Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 19:47   #2611
landi0909
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

ja do lidla mam 10 minut autem, a do biedronki jeszcze dalej na szczęście mam blisko tesco i stokrotkę

zjadłabym coś, ale nie wiem co najgorsze jest to, że obrzydzenie mam do mięsa i szynki, a mój narzeczony za godzinę wraca z pracy i muszę mu zrobić kotlety... blee już to widzę jak to będę robić ale jutro wybieramy się na rybki nad wodę, trzeba jechać do tesco extra jeszcze dziś, więc może coś wynajdę dla siebie pysznego...

a co do truskawek - ja w tym miesiącu wydałam na nie chyba setki tzn w maju codziennie kilo musiałam zjeść, a największy hit to makaron z sosem truskawkowym (zmiksowane truskawki ze śmietaną w kartoniku i z cukrem) mniam
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 19:53   #2612
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
ja do lidla mam 10 minut autem, a do biedronki jeszcze dalej na szczęście mam blisko tesco i stokrotkę

zjadłabym coś, ale nie wiem co najgorsze jest to, że obrzydzenie mam do mięsa i szynki, a mój narzeczony za godzinę wraca z pracy i muszę mu zrobić kotlety... blee już to widzę jak to będę robić ale jutro wybieramy się na rybki nad wodę, trzeba jechać do tesco extra jeszcze dziś, więc może coś wynajdę dla siebie pysznego...

a co do truskawek - ja w tym miesiącu wydałam na nie chyba setki tzn w maju codziennie kilo musiałam zjeść, a największy hit to makaron z sosem truskawkowym (zmiksowane truskawki ze śmietaną w kartoniku i z cukrem) mniam
jezuuuuuuuu...to musi byc niebo...jutro robie
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:04   #2613
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
co do truskawek - ja w tym miesiącu wydałam na nie chyba setki tzn w maju codziennie kilo musiałam zjeść, a największy hit to makaron z sosem truskawkowym (zmiksowane truskawki ze śmietaną w kartoniku i z cukrem) mniam
jutro musze to zjesc na obiad, musze, a na deser czeresnie

no i sie skonczylo "na dobre i na złe" bede tesknic do wrzesnia, ehhh moj Gawrylo

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:19   #2614
ausente
Zadomowienie

a ja musze powiedziec ze wlasnie wogole glodna nie jestem ;( i martwie sie tym ze dzidzi bd nie dozywione
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:24   #2615
judkama
Zakorzenienie

ausente dzidzia sobie z
Ciebie wyciagnie to co jej bedzie potrzebne
takze sie nie przejmuj

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

a w ogole to gdzie sie podziewacie, jak ja jestem to pouciekały

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:31   #2616
DeKajka
Zakorzenienie

Zrobilam sobie dzisiaj przerwe od wizazu bo TŻet mial wolne i co ? i wchodze sobie teraz i 5 stron do nadrabiania ..uduszę normalnie
No ale nadrobilam ..

Dyskucja byla zacieta na temat imion .. oj zacieta
Moje dziecko bedzie albo bezimienne albo damy mu Adaś Andrzej .. Adas TŻet nie chce bo tak nazywa sie sklep ktory ma pod nosem a Andrzej po moim tacie .. Wiec zostaje tylko drugie imie .. czyli mamy problem .. czyli w sumie niewazne bo glupoty jakies pisze

Dzisiaj moja mamuśka mi wysłała smsa '' zycze Ci córciu miła żebyś zawsze szczęśliwą była i szczęsliwie urodziła '' a ja jej na to '' dziekuje bardzo mamie co ma w lokach całą banię '' Normalne to my nie jestesmy ale i tak ja kocham

Wogole to mam dzisiaj mega za☠☠☠isty humor .. uwielbiam jak TŻet ma wolne .. przyjechal po mnie do pracy potem bylismy na obiedzie w restauracji , na zakupach , potem przyjechala do mnie siostra z moim chrzesniakiem i na koncu dostalismy zaproszenie na grilla .. A teraz zajadam sie lodami wodnymi o samku coli z Biedronki które mrożą się jeszcze w lodówce w liczbie 4 .. oh zycie jest piekne ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:50   #2617
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

dekajka to udany dzien suuuper
ja dostalam zyczenia od tesciowej byla dzis bardzo mila

ja sobie leze i znow glodna chyba zjem arbuzaalbo smazone ziemniaczki hmm

tż za to biedny wnosi na 4te pietro 20 paczek płytek do lazienki (nie mamy windy)az miżal patrrzec na niego ale co tam

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
ausente dzidzia sobie z
Ciebie wyciagnie to co jej bedzie potrzebne
takze sie nie przejmuj

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

a w ogole to gdzie sie podziewacie, jak ja jestem to pouciekały
ausente sie nic nie martw judkama ma racje juz tam dzidzius sobie poradzi

przynajmniej pooszczędzasz na jedzeniu ja to wydaje ostatnio krocie
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 21:03   #2618
ausente
Zadomowienie

no mam nadzieje ...ale czereśnie to bym sobie zjadła ummm
A jutro trzymajcie kciuki mam 2 egzaminy pod rząd !!
A!!! i zgłaszam protest pisania o lodach z biedronki, bo u mnie ich nie ma !!

ps. a co do teściowej to wam cos napisze ,ale jak TŻ nie bedzie
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

Edytowane przez ausente
Czas edycji: 2012-06-01 o 21:06
ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:05   #2619
karolla12
Rozeznanie

Witam wieczornie Kochane Gaduły

Nie mam ostatnio ani czasu,ani weny na pisanie...

Witam nowe mamusie Cieszę się,że nas przybywa.

Ja dzisiaj miałam wizytę z usg kontrolnym.Wszystko w porządku,leci mi 16 tydzień,dzidzia rośnie.Od początku ciąży wagowo nic nie przytyłam ale myślę,że teraz zacznę,bo brzuch mi rozsadza a zresztą dzisiaj sobie troszkę pozwoliłam tzn pożarłam jak świnia
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:10   #2620
landi0909
Zakorzenienie

no szczerze polecam makaron z tym sosem ja się nim zajadam strasznie... ale najlepiej śmietankę 18% dać, koniecznie tą z kartonika ja potrafię dwa pełne talerze wsunąć, a po 20 minutach jeszcze jeden

arbuzy, czereśnie bleee ja ostatnio mogę jeść tylko czekoladę, truskawki i jabłka. No widocznie dzidzi to jest właśnie potrzebne. Nie zmuszam się jak na razie do niczego innego, ale od poniedziałku jak mi nie przejdą te smaki to coś tam trzeba będzie temu zaradzić I litrami piję mleko
Stary 2012-06-01, 21:22   #2621
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczyny przyłączę się do Was, mam termin na 29 listopada może Wy będziecie wiedziały...

Bolą mnie piersi, a rano podbiegają krwią... to jest 14 tydzień, czy to może być oznaka "robiącego" się pokarmu?
Landi0909 - widze ze mamy dokladnie ten sam termin , powiem ci ze mnie suty swedza czesto, krwia nie podchodza, za to zyłek mma duzo na nich , no i zrobily sie wielkie... i ciezkie

U mnie dzien dziecka minał bardzo miło mialam egzamin i poszło mi na 5 , juz sprawdzil, ale prosty byl 10 zadan testowych, takz eluz,w sumie co dwie głowy to nie jedna jutro za to bedzie gorzej, ;/ jeszcze mam taki egzamin porąbany a na ten to juz zuepnie nic nie umie, takze kciuki sie przydadza trzymajcie, a tak pooza to pochlonelma dzisiaj tyle truskawek i czeresni ile zdolal pochlonac moj żołądek, na moje nieszczescie za domem tesciowa ma truskawki i czeresnie a ja tylko laze i jem i robie sobie truskawy ze smietana, i czeresnie jem garsciami, no i pozwolilam sobie tez na paczke cheetosów serowo-ketchupowych ale byly pycha;p, a teraz mam ochcote na pizze,taka pyszniutka;p mniam, ale juz nic nie jem do jutrzejszego poranka, jutro sobota to moze meza wyciagne wieczorkiem na jakis wypadzik na pizze mniam;p

Jesli chodzi o imiona to jak bedzie dziewczynka to chce Michalinke albo Marcelinke,Wiktoria a jesli chlopiec to Mikołaj , Miłosz u mnie płec jeszcze nieznana, wizyte mialam osttnia w 12 tygodniu i kolejna mam w 16 , wiec moze juz cos sie ujawni, chociaz ginka mowila ze tak na 100% to dopiero kolo 20tc juz widac. ale moze chociaz jakies domniemania beda;pja bym tam wolala dziewuszke, ale jak bedzie chlopak to tez bedzie super, najwazniejsze zdroweczko szkrabika.
Jesli chodzi

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 21:26   #2622
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Co do imion dla dziewczynek to mnie sie z tej całej listy podobają:
Florencja
Florentyna
Aleksandra i jeszcze kilka innych.
Ale jak bedzie córeczka, to chyba bedzie Olcia Oleńka
Stary 2012-06-02, 05:58   #2623
MiciaKicia
Zakorzenienie

hej

Tyle natrzaskałyście, że szok

Dekajka przykro mi, że Twój TŻ wyjeżdża

Gratuluję udanych wizyt i witam nowe mamusie

ja byłam u TŻ przez 2 dni i nie wchodziłam na wizaż ale już jestem
Dziś 12w1d czy to znaczy, że zaczęłam 13 tydzień?
Czyli w przyszłą sobotę zacznę II trymestr ?

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 06:42   #2624
aerien83
Zadomowienie

MiciaKicia zaczęłaś 13 tydzień

Witam laseczki, dziś sobota, więc zakładam się, że ruch na naszym forum będzie duuużo mniejszy, bo każda ze swoim mężczyzną lub na wyjazdach, lub jeszcze coś innego.

Dzisiaj mój mąż pracuje, ale o 11 przychodzi dziadek do Kuby, więc będzie z kim zamienić słowo, a po południu, jak mężuś wróci, zawozimy Kubę do kolegi z przedszkola i 3 godzinki mamy tylko dla siebie

Ja od rana opycham się pysznym kremowym ciastem i sączę inkę, i suszę włosy, Kubuś buduje z lego, a za oknem słoneczko, choć tylko 7 C.

Na obiad planuję ziemniaczki, buraczki, kotlety mielone (mięso już rozmrażam właśnie), a jutro te kotlety wrzucę do sosu i będzie spagehetti .

Miłego dnia Wam życzę kochane
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 06:55   #2625
weronika23
Zakorzenienie

czesc koffane ja wcxzoraj nie piosalam choroba mnie dopadla polezala z niunia na noc cos na goraczke i dzis i niebo lepiej bo wczoaj to wszystko mnie bolalo i dzidzia jakos mi dziwnie uciska i boli mnie cala noga
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 07:21   #2626
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
czesc koffane ja wcxzoraj nie piosalam choroba mnie dopadla polezala z niunia na noc cos na goraczke i dzis i niebo lepiej bo wczoaj to wszystko mnie bolalo i dzidzia jakos mi dziwnie uciska i boli mnie cala noga
Weronika mnie też dzidzia tak uciska,w lewą dolną stronę brzucha,przez pachwinę.przez całą długość uda w kierunku kolana.Wczoraj byłam na wizycie,to lekarz mówił,że prawdopodobnie ucisk,choć troszkę za wcześnie na takie Ale zbadał,zrobił usg i powiedział,że nie ma się czym martwić.

A z tym choróbskiem,to uważaj na siebie,żeby Cię jakaś grypa nie dopadła.
Stary 2012-06-02, 07:37   #2627
landi0909
Zakorzenienie

Hej moje pączuszki widzę że nie tylko ja się rozłożyłam... miałam dziś jechać na nockę na ryby, i wyszła jedna wielka lipa! nie mogę wstać z łóżka. Mniej więcej od wysokości pępka aż po kolana mam masakryczny ból i z przodu i z tyłu, a stopy drętwieją... tradycyjnie coś mnie weźmie jak mam ochotę jechać posiedzieć nad wodą. Ale może nawet i lepiej, bo pogoda to dziś nie pewna.
Stary 2012-06-02, 07:41   #2628
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Hej moje pączuszki widzę że nie tylko ja się rozłożyłam... miałam dziś jechać na nockę na ryby, i wyszła jedna wielka lipa! nie mogę wstać z łóżka. Mniej więcej od wysokości pępka aż po kolana mam masakryczny ból i z przodu i z tyłu, a stopy drętwieją... tradycyjnie coś mnie weźmie jak mam ochotę jechać posiedzieć nad wodą. Ale może nawet i lepiej, bo pogoda to dziś nie pewna.
Ale to tylko ból,czy masz jakieś inne objawy chorobowe?
Stary 2012-06-02, 07:41   #2629
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

hej

Tyle natrzaskałyście, że szok

Dekajka przykro mi, że Twój TŻ wyjeżdża

Gratuluję udanych wizyt i witam nowe mamusie

ja byłam u TŻ przez 2 dni i nie wchodziłam na wizaż ale już jestem
Dziś 12w1d czy to znaczy, że zaczęłam 13 tydzień?
Czyli w przyszłą sobotę zacznę II trymestr ?
Wszystko się zgadza, chociaż są różne teorie na ten temat. Wg niektórych II trymestr zaczyna się wraz z 14 t.c., a inni uważają, że z końcem 14 t.c. Tak czy siak jesteś tuż-tuż

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
MiciaKicia zaczęłaś 13 tydzień

Witam laseczki, dziś sobota, więc zakładam się, że ruch na naszym forum będzie duuużo mniejszy, bo każda ze swoim mężczyzną lub na wyjazdach, lub jeszcze coś innego.

Dzisiaj mój mąż pracuje, ale o 11 przychodzi dziadek do Kuby, więc będzie z kim zamienić słowo, a po południu, jak mężuś wróci, zawozimy Kubę do kolegi z przedszkola i 3 godzinki mamy tylko dla siebie

Ja od rana opycham się pysznym kremowym ciastem i sączę inkę, i suszę włosy, Kubuś buduje z lego, a za oknem słoneczko, choć tylko 7 C.

Na obiad planuję ziemniaczki, buraczki, kotlety mielone (mięso już rozmrażam właśnie), a jutro te kotlety wrzucę do sosu i będzie spagehetti .

Miłego dnia Wam życzę kochane
No właśnie weekend, a ja zostałam sama, bo mąż wczoraj popołudniu pojechał na Igrzyska z dzieciakami. Wraca dopiero w poniedziałek popołudniu.. Chyba umrę z nudów.

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
Dobrze, że choroba sobie poszła A z nogą nie pomogę bo nie miałam tak nigdy

Wstałam przed 8, pozmywałam, bo wczoraj nie było ciepłej wody i jem śniadanko. Pije też Inkę - skusiłyście mnie Nie mam żadnych planów, może zadzwonię po koleżankę?! Mam torcik cytrynowy,więc może ją skusze

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 07:44   #2630
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem czym kierowali się rodzice wybierając takie imie
Napewno nie rozsądkiem

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 07:48   #2631
weronika23
Zakorzenienie

karolla12 ojjjj dobrze to opisalas na razie sie tym za bardzo nie martwie w 21 tyg mialam tak z gabi az do lekarza popedzilam taaak bolalo teraz mniej z zaleznosci jak leze czy chodze gabi staram sie dzis nie podnosic aaaa i tez lewa strona
nadrobilam wszytsko wypilam kawe niunia na chwile poszla na dol do tesciowej, wczoraj jeszcze musialam jechac do facetow od mebli na 15 lipca maja byc zamonotowane oby tylko facet z plytkami zdazyl kupilismy jeszczze wanne na 1,70 zlewozmywak do kuchni i pare ☠☠☠☠☠☠☠ tz wlasnie wzial ciezarowke i pojechal masakra ile nam tego trzeba po malu mnie to przeraza
Stary 2012-06-02, 07:54   #2632
weronika23
Zakorzenienie

nie wiem czemy sie pojawily kosciotrupy bo bylo innych rzeczy
uwaga pokazuje
meble beda podobne do tych troszke inne i bez lady
plytki do kuchni i na korytarz
i plytki do lazienki http://www.nowoczesneplytki.pl/pl/sk...ienkowe/capri/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 080520121930.jpg (83,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 140520121947.jpg (74,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2007-01-28_22-15-16_365500.jpg (57,5 KB, 26 załadowań)
Stary 2012-06-02, 07:59   #2633
landi0909
Zakorzenienie

No ja mam tylko ból, leżę w wyrku i piszczę z bólu. A jak na złość dziś mój Mati w pracy, moja mama (mieszkamy 2 piętra pod moimi rodzicami) też w pracy, a tata sam po operacji i ledwo chodzi...
A do teściowej też nie mogę się uśmiechnąć żeby przyjechała, bo... ona ma termin na ten dzień co ja tylko ona co chwile ma krwawienia, w końcu ma 44 lata...
Stary 2012-06-02, 08:02   #2634
weronika23
Zakorzenienie

landi0909 co ty ,mowisz tesciowa tez bedzie rodzic no masakra
Stary 2012-06-02, 08:08   #2635
landi0909
Zakorzenienie

No.. my do niej pojechalismy żeby sie pochwalic, mowimy ze 7 tydzien a ona z usmiechem "ja też"... najgorsze jest to ze pochowala dopiero co męża (drugiego) a teraz zaręcza się z sąsiadem (ojcem dziecka)... No ale rodziców się nie wybiera niestety życzę jej jak najlepiej, tylko szkoda że akurat tak się trafiło że razem będziemy szykować się do porodu
Stary 2012-06-02, 08:31   #2636
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
No.. my do niej pojechalismy żeby sie pochwalic, mowimy ze 7 tydzien a ona z usmiechem "ja też"... najgorsze jest to ze pochowala dopiero co męża (drugiego) a teraz zaręcza się z sąsiadem (ojcem dziecka)... No ale rodziców się nie wybiera niestety życzę jej jak najlepiej, tylko szkoda że akurat tak się trafiło że razem będziemy szykować się do porodu
ale dziwnie

Stary 2012-06-02, 08:31   #2637
emylka86
Zakorzenienie

landi no to ci historia...
Weronika
ta kuchnia jest cudna, jak ja bym taka chciała...

ok muszę coś zjeść i lece na zakupy : )))

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 08:39   #2638
landi0909
Zakorzenienie

No Weronika kuchnia przepiękna... ja niestety nawet jakbym chciała coś zmienić w moje kuchni to nie mogę, bo jesteśmy na wynajmie więc po co coś zmieniać, jak w każdej chwili możemy się pożegnać z mieszkaniem. W każdym razie pozostaje mi cieszyć się z kuchni innych

U mnie stoi sterta naczyń w zlewie, dodatkowa ozdoba hehehe ale niestety, nie jestem w stanie wstać, więc Mati jak wróci z pracy ma robotę no cóż, chciał dzidzi to niech mi teraz pomaga, łaski nie robi ach jak ja kocham ten stan, ze wszystkiego można mieć wymówkę
Stary 2012-06-02, 08:48   #2639
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
No Weronika kuchnia przepiękna... ja niestety nawet jakbym chciała coś zmienić w moje kuchni to nie mogę, bo jesteśmy na wynajmie więc po co coś zmieniać, jak w każdej chwili możemy się pożegnać z mieszkaniem. W każdym razie pozostaje mi cieszyć się z kuchni innych

U mnie stoi sterta naczyń w zlewie, dodatkowa ozdoba hehehe ale niestety, nie jestem w stanie wstać, więc Mati jak wróci z pracy ma robotę no cóż, chciał dzidzi to niech mi teraz pomaga, łaski nie robi ach jak ja kocham ten stan, ze wszystkiego można mieć wymówkę
hehe mój niestety nie traktuje mnie ulgowo

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Dziewczyny moja wizażowa znajoma rozgłaśnia teraz akcję zbierania pieniążków dla syna jej kolegi.
Ja właśnie wpłaciłam pewną kwotę pieniążków. Jeżeli jesteście w stanie, także możecie pomóc.
http://www.domore.pl/beta/view/p/cel/18225559
Bartuś jest maleńki a urodził sie z bardzo rzadką choroba... jeden raz na milion urodzeń się zdarza.. nie ma kości piszczelowych... konieczna jest zbiórka pieniążków na protezy. Rozgłaśniajcie gdzie możecie

Stary 2012-06-02, 08:54   #2640
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
hehe mój niestety nie traktuje mnie ulgowo

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Dziewczyny moja wizażowa znajoma rozgłaśnia teraz akcję zbierania pieniążków dla syna jej kolegi.
Ja właśnie wpłaciłam pewną kwotę pieniążków. Jeżeli jesteście w stanie, także możecie pomóc.
http://www.domore.pl/beta/view/p/cel/18225559
Bartuś jest maleńki a urodził sie z bardzo rzadką choroba... jeden raz na milion urodzeń się zdarza.. nie ma kości piszczelowych... konieczna jest zbiórka pieniążków na protezy. Rozgłaśniajcie gdzie możecie
nie martw się mój też aż tak się nie daje ; p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości