|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Konto usunięte
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-06-01 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34446156]
moni dobrze Cie rozumiem.co prwada podłogi i drzwi już mam ale z meblami jest krucho.na razie kupilismy szafe i lóżko a dziś jedziemy po telewizor ![]() czuje sie jak na placu budowy[/QUOTE] to i ja dołączam do klubu, wprowadziliśmy się pod koniec roku a nadal większość rzeczy w pudłach ![]() ![]() ![]() a tak na poważnie to w wakacje trzeba ogarnąć ten plac budowy, przynajmniej z grubsza ![]() Cytat:
![]() ![]() a na moją mamcie mam focha, nie odwiedzę jej z miesiąc za karę ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() śliczności ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Wy kupujecie podkłady higieniczne na łóżko????????
Jeśli tak do dajcie znać ile tego starczy bo jestem znowu w trakcie zakupów ![]() A patrzyłam na Wasze wyprawki i tam nie zauważyłam tego ![]() Aga mama wybierała bo to prezent znowu zrobiła ![]() Też mnie ten napis powalił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o klapsy, to się nie wypowiadam bo nie mam wyrobionego zdania na ten temat. zobaczymy, jak wyjdzie w praktyce
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Konto usunięte
|
ja wpisałam.kupie seni albo jakies tam inne w aptece.ale tez nie wiem ile kupowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() piekne!!!! ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
raczej wybiorę seni 90x60, bo używałam ich gdy psiak był szczeniakiem i uczył się załatwiać na matę i mimo, że sporo lał to nigdy mi nie przemokły. i kupię pewnie gdzieś 4 paczki, one są pakowane po 5 sztuk. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2712 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi sie marzy bloom, do karmienia i leżenia co tam do jednego wozka jest w komplecie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę zdrowo przysiąść do wyprawki, bo w sumie troszkę rzeczy już jest, ale myślę, że bobas w 1 dzień jest w stanie to wszystko wybrudzić przy mych jeszcze nieprzystosowanych do opieki nad niemowlakiem rękach... w lumpeksach nie trafiłam do tej pory na nic godnego uwagi, a jak już coś było to w cenach podobnych do nowych sklepowych ubranek ![]() może wtorkowe szmateksowe łowy będą bardziej udane?.. ![]() Cytat:
ja bym się jedynie zastanawiała nad opcją tako 2w1 + fotelik maxi cosi (ale to na pewno opcja tańsza nie będzie, bo te foteliki są droższe niż tako ale mają lepsze opinie) Cytat:
![]() Rany... jak mnie dziś dzidek kopie po pęcherzu, aż muszę ściskać nogi, żeby nie popuścić.... ![]() ![]() byłam u laryngologa i okazało sie, że mam jakiegoś krwiaczka na błonie bębenkowej. Oczywiście nie wiadomo skąd i dlaczego. dostałam skierowanie na konsultacje do polikliniki specjalistycznej przy szpitalu, tyle, że coś mi się wydaje, że wizytę mi wyznaczą za pół roku. czeka mnie zatem wizyta prywatna, bo muszę tą sprawę szybko załatwić. Jest zagrożenie, że przy wysiłku, jakim będzie poród, ta błona może mi po prostu pęknąć a wówczas ciekawie nie będzie ![]() http://www.modanabrzuszek.pl/index.php/o-warsztatach - podobno fajne warsztaty. Szkoda, że za późno się zorientowałam, bo ta edycja się skończyła, a na kolejną z maluchem to już po rybach. Ale może którejś z Was się przyda Konczi, tym szalejąco płynącym czasem równiez jestem przerażona. III trymestr??... A dopiero były 2 kreseczki na teście ![]() Wyrobiłam sobie tą kartę "rossnę" do rossmana i dziś już zakupiłam w promoccji oilatum (500ml za 54 zł) i szczotkę do mycia butelek. Miałam jeszcze brać podkłady z babydream ale nie pamiętałam w końcu, czy mówiłyście, że dobre, czy że niedobre, więc nie wzięłam. I pytanie a propos wkładek laktacyjnych - jakiej firmy najlepsze? bo tez sie zastanawiałam nad zakupem... na razie się wstrzymałam
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2012-06-01 o 13:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34447039]ja wpisałam.kupie seni albo jakies tam inne w aptece.ale tez nie wiem ile kupowac[/QUOTE]
kurcze, faktycznie napisałaś, jakoś nie zauważyłam ![]() hurtem zamawiam co mi teraz w głowie siedzi ![]() no tylko właśnie, ile tego trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze, to nieciekawie masz z tym uchem... mam nadzieję, że szybko uda Ci się dostać na wizytę. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Aga_ton jakie Ty piękne rzeczy wyniuchałaś!! przesłodkie, przepiękne!! ten kombinezonik to też w ciuchu, bo widzę metkę F&F i już miałam chęć jechać po taki do tesco?
Powiedz mi Kochana, jak nauczyłaś swojego psiaka z tymi spineczkami tak ladnie funkcjonować? Mój shitzak chwilę po tym, jak mu zwiążę kucyka biegnie do pokoju, łapy w ruch, głową targa po dywanie i krótsze włosy wyciąga. Półtora roku i za grosz nie chce sie nauczyć i przyzwyczaić... ![]() Cytat:
Oj będzie się działo.... ![]()
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
A ile przed terminem porodu? sama organizujesz czy któraś z koleżanek, robisz listę prezentów?
i_k słodziachne brązowe ogrodniczki ![]() maggie no ja właśnie jestem ciekawa czy mi zorganizuje któraś z koleżanek, bo jak na razie pierwszy ten temat poruszył mój przyjaciel - gej ![]() ![]()
#2718 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny w mothercare -20% na ciuszki !!! również te pakowane po kilka !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie to chociaż teściowa dała sie namówić, zawsze to raźniej jak sie idzie z kimś takim co potrafi doradzić bo kurcze ja bym chciała z chłopem iśc ale on sie nadaje do tego jak.... ![]() Zawsze coś ![]() A ubranka fajniusie ![]() Cytat:
![]() Kurde 2zł za sztukę + przesyłka 5zł. To taka normalna cena bo sie kompletnie w tym nie orientuje?????? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | |
Rozeznanie
|
aga_ton łowczyni z Ciebie niezła. Aż mam ochotę popełzać po lumpkach i zrobić zakupy. Chyba zacznę od allegro...
Cytat:
![]() Ale piękne stroje... jak ja Wam zazdroszcze, że możecie biegać po tych sklepach. Tak się boje, że mnie do szpitala połążą i będę do końca ciąży tam ![]() Najgorsze to dla mnie chyba te toalety, jak w tym szpitalu prysznic wziąć. ![]() ![]()
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a w moim rossmanie nie mieli kart czujecie ? i dupa nie mam jej jeszcze noo ... nadrobię Was później bo obiadek muszę dla męża a dopiero wróciłam byłam pooglądać wózki i łóżeczka i już wszystko wiem co chcę a i czy te podkłady do przewijania to te same co te poporodowe? ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Aga cudne ciuszki nooo .... Iwcia Twoje również super dziadek jest w dechę nie ? ![]() no idę idę bo nie pójdę od Was a po łebkach przeleciałam ![]()
![]() |
#2722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Agaton zapomniałam zapytać o jakość i grubość tego kocyka z pepco. bardzo mi sie ostatnio spodobał, ale był zapakowany i nie można było rozpakować folii
![]() ![]()
#2724 |
Zakorzenienie
|
gdzie można najtaniej kupic pieluchy tetrowe? czy oprócz all są nie drogie w jakimś markecie?
#2725 |
Rozeznanie
|
Konczi te podkłady do przewijania możemy użyć po porodzie na łóżko żeby nie pobrudzić pościeli jak będziemy krwawić, a resztę wykorzystam do przeijania dzidzi jak gdzies bedziemy poza domem
Aga ciuszki są świetne. Podziel sie trochę. U mnie nie ma fajnych lumpków, chyba zbankrutuje przy tej wyprawce ![]() Edytowane przez martusia26 Czas edycji: 2012-06-01 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
cholewka, wstrzymam sie na razie jeszcze z tym zakupem.
pojade do rossmana, albo jeszcze gdzieś poszukam. Znowu wpadłam w trans kupowania, trzeba troche zwolnić ![]() A tak w ogóle od 7 czerwca szykuje sie dłuuugi weekend coniektórym, wybieracie sie gdzieś w tym czasie na jakiś odpoczynek?? Mnie mężuś wyciąga do Zakopanego na jakieś 3 dni, to podobno w nagrode, że sama musiałam przesiedzieć 2 tygodnie bez niego... No pomijając ostatnią niedziele w Wiśle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
fajnie to zabrzmialo. ja tez mam niewiele w tym termometr z lidla
![]() dobre pytanie. tez sie nie orientuje. co do wozka to mi sie podobaja: http://www.bobowozki.com.pl/product_...6&%3CosCsid%3E http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E http://www.bobowozki.com.pl/product_...0&%3CosCsid%3E http://www.kinderwagen.com/i-coo-pea...ollektion-2011 co do wychowania dzieci to tez mam teorie ze z bezradnosci rodzice to robia, chciala bym tego uniknac ale zobaczymy jak bedzie w praniu. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- ale fajnie ciuszku polujecie. same cudenka ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- ja żadnego baby shower nie planuje.
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() ja niestety jeszcze nie miałam przyjemności pochodzić po dziecięcych sklepach ale myślę że zacznę niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zadomowienie
|
tez taki chce
http://www.youtube.com/watch?v=RA1G6yW0Ecw
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
Ja też uważam że da się wychować porządnie dziecko bez dawania klapsów.
Ja Baby shower nie urządzam. Gda Bugabo też fajny. Axxxa wózki super, ale dla mnie za ciężkie. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.