![]() |
#181 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ile ''najwięcej'' wydałaś(-eś) na materiały?
Cytat:
tez by mi sie taka abstynecja przydała... W sobotę zamówiłam na loopik.pl troche na ponad 70zl... a wczotaj zrobilam zamowienie na swiatkoralikow2...i jakos mnie ponioslo, ze wydalam ponad stowe;/ Oby sie tylko zwrocilo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
![]()
czesc wam
dodawalam kiedys zdjecie czesci swojej bransoletki ... zanim zaloze swoj watek z moja bizuteria to chcialabym wam pokazac moja bransoletke ktora zrobilam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
prosze o ocene tej bransoletki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
Paulinka_13 rozumiem, że jesteś nowa na forum i możesz jeszcze nie bardzo się w tym wszystkim orientowac....ale zlituj się i nie zaśmiecaj forum
![]() Mam nadzieję, że nikogo tym postem nie uraziłam...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
przepraszam rzeczywiscie utrzywuje to nielad. ale to tylko dlatego ze na kazdym forum na jakim bylam to mowilo sei ogolnie wszedzie i o wszytkicm
przepraszam zaloze swoj watek wkleje go tutaj i mam nadzieje ze zagladniecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Zaglądniemy.
![]()
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
383,27 -> moj rekord.
jak to sie moglo stac o_O ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
czesc
polecalyscie zebym zalozyla swoj watek weic zakladam: oto link http://www.wizaz.pl/forum/showthread...86#post3442986 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
ja robie zamowienia zawsze za okolo 100 zł ale za to dosc czesto.. przez 1.5 miesiaca robiłam juz 4 zamowienia z allegro i qnsztu i srednio dwa razy w tygodniu jestem w empiku i zawsze wydaje ok 40 zl..:P szaleje..:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
nie wytrzymam- ja własnie zrobiła pierwsze zamówienie w qnszcie, głownie kamyczki i zmieściłam się z przesyłką w 30zł, równolegle zamawiając u Eltay za jakies 15zł druciki i takie tam pierdułki
a Wy tu tysiące.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
no ja własnie nie wiem dlaczego ale nigdy sie nie moge ograniczyc..:P do empiku ide zazwyczaj po bigle a przy okazji kupuje jeszcze 5 pudelek koralikow..:p na qnszcie tak samo.. a jak ostatnio zamawiałam u cj na allegro to mialam zamiar zamowic linki bo byly tanie a do tego jeszcze zamowilam bigle, łancuszek i 18 rodzajow koralikow..:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Zuzka - miałam tak na początku. Ale w miarę oglądania prac, a potem korali w sklepach - zaczęło się: "a to mi się przyda, to pewnie też". A że nie lubię kupować pojedynczych opakowań bo mam wrażenie, że zaraz mi się skończy, to automatycznie kwota w koszyku wzrasta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Rozeznanie
|
ja ostatnio staram się zamawiać za 100zl, żeby mieć darmowa przesyłkę....
Bo jeśli wiem, że wydałabym z 80 to już wolę dopłacić te 2 dychy i kupić jakies fajne kamyczki niż płacić tej durnej poczcie ![]() Edytowane przez Vildi Czas edycji: 2007-01-13 o 09:43 Powód: drobne literówki;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
no ja raz zrobiłam na qnszcie zamowienie za 92 zł bo zapomniałam ze od 100 przesyłka jest darmowa..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Lady Eileen
![]() ![]() Ja też staram się, żeby była darmowa przesyłka - zawsze można coś domówić, co na pewno się przyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
ja jak narazie wydalam jakies 30 zł na korlaiki i takie tam zylki:
Edytowane przez Paulinka_13 Czas edycji: 2007-01-15 o 17:13 Powód: blad w opisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Konto usunięte
|
Zrobiłam dzisiaj 2 zamówienia: na qunszcie i artfanie. 120zł i 77zł. Na szczęście qunsztowe zamówienie robiłam z 2 koleżankami, artfanowe też. Inaczej chybabym się popłakała, tyle kasy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
zaintrygował mnie ten wątek wiec postanowiłam sie podliczyc i po roku go odkopac
![]() sklepy netowe i allegro: około 800 w złociszach ![]() ebay: około 850 w złociszach ![]() w sklepach naziemnych: około 30 (bigle jak brakło itd.) jednorazowo najwiecej poszło na ebayu: 229,75 za swarki 4mm i 6mm bicone xD których mam teraz sporą górke ![]() a w sklepach netowych beadshop: 157,28 wiecej grzechów nie pamietam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Mi mój TŻ napisał skrypt, który wszystko ładnie podlicza, szczególnie wydatki :P (oczywiście, jeśli sumiennie się je wpisuje).
Najwięcej wydałam w grudniu 1522,48 zł, a przedtem w sierpniu - ok 1100 zł. A najwiekszy jednorazowy wydatek to ok 450zł miałam ostatnio - w hurtowni srebra. No ale to były sumy największe, na szczęście w większości wypadków są dużo mniejsze. Staram się jak najrzadziej łazic po sklepach ![]()
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Od poczatku listopada do wczoraj - ponad 4000...
Oj, boli, a tak malo czasu by to przerobic... Ale nie poradze nic, ze to wszystkie takie sliczne bylo ![]()
![]() |
#202 |
Rozeznanie
|
e.. łoł. mnie by do głowy nie przyszło tyle wydawać na materiały, dopóki nie nauczyłabym się ich przyzwoicie wykorzystywać... ale to są uroki mieszkania/bycia na utrzymaniu rodziców...
nie wiem, ile wydałam ostatnio i nie chcę wiedzieć ![]()
![]() |
#203 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Ehh... no podlczając się po tym roku, to jakieś 120 w sk2, bs ponad 200, 30 w sn, allegro 20, ebay z am 98, grupowe swarki kolo 270... W sumie ok. 640
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydawalam tyle, bylo mnie stac, wiec nie widze problemu. A ze iles rzeczy w realu okazalo sie nie takich? No coz - skutki kupowania przez net albo pod wplywem impulsu - wychodzi moj zakupoholizm ![]() Pocieszam sie, ze ostatnie moje swarkowe zakupy nie byly tylko dla mnie ![]() A co do przyzwoitego wykorzystywania... Spoko,mam czas, zaplecze, magazyn... Zdaze ![]()
![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Eh, ja dopiero początkująca.
Za pierwszym razem wydałam na allegro... 18zł, tj. 12zł na te pierdoły i 6zł przesyłka ;/ Potem w między czasie kupowałam coś w pasmanteriach (z 4 dychy wyjdzie jak niiic ;], bo jeszcze mama od czasu do czasu mi coś kupowała, wracając z pracy). Ostatnie zamówienie z allegro -> 36,90. Nie no, szaleję ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o kategorię "najdroższy koralik" to 2 x Murano za 26 zł/sztuka oraz łezki Swarovskiego za 24 zł/szt.
Natomiast jednorazowo staram się nie przekraczać 100 zł. Zwykle zarówno jeśli chodzi o srebro i korale to tak 70-80 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Mrozenie - niekoniecznie. Ale przy obecnej sytuacji na gieldzie na upartego mozna traktowac to jako inwestycje a zyski przyrownac do odsetek wyplacanych dosc regularnie i w calkiem przyzwoitej kwocie
![]() I dziekuje za gratki ![]()
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
post wyżej to autentycznie bez złośliwości był
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.