przestanę karmić czasem mam ochotę terazsozaa wow jaka zmiana ze striny tżta grtuluję... i zazdroszczę ![]() nikaa2 po oksy nadpobudliwe mój często przebiera nóżkami i rączkami i się przy tym cieszy niesamowicie, myślisz że to od tego??? na rehabilitacje też mamy chodzić - dostałam skierowanie bo się nie przekręcał z plecków na brzuszek i odwrotnie(a pół roczku minęło) teraz już to robi ale i tak pójdę sprawdzić... oksy miałam przy porodzie od 8 do około 15 muffinka90 u nas są pobudki na jedzenie kilka razy w nocy,dokładnie ile i przez jaki czas Fifi je nie wiem bo zasypiam pierwsza niż on...a moze on nie je tylko do cycka się chce przytulić nie wiem...a co do guzów to chyba trzeba się zacząć przyzwyczjać... Bahamadia_25 też mam czasem zryte sny i widzę w nich tżta z innymi jak do tej pory nic się nie wydarzyło ... no chyba ze o czymś nie wiem... zawsze mu o tym mówię i montuję jazdę w rezultacie awantury cały dzień...princessskaa,OlusiaS zazdroszcze,przynajmniej się wyśpicie ![]() kasia_aa ja też się czuję niedowartościowana i okąłdnie tak jak Ty nie ubieram się tak jak kiedyś tylko tak zeby mi było wygodnie z cycka "wyskoczyć" jak młody zgłodnieje... u mnie do spania stanik do karmienia i koszula z takim samym zastosowaniem ... kiedyś to były fajne koszulki i gorseciki... glamourous kochana zdrówka życzę ![]() saaraa_lub noszę wkładki laktacyjne, są dni ze wyrzucam suche ale są też dni że mogę je wyzymać... janeczka7891 ja przepis na życie w necie oglądam.A Fifi duży, jest co dzwigać ![]() goldika u mnie z seksem podobnie, wcale nie mam ochoty, czuję się nie atrakcyjna z "cyckami wiszącymi do pasa" po zdjęciu stanika i z rozstępami na brzuchu... u nas od chyba 2 tygodni a może dłużej nic nie było...a przed ciążą to w weekendy(jak tż miał wolne) z łóżka mogłam nie wychodzić ![]() Oliveira79 u mnie jak są cycki pełne mleka i Fifi się na chwilę odwróci to też pod ciśniniem mleczko leci oblało mu kilka razy buźkę.obiadek zjedzony,Fifi śpi w pogodzi nic się nie zmieniło więc narazie siedzimy w domu ...kupiłam chrześnicy na dzień dziecka zestaw "pani doktor",mała boi się lekarzy od pobytu w szpitalu więc pomyślałam ze jak będzie mieć takie akcesoria do badania misiów i lalek to moze sie z tym oswoi ![]() Fifi dostał od nas hule kule ![]() tż dzwonił do mnie ze zgubił obrączke,przeszukaalm mieszkanie a on dzwoni że w pracy ją znalazł ... fart że się znalazła ![]() Filip od kilku dni jak mu zdejmiemy pieluche łapie i ciągnie się za siurka ,czasem łąpie całego w garść i ściska... później wszystko całe czerwone... nie zrobi sobie krzywdy???wasze maluchy też tak robią??? wcześniej robił to sporadycznie i nie aż tak a od kilku dni zawsze przed kąpaniem...
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholera a ja za pelna cene na all kupilamTen niebieski wyglada jak cyc z sutkiem W ekstazie ze domis sie zajal zamOwilam sophie... Ale cholera zainteresowanie po 15 min mu przeszlo a adam wcale nie przejawil Grrrrr maluchy mi pol godz wrzasku zafundowaly na raczkach spokoj ale oni juz swoje waza a ja sie bardzooslabiona czuje, jakprzy grypie czy cos
|
|
#1547 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tu trochę opinii: http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462...Nomad.html?v=2 http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462...nomad.html?v=2
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
Ten body czarny z pończoszkami to mi się podoba - a kupię sobie, a co
|
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze do tego szpilki Ja nie używam teraz wkładek laktacyjnych. Z Polusią się ze mnie lało, a teraz Michałek na bieżaco spija
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1553 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
bo ja tylko co nie co kojarzę.... Cytat:
![]() Cytat:
ale nie wgłębiłam sie bo miałam dużo no nadrobienia Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() maskra, co tym razem? mi tez sie dziwnie skojarzyło U nas Zośka bez szału, piszczy ale Helusia chyba nie lubi jej smaku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U nas pada, więc na szczepienie poszłyśmy w chuście, I jeszcze ten przeklęty remont windy. Pielęgniarki były zachwycone Helcią w chuście. Mała waży 8,5 kg mierzy 67,5 i prawie nie płakała!! Ma uczulenie na cielęcinę i wołowinę! a teściowa załatwiła taką swojską, i zrobię z niej gulasz, bo lekarka kazała nie dawać. Chce któraś?
|
||||||||
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem soba przerazona... mam dopiero 22lata a kompletnie nie pociagaja mnie takie fatalaszki
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no jedną ręką go nie złozysz, ale podobno ogólnie nie ma problemu
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
mszpilka
za szczepienie.W chuscie widzialam ostatnio babke w warzywniaku. Cudownie to wyglada ale sama jakos sie obawiam. Do kiedy mozna dziecko w chuscie nosic? a z wolowinki to tylko TATAR ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- obejrzalam filmik w necie jak sie sklada, w sumie jak wiekszosc wozkow. Dziwi mnie tylko, ze czasami pisze, ze wazy 6,5kg czasami ze 9,5kg. Mowa o samej wersji spacerowej
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ma tak samo
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
te z obssesiva? ja zamowilam pare rzeczy jak mialam upust 50%
|
|
|
|
#1559 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() hm..może jakoś ci ochotka na takie wariacje jeszcze przyjdzie ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- nie innej firmy, o kurcze taki upust to by sie przydal |
||
|
|
|
#1560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A w chuscie możan od urodzenia, ale Helusia nei lubiła tych pierwszych wiązań, teraz kieszonka i wszysko widzi. Też latam z nia do warzywnika, czy mięsnego jak mi sie nie chce wózka tachać (cholerny remont windy). Robi furore i ludzie nam w kolejce miejsca ustępuję bo myślą ze mi niby ciężko a jej niewygodnie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Ja tez bym coś sobie nowego zakupiła, bo już wszystkie fatałaszki jakie mam "przechrzczone" 
za postanowienie!!! Ja też zawsze włosy ogarnięte, zamiast pudru stosuję teraz krem koloryzujący z garniera i lekko różem poliki, błyszczyk na usta - lepiej się czuję. Ale powiem Wam, że ostatnio nie prostuję włosów codziennie, jak to bywało wczesniej. Poszłam ze trzy razy na spacer w wysuszonych tylko, dziwnie się czułam, ale dla włosa zdrowiej. Ale jakbym miała do miasta,galerii czy cuś to oczywiście prostownica w dłoń
Jakbym kurde większych problemów nie miala, jak jakieś silikonowe babsztyle

ja sie wykoncze psychicznie

klask i:

ze zmeczenia.... ogólnie diagnoza brzmi tak: za mało wykształcone miesnie skosne brzucha- mam go turlac, inaczej podnosic, przewijac, miziac wszystko jego otwarta dłonią.....zapodała przypuszczenie ze dzieci to maja po oxytocynie i to ze sa nadpobudliwe i nadwrazliwe na dotyk :/ ... mój nie lubił na macie przebywac a ona go kazała kłasc b.czesto i go zmęczyć i ze wtedy bedzie lepiej spał nawet... do lezaczka jak najrzadziej itp.

ale ma tak samo