Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 cz.16:) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 19:07   #241
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

dzień dobry . Ufff w końcu wróciłam do domu i padam na twarz
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:12   #242
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj gadałam z tżtem i najprawdopodobniej zmienię kierunek studiów, tż pomoże mi z matematyką i fizyką, żebym mogła maturę napisać i po ciąży będę działać. chyba że dokończę ten i na nowy pójdę na zaoczne
A na jaki chcesz zmienić?

Ja żałuję, że nie ciągnęłam zaocznie tej Administracji, kończyłabym już 4 rok

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:15   #243
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
ehh ja tam stwierdzam,że:
w salonówkę się nie zmieszczę (nawet jeśli jakimś cudem bo bedzie dużo za długa - 160 cm wzrostu )
na salonówkę w życiu mnie stać nie będzie...
a jak na złość wymarzyłam sobie http://www.maggiesottero.com/dress.a...eywordType=All
model niedostępny w Polsce a w przeliczeniu z dolarów kosztujący około 7tys. złotych masakra
Zmieścisz się spokojnie i ja też mam 160 a dokładnie 162 cm

Cytat:
a co do szycia sukien, któraś z was pisała ze niektóre suknie szyje się kilka miesięcy, to nieprawda, teraz jak zamawiałam suknię to mi panie w salonie powiedziały, że krawcowe odłożą póki co szycie sukien tych 'na za kilka miesięcy', żeby moją przygotować, bo mi jest potrzeba wcześniej. no i jak to panie powiedziały - na pierwszej przymiarce będą pozszywane tylko kawałki materiału, a dopiero po dopasowaniu suknia idzie do właściwego szycia, więc pewnie bardziej chodzi o obłożenie salonu zamówieniami, a nie tym, że szyje się kilka miesięcy
Dokładnie to samo słyszałam

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry . Ufff w końcu wróciłam do domu i padam na twarz
Bry
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:20   #244
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
A na jaki chcesz zmienić?

Ja żałuję, że nie ciągnęłam zaocznie tej Administracji, kończyłabym już 4 rok
na architekturę. szczerze mówiąc kręci mnie projektowanie domow, może głupi przykład podam, ale w Simsach cieszy mnie najbardziej budowa domu i jego urządzanie, a nie właściwa gra

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:20   #245
nerla
Zadomowienie

Ja wam powiem moze trochę na moim przykładzie jak to jest z tym studium... Jeśli się nadajesz na kosmetyczkę, tzn lubisz różnego rodzaju wcierki robić, masz rękę do paznokci i choćby do henny( bo wbrew pozorom patrząc po praktykantkach w salonie w którym pracowałam to nie takie proste zrobić hennę), nie masz nic przeciwko robieniu komuś depilacji itp to super- dobry początek. Na studium jest bardzo mało praktyk (Ja mam tyt technik usł fryzjerskich) i uważam że jest ich dużo za mało żeby nabrać doświadczenia, żeby cokolwiek pracować... Ja miałam tą szansę że pierwszy rok chodziłam na bezpłatną praktykę do salonu i nauczyłam się w ten sposób o wiele więcej niż sucha szkolna teoria ze zbyt małą ilością godzin na pracowni. Drugi rok jak robiłam studium już pracowałam w salonie na zastępstwie za fryzjerkę która odeszła na macierzyński. Także uważam że dostałam dużą szansę od losu i myślę że dobrze ją wykorzystałam bo sama szkoła....nauczyła mnie przede wszystkim teorii...
Co do płatności to ja miałam płatny kierunek ale jak po pierwszym semestrze będziecie miały odpowiednią średnią to macie resztę gratis lub pół ceny
A co do opinii.. to ja bym się do końca nie sugerowała. Warto sprawdzić czy kadra dydaktyczna jest odpowiednio przygotowana do swojego przedmiotu ale to ile się nauczysz tak naprawdę zależy tylko od Ciebie. Bo jak kierunek Ci się spodoba to sama nauka wchodzi

Ale się rozpisałam
Stary 2012-06-01, 19:28   #246
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
na architekturę. szczerze mówiąc kręci mnie projektowanie domow, może głupi przykład podam, ale w Simsach cieszy mnie najbardziej budowa domu i jego urządzanie, a nie właściwa gra
A może architektura wnętrz? Zwykła architektura jest jednak z tego co wiem mocno inzynieryjna, i więcej tam liczenia niż urządzania.
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:36   #247
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 19:55   #248
FlightlessBird
Zakorzenienie

O 21 leci jeden z moich ulubionych filmów - "Zakochani"

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Uciekam Kochane, jutro na 7 do pracy

Dobranoc

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:00   #249
201609062115
Konto usunięte

Cytat:

Dobranoc
dobranoc
Stary 2012-06-01, 20:03   #250
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez ajasiaga Pokaż wiadomość
Hej przyszłe PMki od dłuższego czasu czytuję Wasz wątek, wątki więc postanowiłam w końcu coś szkrobnąć Na początek Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Dziecka U mnie też pogoda marna, cały czas leje z przerwami no i wieje eh jak ja nie lubię takiej pogody a miałam w planach iść dziś z TŻtem na rowerek ale może się jeszcze przejaśni mam taką nadzieję Teraz idę dalej pisać wstęp mgr a tak mi się nie chce ehh miłego dnia
Witam nowa PMkę

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak was czytam to dociera do mnie, że chyba jestem strasznie do tyłu w przygotowaniach...
Tak naprawdę jeszcze nie zdecydowaliśmy, gdzie chcemy mieć ceremonię, mamy 2 pomysły, z lekkim wskazaniem na jeden z nich:
1) Ślub w plenerze, w dworku jakieś 50 km za miastem, tam też wesele. Plusy: ładny ślub : ) Minusy: trzeba zorganizować dojazd i powrót, nie można zaprosić ludzi na sam ślub (znaczy można, ale uznaje, że to niezbyt ładne), większy stres jeśli chodzi o pogodę, trzeba załatwić urzędnika
2) Ślub w USC i wesele w jednym z miejsc w zasadzie w centum miasta. Plusy: można zaprosić ludzi tylko na ślub, jest wygodnie, mniej problemów logistycznych, większy wybór miejsc na wesele. Minusy: sala w USC.

W sumie jak wypisałam wszystkie plusy i minusy, to wychodzi, że już się zdecydowałam Ale jednak plener trochę kusi.

Co byście zrobiły?
Ja wybrałam pierwszą opcję i trzymam się jej twardo

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:08   #251
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość

Ja wybrałam pierwszą opcję i trzymam się jej twardo
Napiszesz proszę coś więcej?
Udało wam się dogadać bez problemu z urzędnikiem/księdzem? Organizujecie wesele w tym samym miejscu co ślub? Jak radzicie sobie z gośćmi, których chcecie zaprosić tylko na ślub? Macie opcję awaryjną na brzydką pogodę?
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 20:09   #252
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Witam nową PMkę
Uprzejmie informuję że wstępnie mamy zaklepanego również Dja:jup i:
Czyli najważniejsze już mam wszystko- prawie bo mi sukienki brakuje żeby mieć wszystko najważniejsze
za dja!

Cytat:
Napisane przez sayuri_69 Pokaż wiadomość
Witam nowe PM

Cześć Dziewczynki
Gratuluję zaliczeń i kolejnych postępów przy załatwianiu wesela za to ja na szybkości przyszłam się pochwalić, że całkiem z głupa zamówiłam suknię ślubną mało się nie poryczałam, nie mogłam uwierzyć, że to ja w lustrze i w ogóle a póki co to spadam z mamcią jeszcze na zakupy Miłego wieczorku
Gratuluję Jest śliczna

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Witajcie

Jejku ja to mam jakiegoś pecha, znowu jestem chora na grypę żołądkową Dzisiaj od rana mam gorączkę i wszystko mnie boli czyli najgorsze przede mną
Zdrówka życzę

Dobry wieczór
Tak wam pozazdrościłam tego mierzenia sukien ślubnych, że jutro wybieram się ze starszą na mierzenie Jutro zdam relację, ale raczej nie kupię, bo nawet o tym nie myślę jeszcze (brak kasy )

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:10   #253
dahna1990
Zakorzenienie

ostatnia
Cytat:

Tak tak tu to wygląda tak, że kupujesz suknie - model salonowy, jeśli jest w Twoim rozmiarze na stanie to kupujesz po cenie z wyprzedaży, a jesli nie to mogą Ci zamówić całkiem nową, ale po regularnej cenie. Jeśli udaje Ci się i masz tą z wyprzedaży to oni ją czyszczą, poprawiają wszelkie niedociągnięcia czy coś - np. w mojej parę kryształków z dołu odpadło - wszystko zauważyłam i będę pilnować, zeby było doszyte i umawiasz się na przymiarki i dopasowanie, ale poza sezonem np. styczeń, luty i to jest tak, że musimy odebrać suknię do końca lutego i tylko taki jest szkopuł w sumie.
A takie coś Na mnie to pewnie wszystkie za wielkie będą
Z tym że trzeba już do końca lutego odebrać to trochę bym się bała, bo można schudnąć, ale to najwyżej można na szybko poprawki jeszcze przed ślubem zrobić
Cytat:
O 21 leci jeden z moich ulubionych filmów - "Zakochani"

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Dobranoc
Uwielbiam

Ale się dzieje w "Na dobre i na złe"
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:12   #254
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

A my dziś mamy 444 DDŚ
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Witam się

To u mnie też 400dni

Cytat:
Napisane przez ajasiaga Pokaż wiadomość
Hej przyszłe PMkiod dłuższego czasu czytuję Wasz wątek, wątki więc postanowiłam w końcu coś szkrobnąć Na początek Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia DzieckaU mnie też pogoda marna, cały czas leje z przerwami no i wieje eh jak ja nie lubię takiej pogody a miałam w planach iść dziś z TŻtem na rowerekale może się jeszcze przejaśni mam taką nadzieję Teraz idę dalej pisać wstęp mgr a tak mi się nie chce ehh miłego dnia
Witaj
Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Witam nową PMk
Uprzejmie informuję że wstępnie mamy zaklepanego również Dja
Czyli najważniejsze już mam wszystko- prawie bo mi sukienki brakuje żeby mieć wszystko najważniejsze
super
Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
hej
u mnie dzisiejsze kolejne zaliczenie na 5 eszcze się stypendium pod koniec studiów doczekam
dziadek już po operacji i dobrze się czuje jak na razie
również życzę wszystkiego najlepszego dzieciaczki
a ja chciałam na koncert dzisiaj iść ale przy takiej pogodzie to odpada... może na jakieś szybkie piwko ze znajomymi wyskoczymy i do domu ale może to i lepiej bo przynajmniej coś napiszę, bo mam kilka pracek do oddania w przyszłym tygodniu...
za zaliczenie
Cytat:
Napisane przez myszkakinia Pokaż wiadomość
a ja się pochwalę, że w ten weekend mam ostatni zjazd praca magisterska napisana, obronę będę miała jakoś do 15 lipca i później już WOLNOŚĆ studia zaoczne strasznie dały mi w kość, a ostatni semestr to w ogóle był straszny.. 7 przedmiotów i większość wykładowców sobie wymyśliło pracę na zaliczenie.. jakby nam było mało pisania magisterki..
zazdroszczę, mi jeszcze dwa zjazdy zostały ale tak naprawdę ten przedostatni będzie najgorszy
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Braks fajny Ja kiedyś myślałam o Hogu, ale na szczęście znalazłam naszą salę na miejscu

No dziewczynki - biegaczka skończyła semestr 6 - tzn. zajęcia :P We wtorek mam 1 i ostatni egzamin i wakaaaacjeeee
A dziś z tej okazji jadę na Kraków do koleżanki, bo ona ma w poniedziałek kolosa i szuka pretekstu, żeby się nie uczyć

Cytat:
Witam nowe PM

Cześć Dziewczynki
Gratuluję zaliczeń i kolejnych postępów przy załatwianiu wesela za to ja na szybkości przyszłam się pochwalić, że całkiem z głupa zamówiłam suknię ślubną mało się nie poryczałam, nie mogłam uwierzyć, że to ja w lustrze i w ogóle a póki co to spadam z mamcią jeszcze na zakupy Miłego wieczorku
noooooo
Cytat:
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8615
ta kupiłam tam, gdzie Mia poszłam z mamą po sukienkę na obronę i weszłyśmy przypadkiem, akurat pustka była - babeczki mówiły, ze to zrządzenie losu, bo wczoraj o tej porze była masakra
śliczna choć nie w moim stylu
Cytat:
dzień dobry

u Was też taka beznadziejna pogoda? :/

wpadłam tylko na chwilę pochwalić się Wam, że pierwsza część malowniczych robót zakończona dokupiliśmy dzisiaj z tżtem farby i będę malować dalej

a teraz uciekam uczyć się na egzamin, najlepsze jest to, że nawet nie wiem czy będę go pisać, bo facet nie uaktualnił listy z wynikami z kolokwium i nie wiem, czy się łapię w granicę :/ a poprawka 19 września
za talent

Dobry wieczórWszystkie prawie pouciekały spać a ja dopiero wchodzęNaklaskałam się strasznie za te Wasze sukcesyTeż chciałąbym, żeby u mnie się tak zaczęło wszystko układaćJestem padnięta bo ciągle sprzątam w domu ... a i tak jest brudnoNo i u mnie też zimnica straszna
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:14   #255
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Z tym że trzeba już do końca lutego odebrać to trochę bym się bała, bo można schudnąć, ale to najwyżej można na szybko poprawki jeszcze przed ślubem zrobić
Też się boję trochę ale pocieszyło mnie to, ze w sumie ja mogę zlecieć głównie z brzucha i tyłka więc nie za wiele mi to zmienia w sukni, bo w brzuchu można mocniej zasznurować gorset, a tyłek nie zmienia niczego, tyle, ze będzie inaczej suknia leżeć
Stary 2012-06-01, 20:16   #256
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Też się boję trochę ale pocieszyło mnie to, ze w sumie ja mogę zlecieć głównie z brzucha i tyłka więc nie za wiele mi to zmienia w sukni, bo w brzuchu można mocniej zasznurować gorset, a tyłek nie zmienia niczego, tyle, ze będzie inaczej suknia leżeć
Jakoś to będzie i tak będziesz wyglądać bosko, w takiej sukni nie da się inaczej
Stary 2012-06-01, 20:17   #257
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dobry wieczórWszystkie prawie pouciekały spać a ja dopiero wchodzęNaklaskałam się strasznie za te Wasze sukcesyTeż chciałąbym, żeby u mnie się tak zaczęło wszystko układaćJestem padnięta bo ciągle sprzątam w domu ... a i tak jest brudnoNo i u mnie też zimnica straszna
Ja tez dopiero weszłam

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:19   #258
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Jakoś to będzie i tak będziesz wyglądać bosko, w takiej sukni nie da się inaczej
A myślałam, że z moją facjatą nie da się inaczej
Stary 2012-06-01, 20:21   #259
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
A myślałam, że z moją facjatą nie da się inaczej
to też ale w tym momencie rozmawiałyśmy o sukni, nie da się skomplementować wszystkiego naraz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 20:23   #260
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
to też ale w tym momencie rozmawiałyśmy o sukni, nie da się skomplementować wszystkiego naraz
Jak to nie?
Co Ci się śniło ostatnio? brakowało mi Twoich snów
Stary 2012-06-01, 20:30   #261
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to nie?
Co Ci się śniło ostatnio? brakowało mi Twoich snów
A dzisiejszy sen był dobry śnił mi się pająk, który mnie gonił, ja wiałam jak tylko mogłam, a on krzyczał żebym na niego poczekała bo chce ze mną pogadać w końcu się zatrzymałam, nogi mi się trzęsły od samego patrzenia na to bydle, a ten pająk zaczął do mnie mówić głosem TŻta żebym się go nie bała bo pająki są mi przyjazne
Stary 2012-06-01, 20:35   #262
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
A dzisiejszy sen był dobry śnił mi się pająk, który mnie gonił, ja wiałam jak tylko mogłam, a on krzyczał żebym na niego poczekała bo chce ze mną pogadać w końcu się zatrzymałam, nogi mi się trzęsły od samego patrzenia na to bydle, a ten pająk zaczął do mnie mówić głosem TŻta żebym się go nie bała bo pająki są mi przyjazne
Czyżbyś bała się TŻ?

Mnie się dziś śniło, że nie miałam czasu dla TŻ, więc poszukał sobie innej i normalnie się z nią spotykał będąc ze mną zaręczonym... jego mama była po mojej stronie, bo ona była brzydka, ale bardzo miła i zakochana, bo poznałam ją w tym śnie i wylałam na nią butelkę wina a na tym spotkaniu TŻ był z nią, a nie ze mną, ja byłam tam jako intruz... i kupował jej bielizne, bo szukałam w szufladzie skarpetek a tam było pełno majtek kobiecych, a nie były moje... i robił sobie z nią mnóstwo zdjęć, a ze mną nie i nawet nie chciał ze mną pogadać tylko stwierdził, że kocha mnie, ale ja na niego nie zasługuje i powiedział "każdy lubi być adorowany, przecież Ty też" a ja ryczałam i chciałam się z nim pogodzić
Stary 2012-06-01, 20:37   #263
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Czyżbyś bała się TŻ?

Mnie się dziś śniło, że nie miałam czasu dla TŻ, więc poszukał sobie innej i normalnie się z nią spotykał będąc ze mną zaręczonym... jego mama była po mojej stronie, bo ona była brzydka, ale bardzo miła i zakochana, bo poznałam ją w tym śnie i wylałam na nią butelkę wina a na tym spotkaniu TŻ był z nią, a nie ze mną, ja byłam tam jako intruz... i kupował jej bielizne, bo szukałam w szufladzie skarpetek a tam było pełno majtek kobiecych, a nie były moje... i robił sobie z nią mnóstwo zdjęć, a ze mną nie i nawet nie chciał ze mną pogadać tylko stwierdził, że kocha mnie, ale ja na niego nie zasługuje i powiedział "każdy lubi być adorowany, przecież Ty też" a ja ryczałam i chciałam się z nim pogodzić
A gdzie tam, to on mnie się boi

O matko nie chciała bym takiego snu
Stary 2012-06-01, 20:41   #264
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnia

Uwielbiam

Ale się dzieje w "Na dobre i na złe"
u mnie waga stoi od dłuższego czasu mam nadzieje że nie schudnę ze stresu

Cytat:
a widzisz Ty masz gorset sznurowany, ja mam suknie na zamek
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:41   #265
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
A gdzie tam, to on mnie się boi

O matko nie chciała bym takiego snu
Tak się Ciebie boi, ze jako pająk po nocach Cię straszy

Raz na jakiś czas mam takie sny, ze TŻ mnie zdradza, a wszystko zaczęło się po ustaleniu daty ślubu wtedy pierwszy raz mi się przyśniło, że w noc poślubną bzyknął jakąś inną, bo ja byłam za brzydka
Stary 2012-06-01, 20:44   #266
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się Ciebie boi, ze jako pająk po nocach Cię straszy

Raz na jakiś czas mam takie sny, ze TŻ mnie zdradza, a wszystko zaczęło się po ustaleniu daty ślubu wtedy pierwszy raz mi się przyśniło, że w noc poślubną bzyknął jakąś inną, bo ja byłam za brzydka

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość

ja jak schudnę to slubu nie będzie bo zniknę
Stary 2012-06-01, 20:47   #267
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość

Musiałabyś mieć z czego schudnąć
Ja bym się nie zasunęła w żadnej sukni na zamek, więc chyba babeczka od razu wszystkie z zamkiem odstawiła a Tobie Kochana się tak często figura nie zmienia to nie masz się czym martwić

Cytat:
To TŻ bij, to jego wina
Stary 2012-06-01, 20:48   #268
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Musiałabyś mieć z czego schudnąć
Ja bym się nie zasunęła w żadnej sukni na zamek, więc chyba babeczka od razu wszystkie z zamkiem odstawiła a Tobie Kochana się tak często figura nie zmienia to nie masz się czym martwić

To TŻ bij, to jego wina
muszę złożyć wam wizytę
Stary 2012-06-01, 20:50   #269
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
A może architektura wnętrz? Zwykła architektura jest jednak z tego co wiem mocno inzynieryjna, i więcej tam liczenia niż urządzania.
na architekturę wnętrz sie nie dostanę, bo tam matura nie jest w ogóle brana pod uwagę, a nie czuję się tak mocna w rysunku żeby startować. a urządzić sobie dom po swojemu mogę i bez studiów, ale już nie narysuję projektu z takim rozmieszczeniem pomieszczeń, jak bym chciała

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:06   #270
201609062115
Konto usunięte

Lecę do spania, bo ledwie żyję
Dobranoc Kochane
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości