Zespół na wesele - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 11:31   #451
polishmilk
Przyczajenie

Dot.: Zespół na wesele

Witam,
czy słyszał może ktoś jakieś opinie o zespole "Golden night" z Olsztyna. Zastanawiamy się nad nimi ale nie mają swojej strony i nigdzie nie można znaleźć o nich opinii... Z góry dzięki
polishmilk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 15:58   #452
caroli2
Raczkowanie

GG do caroli2

a ja sie przyłączę, byłam w tym roku na kilku weselach i mogę polecić Wam zespół MARKUS z Kraśnika, dwóch panów potrafiących zabawić gości, mi się bardzo podobało. Przerwy niezbyt długie, muzyka super, oczepiny niezapomniane.

również pięknie gra zespół RYTM również z Kraśnika. Głos i muzyka SUPER !!!!!

niestety również z tych okolic nie polecam zespołu ARVENSIS, może i grają bardzo fajnie , ale robią zdecydowanie za długie przerwy, nie można się na weselu wystarczająco, może to kwestia rozmowy z zespołem.

Kolejny już ni zespół to PIF-PAF z lublina super muzyka, przerwy krótkie, ogólnie duży plus !
caroli2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-01, 16:38   #453
karate
SPAMER
Nieopłacona reklama

Trafiłem na to forum zupełnie przypadkowo, wpisując w wyszukiwarkę nazwę zespołu „Golden Night” z Olsztyna. Szukałem informacji na temat zespołu, ponieważ wczoraj miałem okazję usłyszeć zespół na żywo podczas koncertu sylwestrowego w Pieniężnie. Zespół składa się z 4 muzyków wokalista, wokalistka, saksofonista, oraz pianista. Zespół zaprezentował bardzo zróżnicowany repertuar i to na wysokim poziomie wszystko na żywo i bardzo profesjonalnie. Po koncercie rozmawiałem z nimi i na szczęście mają jeszcze termin na 2013 rok( szukam zespołu na własne wesele). Naprawdę gorąco polecam zespół Golden Night z Olsztyna!
karate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-05, 19:24   #454
linka009
Przyczajenie

Witam! Mam problem z wyborem zespołu. Mam do wyboru IRYS (irys.lub.pl), HEAVEN (heaven.lub.pl) lub PIF PAF BAND (pifpafband.pl). Wszystkie te zespoły są z Lublina i mają wolny termin na moje wesle. Nie wiem na który się zdecydować. Może ktoś był na weselu gdzie grały te zespoły i coś doradzi. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
linka009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-09, 23:33   #455
Joannad82
Przyczajenie

Smile Dot.: Zespół na wesele

Heja!! Chcialam sie zapytac czy ktos z was zna, slyszal cos badz bawil sie przy zespole Majkband z Zielonej Gory? Bede bardzo wdzieczna za kazda informacje.

Pozdrawiam
Joannad82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 10:58   #456
Sacha90
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Zespół na wesele

Witam. Mam taki problem. Moim Dj na wesele bedzię Roman Nalazek byłam z narzeczonym i wszystko jest pięknie, fajnie sie zapowiada tylko że nigdzie nie ma opinii o nim. na tym forum są tylko dwie i to tyle, chciałabym się dowiedziec czy dobrze że go wzieliśmy i czy daje rade Z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam
Sacha90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 19:54   #457
Napastnik1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ciava Pokaż wiadomość
Witam ja byłam jakieś pół roku temu na weselu gdzie grał zespół Student (ci młodsi, bo jest ich kilku). Przyznam, że jestem naprawdę zawiedziona ich postawą - zespół grał bardzo przeciętnie, repertuar mały, do tego większość piosenek zaśpiewanych zupełnie nieczysto. Niektóre zabawy po prostu żenujące, do tego wszystkiego pan perkusista, dość wulgarny i obcesowy ze swoimi "żarcikami". Dla mnie, jednym słowem porażka.
Przegląd zespołów mam dość duży, ponieważ dość długo pracowałam jako kelnerka na weselach. Takie dwa zespoły, które najbardziej zapadły mi z tamtego okresu w pamięć to SZAFIR (naprawdę genialny!) i Los Amigos.
Czesc po przeczytaniu twojego pustu mielismy obawy co do Studentow Młodszych mielismy ich zamowionych i czekalismy jak to bedzie na naszym Weselu i co? z przykroscia powiem ci ze nie miałas racji a wręcz przeciwnie nasi goscie pytali nas przez cale wesele skad mamy taki super zespol grali w czterech bo tylu chcieliśmy Stasiu,Adam,Artur i Miłosz pełen profesjonalizm goście bawili sie do 4:00 rano co do zabaw ustalilismy wczesniej z nimi ile i jakie chcemy utworki urozmaicone od najstarszych do najwiekszych hiciorow wiec z naszej strony z cała odpowiedzialnoscia goraco polecamy . Mirek i Magda

Edytowane przez Napastnik1
Czas edycji: 2012-01-12 o 17:06
Napastnik1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-11, 20:48   #458
Napastnik1
Przyczajenie

ciava
Czy ktoś zna zespół STUDENT
z Żor lub BEZ NAZWY z Rudy Śląskiej?

Czesc po przeczytaniu twojego postu bylismy troche zawiedzeni poniewaz mieli grac u nas Studenci Młodzi ale postanowilsmy poczekac i przekonac sie sami czekalismy dlugo ale warto bylo z przykroscia musze ci powiedziec ze niezgadzamy sie z twoja opinia przez całe wesele goscie pytali skąd mamy taki super zespol pelen profesjonalizm grali w 4 osoby Stasiu,Adam,Artur i Miłosz bo tak chcielismy co do zabaw to wczesniej uzgodnilismy z nimi ile i jakie maja byc dagadac sie z nimi to pestka faktycznie żarciki byly ale dzieki nim atmosfera byla wyluzowana i wesola wcale nie byly wulgarne oraz obcesowe wiec z cała odpowiedzialnoscia ich polecamy Magda i Mirek

Edytowane przez Napastnik1
Czas edycji: 2012-01-12 o 17:04
Napastnik1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 12:27   #459
jowitkaa1
Przyczajenie

Hej Czy ktoś słyszał coś na temat zespołu Miss Mike z Podłężą ( właścicielem jest Józef Mitoń)
jowitkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-16, 14:00   #460
bpawlik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez linka009 Pokaż wiadomość
Witam! Mam problem z wyborem zespołu. Mam do wyboru IRYS (irys.lub.pl), HEAVEN (heaven.lub.pl) lub PIF PAF BAND (pifpafband.pl). Wszystkie te zespoły są z Lublina i mają wolny termin na moje wesle. Nie wiem na który się zdecydować. Może ktoś był na weselu gdzie grały te zespoły i coś doradzi. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Szczerze polecam Pif Paf Band. Nie zawiedziesz się.
pozdr
bpawlik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-21, 12:20   #461
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

A polecicie jakiś dobry zespół ze śląska/ małopolska? Zależy mi żeby nie grali zbytnio disco polo i pisenek w stylu "wspaniałych rodziców mam".
Stary 2012-01-22, 16:16   #462
Orion2012
Przyczajenie

Posłuchaj "Stereon" z Częstochowy. Moim zdaniem będziesz zadowolony.
Orion2012 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-25, 11:53   #463
Thalia86
Przyczajenie

Polecam zespół Takt z Rudy Śląskiej moge podać namiary na PW zabawa nie zapomniana
Thalia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-27, 16:34   #464
Izabelunia 222
Przyczajenie

Witam was wszystkie drogie panie,ktore macie problem z zespołem na własne wesele.Po bardzo długiej nieobecności z powodu ze moje wesele się już dawno odbyło,ten temat przestał mnie jako tako interesować ,ale cały czas dostaje powiadomienia z serwisu .Zgadzam się ze dobra kapela to udane wesele i miłe wspomnienia ,na naszym weselu grał King Size z Błotnicy Strzeleckiej wręcz rewelacyjna kapela ,bardzo gustowna i repertuar mnie zdziwił ,było wszystko !!! byłam na weselach tez z innymi kapelami to powiem szczerze strach było niektórych słuchać . Nie dawno byliśmy na weselu
w rodzinie gdzie znów spotkaliśmy się z tym zespołem i znowu udana zabawa znowu gustowne konkursy,pełna klasa i kultura ,wokalistka nas zachwycała repertuarem od lat 60 po najnowszy,panowie też super ,ale jakoś tak wokalistka mi utkwiła w pamięci może dlatego ze perfekcyjnie zaśpiewala mój ulubiony kawałem Rihhany .Powiem tak za dobrą kapelę mozna zapłacić więcej ale też bez przesady,zaś za tych co sieją wiochę lepiej nie płacić wcale i zamówić DJ, ale to już od was zależy .aaa teraz jestem już szczęśliwą mamą małej kochanej Marlenki i was gorąco pozdrawiamy życząć wspanialego wesela.
Izabelunia 222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-02, 10:47   #465
cymka83
Przyczajenie

Witam,
Bardzo proszę o opinię na temat zespołu Platinium Band z Krakowa, jak również na temat DJ Daddy Cool. Będę wdzięczna za każdą opinię. Z góry dziękuję
cymka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 16:42   #466
roksana111
BAN stały

Witam.Dziewczyny czy słyszałyście o zespole Party Brothers,jak grają na weselach?Są ze Śląska
roksana111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-03, 16:50   #467
Marcelina
Przyczajenie

Hej!
Czy ktoś może wypowiedzieć się w sprawie zespołu Duo Dance? http://www.duodance.tnb.pl/viewpage.php?page_id=1
Demo mi się podoba, ale chętnie poznam opinie osób, które miały przyjemność słyszeć tę grupę na żywo.
Pozdrawiam,
M.
Marcelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-04, 01:35   #468
majaibruno
Przyczajenie

Osobiście polecam zespół który grał u mnie. Są z Warszawy i nazywają się SHAKERBAND. Jestem przekonana że jeśli jest ktoś na forum u kogo ten zespół grał to potwierdzi że są super. Moja pierwsze chwile w małżeństwie rozpoczęli wspaniale. Polecam ich !!!
Strona zespołu www.shakerband.pl
Pozdrawiam Maja
majaibruno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-04, 22:52   #469
miss_piggy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majaibruno Pokaż wiadomość
Osobiście polecam zespół który grał u mnie. Są z Warszawy i nazywają się SHAKERBAND. Jestem przekonana że jeśli jest ktoś na forum u kogo ten zespół grał to potwierdzi że są super. Moja pierwsze chwile w małżeństwie rozpoczęli wspaniale. Polecam ich !!!
Strona zespołu www.shakerband.pl
Pozdrawiam Maja
Już któryś raz natrafiam na link tego zespół i podoooooba mi się Szkoda, że na zachodnim pomorzu tak biednie z zespołami
Stary 2012-02-05, 11:54   #470
wild__rose
Przyczajenie

A bawiła się może któraś z Was przy Intro, są z Jaworzna (śląsk)
Podobno świetnie grają, demo też mi się podoba ale szukam jakiś opinii o nich..
wild__rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 13:27   #471
Faflik
Raczkowanie

Hejka!
Ja już jestem po tym ślubnym szaleństwie! ;D
Nie wszystko poszło zgodnie z planem, ale to co najważniejsze - zespół zagrał nam rewelacyjnie!
Nasz zespół składał się z trzech osób - dwóch panów i Jedna kobietka. Wszyscy są wokalistami, a panowie grają też na klawiszach. Wszyscy są po szkołach muzycznych, co widać, słychać i czuć... Zespół z wielką kulturą, nie piją w pracy, co wbrew pozorom jest bardzo ważne. Przerwy są bardzo krótkie, a muzyka jaką grają nadaje się dla każdego grona!
Poza weselami grają również na imprezach karnawałowych, i z przyjemnością jeszcze się na taką imprezkę wybierzemy.
Z czystym sumieniem mogę ich polecić, bo są wspaniali.
Jedynym problemem jest to, że nie mają swojego demo na necie - trzeba ich posłuchać jak grają na żywo. Ale w sumie moim zdaniem to dobrze, bo widząc ich na imprezie - ich energię, rewelacyjny wokal no i oczywiście to jak wiele uczestników imprezy porwali do tańca, byliśmy zupełnie spokojni o oprawę naszej uroczystości.
Zespół jest z okolic Rybnika, ale można się z nimi dogadać - dojeżdżają w każde miejsce. Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać na priv - podam namiary.
Faflik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 22:10   #472
zuza_85
Raczkowanie

Witajcie Czy znacie może zespół INTROBAND ze Śląska?

zuza_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-02, 17:42   #473
Karmelik
Przyczajenie

Chciałam Wam polecić zespół LED WESSELIN. Fajnie grają i są niedrodzy. Sprawdźcie sobie na www.ledwesselin.pl
Karmelik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-24, 17:33   #474
moneee91
Przyczajenie

Cześć! jeśli miałabym Wam doradzić, najlepszym zespołem jaki słyszałam jest MARSEB! Grają naprawdę świetnie! Zabawy weselne nie są sztywne i wszyscy się świetnie bawią. Przerwy krótkie, a muzyka wszelaka. W internecie jak wklikacie w google ich nazwę wyskoczy Wam ich strona. Tam są videa i linki do muzyki! Warto posłuchać! Wykonują najlepiej swoją robotę! I w dodatku nie chcą dużo.
Pozdrawiam!
moneee91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 15:57   #475
eventualna
Przyczajenie

[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;326869]dziewczyny kto wam będzie grał lub kto grał na waszym weselu i jakie wrażenia? Jakie ceny?
Ja mam do wyboru kapelę za 2 tys/ 1 dzien lub jednego muzyka -600zł, jesli gra z solistką to 900zł, jesli z kapelą to 1500zł.
Byłyscie moze na weselu lub jakiejs imprezce gdzie grał jeden człowiek. Mi mówiono o 2-osobowej kapeli i ze było fajnie. Ja oczywiscie obejrze u niego nagrania jak to wygląda. Ale ciekawa jestem waszych doswiadczeń z obsługa muzyczną.[/QUOTE]
Jeśli ktos wierzy w to,że jeden pan z klawiszem może zorganizować świetną zabawe na przyjęciu weselnym to gratuluje!!! dziewczyny,nie wytaniajcie na muzie!! To głowny warunek idealnego wesela!
eventualna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 01:15   #476
sandrusia5
Przyczajenie

Witam wszystkich
tak czytam wszystkie te komentarze i postanowiłam napisać parę słów na temat mojego zespołu który grał na naszym weselu. Z czystym sumieniem polecam wam zespół make me feel z sochaczewa. Miałam wesele w warszawie w restauracji złoty dąb. Jestem bardzo zadowolona z ich grania, świetnego śpiewania i wyjątkowego poprowadzenia całego wesela. Wybieram się jutro do mojej koleżanki oglądać z nią kasetę z wesela jestem bardzo zadowolona i szczerze mogę polecić wszystkim przyszłym parom młodym zespół make me feel. Podaję w razie czego numer kontaktowy do zespołu: 696776100 mam nadzieję że komuś pomogłam
buziaki
sandrusia5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 12:38   #477
MaDzIiIa23
Przyczajenie

Witam! A co powiecie na zespół diadem??
MaDzIiIa23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 19:36   #478
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaDzIiIa23 Pokaż wiadomość
Witam! A co powiecie na zespół diadem??
skąd ten zespół jest?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-20, 21:33   #479
madzia_taiki
Raczkowanie

A czy ktoś słyszał o kapitalnej kapeli kapeluszy z Krakowa ? 4 osobowy sklad.
będe bardzo wdzieczna za wszystkie opinie
madzia_taiki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-02, 15:23   #480
taka_jednaa
Przyczajenie

dziewczyny jest mi potrzebny zespoł , najlepiej slask , w duzym skladznie , tj perkusja , saksofon , gitara, wokal damski i meski , bardzo prosze o opinie.
taka_jednaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości