|
|
#1321 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
|
|
|
|
#1322 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Na chwilkę wpadłam nadrobić i lecę się uczuć ![]() Dlaczego tylko jedno... ![]() Ślicznie wyglądasz! Za wszystkie potrzebujące TRZYMAM KCIUKI!!! ![]() ![]() A teraz niestety się ulatniam... chętnie bym tu została, ale niestety sposób wrzucenia notatek pod poduszkę nie działa (why???) i trzeba się samemu nauczyć wszystkiego A jeszcze rodzice przyjeżdżają do nas po południu to już w ogóle nie będzie później na nic czasu. Miłego dnia kochane BUZIAKI
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
hejoł Audrey, szczwany lisek z Ciebie Załatwiać sprawki wtedy jak Tż jest "zrobiony" dobre, dobre ![]() zieloneziele jaaa, w cycochy, w cycochy lolita25 jak się tak pacze, to myślę że ten welon mógłby pasować ![]() Post_Blue aha, to czekamy na rowój winietkowych wydarzeń Dziekuję Lepsze to niż 30 godzin jazdy w samochodzie ![]() kluduśk_a baw się dobrze na weselisku Lady_Star nie będę miała woalki więc nie pomogę Niuto, PartyGirl Dziewczynki życzę Wam szczęścia, szczęścia i jeszcze raz szczęścia u boku Waszych, wspaniałych mężczyzn. A Wasze weseliska niech będą piękne i udane, goście zadowoleni, pogoda słoneczna a ryjki cały czas uśmiechnięte Laseczki, życzę wszystkim miłej soboty i z kawunia w reku zabieram się pakowanie |
|
|
|
#1324 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki na poczcie zdjęcia
![]() relacja będzie dopiero wieczorkiem, jak mój szanowny małżonek pójdzie do pracy
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1326 |
|
Konto usunięte
|
fotki czekaja na nas na poczcie
|
|
|
|
#1327 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bardzo bym chciała
ale może wyślij mi PW z adresem mail to Ci wyślę jeśli chcesz
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
będę mieć dostęp w lipcu o ile dobrze pójdzie..
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ok to wyślę, bardzo bym chciała zobaczyć jak wyglądaliście ahh
|
|
|
#1329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Doszłam jednak do wniosku, że zrobię tylko stołami osoby i przy wejściu na salę będzie sztaluga z rozpiską, a kolejnoś siadania już niech sobie ustalą między sobą. Myslę że tak będzie najlepiej. Carrie tylko nie zapomnij nagrywać bo może nie pamiętac ![]() Lady
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wysprzątałam cały pokój, wyrzuciłam 4 wielkie worki z papierami. Musze sie pozbyć nawyku chomikowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
macie jeszcze czas, uporacie sie
|
||
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do rozmieszczania - tak wlasnie bedzie u mnie trzeba dac gosciom odrobine swobody
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiejszym Pannom Młodym dużo szczęścia, uśmiechu na twarzy i spełnienia marzeń |
|
|
|
|
#1335 |
|
Konto usunięte
|
lece do pracy miłego
|
|
|
|
#1336 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=a u d r e y;34461352]Dziękuję
![]() Doszłam jednak do wniosku, że zrobię tylko stołami osoby i przy wejściu na salę będzie sztaluga z rozpiską, a kolejnoś siadania już niech sobie ustalą między sobą. Myslę że tak będzie najlepiej. A masz stoły okrągłe czy "tradycyjne"? Wszystkim ślubującym dziś PMkom życzę uśmiechu i szampańskiej zabawy pomimo pogody oraz żeby każdy dzień z Waszym Jedynym był jak z bajki A ja zaczynam przygotowania do panienskiego
|
|
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzeba uszanować prywatność Na relację czekam z niecierpliwością ![]() Cytat:
Witam sobotnio ![]() U mnie dziś w planach nauka ).A wieczorkiem na piwko ze znajomymi!
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladajac strony fotografow znow trafilam na znajoma twarz, tym razem kolezanki z dziecinstwa. Nie widzialam jej chyba 15 lat. I poryczalam sie ogladajac zdjecia. Ja nie wiem jak ja wytrzymam na swoim weselu. Chyba bede ryczec od rana do samego konca wesela
Ostatnio tez spiewalam TZtowi piosenke, jakas weselna mi sie przyplatala TZ az oczom nie wierzyl... najpierw sie smialam, a nagle lzy plyna po policzkach Musze chyba zaczac cwiczyc powstrzymywanie lez, bo bede miala spuchniete oczy na weselu A jej fotke sami zobaczcie (wrzucam bo niewiele widac ) ... jak mozna sie nie wzruszyc ;( http://4.bp.blogspot.com/-XNdx5rT4Fu...0/DSC_0458.jpg
|
#1339 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn mamy mozliwość też normalnych, ale oczywiście bierzemy okrągłe.udanego panieńskiego ![]() Cytat:
![]() Mnie ostatnio nachodzi wzruszenie jak pomyślę, że skończy się okres pisania smsów na dzień dobry i dobranoc, żegnania się pod domem jak jechał do siebie... Kupiłam sobie ten bloker z Ziaji powiem Wam, masakra. Cały czas mam pod pachą wilgotny film jakiś, swędzi mnie tak że się zadrapię i w dodatku zapach jest niby neutralny, ale jednak dla mnie śmierdzi nigdy więcej.
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-06-02 o 11:53 |
||
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
I fryzurke tez miala calkiem ladna, zobaczcie:
http://2.bp.blogspot.com/-_Z57Z-Yl7g...0/DSC_0297.jpg http://1.bp.blogspot.com/-cRQuQ1Gn64...0/DSC_0410.jpg
|
#1341 | ||||
|
Raczkowanie
|
adoosienka - podejrzewam, że gdyby facet był pod wpływem, to wtedy byłaby jego wina, a tak to wina za kolizję jest Twoja, ale on pewnie też dostał za prędkośc...
A propos... Czy któraś z Was zna niemiecki - a dokładniej austriacki ? W tym tygodniu dostaliśmy pamiątkę z Tyrolu, jak jechaliśmy do Włoch na narty i chyba chcą, żebyśmy zapłacili mandat 60 ojro, ale nie znamy niemieckiego, wujek google też sobie słabo radzi...![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przekupię Was, żebyście się nie gniewały za moją nieobecność... A czy wiecie co to za kwiatki są w bukiecie?
|
|
#1342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na swoim też chyba bede ryczeć jak bóbr :P Zwłaszcza jak moi rodzice się wzruszą Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Margida świetnie dobrane kolory ![]() ![]() super wyglądaliście!!! Piękną mialaś fryzurkę
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
ladystar - ja też się piszę
|
|
|
|
#1344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do płaczliwych tatuśków, to mój może i nie jest ale teściu - masakra.. Płacze przy każdej okazji . Jak dwa lata temu wydawał córkę za mąż to wylało się morze łez. Jak się ubierała, przy błogosławieństwie, jak wychodzili z domu, na mszy, przy pierwszym toaście... . Na co drugim zdjęciu jest zapłakany To była jego jedyna córka no i pierwsze wesele jakie robił więc może to sprawiło, że tak się wzruszył. Mam nadzieję, że u TŻta już nie będzie aż takich czułości . Chociaż z drugiej strony TŻ to pierworodny...Blokera z Ziaji używałam i byłam bardzo zadowolona. Jedynie co to często zapomniałam, że trzeba go nałożyć na noc bo już mam wyrobiony nawyk używania antyperspirantu rano ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1345 |
|
Rozeznanie
|
niut0
vesna84 party_girl7 Dziewczyny wszystkiego naj naj najlepszego w tym wyjątkowym dla was dniu i na nowej drodze życia. Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2012-06-02 o 13:49 |
|
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem na TAK z tego co wiem to dostawy sa we wtorki i piatki, ale nie jestem na 100% pewna, ale wtedy trzeba miec duuuza sile przebicia Cytat:
ale wiem ze dziewczynom tutaj sie podobaly warkoczyki, a fryzurka mimo wszystko sliczna
|
|
#1347 | |
|
Raczkowanie
|
niut0
vesna84 party_girl7 wszystkiego najlepszego, niech wszystko będzie po Waszej myśli ![]() Cytat:
![]() A Costa jest dobra ? Widziałam tę promocję, ale nie wiem, bo jak mam być szczera to daaawno nie piłam tego soku. Wiem, że caprio na pewno nam nie podchodzi, a jak jest z costą to sama nie wiem... Z tatą dziś pogadaliśmy trochę o kosztach - ile na co trzeba szykować kasy. Aż włos jeży się na głowie jak mówi się o tych kwotach, ale chyba w sumie tragedii nie będzie, myślałam, że będzie gorzej
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34456979]w przeciagu dwóch tygodni wydaliśmy na moje kolano 520zł, ale jak to mówi tż pieniądze rzecz nabyta a nogę muszę mieć sprawną żeby po tż skakać jak Ty po górach
[/QUOTE]Oj tak, do takich skoków i fikołków sprawność i kondycja są bardzo wskazane Niuto & Partygirl niech ten dzień będzie najwspanialszy. Niech trwa i trwa, byście mogły się nim rozkoszować do woli. Niech goście dopisują, a zabawa trwa w najlepsze. Trwajcie radośnie w miłości i szczęściu z Waszymi - już za chwilkę - małżonami. Spełnienia kochane! ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- No hejka ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2012-06-02 o 12:44 |
|
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
leczę poobcierane stopy
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

(why???)
i trzeba się samemu nauczyć wszystkiego
Załatwiać sprawki wtedy jak Tż jest "zrobiony" dobre, dobre
jaaa, w cycochy, w cycochy 
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

macie jeszcze czas, uporacie sie
).
TZ az oczom nie wierzyl... najpierw sie smialam, a nagle lzy plyna po policzkach

. Jak dwa lata temu wydawał córkę za mąż to wylało się morze łez. Jak się ubierała, przy błogosławieństwie, jak wychodzili z domu, na mszy, przy pierwszym toaście...