|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
ja do lidla mam 10 minut autem, a do biedronki jeszcze dalej
![]() ![]() zjadłabym coś, ale nie wiem co ![]() ![]() ![]() a co do truskawek - ja w tym miesiącu wydałam na nie chyba setki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i sie skonczylo "na dobre i na złe" bede tesknic do wrzesnia, ehhh moj Gawrylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zadomowienie
|
a ja musze powiedziec ze wlasnie wogole glodna nie jestem ;( i martwie sie tym ze dzidzi bd nie dozywione
![]()
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
ausente dzidzia sobie z
Ciebie wyciagnie to co jej bedzie potrzebne ![]() takze sie nie przejmuj ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- a w ogole to gdzie sie podziewacie, jak ja jestem to pouciekały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam sobie dzisiaj przerwe od wizazu bo TŻet mial wolne i co ? i wchodze sobie teraz i 5 stron do nadrabiania ..uduszę normalnie
![]() No ale nadrobilam .. ![]() Dyskucja byla zacieta na temat imion .. oj zacieta ![]() Moje dziecko bedzie albo bezimienne albo damy mu Adaś Andrzej .. Adas TŻet nie chce bo tak nazywa sie sklep ktory ma pod nosem a Andrzej po moim tacie .. Wiec zostaje tylko drugie imie .. czyli mamy problem .. czyli w sumie niewazne bo glupoty jakies pisze ![]() ![]() Dzisiaj moja mamuśka mi wysłała smsa '' zycze Ci córciu miła żebyś zawsze szczęśliwą była i szczęsliwie urodziła '' a ja jej na to '' dziekuje bardzo mamie co ma w lokach całą banię '' Normalne to my nie jestesmy ale i tak ja kocham ![]() ![]() Wogole to mam dzisiaj mega za☠☠☠isty humor ![]() ![]() ![]() ![]()
#2617 | |
Zakorzenienie
|
dekajka to udany dzien suuuper
![]() ja dostalam zyczenia od tesciowej ![]() ja sobie leze i znow glodna chyba zjem arbuza ![]() tż za to biedny wnosi na 4te pietro 20 paczek płytek do lazienki (nie mamy windy)az miżal patrrzec na niego ale co tam ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() przynajmniej pooszczędzasz na jedzeniu ja to wydaje ostatnio krocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Zadomowienie
|
no mam nadzieje
![]() A jutro trzymajcie kciuki mam 2 egzaminy pod rząd !! A!!! i zgłaszam protest pisania o lodach z biedronki, bo u mnie ich nie ma !! ps. a co do teściowej to wam cos napisze ,ale jak TŻ nie bedzie
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-06-01 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Rozeznanie
|
Witam wieczornie Kochane Gaduły
![]() Nie mam ostatnio ani czasu,ani weny na pisanie... Witam nowe mamusie ![]() Ja dzisiaj miałam wizytę z usg kontrolnym.Wszystko w porządku,leci mi 16 tydzień,dzidzia rośnie.Od początku ciąży wagowo nic nie przytyłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
no szczerze polecam makaron z tym sosem
![]() ![]() ![]() arbuzy, czereśnie bleee ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie dzien dziecka minał bardzo miło ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o imiona to jak bedzie dziewczynka to chce Michalinke albo Marcelinke,Wiktoria a jesli chlopiec to Mikołaj , Miłosz ![]() ![]() Jesli chodzi
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Co do imion dla dziewczynek to mnie sie z tej całej listy podobają:
Florencja Florentyna Aleksandra i jeszcze kilka innych. Ale jak bedzie córeczka, to chyba bedzie Olcia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Zakorzenienie
|
![]() hej Tyle natrzaskałyście, że szok ![]() Dekajka przykro mi, że Twój TŻ wyjeżdża ![]() Gratuluję udanych wizyt i witam nowe mamusie ![]() ![]() ja byłam u TŻ przez 2 dni i nie wchodziłam na wizaż ![]() ![]() Dziś 12w1d czy to znaczy, że zaczęłam 13 tydzień? ![]() Czyli w przyszłą sobotę zacznę II trymestr ? ![]()
#2624 |
Zadomowienie
|
MiciaKicia
![]() ![]() Witam laseczki, dziś sobota, więc zakładam się, że ruch na naszym forum będzie duuużo mniejszy, bo każda ze swoim mężczyzną ![]() Dzisiaj mój mąż pracuje, ale o 11 przychodzi dziadek do Kuby, więc będzie z kim zamienić słowo, a po południu, jak mężuś wróci, zawozimy Kubę do kolegi z przedszkola i 3 godzinki mamy tylko dla siebie ![]() ![]() Ja od rana opycham się pysznym kremowym ciastem i sączę inkę, i suszę włosy, Kubuś buduje z lego, a za oknem słoneczko, choć tylko 7 C. Na obiad planuję ziemniaczki, buraczki, kotlety mielone (mięso już rozmrażam właśnie), a jutro te kotlety wrzucę do sosu i będzie spagehetti ![]() Miłego dnia Wam życzę kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
czesc koffane ja wcxzoraj nie piosalam choroba mnie dopadla polezala z niunia na noc cos na goraczke i dzis i niebo lepiej bo wczoaj to wszystko mnie bolalo i dzidzia jakos mi dziwnie uciska i boli mnie cala noga
|
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A z tym choróbskiem,to uważaj na siebie,żeby Cię jakaś grypa nie dopadła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
Hej moje pączuszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ____________ Wstałam przed 8, pozmywałam, bo wczoraj nie było ciepłej wody i jem śniadanko. Pije też Inkę - skusiłyście mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
karolla12 ojjjj dobrze to opisalas na razie sie tym za bardzo nie martwie w 21 tyg mialam tak z gabi az do lekarza popedzilam taaak bolalo teraz mniej z zaleznosci jak leze czy chodze gabi staram sie dzis nie podnosic aaaa i tez lewa strona
![]() nadrobilam wszytsko wypilam kawe niunia na chwile poszla na dol do tesciowej, wczoraj jeszcze musialam jechac do facetow od mebli na 15 lipca maja byc zamonotowane oby tylko facet z plytkami zdazyl kupilismy jeszczze wanne na 1,70 zlewozmywak do kuchni i pare ☠☠☠☠☠☠☠ tz wlasnie wzial ciezarowke i pojechal masakra ile nam tego trzeba po malu mnie to przeraza |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czemy sie pojawily kosciotrupy bo bylo innych rzeczy
![]() uwaga pokazuje meble beda podobne do tych troszke inne i bez lady plytki do kuchni i na korytarz i plytki do lazienki http://www.nowoczesneplytki.pl/pl/sk...ienkowe/capri/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
No ja mam tylko ból, leżę w wyrku i piszczę z bólu. A jak na złość dziś mój Mati w pracy, moja mama (mieszkamy 2 piętra pod moimi rodzicami) też w pracy, a tata sam po operacji i ledwo chodzi...
A do teściowej też nie mogę się uśmiechnąć żeby przyjechała, bo... ona ma termin na ten dzień co ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
landi0909 co ty ,mowisz tesciowa tez bedzie rodzic no masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
No.. my do niej pojechalismy żeby sie pochwalic, mowimy ze 7 tydzien a ona z usmiechem "ja też"... najgorsze jest to ze pochowala dopiero co męża (drugiego) a teraz zaręcza się z sąsiadem (ojcem dziecka)... No ale rodziców się nie wybiera niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
landi no to ci historia...
Weronika ta kuchnia jest cudna, jak ja bym taka chciała... ok muszę coś zjeść i lece na zakupy : ))) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
No Weronika kuchnia przepiękna...
![]() ![]() ![]() U mnie stoi sterta naczyń w zlewie, dodatkowa ozdoba hehehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Dziewczyny moja wizażowa znajoma rozgłaśnia teraz akcję zbierania pieniążków dla syna jej kolegi. Ja właśnie wpłaciłam pewną kwotę pieniążków. Jeżeli jesteście w stanie, także możecie pomóc. http://www.domore.pl/beta/view/p/cel/18225559 Bartuś jest maleńki a urodził sie z bardzo rzadką choroba... jeden raz na milion urodzeń się zdarza.. nie ma kości piszczelowych... konieczna jest zbiórka pieniążków na protezy. Rozgłaśniajcie gdzie możecie
![]() |
#2640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.