|
|
#991 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
SdC przypomniałaś mi o co miałam spytać :P Używałyście mydła z nanosrebrem? Pomaga na opryszczoną strefę T?
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Niniejszym oznajmiam że to moje ostatnie dni jako brunetki
Będzie niespodzianka ![]() Ehm... i chyba się przekonam jednak do filtrów. Zdjęcie kierowcy ciężarówki. Przez 28 lat tylko lewą stroną twarzy był nastawiony na bezpośrednie działanie Słońca.
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-06-01 o 19:21 |
|
|
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34399817] Dziewczyny, które szukające laptopa do 2 tys. - P. ma ciekawą ofertę od Della, z którym współpracuje, więc jak coś to PW.[/QUOTE] Ja szukam, ale teraz to mnie już nie stać Co ja mam zrobić z włosami na to wesele, banan będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- No coś Ty, aż tak to się nie przyglądałam, zwłaszcza różowym ![]() Normalnie mają próbniki kolorów, chyba z 10, w szoku byłam. Poszłam z głupa wczoraj po prezenty na dzień dziecka ![]() Cytat:
![]() Do trampiarek: fajne i w rozsądnej cenie miewa HD
|
|
#994 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dopiero o to pytałam, tylko gg odpisała, że pomaga, ale wysusza.
|
|
|
#995 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#996 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam !
Dlatego w ten weekend muszę się wyspać i przede wszystkim zrelaksować, bo nauka, stres i niewyspanie jednak mnie trochę wykończyły Za to muszę się Wam pochwalić: kolokwia zaliczone na 5.0 i 4.5, a egzamin na 5.0! Ineso Dziękuję za maski z Bingo Moją mamę namówiłam na kupienie tej z algami, dziś będę jej pokazywać jak to się używa. Ciekawe czy jej się spodoba ![]() Granatowo Ziko było wczoraj otwarte do 21, więc zdążyliśmy. Kupiłam sobie 3 Biodermy w tej promocyjnej cenie, ale jednak sobie je wszystkie zostawię W każdym razie dziękuję za chęci odkupienia Ty teraz kibicujesz na meczu z Zieloną- zazdroszczę! Bawcie się tam dobrze! Zdążyłaś zamknąć miesiąc? ![]() szyrek Dzięki za cynk o aplikacji KWC. Zaraz sobie zainstaluję i będę próbować. Przydatne będzie bardzo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mszpilka Super opowiadasz o swoim życiu! To dobrze, że Helusia jest aniołkiem i że dobrze się rozwija. Prawidłowy rozwój i zdrowie dziecka są najważniejsze. Nie będziesz za nią tęsknić jak wrócisz do pracy? Z kim ją zostawisz? ![]() Cytat:
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34447922] Zamawiamy? http://allegro.pl/zawieszka-charms-6...360762329.html Ja chcę Miałam ostatnio silną wolę i omówiłam kilka zamówień, ale w tym chyba już wezmę udział A nie mam za co Za dużo ostatnio wydaję!Cytat:
Powiedzcie mi czy stosujecie też codziennie balsamy z filtrem na całe ciało?
|
|
|
#997 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Myszka - widocznie nie jestem jednak kosmicznie głupia, skoro da się z moimi myślami czasem zgodzić
![]() Skoro mydło z nanosrebrem wysusza, to odpada - jestem sucha jak wiór i pryszczata jak nastolatka Tzn. w tym momencie są to strupki, które rozdrapuję np. przez sen. Dziś mam zamiar nakremować ręce i spać w rękawiczkach, pomaganie sobie w wersji 2in1
|
#998 |
|
Nie depcze krokusów
|
Myszka - nie zapycha Cię ten filtr?
Gratuluję ładnie zdanych egzaminów!
|
|
#999 | |
|
Matka Smoka
|
W przelocie:
Wredna - jak codziennie filtry na ciało? pod ubranie? lalaith - możesz coś więcej o tej koleżance spod Paryża, bo to też dla mnie znajomo brzmi? Pamiętasz o maceracie, który masz u mnie?hiper - dzięki za foty a my nie robiłyśmy trzech makijaży? to z posiniaczonymi oczami jest powalające - jak od razu widać, że diluję![]() mszpilka - nie dogadałyśmy się co do peelingu bingo - ja chciałam taki gotowy kremowo-żelowy a nie suchą sól puszczę dalej jako prezent chyba![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
głową podczas jazdy się rusza trochę, ponadto uv wpada przodem i w mniejszym stopniu i z prawej strony - nie byłoby wg mnie takiej różnicy |
|
|
|
|
#1000 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
zastanawiam się tylko, czy miałabym szansę zapisać się jeszcze w czerwcu, bo w lipcu to już u siebie pójdę...czemu nie było Cię na zajęciach? ja co prawda genialnie zapomniałam o nastawieniu budzika, ale w miarę zdążyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje! ![]() ja właśnie muszę nabyć jakiś filtr, ale na twarz, pierwsze słyszę o codziennych balsamach z filtrem na całe ciało (co innego podczas opalania) i jaki to miałoby mieć związek z tabletkami? ![]() mnie pewnie nie będzie tu dużo w weekend, bo w domu jestem, muszę trochę posiedzieć z rodziną i się pouczyć
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-06-01 o 20:45 |
|||
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
nicRuTeraz to głupoty gadasz! Chodziłyśmy do tego samego LO, skończyłyśmy je, więc choćby nie wiem co głupie nie możemy być
![]() A zapycha tzn., że wyskakują pryszcze i zaskórniki? Ineso Chodzi mi o takie emulsje/balsamy do opalania jakie się używa na ciało. Teraz idzie lato, więc ciało jednak będzie odkryte i narażone na promieniowanie. Nie smarowałabym się tym gdybym chodziła w ubraniach zakrywających ciało tylko właśnie gdy w takich typowo letnich. Nie wiem czy zrozumiale to napisałam. Nie chcę mieć plam jakie podobno tworzą się na ciele gdy osoby stosujące tabletki anty przebywają na słońcu.
|
|
#1002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to widziałam kosmetyki Bingo Spa w Auchan ![]() Ciesze się, że Wam się podoba jak piszę o Helusi i swoim życiu. I że Was nie przytłaczam itd. Wredna- |
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1004 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wredna, nie zapominaj - do "szkoły sukcesu"
|
#1005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1006 |
|
Matka Smoka
|
Wredna - ja się zawsze smaruję jak spędzam więcej czasu na słońcu - spacer, rower, itp. Jak tylko autobusem do pracy/ na zakupy - to nie.
szpilka - ale na pewno nie mają wszystkiego w auchan ![]() francuska - napisz pw do ecrulo - bo kilka razy prosiłyśmy w klubie o przyjęcie Cię, ale widocznie przeoczyła. Byłam wczoraj na koncercie Steczkowskiej - powiem Wam, że mnie zaskoczył - świetny, profesjonalny, dopracowany . Głos to ona ma. I figurę - wszyscy faceci znajomi się ślinili ciągle i nie mogli uwierzyć, że ma tyle lat, co ma - aż we mnie kobieca zawiść wstąpiła
|
|
|
|
#1007 | |
|
Zadomowienie
|
WrednaMyszko gratuluje
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Dziekuje ![]() Nie chcialam sie narzucac ![]() Steczkowska uwielbiam --- mam chyba wszystkie plyty chociaz na koncercie nie zdarzylo mi sie byc zadnym ![]() mszpilko przyszlo mi dzis pismo z z usu odnosnie pieniazkow z pytaniem jaki sposob platnosci wybieram ...ucielo mi posta. Wiec mysle ze jeszcze potrwa niczym zus mi wysle moja wyplate.Dziwne tylko ze mi takie pismo wyslali jak dawalam im numer konta
KLIK Edytowane przez francuski pocalunek Czas edycji: 2012-06-01 o 21:02 |
|
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
używałam i byłam nawet zadowolona ale do czasu po kilku miesiącach miałam tak sucha skore ze" odpadała kawałkami" zrobiły mi się takie paskudne łuski ;/ wiec nie polecam !
|
#1009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyczytałam gdzieś i kiedyś kosmetyczka mi też o tym mówiła, że mogą tworzyć się przebarwienia na twarzy (i ciele ). Nie mam pojęcia jaki to ma związek z tabletkami. Jak to mówią "przezorny zawsze ubezpieczony" i dlatego wolę zapytać Do ginekologa idę dopiero w lipcu, więc nie mam jak się zapytać fachowca ![]() Kosmetyczka mówiła, że przychodzą do niej kobiety właśnie z przebarwieniami tego typu i robią u niej jakieś zabiegi na to, ale te przebarwienia mogą podobno tylko zjaśnieć, a nie zniknąć... Nie wiem czy to prawda, piszę, co mi powiedziano. Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Szkoła sukcesu i rondo sukcesu ![]() Cytat:
2. Figurę ma świetną! Ona ma 40 lat Frapo Dziękuję Jak Tobie idzie? Jesteś już po angielskim? Pewnie pisałaś, ale ostatnio rzadko tu zaglądam i mam dużo nadrabiania, więc mogłam przeoczyć.
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Tam w przychodni przyszpitalnej?
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
jutro mam psychologie pracy a wniedziele finanse i angielski.Trzymajcie kciuki
|
|
|
#1011 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Frapo będę trzymać kciuki
|
#1012 |
|
Copyraptor
|
Lalaith, nie wiem jak mi wypadną lekcje, prawdopodobnie do ok. 15 będę w domu.
Kasiencja, nie chciało mi się nudne te zajęcia są Też sądzę, że to bzdura z tym kierowcą - przecież musiałby jeździć tylko w jednym kierunku
|
|
|
|
#1013 |
|
Matka Smoka
|
Wredna - raczej 30, 20. Przyjmowanie hormonów wpływa na robienie się przebarwień
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym jak ktoś nie ma o tym ochoty czytać, to zawsze może ominąć posty.. Tak samo jak nasze o kotach
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1016 |
|
Rozeznanie
|
A ja się grzecznie spytam czy mogę się dołączyć bo dopiero ten wątek znalazłam
|
#1017 |
|
Copyraptor
|
U mnie zrobiły się przebarwienia po wizycie na solarium, jak w zimie chciałam się przybrązowić na wesele, ale już w Egipcie mimo, że opalałam się codziennie, to przy stosowaniu filtrów ładnie i równomiernie się opaliłam (chociaż tylko trochę, bo filtry wysokie
).
|
|
|
|
#1018 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1019 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Fajnie, że oglądałyście .Filmiki są dwa - jeden ze studio drugi z Meli-Melo: http://dziendobry.tvn.pl/video/aerob...est,47107.html Walczymy tylko, żeby nam je podpisali, że to u nas i że w Krakowie, bo mieli wspomnieć i Ach możecie też coś skomentować pod filmem, będę wdzięczna
Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2012-06-01 o 23:49 |
|
|
|
#1020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Nie mam pryszczy .Co znaczy "jednak" przy kwaszeniu? ![]() Cytat:
.Nienawidzę robić demakijażu .
Edytowane przez SdC Czas edycji: 2012-06-02 o 03:25 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

Będzie niespodzianka 

Francuski, bien sûr 

Za to muszę się Wam pochwalić: kolokwia zaliczone na 5.0 i 4.5, a egzamin na 5.0! 
Zresztą mam wrażenie, że częśc panów jest na tych zdjęciach nie ubranych, a przebranych. Ale nie wiem za co :P