Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 12:34   #2701
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
kochane mam do Was pytanie organizujecie imprezę z okazji narodzin dziecka dla koleżanek/ przyjaciólek itp? taką jak się czasem widzi na filmach, że przynoszą rzeczy dla dzidziusia tzw. babyshower?
ja nie palnuje.chyba że zaplanują za mnie
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:36   #2702
Almariel
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Aga_ton boskie te ciuszki, szczególnie jak widze jak na stópkach są odbite jakieś łapki, albo ogonek jest to padam normalnie - ekstra
Ale zaszalałaś nieźle, ja to mam z ciuszków chyba połowe z tego co Ty masz

Jezusicku ale wieje na dworze, jakby sie ktoś powiesił i zdmuchnąć go chciało

A takie oto zakupki moja mama zrobiła
Fajowe
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:37   #2703
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Bardzo poruszył mnie wątek klapsów, ponieważ jestem ich wielką przeciwniczką... Uważam, że świadczą tylko o bezsilności rodzica i służą wyładowaniu jego złości, a szkodzą dziecku.

Jeśli któraś byłaby zainteresowana, jak można popracować nad sobą i nad technikami wychowawczymi, zamiast klapsów to polecam Wam te materiały (są w linkach pod nazwiskami)-
http://stopklapsom.pl/zamiast-klapsa/wedlug-ekspertow
popieram.polecam też dziewczyny żebysie sobie przeczytałay ksiązke ''Porozumienie bez przemocy''Rosenberga

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-06-01 o 12:39
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:38   #2704
aga_ton
Wtajemniczenie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34446156]

moni dobrze Cie rozumiem.co prwada podłogi i drzwi już mam ale z meblami jest krucho.na razie kupilismy szafe i lóżko a dziś jedziemy po telewizor
czuje sie jak na placu budowy[/QUOTE]

to i ja dołączam do klubu, wprowadziliśmy się pod koniec roku a nadal większość rzeczy w pudłach w oknach mamy folię zamiast firanek a to dlatego, że póki co wolę kupić coś małej niż wydać pieniądze na karnisze a zresztą z biegiem czasu można się przyzwyczaić

a tak na poważnie to w wakacje trzeba ogarnąć ten plac budowy, przynajmniej z grubsza

Cytat:

Ide na kompa bo nie widze zdjęć Waszych ciuszków a zaraz też sie pochwale co mama moja kupiła szkrabowi
czekamy, czekamy fajną masz mamcię, moja to nawet wczoraj nie chciała jechać ze mną do lumpka, teściową poprosiłam. szybciej nam poszło, jedna grzebałą a druga przeglądała i co się nadawało odkładała do koszyka

a na moją mamcie mam focha, nie odwiedzę jej z miesiąc za karę

Cytat:
Napisane przez Enigmama Pokaż wiadomość
jesli chodzi o tako Dziewczyny to naprawde opłaca się bardziej używany, moge z doswiadczenia powiedziec, odsprzedawalam moj po poltorej roku (dla Haneczki mielismy nowy) w stanie idealnym ,mial jeszcze pol roku gwarancji a oni wymieniają wszystko bez problemu jak trzeba (np mi jendo koło w całosci) jak mi dętki strzelały to mi gratis wysłali komplet. ale to bylo z mojej winy bo mialam za mocno koło napompowane prawdopobnie
Nie wiem jak inne ale uważam że po jednym dziecku uzywany z tako to super interes.
ja raczej zdecyduję się na nowy, bo w bliskiej przyszłości planujemy kolejne dzieciątko, a może nawet i dwójkę więc wózka nie będę sprzedawać.
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:40   #2705
I_K
Zakorzenienie

to też się chwalę ubrankami na razie mam tyle no i termometr z lidla
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2128.jpg (76,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2130.jpg (124,0 KB, 18 załadowań)
Stary 2012-06-01, 12:47   #2706
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
kochane mam do Was pytanie organizujecie imprezę z okazji narodzin dziecka dla koleżanek/ przyjaciólek itp? taką jak się czasem widzi na filmach, że przynoszą rzeczy dla dzidziusia tzw. babyshower?
nie organizuję

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
śliczności chłopak pewnie?

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Aga_ton boskie te ciuszki, szczególnie jak widze jak na stópkach są odbite jakieś łapki, albo ogonek jest to padam normalnie - ekstra

super, zwłaszcza ten tekst na śliniaczku mamcia wybierała czy Ty?
Stary 2012-06-01, 12:49   #2707
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dziewczyny czy Wy kupujecie podkłady higieniczne na łóżko????????
Jeśli tak do dajcie znać ile tego starczy bo jestem znowu w trakcie zakupów
A patrzyłam na Wasze wyprawki i tam nie zauważyłam tego

Aga mama wybierała bo to prezent znowu zrobiła
Też mnie ten napis powalił
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:52   #2708
aga_ton
Wtajemniczenie

jeśli chodzi o klapsy, to się nie wypowiadam bo nie mam wyrobionego zdania na ten temat. zobaczymy, jak wyjdzie w praktyce
Stary 2012-06-01, 12:58   #2709
Konto usunięte

Cytat:
ja wpisałam.kupie seni albo jakies tam inne w aptece.ale tez nie wiem ile kupowac
Stary 2012-06-01, 12:58   #2710
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Wiecie nie wiem co zrobić z psiakiem. Nikt sie po niego nie zgłasza. Piesek jest mądry,wczoraj go wykąpalam i wyczesalam bo strasznie byl brudny. Polubial Nas chyba bo jak ktos wychodzi z domu to leci pod drzwi od razu,a w nocy spal ze mna w lozkuA jak wczoraj bralam prysznic to stal pod kabina i drapaal w nia

Ale my już mamy psiaka,glupiego takiego,że szok,bo leje po domu co jakis czas,a ma trzy lata. I nie mamy co z Nim zrobić,bo chcielismy go oddac.
A co do tego to do schroniska go na pewno nie oddam bo nie popieram tego,ale nie wiem co zrobic :mysli:

Co do wozeczkow to ja nie mam typow ani pomyslow bo nie myslalam o tym jeszcze

moj synek wlasnie tnie go pilaa zabawkowa motorowa a ten szczeka na niego
jeżeli jej nie zatrzymacie to moze by zorganizowac wydarzenie na fb, że jest piesek taki do oddania. jest malutki wiec mysle, ze ktos chetny by sie znalazł

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a to moje niektóre zdobycze z lumpka, trochę ich będzie

więc tutaj
ciepłe bluzy, pajace i bodziaki, sporo niebieskich mimo iż dziewczynka ale ja nie uznaję podziału kolorów w zależności od płci. kupuję co mi się podoba

chociaż wiadomo,że chłopcu nie założyłabym bluzeczki z napisem śliczna ćóreczka chyba, że w domu gdyby wszystkie inne były w praniu
śliczne wszystko!!

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ

Ooooo super! Na nowy to mnie nie stać ale myslałam o używanym takim, bo wydaje się być porządny:

http://allegro.pl/emmaljunga-smart-d...362027016.html

Ale właśnie nie wiem czy lepiej kupić wózek tańszy i nowy czy w tej samej cenie droższy, a używany??
droższy a uzywany, ja bym taki kupila jak by mnie stac nie bylo.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Lukrecja wiem, że są dobre, ale ważą 15 kg i nie mają skrętnych przednich kół
Cały czas jeszcze szukam, ale tamten wpadł mi w oko i można do stelaża wpiąć fotelik Maxi - Cosi co dla mnie jest ważne.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Jeszcze ten jest fajny http://www.bobowozki.com.pl/product_...5&%3CosCsid%3E

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

I mam jeszcze pytanie - czy wózki z takimi rączkami są wygodne do prowadzenia? http://www.bobowozki.com.pl/product_...3&%3CosCsid%3E
navington tez mi sie podoba!!!

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
TO ZASZALAŁAŚ ups caps lock. i bardzo dobrze, ja kocham kolor niebieski i nie mam zamiaru sie ograniczać

juz patrze

nr 1 faaajny
nr 2 nie podobają mi się takie rączki, wygodne to chyba to nie może być

DORADŹCIE MI PROSZĘ JAKĄŚ DOBRĄ ZMYWARKĘ i nie za drogą oczywiście
bosch!!!!!!! oprocz miele to nie ma lepszej firmy, ma szybkie programy mycia, oszczedna, bedziesz zadowolona. my ze sprzętów tylko boscha kupujemy, choc moi rodzice maja zmywarke whirlpool i tez dobrze im chodzi, ma szybki program 40 minut

Cytat:
u nas wsrod znajomych organizuje sie, a ja wlasnie nie wiem robic czy nie w sumie fajna zabawa i ileeee prezentow

Cytat:

piekne!!!!

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 12:59   #2711
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:

Aga mama wybierała bo to prezent znowu zrobiła
Też mnie ten napis powalił
ja kupuję, jak mi dadzą w szpitalu to i tak je wykorzystam prędzej czy później, np. przy przewijaniu dziecka u mamy, czy jako podkład do łóżeczka.

raczej wybiorę seni 90x60, bo używałam ich gdy psiak był szczeniakiem i uczył się załatwiać na matę i mimo, że sporo lał to nigdy mi nie przemokły.

i kupię pewnie gdzieś 4 paczki, one są pakowane po 5 sztuk.
Stary 2012-06-01, 13:00   #2712
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Widzę, że wózkowy temat powrócił

My kupujemy na pewno Bugaboo Cameleon, też 3 w 1- http://www.bobowozki.com.pl/index.ph...cturers_id=126

mi sie marzy bloom, do karmienia i leżenia co tam do jednego wozka jest w komplecie nie wiem tylko jak przekonac tz

Stary 2012-06-01, 13:01   #2713
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
a i zapomniałam Wam napisać, że wczoraj zajechałam też do pepco. ostatnio pisałyście, że u Was pustki a u mnie w mieście wręcz przeciwnie. dosłownie zatrzęsienie rzeczy dla dzieci. chyba nowa dostawa była bo pełno nowych rzeczy, teraz głownie dominowała zieleń i żółć
super zaopatrzone w artykuły dziecięce pepco mam 10 min spacerkiem od domu, więc jestem tam średnio raz w tygodniu i z pustymi rękami jeszcze nie zdarzyło mi się wyjść naprawdę fajne te rzeczy tam mają.
muszę zdrowo przysiąść do wyprawki, bo w sumie troszkę rzeczy już jest, ale myślę, że bobas w 1 dzień jest w stanie to wszystko wybrudzić przy mych jeszcze nieprzystosowanych do opieki nad niemowlakiem rękach...
w lumpeksach nie trafiłam do tej pory na nic godnego uwagi, a jak już coś było to w cenach podobnych do nowych sklepowych ubranek
może wtorkowe szmateksowe łowy będą bardziej udane?..
Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak Wy myslicie bo ja chce ten wozek TAKO i czy brac 3w1 czy lepiej 2w1-jest tanszy,a fotelik dokupic inny. Chodzi mi o to czy jak maly sie urodzi pod koniec wrzesnia to bedzie jezdzil w foteliku przypietym do stelaza?czy juz bedzie za zimno? jak myslicie?
dzidziuś zawsze musi w samochodzie jeździć w foteliku. a co do przepinania fotelika do stelaża w zimie, to przecież w takim połączeniu nie będziesz z nim na spacerki chodzić tylko na zakupy do sklepu samochodem.
ja bym się jedynie zastanawiała nad opcją tako 2w1 + fotelik maxi cosi (ale to na pewno opcja tańsza nie będzie, bo te foteliki są droższe niż tako ale mają lepsze opinie)

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Zasypiam na stopjąco normalnie. Jaki ten dzień jest parszywy, pada ciągle, poza tym w nocy spać nie mogłam bo się zamartwiałam. teraz ten kredyt i tyle kasy potrzeba na różne opłaty notarialne plus podatek i w ogóle do nowego mieszkania trzeba bedzie pokupować. A skąd brać na to wszystko. Jeszcze dwa wesela mamy w czerwcu. I tak leżałam i się martwiłam. No ale nic, jakoś się jeden miesiąc przemęczymy. Tylko że nic małemu kupić nie moge bo nie mam za co

Tamlin, dacie radę. Najważniejsze, że udało Wam się znaleźć takie fajne mieszkanko. za taką cenę taki metraż też bym chciała

Rany... jak mnie dziś dzidek kopie po pęcherzu, aż muszę ściskać nogi, żeby nie popuścić.... jak proszę, żeby kopał w inne miejsce, to jeszcze mocniej matkę w pęcherz zasunie - małe złośliwe stworzonko

byłam u laryngologa i okazało sie, że mam jakiegoś krwiaczka na błonie bębenkowej. Oczywiście nie wiadomo skąd i dlaczego. dostałam skierowanie na konsultacje do polikliniki specjalistycznej przy szpitalu, tyle, że coś mi się wydaje, że wizytę mi wyznaczą za pół roku. czeka mnie zatem wizyta prywatna, bo muszę tą sprawę szybko załatwić. Jest zagrożenie, że przy wysiłku, jakim będzie poród, ta błona może mi po prostu pęknąć a wówczas ciekawie nie będzie

http://www.modanabrzuszek.pl/index.php/o-warsztatach - podobno fajne warsztaty. Szkoda, że za późno się zorientowałam, bo ta edycja się skończyła, a na kolejną z maluchem to już po rybach. Ale może którejś z Was się przyda

Konczi, tym szalejąco płynącym czasem równiez jestem przerażona. III trymestr??... A dopiero były 2 kreseczki na teście lada moment poród i ... słodki souvenir na całe życie...

Wyrobiłam sobie tą kartę "rossnę" do rossmana i dziś już zakupiłam w promoccji oilatum (500ml za 54 zł) i szczotkę do mycia butelek. Miałam jeszcze brać podkłady z babydream ale nie pamiętałam w końcu, czy mówiłyście, że dobre, czy że niedobre, więc nie wzięłam.

I pytanie a propos wkładek laktacyjnych - jakiej firmy najlepsze? bo tez sie zastanawiałam nad zakupem... na razie się wstrzymałam

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2012-06-01 o 13:37
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:02   #2714
Iwoncia81
Zakorzenienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34447039]ja wpisałam.kupie seni albo jakies tam inne w aptece.ale tez nie wiem ile kupowac[/QUOTE]

kurcze, faktycznie napisałaś, jakoś nie zauważyłam
hurtem zamawiam co mi teraz w głowie siedzi
no tylko właśnie, ile tego trzeba
Stary 2012-06-01, 13:07   #2715
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

dzidziuś zawsze musi w samochodzie jeździć w foteliku. a co do przepinania fotelika do stelaża w zimie, to przecież w takim połączeniu nie będziesz z nim na spacerki chodzić tylko na zakupy do sklepu samochodem.
ja bym się jedynie zastanawiała nad opcją tako 2w1 + fotelik maxi cosi (ale to na pewno opcja tańsza nie będzie, bo te foteliki są droższe niż tako ale mają lepsze opinie)

byłam u laryngologa i okazało sie, że mam jakiegoś krwiaczka na błonie bębenkowej. Oczywiście nie wiadomo skąd i dlaczego. dostałam skierowanie na konsultacje do polikliniki specjalistycznej przy szpitalu, tyle, że coś mi się wydaje, że wizytę mi wyznaczą za pół roku. czeka mnie zatem wizyta prywatna, bo muszę tą sprawę szybko załatwić. Jest zagrożenie, że przy wysiłku, jakim będzie poród, ta błona może mi po prostu pęknąć a wówczas ciekawie nie będzie
My też raczej 2w1, a fotelik dokupimy.
O kurcze, to nieciekawie masz z tym uchem... mam nadzieję, że szybko uda Ci się dostać na wizytę.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 13:32   #2716
maggie123
Zakorzenienie

Aga_ton jakie Ty piękne rzeczy wyniuchałaś!! przesłodkie, przepiękne!! ten kombinezonik to też w ciuchu, bo widzę metkę F&F i już miałam chęć jechać po taki do tesco?
Powiedz mi Kochana, jak nauczyłaś swojego psiaka z tymi spineczkami tak ladnie funkcjonować? Mój shitzak chwilę po tym, jak mu zwiążę kucyka biegnie do pokoju, łapy w ruch, głową targa po dywanie i krótsze włosy wyciąga. Półtora roku i za grosz nie chce sie nauczyć i przyzwyczaić...

Cytat:
sama nie planuję, ale siostra i przyjaciółka już zapowiedziały, że mi zrobią. Tak zastanawiam się kiedy najlepiej... pewnie ok 8 mca?
Oj będzie się działo....

Zapraszam
Stary 2012-06-01, 13:39   #2717
angel166
Zakorzenienie

Cytat:

Ja robię!
A ile przed terminem porodu? sama organizujesz czy któraś z koleżanek, robisz listę prezentów?

i_k słodziachne brązowe ogrodniczki

maggie no ja właśnie jestem ciekawa czy mi zorganizuje któraś z koleżanek, bo jak na razie pierwszy ten temat poruszył mój przyjaciel - gej jest chętny do zorganizowania

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:41   #2718
kasiam187
Wtajemniczenie

dziewczyny w mothercare -20% na ciuszki !!! również te pakowane po kilka !! do 3 czerwca.

Stary 2012-06-01, 13:42   #2719
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

czekamy, czekamy fajną masz mamcię, moja to nawet wczoraj nie chciała jechać ze mną do lumpka, teściową poprosiłam. szybciej nam poszło, jedna grzebałą a druga przeglądała i co się nadawało odkładała do koszyka

a na moją mamcie mam focha, nie odwiedzę jej z miesiąc za karę
No rodziców to mam naprawde super, bo o teściach tego nie powiem raczej

U Ciebie to chociaż teściowa dała sie namówić, zawsze to raźniej jak sie idzie z kimś takim co potrafi doradzić bo kurcze ja bym chciała z chłopem iśc ale on sie nadaje do tego jak....

Cytat:
Zawsze coś
A ubranka fajniusie

Cytat:
ja kupuję, jak mi dadzą w szpitalu to i tak je wykorzystam prędzej czy później, np. przy przewijaniu dziecka u mamy, czy jako podkład do łóżeczka.

raczej wybiorę seni 90x60, bo używałam ich gdy psiak był szczeniakiem i uczył się załatwiać na matę i mimo, że sporo lał to nigdy mi nie przemokły.

i kupię pewnie gdzieś 4 paczki, one są pakowane po 5 sztuk.
Dzięki wielkie właśnie takiej wielkości patrze na allegro ale firma inna i sprzedają na sztuki a nie paczki.
Kurde 2zł za sztukę + przesyłka 5zł.
To taka normalna cena bo sie kompletnie w tym nie orientuje??????

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 13:43   #2720
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

aga_ton łowczyni z Ciebie niezła. Aż mam ochotę popełzać po lumpkach i zrobić zakupy. Chyba zacznę od allegro...

Cytat:

Śliniaczek przesłodki

Cytat:
Ale piękne stroje...
jak ja Wam zazdroszcze, że możecie biegać po tych sklepach.

Tak się boje, że mnie do szpitala połążą i będę do końca ciąży tam Budzę się w nocy z podwyższonym ciśnieniem i strachem w oczach.
Najgorsze to dla mnie chyba te toalety, jak w tym szpitalu prysznic wziąć.Do tego powszechny zapach lizolu. Już go czuje w nosie
Stary 2012-06-01, 13:48   #2721
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

Wyrobiłam sobie tą kartę "rossnę" do rossmana i dziś już zakupiłam w promoccji oilatum (500ml za 54 zł) i szczotkę do mycia butelek. Miałam jeszcze brać podkłady z babydream ale nie pamiętałam w końcu, czy mówiłyście, że dobre, czy że niedobre, więc nie wzięłam.

no a w moim rossmanie nie mieli kart czujecie ? i dupa nie mam jej jeszcze noo ...

nadrobię Was później bo obiadek muszę dla męża a dopiero wróciłam
byłam pooglądać wózki i łóżeczka i już wszystko wiem co chcę

a i czy te podkłady do przewijania to te same co te poporodowe?

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Aga cudne ciuszki nooo .... Iwcia Twoje również super dziadek jest w dechę nie ? I_K również super!

no idę idę bo nie pójdę od Was a po łebkach przeleciałam
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:48   #2722
martusia26
Rozeznanie

Cytat:
No rodziców to mam naprawde super, bo o teściach tego nie powiem raczej

U Ciebie to chociaż teściowa dała sie namówić, zawsze to raźniej jak sie idzie z kimś takim co potrafi doradzić bo kurcze ja bym chciała z chłopem iśc ale on sie nadaje do tego jak....

Zawsze coś
A ubranka fajniusie

Dzięki wielkie właśnie takiej wielkości patrze na allegro ale firma inna i sprzedają na sztuki a nie paczki.
Kurde 2zł za sztukę + przesyłka 5zł.
To taka normalna cena bo sie kompletnie w tym nie orientuje??????
te z rossmanna wychodza po 1 zł
martusia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:49   #2723
maggie123
Zakorzenienie

Agaton zapomniałam zapytać o jakość i grubość tego kocyka z pepco. bardzo mi sie ostatnio spodobał, ale był zapakowany i nie można było rozpakować folii wyglądał na cienki, ale jeden cienki jak najbardziej sie przyda

Zapraszam
Stary 2012-06-01, 13:50   #2724
angel166
Zakorzenienie

gdzie można najtaniej kupic pieluchy tetrowe? czy oprócz all są nie drogie w jakimś markecie?

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:52   #2725
martusia26
Rozeznanie

Konczi te podkłady do przewijania możemy użyć po porodzie na łóżko żeby nie pobrudzić pościeli jak będziemy krwawić, a resztę wykorzystam do przeijania dzidzi jak gdzies bedziemy poza domem
Aga ciuszki są świetne. Podziel sie trochę. U mnie nie ma fajnych lumpków, chyba zbankrutuje przy tej wyprawce

Edytowane przez martusia26
Czas edycji: 2012-06-01 o 13:55
martusia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 13:55   #2726
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
te z rossmanna wychodza po 1 zł
cholewka, wstrzymam sie na razie jeszcze z tym zakupem.
pojade do rossmana, albo jeszcze gdzieś poszukam.
Znowu wpadłam w trans kupowania, trzeba troche zwolnić

A tak w ogóle od 7 czerwca szykuje sie dłuuugi weekend coniektórym, wybieracie sie gdzieś w tym czasie na jakiś odpoczynek??
Mnie mężuś wyciąga do Zakopanego na jakieś 3 dni, to podobno w nagrode, że sama musiałam przesiedzieć 2 tygodnie bez niego...
No pomijając ostatnią niedziele w Wiśle
Stary 2012-06-01, 14:10   #2727
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

Cytat:
fajnie to zabrzmialo. ja tez mam niewiele w tym termometr z lidla

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

a i czy te podkłady do przewijania to te same co te poporodowe?

-
dobre pytanie. tez sie nie orientuje.

co do wozka to mi sie podobaja:

http://www.bobowozki.com.pl/product_...6&%3CosCsid%3E

http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E

http://www.bobowozki.com.pl/product_...0&%3CosCsid%3E

http://www.kinderwagen.com/i-coo-pea...ollektion-2011

co do wychowania dzieci to tez mam teorie ze z bezradnosci rodzice to robia, chciala bym tego uniknac ale zobaczymy jak bedzie w praniu.

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

ale fajnie ciuszku polujecie. same cudenka ja juz sie nie moge doczekac swoich. w niedziele jedziemy do pl i wezme od mamy to co do tej pory zebrala. a od poniedzialku planujemy wyjazd nad morze do czwartku. oby bylo ladnie!!

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

ja żadnego baby shower nie planuje.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 14:10   #2728
I_K
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny ubranka dostaliśmy od prababci dzidziusia
ja niestety jeszcze nie miałam przyjemności pochodzić po dziecięcych sklepach ale myślę że zacznę niedługo
Stary 2012-06-01, 14:12   #2729
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

tez taki chce

http://www.youtube.com/watch?v=RA1G6yW0Ecw

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 14:20   #2730
kraven
Zakorzenienie

Ja też uważam że da się wychować porządnie dziecko bez dawania klapsów.

Ja Baby shower nie urządzam.

Gda Bugabo też fajny.

Axxxa wózki super, ale dla mnie za ciężkie.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości