|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Hawrodytka bardzo fajny skecz
Napewno super wyjdzie Agatka świetne fotki
|
#1952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i takim trafem za 1m placilam 25 zł a moje inne kolezanki placily duzo dyzo taniej no ale coz wazne ze jest i ze w wtorek odbieram gotowa kiecke![]() zycze jescze raz powodzenia |
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszka liczę na to, że pochwalisz się fotką
|
|
#1954 |
|
Wtajemniczenie
|
Jennuś,wszystko bedzi dorbze jak sie juz wyszykujesz i bedziesz pieknie wygladac, czuc sie jak krolowa to ci sie szybko zachce isc na studniowke,mowie ci
Bedzie super nie zapomnisz tej nocy do konca:) Agata_Slomka hehe, wkoncu mam zdjecia twojej fryzury sasasasasa Pojde z jednym z nich do fryzjera, zgapie perfidnie od ciebie fryzurke![]() Boszenko, wiem, ze skecz jest super, i mam nadzieje,ze sie uda. O chlopakow sie nie martwie,bo sa mega smieszni ale ja.... Boze.. macie jakas recepte na taki smiech ?Dziewczyny ktore mialy wczoraj studniowe!!!! wklejajcie zdjecia |
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
zycze wszystkim dziewczynom, ktore sie dzisiaj bawia szalonej i niezapomnianej 100dniowki!!
a Ty Jennuś zapomnij o smutach, bo i tak wszystko się ułoży. to, że zeszło się to w jednym czasie ze 100dniówką nie musi mieć wpływu na Twoją zabawę. wiem, ze trudno zapomniec, ale postaraj się wciagnac w wir zabawy i ciesz sie tym wyjatkowym wieczorem. nie pozwol, zebys zalowala, iz sie nie wyhulalas na wlasnej 100dniowce, w momencie gdy juz wszytskie sprawy beda w jak najlepszym porzadku glowka do gory
|
|
|
|
#1956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
naszła mnie taka ochota zeby tam być, że aż mi się niedobrze robiło ![]() za to kiedy weszłam na sale... mmm... marzenie ja chyba estem stworzona do tego typu imprez ![]() ![]() hawrodytka awantualnie tobie pozwolę xP p.s. mam nadzieję, ze będziesz pięknie w niej wygladała jak przyjdziesz od fryziera to koniecznie wklej foty![]() aaa... jaki masz kolor wstażeczki??
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Wtajemniczenie
|
wstazeczki miec nie bede
załoze cieniutka brokatowa złota opaske, ewentualnie do niej doczepie kokardke no to moze fajnie wygladac Pozdrawiam! dzieki,ze mi pozwolenia udzielilas
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
a opaska może faktycznie dobrze wygladać jeśli masz taką która bedzie pasowała do calosci [ja takiej nie znalazłam]czekam na foty ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#1959 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak myślicie 60,70,80 zł to dużo za zrobienie tipsów.Czy tyle ogólnie wychodzi??
|
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
a ja za tydzien mam studniowke... a jeszcze torebki nie mam... :/
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nawet tanio. Moje kolezanki płaciły 100...
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw sie
ja 2 dni przed pierwszą studniówką nie mialam torebki i butów i znalazłam
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
hihi, ja tez jeszcze niedopracowana jestem
spróbujcie mi doradzić a 'propo torebki proszęęęę!! mam długą błękitną suknię, koloru... o- jak ta niebieska buźka ;D ta sukienka jest ze srebrnymi akcentami, mam srebrną biżuterie i kremowe buty... a torebka??? ma być kremowa? srebrna? niebieska raczej nie... i jeszcze powiedzcie jak wygladają wasze torebki?? są malutkie? na pasku czy lancuszku? a co myślicie o takiej saszetce do ręki? tzw. kopertowej?? moze jakieś foteczki?? nie wiem wogóle czego suzkać ;P
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam kremowo srebrne buty i taką torebke jak na fotce
może by Ci podpasowala kupiłam w centrum EUROPA W NOWYM SĄCZU
|
#1965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i pasuje,bo mam złote dodatki do kiecy buty, torebke, bizuterie Karolinaa 70 - 80 zł, to taka normalna cena za tipsy,przewaznnie tak biora ja jednak stawiam na naturalne paznokcie wspomagam je skrzypovita i rosna jak na drozdzach Ania Lovely jesli chodzi o twoj problem z torebka, to naprawde nie mam zielonego pojecia trudno mi sobie wyobrazic twoja sukiene i buty fajnie by bylo jakbys wstawila fotke, wtedy bysmy mogły ci doradzić Chcialam miec torebke kopertową do reki, podluzna bez łancuszka, ale na Boże Narodzenie dostalam mała niezbyt podlużna od TŻ i nawet mi sie podoba.
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
![]() a mi wreszcie dzis przywlókł sukienke brat (odbierał mi ją ze sklepu bo zostawiłam żeby zwęzić ramiączka i nieco skrócić) jest pięęęękna- tak mi sie podoba! ![]() w ogole jestem dzis taka radosna...i nie moge sie doczekac przyszłej soboty! ale bedzie bauns ![]() caluski i udanej zabawy dzisiejszakom
|
#1967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A moja torebka wygląda tak DSCN0596.JPG
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Lee koniecznie wklej foteczkę sukienki
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
heeellllo....
![]() ![]() ![]() ![]() zyje.. ![]() ![]() wlasnie wstalam bo musze sie pakowac-za kilka h wyjazd... nie podobalam sie sobie, ale ciul.. studniowka super hiper extra ![]() orkiestra dala czadu..nauczyciele pelen luzik.. tylko obrusy ku naszemu zdziwieniu nie byly dlugie.. a do polowy wyskosci i zwala byla, bo wszystkie butelki bylo widac..![]() kolezance podczas poloneza podwiazka spadla na ziemie..nasza pani ze wzruszenia sie poplakala.. bo zrobilismy jej dedykacje pikna, chlopacy poprosili ja do nas..w koleczku tancowalismy , ona w srodku i kazdy chlopak odbijanego wywijal z nia.. najlepsza uczennica w klasie udawala kozaka ze ona litr moze w siebie % wlac i nic jej nie jest..i kozaczyla.. pila szklankami bez popitki.. i na koniec polegla..jako jedyna..! szok.. fajnie bylo.. ||nawet odwiedzili nas policjanci..!tak..tak..=> policjanci..! laska zostawila telefon w wc..jak jej sie przypomnialo ze go nie ma to zaczela go szukac..nie znalazla..byla taka wsciekla ze o kradiez posadzila dziewczyne ktora byla jej najwiekzym wrogiem i wezwala policje..dziewczyne wzieli na komisariat->zje**** jej cala studniowkje.. szok..! czaicie ze w trakcie studniowki ladujecie na policji? ol gad.. w trackei trwania calego zamieszania zginal jeszcze komus aparat..co za ludziska..:/:/w domku bylam o 6,glowa boli, nogi bola, spac sie chce=>wszystko prawidlowo...:P
Ja To Ja.... jestem księżniczką.. ![]() ...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć Edytowane przez lemonka Czas edycji: 2007-01-13 o 14:37 |
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na 100 dziewczyny albo mialy kopertowki albo mal torebeczki do raczki...
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
wlasnie wrocilam od fryzjera jest do bani jak mi makijaz tak samo wyjdzie jak fryz to ja chyba zostane w domu
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
Jezu makijaz mocny,ale ladny
Musi do wieczora wytrzymać.I na 15 do fryzjera
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
jennusdzieki dziewczyny wlasnie wrocilam od fryzjera jest do bani jak mi makijaz tak samo wyjdzie jak fryz to ja chyba zostane w domu
ja nomalnie siedzialam.. patrzylam w lusterko i w pewnym momencie sie poplakalam.. ze wszystko nie wyglada tak jak mialo wygladac..ale wiedzialam ze juz mam malo czasu(a raczej jestem spozniona) i nie da sie zrobic nic od nowa.. poszlam i gdy juz tam weszlam to nie myslalam o tym ze kompletnie sie sobie nie podobam(poza strojem).. oczarowala mnie sama impreza i bylo git.. ![]() a wogole ty taka ladna ze pewnie i tak wygladasz slicznie..
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd?
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Wtajemniczenie
|
jennuś a co konkretnie jest nie tak?? może dasz radę to jeszcze jakoś poprawić??
kótrś z was pytała się o torebkę... ja do kremowych butów szukałabym podobnej torebki ![]() a krój powinnaś dopasowac do caolości... z resztą... ja tylko weszłam z ta torebką:P później ona leżała caly czas na krześle, a ja szalałąm na parkiecie xP wkleję jeszcze fotę mojej torebeczki [tak dla przyzwoitości xP]
|
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
Lemonka! jak juz jestes po studniowce to wklejaj zdjecia! wszystkie czekamy z niecierpliwoscia
!!!!!!! !!!Jennus nie martw sie na pewno pieknie wygladasz w fryzurze! Wszytsko bedzie pieknie wygladalo jak juz ubierzesz sukienke, pomalujesz sie, wtedy jest dopiero efekt olsniewajacy pozdrawiam! udanej zabawy zycze!!!
|
|
|
|
#1978 |
|
Wtajemniczenie
|
hawrodytka a racje, jennus nie martw sie
|
|
|
|
#1979 |
|
Zadomowienie
|
halo haloooo
![]() ja tez mam dzisiaj studniowke... juz wykapana, pazur pomalowany tylko makijaz i fryzurka i moge wychodzic.zycze wszystkim dzisiejszym imprezowiczkom udanej zabawy ![]() bawmy sie dobrze kochane i nie zwracajmy na nic uwagi!! to nasz wieczor
|
|
|
|
#1980 |
|
luckygirl
|
To zycze udanej zabawy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Napewno super wyjdzie

stracilam ochote wczoraj wieczorem, poplakalam sie z powodow rodzinnych i ogoonie nie wytrzymalam juz psychicznie 
ewentualnie do niej doczepie kokardke

wlasnie wrocilam od fryzjera
skąd?