|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Zabcia o kurcze zapomniałam, zaraz cyknę zdjęcia.
Mam plan iść we wtorek na ang (już 4 zajęcia opuściłam) a teraz jest ostatnie spotkanie przed egzaminem. Właśnie wymyśliłam, ze rodzice przyjadą i zostaną z małą a mąz mnie zawiezie i potem odbierze. Bo bez sensu małą tachać ze sobą na chwilę. Tylko może trochę mleka odciągnę jakby przez te 2 godz. zgłodniała
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Dobry Wiecier
![]() jako porzadny czlonek zarzadu uznalam ze chociaz sie z Wami dzis przywitam ![]() normalnie mialam taki cieeeezki dzien ze jak zasne to chyba wstane w poniedzialek juz rano zapowiadalo sie "ciekawie"....jak wyszlam z domu to deszczyk lekko kropil a jak dochodzilam do bloku to wiatr polamal mi doslownie parasolke noga mnie napier.....dziela.......n asmarowalam, zawinelam ale nie widze tego a jutro idziemy na mega urodziny do kolegi ....w lokalu z tancami.....to se potancze ![]() ![]() ![]() nooooooooo ale na pocieszenie mam rurki z Bierdy waniliowe i czekoladowe, truskawki, zelki ssssykkiiii i mojito
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku normalnie jakby dziś piątek 13-go był
Aby tylko noga szybo przestała boleć.
|
|
|
|
#754 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny Ty nasz... potańczycie z mężem wolne tańce przytulańce, nie martw się
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie spać
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, jaka zmiana avatara
ponętnie ![]() Ana, z tymi pampersami , no to skoro nie ma warunków to nie powinno tak być. Ale co zrobisz... i jeszcze raz zachwalam Twoje podejście do tych dzieciaczków ![]() Madzia, ależ u Was było prezentów ![]() Stokrotko, zaraz Ci wrzucę pomidoraski ![]() Maleństwo, to sobie pojadłaś ![]() Kotek, cóż za dzień, biedulko ![]() Witam się jeszcze przed szkołą. ale widze że prócz Madzi, to reszta śpi. i moje pomidoraski. DSCN8165.jpg
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Strong już właśnie na FB podziwiałam Twoje pomidorki.
Kurde u mnie ładne słonko, ale wiatr taki, że drzewa kładzie normalnie. |
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł!
![]() Strong ja twoje pomidorki też na FB widziałam....niech rosną! ![]() My z mamą zaraz jedziemy na targ...na zakupki...a ja wróce to się biorę za sprzątanie U nas nawet pogodnie, ale raczej chłodno...
|
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja na zakupy umowilam sie na jutro dzis zamierzam troszke porobic.... może wreszcie będe miala swojego laptopa u nas też wieje jak cholera...
|
|
|
|
|
#761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale widze,ze sobie swietnie to wynagrodzilas ![]() Dzien dobry ![]() Wrocilam z pracy,a le musze czekac na Tz i wtedy moge isc spac. Mam nadzieje,z e szybko sie uwina z tym hydraulikiem ![]() Powiedzialam mu,z eby wzial od niego rachunek i napisał co wymienil, pojde z tym do prawnika, bo te koszty nie powinny nalezec do Nas
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się ze szkoły w tą "przepiękną" pogodę;-)
|
|
|
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i prawidłowo z tym rachunkiem.. ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Witaj Onyks
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
i bardzo dobrze.
|
|
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak pędzicie, że nie potrafię się wbić w rozmowę.. ale podczytuje na bieżąco.
Dziś już po ćwiczyłam - wróciłam do ćwiczeń jillian michaels. Fajne mam po tych ćwiczeniach zakwasy ![]() Teraz będę robiła serniczek na zimno - zobaczymy czy mi wyjdzie ![]() Potem sprzątanie
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko ale super avek
|
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() U mnie tez ladnie ![]() sprobuje, bo jestem pewna,ze takie koszty powinien pokryc sprzedajacy, choc w tym wypadku niewiem jak to bedzie, bo to byla wlasnosc w banku a facet z agencji sie wypiał nic poradze sie prawnika i zobaczymy...nie beda to jakies kosmiczne koszty,ale jestem zla, bo zamiast sie wprowadzac musimy naprawiacI tak dobrze,z e teraz to wyszlo... Cytat:
![]() A sernik na zimno czemu ma Ci nie wyjsc? ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- napewno
|
|
#769 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
e tam
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedl dzisiaj konik
chyba sie Julci podoba
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewojki. Dziekuje Wam raz jeszcze za psie wparcie.
Nie wiem czy Wam pisalam, ale on sam nie uciekl...przyszla jego kolezanka husky i go wypuscila...i pobiegli razem....suka..... ![]() Pies jest caly, ale cos sie stalo z ogonem...nie mozna go dotknac....TZ musi pojechac do weta...no a wczoraj w wannie spedzil 1.5 godziny.... Ale i tak go kocham.... ![]() Madziu, milo ze strony rodzicow i tescia z prezentami ![]() Dziewczyny chyba przesadzacie z tym moim gotowaniem...nie jestem przeciez zadnym Jamie Olivierem czy Nigella przeciez...po prostu lubie gotowac...i o tym gadac ![]() Onyks, dobrze ze w pore sie obudzilas .... Mam nadzieje, ze obiad smakowal ![]() A ja oczywiscie na uczelni... |
|
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym cialkiem zoltym to jest tak, ze faza lutealna (po owulacji) powinna trwac przynajmniej 12 dni, jezeli wczesniej wystapi plamienie tzn ze krotka faza nie pozwala sie zagniezdzic cialku zoltemu, chyba o to chodzilo twojej kolezance. Ja bym czerwone silniejsze krwawienia wziela jako 1dzien @. Dzieki kochana Ja wlasnie po sniadaniu ![]() Cytat:
Powodzienia dzis w szkole! A jak tam ida przygotowania do egzaminu? Hej U mnie slonce ![]() Czuje sie dzisiaj juz lepiej, zjadlam normalne sniadanie i zobaczymy jak bedzie. Po poludniu jedziemy ze znajomym do sredniowiecznej karczmy na kaczke wiec mam nadzieje, ze mi bedzie lepiej bo bardzo lubie kaczuche. Bedziemy tez zwiedzac lokalny browar ale powiem wam, ze jestem wyleczona z alkoholu na kolejne X lat. |
||
|
|
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
u nas jest sis P. ![]() byłam dzisiaj na mieście kupiłam buty na wesele plus torebkę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2012-06-02 o 12:30 |
||
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciałko żółte to pozostałość po uwolnionym jajeczku, które gdy dochodzi do zapłodnienia podtrzymuje ciążę ![]() Ja po sprzątaniu, właśnie zjedliśmy obiadek - młode malutkie ziemniaczki z kefirkiem! (ja z mlekiem) ![]() A teraz wypadałoby zabrać się za ogarnięcie do końca pracy mgr...
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie grad nawala
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia co z bransoletką?
|
|
|
|
#779 |
|
Wtajemniczenie
|
No i oświadczam, że tak potrafię spipcyć nawet sernik na zimno :p
Aż wpadłam Wam to napisać.. Robiłam wg tego przepisu (tylko z truskawkami) http://adda73.blogspot.com/2009/07/lekki-sernik-na-zimno-z-malinami.html i mi coś ser nie stężał.. :P Także w smaku dobre ale konsyntencja pozostawia wiele do życzenia. My zaś dwa świrusy zjedliśmy część a resztą się zaczęliśmy rzucać. Także w kuchni mam pobojowisko co za dzieeń.
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
helloł dziewczęta
My dziś znów cały dzień na dworze, choć pogoda niezbyt nam pasje no ale cóż : przywiozłam Nukkę do teściów i Wojtek nie odstępuje jaj na krok, strasznie mu s ię spodobała Bawi się z nią , biega, ta go już całego chyba wylizała :P I o dziwo teściów psy też ją od razu zaakceptowały Zostanie teraz tutaj z nami żeby nie być samej na działce (ponoć się tam kręciły jakieś typki koło siatki :/ bałam się że ją ukradną)
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

juz rano zapowiadalo sie "ciekawie"....jak wyszlam z domu to deszczyk lekko kropil a jak dochodzilam do bloku to wiatr polamal mi doslownie parasolke
noga mnie napier.....dziela.......n asmarowalam, zawinelam ale nie widze tego
a jutro idziemy na mega urodziny do kolegi ....w lokalu z tancami.....to se potancze
Aby tylko noga szybo przestała boleć.

biedny Ty nasz... potańczycie z mężem wolne tańce przytulańce, nie martw się
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

jak pcha Ci się taki M. na kolana i mówi, że tęsknił i się wtula... aż łza się kręci