|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :)
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;34448105]Witaj Paula
hej candies znalazlas prace? ![]() a czas zasuwa ze hej, wlasnie wrocilam z salony, zaplacilam kolejna rate za suknie slubna ![]() powoli wszystko kupujemy, zamawiamy itp ![]() czekam teraz na welon z allegro
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
I ja przeciez nie zamknelam tamtego watku,mozna tak sobie pisac jak sie chce
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Paula pokaż welon
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Zaczekajcie, bo mi zaraz nastąpi samostrawienie się żołądka ![]() Od tej historii z G. nie jem nic... |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobilam ze tak powie male rozeznanie w terenie,i podjelam decyzje o zalozeniu dla NAS watku
mam nadzieje ze sluszna ![]() Candiess jak z Tz sie mieszka ?
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie mieszka się z moim tż
Nie jest jedynie fajnym partnerem, ale wspaniałym człowiekiem. Nie mamy żadnych spięć dotyczących pieniędzy, wyglądu mieszkania czy podziału obowiązków. Wiadomo, że teraz ja robię więcej w domu, bo on pracuje, ale jeżeli znajdę jakąś pracę to nie będzie problemu, żeby ugotował obiad czy zrobił pranie. Tęsknię tylko za tatą Przepłakałam kilka nocy, bo czuję lekkie wyrzuty sumienia, że go tam zostawiłam... Byłoby inaczej, gdybym miała 2 rodziców, ale jest jak jest. Do tego mam straszne obawy co do studiów... Szczerze wam powiem, że "dorosłe" życie mnie z lekka przeraża. Na szczęście mam wsparcie tżta
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Miałam kiedyś podobną sytuację w pewnym wątku.
Założyłyśmy wątek dla starych wizażanek. Po jakimś czasie wchodziły nowe a jak ktoś im mówił, że dla nowych jest osobny wątek to się wkurzały i zgłaszały moderatorom. Bo to otwarte forum i każdy może pisać. Aczkolwiek mi się ten pomysł podoba, bo wydaje mi się, ze więcej starych dziewczyn będzie się tu udzielać, tylko niestety mam złe przeczucia, że nowe użytkowniczki będą miały problem ![]() no i witam stare laski ;* błagam nie kłóćcie się... Candiess, gratuluję odwagi, naprawdę mi zaimponowałaś Mnie też przeraża ten nowy etap w życiu. Dzisiaj właśnie myślałam o studiach i się załamałam. Na dodatek tato nie chce mi zrobić remontu pokoju, tzn żyję w niekomfortowych warunkach . problemem była dla mnie nauka w liceum bo ciągle hałas itd, a co dopiero teraz - jak chcę iść na zaoczne i jak ja się będę uczyć? Na pewno dałoby się wziąć jakiś kredyt hipoteczny czy coś ajj, płakać mi się chce...a na dzienne studia nie chcę iść, bo nie śpię na pieniądzach i w dodatku mieszkanie trzeba wynająć, życie w wielkim mieście kosztuje, chcę zarabiać swoje pieniądze a na dziennych nie będę miała takiej możliwości. W ogóle nie wyobrażam sobie, że miałabym siedzieć codziennie w szkole, nie tego chcę. To się wyżaliłam. Edytowane przez egocentryczna Czas edycji: 2013-03-26 o 22:32 |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;34448210]Paula pokaż welon
[/QUOTE]jak przyjdzie to pokaze ![]() w poniedzialek powinien byc ![]() dzisiaj kupilam sliczny material na sukienke na wesele dla mojej mamy - szyje sobie na miare u znajomej krawcowej ![]() takie cudo ![]() teraz mam za 2 tyg wesele wujka lukasza, sukienke juz mam, ale po weselu ide tam i kupie sobie taki mieniacy sie koloru: butelkowa zielen i sama sobie uszyje sukienke dam rade! zrobie taka za kolana z marszczeniami w pasie i na 1 ramiaczko
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Paula widzę, że kwitniesz przed tym ślubem
![]() Candiess cieszę się, że dobrze się układa No ale zawsze dziecko w końcu wyfruwa z gniazda
|
|
|
|
#39 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#40 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A nie myślałaś o kredycie studenckim? Świetna idea Nawet można być zwolnionym ze spłaty ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Powiem Wam, że moi rodzice tez nie śpią na pieniądzech. Może się wydawać, że mamy duży dom, w którym ciągle robimy remont, 2 lata temu kupiliśmy nowy samochód, oboje rodzice pracują, ale fakt faktem to tak na prawdę też ledwie ciułamy od 1 do pierwszego. Remonty są ale takie mało znaczące. Pieniądze które rodzice dostają na wypłate to idą na rachunki i spłatę kredytu za samochód. Na pewno coś od nich będe dostawać na studiach, ale koniecznie pójdę do pracy. Myślałam o kredycie studenckim, ale mama nie chce się zgodzić.. |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Giżycko jest oddalone od Olsztyna o jakieś 115 km, więc pociągiem to 2 godzinki jazdy. Także nie jest to daleko
![]() Egocentryczna ja mam podobne myśli. Nie chodzi o pieniądze, ale bardziej o to, że nie chce mi się siedzieć przy książkach następne 5 lat. A filologia obca to strasznie ciężki kierunek i właśnie to mnie czeka. Postanowiłam jednak, że spróbuję i jeżeli będzie tragicznie to zrezygnuję i pójdę do pracy i na zaoczną administrację. Boję się, ale warto spróbować, żeby potem nie mieć do siebie pretensji o brak odwagi, aby spełniać swoje marzenia. Bo język rosyjski to moje marzenie ![]() Jadę teraz z tż do "Świata bawełny", bo widziałam ogłoszenie, że szukają pracownika. Zawiozę swoje CV Fajnie by było, bo call center mnie przeraża
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Candiess mnie też call center przeraża
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie pomyślałam, że może jak uda się dojść do następnej części to po prostu zatytułujemy go "Stare dobre znajome" bez tżtówki 2009, żeby nie było żadnych pretensji, że ktoś chce wejść nowy i nie może czy istnieje już wątek 2009.
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gotujesz Ty czy Tz? ![]() Cat jak Ci sie wiedzie ? :0 |
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Candiess
Ale Maneo może chyba zmienić nazwę teraz Bo w watku wymiankowym zmieniałąm kiedyś.
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj gotuję, bo to lubię
Ale czasami wspólnie, a z tego co wiem to w niedzielę tż robi obiad ![]()
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
I cieszę się że ten wątek powstał maneo444 ja też za tamto przepraszam |
|
|
|
#48 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
moj tz jak do kuchni pojdzie to robi jakies wynlazki ze sie pote nie da zjesc tego |
|||
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
candiess zazdroszczę mieszkanie z TŻ
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Promyczku
Twój brat wie kiedy na Polibudzie otwierają rekrutację?
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
ja teeeeeez zazdroszcze
![]() zmienilam tytul
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;34448900]Promyczku
Twój brat wie kiedy na Polibudzie otwierają rekrutację? [/QUOTE]nie wie |
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Teraz zabieram sie za pisanie listu motywacyjnego i zaraz wracam
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie kurier przyszedł
![]() mam welon!!!! ;D
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
jestem chora
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
jak szybko
![]() pokazesz?
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
a co sie stało ? na co ?
zaraz fote cykne ;D
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Myślałam o kredycie studenckim, ale jeśli chcę na zaoczne to też wchodzi on w grę?
Słyszałam, że u mnie w mieście w sklepie obuwniczym szukają kogoś do pracy, może podejść. Sama nie wiem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

Przepłakałam kilka nocy, bo czuję lekkie wyrzuty sumienia, że go tam zostawiłam... Byłoby inaczej, gdybym miała 2 rodziców, ale jest jak jest. Do tego mam straszne obawy co do studiów... Szczerze wam powiem, że "dorosłe" życie mnie z lekka przeraża. Na szczęście mam wsparcie tżta